Коментари - Николай Денков: Има желание от ГЕРБ за повече министри в кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И е редно, щом ще носят и те отговорност.

Изпълни им желанията,с това ще ускориш по бързото си заминаване от "Дондуков"-1!

"Няма нищо по-логично - двете най-големи и взаимно непонасящи се партии правят отбор за изваждане на България от безпрецедентната икономическа, социална, полоточеска и дипломатическа криза. " - Има логика по принцип, но в конкретния случай има крайно смущаващи неща. Защо бяха изгубени 2 месеца, дали хем да се присади "ротация", хем Кири и Асан да са отгоре на ротацията. Нормалното беше Радев до 10 дни дава 1 мандат, някой ден разговори и ПП-ДБ подкрепят първия мандат, плюят си на ръцете и почват работа. - Значи имаме 2 загубени месеца на сметката на ПП-ДБ. Да но на тази сметка са и " безпрецедентната ... криза" и срамно провалените избори и 4-5 НС. Така сметката става повече от дебела.

бойко ще ги изпълрзаля тия аматьори с 200 всичките

Направо ще процъфтим отвсякъде. Всичко е за едни големи пари, които се напъват да гушнат. И ще се изпокарат, защото все ще си мислят, че са прецакани от съдружието. За народа никой не се е загрижил, ама изобщо. Не престанаха с тази демагогия!

Стига с тези пазарлъци! Голяма загриженост за държавата и населението и.

Правителство на ЕДНОРЪКИТЕ...

ППДБ от Борци срещу Мафията ГЕРБ, се превърнаха в Почиствачи на Мафията ГЕРБ! ППДБ изкъпаха герб от 12 години и корупция. И ППДБ умряха къпейки герб

не, променка, ппдб си бяха мъртво родени, пък и за седем месеца натрупаха толкова корупционни джемкорпщини и комисионщини, че надминаха всички предишни, взети накуп! къпели те, рийш ли, егати и къпачите!

Няма нищо по-логично - двете най-големи и взаимно непонасящи се партии правят отбор за изваждане на България от безпрецедентната икономическа, социална, полоточеска и дипломатическа криза. Две партии, които нямат разлика в платформите си и заради това отборът им не може да се нарече безпринципен. Две партии, които, поради взаимната си нетърпимост, ще се контролират наистина помежду си, от което ще спечелим всички ние. Няма да се ходи за шести път на избори, които да дадат същите проценти и същата ситуация, евентуално с минимални отклонения. Първи осъзна това Бойко, след това осъзна това Христо, след това Асен и накрая дори Киро. Големите губещи от това са Възраждане, както и БСП, защото за Корнелия и нейния имидж щеше да е добре дошло да участват в едно пироко правителство на националното спасение, където да прокарва социална политика, вместо да се запъва за оръжието към Украйна. Аз не знам дали всичко това е за добро или не, но в настоящите обстоятелства това изглежда най-логичния, разумен, цивилизован и цивилизационен избор, който можем да направим, за по-дълбоко не ми стига прозорливостта, вероятно защото не хода в кварталната кръчма и не се возя на такси, където хората винаго знаят всичко и са кристално наясно дори и с най-тайните мисли, кроежи и користни планове на нашите политически лидери, затова и винаги предвиждат бъдещето (напълно неуспешно, разбира се... :)

"изваждане на България от безпрецедентната икономическа, социална, полоточеска и дипломатическа криза." що не си спомням преди юмручено-черепния пуч от 2020 година да семе били в ТАКАВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА КРИЗА!

Така е, което няма отношение към казаното. Просто и ние като граждани и гласоподаватели трябва да подходим разумно и да дадем известно доверие, одобрение и подкрепа на правителството на националното спасение, ако и да не сме съгласни с всяко нещо, защото това, което е трудно за насс, е още по-трудно за политиците в момента. Така че плюене, припомняне, заплахи и нихилизъм няма да свършат работа сега, а търпение и обединение, за да се свърши работата, която има да се върши. Все пак там горе всички са милионери, ние не сме и ние имаме интерес да излезем от кризата.

Зависи кой как приема нещата! То предишното 12 годишно управление беше направо идеално във всяко отношение. За кого?

Наивно. Примерите са много. За начало който и да е на власт сменя местната управа за да пренасочи паричните потоци. "Взаимент" контрол това са фантазии и миражи.

Важното е ротация да има, пък майната му на другуто https://www.youtube.com/watch?v=gMsgSvwqP6Y

ПП и ДБ са свръх нагли! Не може да си втори и да искаш всички министри да са твои а първия да те подкрепя без реално да участва във властта! Няма такава нагла партия до сега такива нагляри никога не е имало в българската история! Като искат да имат само свои министри да отиваме отново на избори и тогава ПП и ДБ ще се срине чак на 4 място тогава да ги питам какво правителство ще правят тогава ще се молят да участват във властта а сега имат тази възможност но наглостта им е огромна! Личи си че са мошеници и ги интересуват само парите във всички министерства! Тези хора не трябва да бъдат допускани до властта защото ще ограбяд и последното останало в тази държава! Борисов го обвиняват за какво ли не как управлявал но Борисов правеше коалиции а не да иска цялата власт във собствените си ръце както искат тези нагляри! Няма как да подкрепяш някой като реално не участваш във властта! Не може да работиш за някои а същия този някой да не ти дава пукнат лев същото и с министерските кресла които ПП не иска да отстъпи!!!!!

лесно паднаха в капана ПП. А капанът вече щракна. Път назад няма! Стана ясно, че Симеоновската школа е няколко порядъка над Харвард ( каква Айви лига, какви 5 лева и то от старите).

какъв харвард? ....простокиро е бил на тримесечен курс, нямащ нищо общо с дипломиране. а дипломата на кокора също още не е я е видял никой.

ПП и Герб ?? шарлатаните и крадците ще управляват заедно ??? Кокорчо 9 милиарда открадна и пак иска да е финансов министър ???? Кой ще накаже ефективно тези крадци ,преди да избягат ???

По-точно ще се редуват. 9 месеца Америка за България - 9 месеца Сорос. И така ще си се връткат.

Евала на ППДБ. Успяха да направят Борисов от мутра - джентълмен. И това за няма и месец. Велики са.

За неразбралите: Всички министерства, с изключение на Външно, всички зам.-министри всички шефове на агенции, ще са на пп. Как точно Киро и кокоро са легнали на тиквата? А тиквата, за да се съгласи на тези условия, означава само едно- осран е до уши.

За 9 месеца. После - "ротация". Ще крадат на смени.

Бе, ти прост ли си? Явно да. Всички министри и зам. министри остават! Сменя се жирафа с академикът

Ако трябва ще измислят и още няколко министерства, колко му е - и без това в момента има карикатури като "министерство на иновациите и растежа" или пък на "електронното управление". Например може да има и министерство на възстановяването, министерство на върховенството на закона, министерство на конституционните поправки, министерство на ротациите, на гейтовете, на парапетите, на пиците и т.н.

гот ли ви е с ГЕРБ а? Спокойно, не се коркайте, получавте и ДПС. Нищо, че Просто Киро старателно го пропуска

Също толкова като гласувалите за ГЕРБ. Затова ПП не може да направи читаво правителство

Това е волята на Суверена. За пети път, ако можеш да броиш

Мърши

Абе тези като касви се изживяват. Като БКП? Олигарха им купи изборите и се взеха насериозно.

Има желание за всички министри, цялата хазна и цялата държава и пак ще са гладни.

Те имат право да искат,защото са първи.Вие влизате през задната врата и незаслужено искате да управлявате 9м.Герб се прецакват,след като след три месеца,ПП и т.н.ще вземат цялата власт,а за ротацията на правителството,пълна глупост...

Хардвардските Измамници вън от България...

Я, как се разбраха за лапането!

ОТ ЧЕГЪРТАНЕ ТА В ПОЗА ПАРТЕР!

Не знам вие, но аз избрах ПП да махнат и вкарат Герб в затвора за 12 години крадене и мачкане на опозиция и всеки който не е с ГЕРБ. И какво стана сега?

Какво стана? Кажи де?

Сега ще има голям кекс между ГЕРБ и ППДБ. Хард с елементи на садомазо.

А пък аз избрах Да България, респективно коалицията в която участват за да държат комунистите далеч от властта - и БСП и президента. Те го направиха. Ако цената е един министерски пост за ГЕРБ - така да е.

За сега от към вас се усеща лек неприятен мирис. Очаква се усмърдяването.

Този мишок си мисли, че ей така ще им оставят всички министерства, за да да откраднат всичките пари, а Герб ще стоят и ще подсмърчат отстрани само!

Работата на правителството е да управлява законосъобразно и целесъобразно парите на държавата. След като няма министри на герб и ДПС,с изкл. На Марийка,която е безвластна и безгласна относно парите,може да се каже,че Кирчо и кокорчо имат успех. Засега.

ДенЧов, ако сте прекалено алчни за постове, току виж Баценцето реши да разтури калимерата и да идем на избори. Това между другото смятам, че е най- добрият вариант, макар да означава, че хората на Радеф ще дерибействат още... Макар че при едни нови избори ситуацията няма да се промени коренно. Да, Възраждане ще качи още проценти, вие ще паднете малко, ИТН я влязат, я не... Ама общата картинка ще е същата и пак ще трябва коалиция между същите играчи.

Джентълменско споразумение се сключва между джентълмени ! Баце е жентълмен ! Всички си го знаем ! Доказан лъжец и от съда ! Не , че ПП-ДБ имат нещо общо с джентълменството ! И те са като Баце ! Жентълмени ! Ще падне едно голяма надлъгване !

хаха аматьори тепърва ще ядете дървото.

Граждани за Европейско Развитие на България ГерБ са подкрепяни главно от селяни, симпатизиращи на САЩ.

искат правителство дето да слушка ата по послушни кучета от пъпъ нямат Явно Баце до гу държат за топките и не мое да шава, каскета мъти водата, така че

Джентълменско споразумение по нашенски означава да прекарам другия, но по- финно, по- джентълменски. И изобщо, от кога при нас има джентълмени? При нас има ганьовци, андрешковци, но джентълмени? Та решили политиците ни да правят споразумение. Не какво да е, а джентълменско. Нормално, те обичат да фантазират. Но пък и мнозинството ахка, цъка и се удивлява. Ето така може и политика да се прави. Всуе се напрягат. Избирателите имат глава на раменете си не само за носене на шапка.

Искам сега едно проучване колко процента ще вземат Киро, Асен и ДБ ? Мисля, че от двадесет и нещо се сринаха на 6-7.

Герб не може да бъдат изолирани щом простия селски избирател гладува за тях

Може ли вътрешен министър да е Бойко Рашков, а министър на инфраструктурата и магистралите да е Бойко Борисов. :)

И ние искаме да се включиме като подизпълнители в обществените поръчки по европроекти с евросредства от еврофондовете!

Нали идеята на ПП беше да изолират герб от властта ? А те взеха, че даже на ротационен принцип ще им дават цялата власт. Даже не коалиция, а повтарям цялата власт. Е това ако не е подигравка с избирателите...

сега ще им се превърта един четвъртит.

Хе-хе, сега Батко ако не го притискаше големия брат, съвсем спокойно щеше да ги пусне по пързалката, като им каже половината министри иначе йок. Те го отхвърлят отиват на нови избори и този път ГЕРБ и ДПС имат нужните гласове, пък ИТН няма да влезе, тъй като също подкрепи ГЕРБ, та ще има кой да пазарят освен другарката Корнелия, която явно е доста скъпо се пласира.....

той им го е казал вече. Просто ще са по-неизвестни гербери, за да не бие на очи. Боцко ги оноди с 80 скоро със 100 а като взема властта с 200

Батко е голям и представлява сериозни хора, няма как с развято юмруче и дипломки от Харвард да им накривиш шапката. Няма как в държавата на мутрите, главатар да е гей или нежна душа, държаща ръчичката на любовницата си тайничко под масата...

Докато не мине гласуването на кабинета в НС нищо не е сигурно. Така че тънките сметки на ПП и сие може и да излязат криви.

Втория мандат няма да има.На избори.

пП, имайте късмета да дадете министри на гробарите... Достатъчна е г-жата с чуждо име, дето хал хабер си няма какво става в България. Ще се самозакопаете още повече! Гробарите да се държат изкъсо, обещавайте им каквото искате, но не давайте! Техните "джентълменски" споразумения пет пари не струват, направо ви се чудя на акъла как точно си мислите, че може да излезете наглава с тях.. Тяхната цел е ясна - да са прът в колелата на управлението, и да развалят ротационното правителство при първа възможност. Единственият ви шанс е да направите всичко възможно да изчистите прокуратурата (което си е непосилна задача), за да тръгнат делата срещу тиквата, сфинята и другите, и да докарате парите от ЕС по плана за възстановяване в България. Иначе и вие, и ние народът) ще видим къде зимуват раците. Сега или никога!

"как точно си мислите, че може да излезете наглава с тях" - просто нямат избор. ГЕРБ са първа политическа сила с най-много депутати. ПП-ДБ толкова упорито искат да са във властта, че са готови на коалиция и със самият дявол. За тях това, че ни вкарват във война, че хората масово обедняват при тази чудовищна инфлация - това са някакви подробности, важното е те да се налапат докато са на власт. Колкото до "парите по плана за възстановяване" - те тия пари няма да влязат в държавния бюджет. Те са предвидени за едни конкретни хора по едни конкретни проекти. Затова пък заради условията, които ГЕРБ са подписали за да вземат тия пари, ще плащаме тройни цени на тока.

Единствено съм за Кокорестия да е финансов министър, той твърди ,че държавата има много пари, следователно всички чакаме да раздава за в бъдеще :)

Толкова е просто- тиквата вижда, че каскетът ще го надупи и е готов на всичко само да отърве кожата. Очаквайте още искания за имунитет и накрая тиквун ще хвърли в огъня всички негови капитани- идиоти

Освен 72 часа арест ако съчинят нещо по реално друго не може да му направи, в демократични държави съда решава кой е виновен и кой не, а не такива идиоти като теб

Бе, то да има доказателства, пък се надявай на 72 часа. А то явно има, защото иначе тиквата няма да е толкова насран. Ама явно и ти си прост като гъдулка и не ги виждамш тези неща

Как така Бойко Рашков, който основната му цел е уж да вкара Борисов в затвора, сега ще подкрепя кабинет на Борисов. Как така ще се бориш срещу кабинет, който подкрепяш ? Народът не е малоумен така да се подигравате с него !

Досега ГЕРБ извиваха ръце тайно от медиите. Сега вече това се официализира. Дадоха морковче на ПП и сега започват с тоягата. Всъщност те са едно и също, с разлика в поколенията, което дава предимство на ББ като старо куче. И кабинет с Тагарев и Василев като министри ще съсипе икономически страната и ще ни вкара във войната в Украйна, под оркия погед на Денков и Габриел и с "предложенията" от ЕС и НАТО за източния фланг.

Докога ще търпим Макс и Мориц, че те се подиграват с избирателите си, аз като цяло въм свикнал с тъпоъгълници, но тези прекаляват.

не могат но искат

Тъпанар,язък ти за титлата. Или правете коалиция с ГЕРБ което е законно,или нови избори! Измислените ви правила си ги заври в гъза.

Язък че те направиха Академик нормалните , а ти се заби при Мутрите ! ще искат Министри и ти може да изгориш , Боку Тиквата е Тиква ! ОСТАВКА и на Есен Избори !

Пак същата ситуация