Саркози обвинен за търговия с влияние и активна корупция

На бившия френски президент Никола Саркози беше повдигнато обвинение за търговия с влияние.

Обратно в новината

Коментари - Саркози обвинен за търговия с влияние и активна корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте какво става във Франция!За получаване на вътрешна информация по хода на дело и нарушаване на професионална тайна от прокурор е заподозрян и арестуван,а тук изгониха прокурора кокинов,а поръчителя си пляска с ръце и "спасява",е много сме зле!

И след това да критикуват България за корупция!... То че има има, но не в такава степен, както в Западна Европа, да не говорим за Южна Корея, Япония. Там не се излагат с дребни суми, а направо милиарди.

Разбира се, никой няма да иска Саркози да бъде зверски убит, като той направи с Кадафи. Аз пак бих го завързала за един ден към позорния стълб в центъра на Париж.

Саркози обвинен за търговия с влияние и активна корупция Това по-скоро ми прилича на някаква саморазправа от страна на френските социалисти. Според мен това има някаква връзка със секс скандала със социалиста и шеф на МВФ Доминик Строс Кан, който беше и кандидата на социалистите за президент на Франция.

май пък комунистите са виновни:)) а дали и Саркози не е комунист? Аз чух , че като студент членувал в младежката организация на френските комунисти:)))

Враговете на Саркози се опитват да му попречат да се завърне в политиката.

Действията на дренските соц-комунисти толкова много приличат на тези на българските комунетата срещу Цвъ Цвъ - сега търсят кокошки за да го обвинят, като са се накрали поне 100 пъти повече - СРАМ!!!

нали правосъдието било независимо бе "демократ"-антикомунист? Може ли такива неща да се случват на запад?

МИХАИЛ ГОРБАЧОВ ЗАТОВА ЖИВЕЕ В ГЕРМАНИЯ :))

Саркози е един голям джентълмен и филантроп . Помогна на България за мед .сестри и за други неща ... Опитват се социалистите да го пързулнат ,което е типично за тях като манталитет където и да са .Сега и такива като ердоган ще потриват ръце ... Надявам се г-н Саркози да излезе още по - силен от ситуацията .

Не е помогнал безкористно! Сключи договори с Кадафи и извлече полза от това.

Преувеличаваш!Саркози наистина помогна на сестрите,чрез бившата си жена,какво и е коствало тя си знае,но си беше и търговска сделка с Кадафи.В случая става въпрос само за информация по негово дело,за което предлага бъдещ пост,търговия с влияние и показва,че такъв подход е наказуем,за разлика от тук.Колкото до Строс Кан,тогава му беше опонент и го натопи,защото хората повече го харесваха.

Получи,поздрави от Строс Кан и Кадафито!!

ТОВА ЧЕ КОМЕНТАРА МИ БИЛ СПОРЕД ДИР-А ЕТНИЧЕСКИ НЕТОЛЕРАНТЕН , НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ Е ВЕРЕН :))))

Когато "Бунтовниците" на Сър Козито го изнасилваха в сухия канала! Злите езици говорят, че и Козито бил там, с брада и чалма, 16 на опашката!

Саркози - в кауша, да се готвят нашенските му приятелчета... а дано!

За разлика за нашите има публични доказателсва на "хартия" - но пък на кой ли му пука !!! - вместо в затвора в ЕП