Търсен за убийството на Никита и майка му готов да съдейства

Руснакът Герман Костин, издирван по случая с убийството на Никита и Анна Леонтиеви, се е свързал с властите у нас и е готов да дойде и да свидетелства.

Обратно в новината

Коментари - Търсен за убийството на Никита и майка му готов да съдейства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нация ,която да не е създала поне един убиец на дете.Какво значение има тогава дали е руснак,българин,американец ,извънземен...Дано просто бъде открит за да не остане ненаказан ,да се предотврати възможността да извърши подобно чудовищно деяние и това да е малка утеха за близките за получено възмездие.Дано!Недопустимо е,ако обществото покаже безразличие или използва такава трагедия за да изрази негативното си отношение към един или друг народ.

Нашите хора с комплекси плюят на едро руснаците,без да съзнават колко смешни и жалки са затънали в нашето блато.Комплексарството и превъзнасянето на собствената ни простотия доказват,че сме близки роднини най-вече с украинците.То от нашия гьол по-хубаво няма,макар да е мръсен, ръководен от чужди жаби и невежествен.Да живее Плевньо,почти Яценюк!

ще ти спираме водката пишеш глупости

в Бг е пълно с руска паплач цялата утайка на русия се заселва у нас оставети ги да се избиват взаимно

- В Русия се избиват по финансови причини, правят го за пари; - В България се избиват за малко пари (Вероника, 25 лв.) и за без пари (Варна, МОЛ-а, с шутове); - ИД, режат глави; - Америка, серийни убийци; - Германия, Луфтханза... НА КЪДЕ ОТИВАМЕ?!?

Строго на запад, до кривата круша!!!

Има ли мурзилки?

... но със сигурност има Мики Мауси! Като теб например!

Тези хора си избиват и децата!Нямат милост и към децата си!Това е зловещо!Наистина психиката им е доста увредена от начина на мислене,ако мислят изобщо!С такива заселници,не е на добре!

сирийските бежанци,при тях семейството е най-важното.Сега идват старците и жените а малко по-късно и мъжете им-джихадисти

Няма нищо общо и не говорим за сирийциНе всички са джихадисти,а и сирийците са друга култура и религия!Но руснаците с големия фасон и нахалство се вижда ясно какъв им е манталитета и отношението към човешкия живот!

Пак се намериха съфорумци, които да политизират темата... Няма нищо свято за вас. Знаете ли, че когато мълчите изглеждате по-умни?

Ами тя политиката е дълбоко намесена в това убийство!!

политиката е навсякъде,ако я нямаше да си си още на село

Щяхме да махаме визите на руснаци, за да идват такива изтрещели военни?

Че той военният пак е дошъл, даже и с виза.

Аз лично не искам руски убийци от Афганистан и Чечня да идват в България!!

аз пък не искам каквито и да е било убийци да идват. и да си правят бази тук не искам.

не се отнася за американските убийци от Афганистан,Ирак,Либия,Югославия,Украйна

С какъв багаж ходят руснаците на почивка....А нашите българи влачат куфари с консерви. Направо да им завидиш на руснаците какво ядът.

Руснака не яде - той само пие.

с мириса на яката на якето!!! Не,че няма пари-това е ген,разбиране на живота,философия!! Те не носят консерви,но носят кенчета с квас!!

През последните 10 години из българските морски курорти не съм видял нито един пиян руснак ! Но за сметка на това, през същите 10 години видях тълпи от пияни, напиващи се и уриниращи навсякъде англичани и скандинавци. От балконите на Слънчев бряг изпопада не един отразъл се на дъска англичанин !!! Същото е положението във френските и арабски курорти на които съм почивал през тези 10 години.

Не искам руснаци да идват у нас. Това са отвратителни, крайно неприятни хора. Гледах ги и се чудех как се качват на самолета на летище Бургас. Пияни, заляни, не можеха да ходят та по малко пияните от тях носеха другите. Добре че самолета си беше техен та си ги приеха. Представям си как е изглеждал самолета при пристигане. Те си имат някакви азиатски разбирания и живеят по тях. Гнус.....

Вежду впрочем азиатците не пият не ги бъркаите с руснаци. И руснаците вас не ви обичат те просто си харчат парите по черноморието а клиента е винаги прав чако искаме да му вземем парите. И съм уверен че вие също себя ползвате с тоя девиз ако имате пари в което се съмнявам че вие ги имате и от вашата реплика си правя извода че вие им завиждате

не обобщаваи така, има различни руснаци и различни българи. тоя мудак го остави, нали знаеш, горбатого толко гроб исправит

А от вашият пост пък си правя извода, че нещо не можете съвсем да пишете:)Мошениците с квартирките по морето си заслужават контингета, ама таз година май и без него ще откарат.

аз такива пияни-заляни непрекъснато виждам по баровете и хотелите в Слънчев бряг!Само дето говорят и ломотят на английски!

А какво ще кажеш за пияните и дрогирани англета и дойчовци в Слънчев бряг? Дето скачат от балконите на 6-ти итаж и не могат да уцелят басейна ... Страшен интелект!!!

Те си пият тука по други причини!Не че могат да пият,ами се наливат защото тук е евтинийка за тях ,а у англето не могат да си позволят такова изобилие на пиене!

Абсолютно вярно!Особено британците -нямат равни по олигофрения и простотия, а тук идват най-изпадналите сред тях.

Абсолютно вярно!Особено британците -нямат равни по олигофрения и простотия, а тук идват най-изпадналите сред тях.

Срам. Колко български деца умират всеки ден а тая руска пасмина ни занимават всички медии

виж пич беше ми симпатичен когато се изказваше против путин и по същество но сега прекаляваш. или самият ти си путински тролл с цел дискредитация на критически коментарии или имаш нужда от медицинска помощ

той точно затова е толкова яростен "антипутинист", защото има нужда от медицинска помощ! То е очевидно!

V New Hampshire edna ruskinja zastrelja dvete si deca,i posle se samoubi.Mazat i ima business s orazija.Tia rusnaci savsem iztreshtjaha.

Пак се напълнихме с диваци!Преди 20 години ей така бяха напъплили и чеченци и руснаци,разни мафиоти,пак се трепаха,което наложи да се направят законови ограничения за пребиваване,та се поразредил "вноса" и ето сега като му отпуснаха края с това строителство,влязоха пак какви ли не!

jizast

Евразийски ценности в най-висша форма.

Дано те срещнат любимите на БХК паразити и ти обяснят за техните евро-мангалски ценности ...

Абе, не казвай "Хоп!" преди да си скочил, че не се знае кой е психопатът-убиец! Да не се окаже някой нашенец! Че тогава ще си смениш ник-а и ще си траеш като напишкано детенце!

"Има данни, че потенциалният убиец е заминал за Кипър" НЕ Е ПОТЕНЦИАЛЕН, А ЕВЕНТУАЛЕН.

От кочина излизат, ама пак в кочина идват !

Сериозна постъпка на достоен руски офицер - нещо, което на много от пишещите е непознато, те биха се насрали от страх и биха се крили, дори и нищо да не са извършили. В крайна сметка щом човека е решил да сътрудничи, значи е невинен.

които опожаряваха и избиваха в Авганистан цели села с жените и децата. Справка-ръководителите на ДНР и ЛНР и авторските им филми по въпроса

Прост неграмотен соросоид, пише се Афганистан и стига си писал лъжи.

"Много достойна постъпка",казал един рублажия!Щом е бивш руски афганистанец винаги е "най-най"! България се напълни с боклуци,които си решават проблемите с оръжие!Отврат!От трън на глог с тези заселници!

Виждал съм ги тези "афганци" 1980 на ракетния полигон в Ашулук, пустинята Казълкум. Те не контактуваха с никой, напиваха се юнашки, пребиваха всеки, който ги погледнеше на криво, бяха тотално изперкали. Там "достойните" офицери ми изпиха техническия спирт за регламентни работи. Пет литра и не умряха, ей.

Тъй като и ние виждаме календара на стената, то ни става ясно плод на какво е това изказване - Честит Първи април, но не мисля, че под сериозни новини като тази е мястото да се шегувате...

Всеки, който е живял в Кипър знае в какво превърнаха руснаците острова. Има квартали населени от руснаци, в които нито астиномията влиза, нито важат законите на страната.Всичко се урежда по някакви техни правила, лекарите само трябва да издадат смъртния акт. Вярно, в началото вкараха доста капитали, но щом започна кризата побързаха да ги "евакуират" в Швейцария. Сега пари няма, ама руснаци- бол. За това не разбирам ентусиазма, че едиколко си хиляди руснаци купили жилища в България.

Бях в Кипър преди 25 години, когато там имаше само заможни туристи англичани, немци и холандци. Преди всичко англичани. Българи - изключително рядко и бяха от първите изобщо излезли извън България след падането на Т. Живков. А руснаци - изобщо никакви. Тогава кипърците много ни уважаваха нас българите. Сега не знам как е, но явно за 25 години доста нещо се е променило там.

До 1992 година изобщо не допускаха руснаци на острова. Ако щеш вярвай, ама външните врати на къщите не се заключваха. А относно уважението-Кипър по едно време решил да става комунистически. Разправата е била грозна, следствие на което много от "революционерите" бягат в България. Назначават ги да работят в строителството, най вече по изграждането на жк "Дружба". Както те са ми казвали-нищо не работехме, но вземахме три пъти повече от българите. Комунистически интернационализъм в действие.

Отличен коментар!! Трябва да има подбор,а не парите да са движещо начало. По тази логика,може да поканим 50 000 индийски и пакистански богати "инвеститори" Иначе голяма трагедия,най вече за невинното детенце.

"Астиномията" на български се нарича полиция.

"Дали детето не е било опасен свидетел?" Всеки, който се докосне до руснак става опасен свидетел!

Бре па ти! Аз 4 години бях съквартирант с руснак.. е станах свидетел как се пие де ;) Ама то това е на майсторлък да се учиш :)))

Откога пиенето на екс стана майсторлък?Научил си се как по бързо да падаш под масата в несвяс!

Поредното изхвърляне на полицаите,пиар акция....така стана със сестрите Белейски

Фоторобота и детето от снимката никак не си приличат....а, го бяха категоризирали горкото и като умствено изостанало....е, може и съвсем умишлено да е подадена точно така информацията.

бе то и ДЕТРОЙТА на снимка си изглежда наред

Рисунката е правена по подутото тяло, намерено известно време след убийството. Ужас пълен, горкото детенце!

И това зверско престъпление започва да се замотва все повече и повече. Къде е било детето 2-3 седмици (това е разликата във времето на убийството на детето и майката)? Иначе, от руски "добре облечени бизнесмени" по родното Черноморие друго не може да се очаква. Ако в конкретния случай са те, де!!!

тия извън кочината не трябва да излизат !

те затова са тук.

Оф па и ти? Тук ми се струва, че стават далеч по изродски убийства - за по 5 -те лв в буквалния смисъл на думата. Така , че за цигания и идиотска престъпност не трябва да говорим. И ний сме дали нещо на света.