Коментари - Ники Хейли написа "Довършете ги" върху израелски артилерийски снаряди (снимки) | Днес.dir.bg

Ники Хейли написа "Довършете ги" върху израелски артилерийски снаряди (снимки)

Това, което Америка трябва да разбере, е, че ако Израел се бие с нашите врагове, няма как да не помогнем на Израел, заяви бившата посланичка на САЩ в ООН

Обратно в новината

Коментари - Ники Хейли написа "Довършете ги" върху израелски артилерийски снаряди (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Фашисти. Фашизмът е психиатрична диагноза. Всъщност палестинците са изместени от местоживенето си и са малтретирани и убивани от Израел. Терористични са действията на съпротива, но официално няма как според мен да се борят за оцеляването си, защото САЩ са казали, че Израел трябва да ги измести. Т.е. имаме предизвикан и подкрепен от САЩ конфликт, също както като САЩ плащаха на украински нацисти да избиват руски деца и жени по местата, на които са живели прадедите им. Т.е. геноцид. Над палестнците има геноцид. Факт. САЩ пращат оръжия на Израел да извършват геноцид. 50% са избитите жени и деца от всикчи убити от Израел. Да, терористи убиха повее от хиляда митни израелци, но преди това да видим Израел какво направи, за да се стигне до това. Палестинска държва е одобрена от много страни, вкл. и в Европа. Но САЩ държат конфликта отворен и не позволяват да се реши.

Фашизъм! Нацистите биха се гордели с нея!

Абе всичките много отворени, ама щото разчитат на помощ. Иначе щяха да са по-ниски от тревата.

гади.а!

Типичен републикански боклук , Ганчо най ги обича тия ...

И Ганьо не ги обича. Ганьо знае, че нацистите и него не го имат за човек, а за животно

Да призоваваш за убийството на деца, това не са хора, животни също не са , това са самозабравили се демони

Написа на ракети, които убиват невинни деца... Срам, или замълчи или кажи нещо позитивно, срам!

Ники!

Израел да избие всички гаджали и да приключва

бе гаджал

А дали си е поклатила тиквата пред "Стената на плача", където водят всички и слагат по една тюбетейка на главата - смешна шапка, приличаща на панерче?

Над 50 000 християни са били убити в Нигерия от избухването на ислямисткия бунт на Боко Харам през 2009 г., разкри наскоро публикуван доклад, разработен от нигерийска неправителствена организация.

Лека булка , слаб интелект, ...... кво да се коментира......

Това описва точно и изцяло външната политика на ФАЩ !

Тази е много куха. Помним я в ООН какви глупости сричаше като някоя неквалифицирана учителка по повод Асад и Сирия.

Правилно! Ислямските псета трябва да се избиват!

Много Много Много Много........ КУХ Дай идея как да се отървем от такива като Теб, че дърпате държавата надолу ,да е..а мама ти проста

Разделяй и владей!. Целият запад направиха совалки в арабските страни за да не се намерят в конфликта между Израел и Газа. От 1950 г Израел се вклинява в Палестина и успя да я раздели на две части. По малката част е анклава Газа с излаз на море. Премахват ги от Газа и след някоя и друга година се справят и с останалата Палестина. И всичко е планирано със съюзниците от запада. Самият запад няма да се бие директно с арабите,трябва им някой друг, а те да се правят на демократи. Така постъпват с Украйна и Тайван.

Общо взето такива са западните лберал-фашистки възгледи и разбирания. Нищо общо нито с човека, нито с Бога.

И аз съм за да се умиротворят всички радикали и терориси в тая дупка. Проблемът е, че покрай тях си заминаха сума ти невинни деца, жени и възрастни хора. За това най- вече са виновни самите терористи, защото се смесват с цивилното население и разчитат на международната подкрепа да не се избиват невинни, та така и те оцеляват. Цирей, който трябва да се изреже до дъно. Според мен Израел е длъжен да намери хуманно решение и да спре с избиването на цивилни.

Ами не са умни като тебе и чакат да им дадеш съвет какво точно да направят..

А според теб, как ти се струва избиването на деца дето хвърлят камъни, заграбването и заселването на територия, която е дадена и за друга държава, набутването на милиони хора върху парче земя, където няма работа и прехрана. Дали това няма да роди деградация, омраза и накрая най-лошото тероризъм. И кой в същност е по-големия терорист - тия дето избиха 1000 или тия дето избиха 40000. А и защо се допусна да се избият тия 1000, при положение, че еврейте вероятно имат поне 1000 човека агенти в Хамаз и Газа. Изведнъж атака с хиляди ракети и това не се е знаело. Само глупак може да вярва, че това не е било ясно и вероято и спровоцирано и дирижирано, за да може Натаняху да отърве кожата с цената на тия 1000 и тия 40000 и вероятно и повече.

Никой не избива деца нарочно, само че родители им 'невинните палестинци' сами избраха да ги представлява Хамас, в публичнните изяви на които под бурни и масови аплодисменти се правят демонстрации/уроци как се режат еврейски гърла и чиито членове имат една единствена цел в живота - да убият колкото може повече евреи. Един ЕДИН поне палестинец да се е разграничил, да не говорим противопоставил на Хамас?! Общувал съм с палестинци и то с уж по-качествената част (имащи пари да учат на Запад) и знам колко струват като интелект, способности и трудова етика. Каквато и земя да им дадат - гарантирано ще я направят на кочина. Ще бъде само една провалена и терористична псевдодържава, ще чакат пак помощи и все някой друг ще им е виновен за мизерията. Характерно е също е и лицемерието на българските 'защитници на палестинската кауза', които в същото време са и активни мажоретки на с нищо непровокираната агресия на оркската орда в Украйна.

НАТОвски, евро-атлантически, ценности. И ние сме с тея.. без референдум.

Щото за Варшавския договор и соц-концлагера имаше нали..

И явно грам не сме поумнели .... нали ?

Тая е вече пътник ....

Значи, арабския свят са врагове на САЩ. А САЩ откъде точат петрол за икономиката си? Или Израел за палача на САЩ, за да държат в подчинени и покорство арабите?

1. Хамас са враговете 2. Пилищимите не са араби. И арабите не ги обичат. Самислете се защо никоя арабска държава не го иска

Хамас са чедо на израелците. Както ИДИЛ и преди това Ал-Кайда са на ЦРУ и САЩ.

Па Израел кой ги иска? Що не им дадоха за държава земи в тексас, или в Елзас, примерно?

Повръщам. Отвратителни създания. Оня свиреше на китара на укрите.

САЩ са колония на Израел.

Наречен демократична Америка и либерална Европа тотално гръмна. Само принудително вече могат да ни управляват ционистките елити. И си го знаят. Точно заради това пуснаха най-откачените на преден план. Маккейн, Хилъри, Олбрайт, Нюланд, и една кофа други подготвени специално за този спектакъл кадри. Прозорец на Овертон се нарича, за незапознатите оная врътка с жабите и бавният огън. Само дето от Пландемията насам дигнаха температурката. Глобално. Проблемът на човечеството е не само че се управлява от има няма 100 фамилий. Проблема е, че от Египет насам е оставил едни и същи главорези да му редят бъдещето. Масончетата са навсякъде и реално бутат 3000 годишният план за Соломоново царство. Ако се чудите какво е това трябва да чуете Израелските медии. Ще ви падне шапката. За тях всички сме гои. По-ниско ниво от уличните кучета. Никой не си задава въпроса как се мотивира такова клане на цивилни, жени и деца. Само с идеология, която е набивана с години в кратуните на няколко поколения и зад нея има колективното убеждение, че ние сме подчовеци (гои). Е тая малоумна коза, продала всичко което има за кървави шекели си мислеше, че парите на ВПК то, които бяха зад нея ще и дадат преимущество пред Тръмп. Тръмп обаче играе с всички, които му плащат. Не му пука. Целият спектакъл е да се качи на коня пак. Като се качи пак ще го заобиколят със същите апратчици на корпоративната дълбока държава и ЦРУ и отново нищо няма да се случи позитивно за света. Единственият факт е, че докато беше Президент не започна директно война. Ма да не се лъжем. На тия не им пука за нищо друго освен за парата и властта. Какво са там някви си 50-100 000 араби и милион Украинци. Статистика.

Това е кампания за да стане вицепрезидентка. Тръмп ще я приеме с отворени обятия. Все пак шефа му Къшнър на който даде дъщеря си прави огромни кинти с имоти в Газа. Какво да говорим за петролните и газови находища отдолу. Малко хора знаят, но лиценза за транспорт на Бритиш Петролиум от региона изтече малко преди да стане прословутата атка на Хамас. Същите Хамас, които Мосад финансира с идеята да има казус бели (повод) за това, което правят сега. Геноцид и изтребление на Палестинското население. Той проекта имаше по-големи цели. Директна ядрена атака към Иран. Ма малко преди отговора на Иран в който се знаеше и часа и локациите за атака Русия пусна междуконтинентална балистична ракета, която мина над целият Близък изток като предупреждение към Израел да не си мисли, че няма да има отговор. Естествено ционистките медии не го отразиха това събитие, както и много други от типа на това, че когато Залужни стана посланик на Украйна в Лонодоня, огромна част от колегите му замина на страната на Русия, като даже имаше специална операция за прибирането на семейството на един от полковниците. Въобще нещата се омазват прогресивно. По план естествено. Не им трябваме вече на елититите. Пречиме им на полянките и мечтаното нет зиро.

Има една клетва , това което ми пожелаваш ,за хубаво и лошо по две да те стигне.

Американски боклуци! Едните са хора, а другите не са. Типично американско двуличие.

Болна жена! Да пожелаваш смърт! Озверяване повсевместно. Каква гадост!

Тази явно е еврейка,но то в САЩ всички които са във властта са евреи.САЩ са втория Израел и нищо различно.

по-зле, индийка е. циганката би следвало да симпатизира на палестинците, но тук говорим за някакво самозабравяне.

Алеко Константинов е написал "Пази Боже сляпо да прогледа". Като за тази Хейли е.

фашистко същество

Те ще те добарат Хамас.Защо като е толкова смела е със бронежилетка.

Видяхте ли си американските краварски кръвожадни приятели, които подкрепяте и им вярвате една голяма част от вас с промити мозъци?! Такива са всички в тази 250 годишна държава създадена от убийци, крадци и авантюристи!!! Тези избиха индианците, за да вземат ресурсите и земята им. Тези се опитват да превземат Русия отвътре и отвън, за да заграбят ресурсите и земята на най-богатата на ресурси и най-голямата по територия държава в света!!! Тези подкрепят геноцида на Палестинския народ над 70 г. от кръвожадните евреи, въпреки решенията на ООН за създаване на Палестинска държава още отпреди повече от 50 г., и не изпълняват решенията на ООН, но иначе когато им е изгодно са за!!! Тези държат повече от 50 г. в икономическа блокада Куба, но всички вие мълчите!!! Тези палят войни и граждански войни навсякъде по света с милиони загинали, като Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия/и са завзели нефтените полета нагло на Сирийския народ/, Украйна, Йемен, Виетнам, Корея, Никарагуа и много други!!! И вие им вярвате?! Малоумнициии!!!

Умните и гръмотните хора вярваме на САЩ и западния свят! Вижте колко охолно живеят хората в Америка! Карат скапи коли! Имат голями къщи! Ходят на почивка по целия свят! САЩ е райат на земята! А тиа даржави дет си ги изброил какви са? Диктатори. Никои не иска да ходи там! Докато от балгария всички искат да отидат в САЩ и западна европа! Дори само за да мият чиний! Но искат да са там! В балгария останахте само не грамотни и не образовани хора които са или полицай или на няква държавна службъ.

Ти няма да караш такава кола, защото си неграмотен.

Приемам тезата ти - тя е плод на твоя интелект. Но силмо ме притеснява един факт. А именно - съдейки по плюсовете, явно има и други на твоето ниво....

И какво от това.

Ти очевидно си един от онези, неграмотните, съдейки по правописа ти, така както си написал всички тези глупости... :)

Сега ако дойде един нов Исус ,тая щеше да го разпъне без да ѝ мигне окото.Но окота на провидението всичко вижда! Содом и Гомор за тая кранта с чанта Луи Витон.И цялата му колекция да придобиеш на Луи ,за тебе няма да има място в царството небесно.

А за червените милиардери ще има ли място в небесното царство?

Всеки снаряд паднал на главите на башибузука е добре дошъл. Всеки ден да ги бомбиш, малко им е. Ако повечето в САЩ мислеха като нея, отдавна нямаше да има палестински проблем и измислена палестинска държава. Палестинците са като македонците, измислен народ с измислена държава. Едните от Коминтерна и Тито, а другите от англичаните. Дано ги довършат веднъж завинаги и да започват с аятоласите в Иран, че и те плачат отдавна за шамари.

Аха, аха, хайде заминавай доброволец льольо. Да не напълниш прашките като видиш снаряд.

Отвратително ! След 15 000 убити деца: "довършете ги" ! Към поклонението пред оцелелите от ВСВ се добавиха и оцелелите от 7. 10 "и да се срещне с оцелели от атаката на Хамас на 7 октомври".

15000 или 20000 убити палестински деца са просто статистика. Докато 10 убити израеслки/американски деца - това е трагедия. Това е според нашите норми. Ние зачитаме САМО трагедиите. А статистиката е безлична за нас.

Явно жените като ги тресне менопаузата и започват да се държат като някакви тазманийски дяволици , заразени с бяс. Хилъри, Мадлин Олбрайт, сега тая са малка част от кръвожадните горгони, докополи се до властови позиции

От евреите които се обърнат и приемат Христос, ще се спасят, пише си го в Библията "избран остатък". Останалите ще се пекат като чевермета.

Това къде го пише в Библията?

Във Второ послание на ап. Павел до Коринтяни, гл. 3: а не както Мойсей, който туряше покривало на лицето си, за да се не взират синовете Израилеви в края на преходното. Ала умовете им се затъпиха, понеже и доднес, кога се чете Ветхият Завет, остава неснето същото покривало, което се снима чрез Христа. И до днес, кога се чете Мойсей, покривало лежи на сърцето им. Но, кога се обърнат към Господа, покривалото се снима.

Вас е трябвало да довърши един мустакат художник през 40-те.

Как не гръмна един в главата ти проста кучка

Това е толкова грешно и цинично!

Те са сатанисти.

Нищо ново. Спазва традицията лелката: 1945 - Хирошина "за жълтите маймуни" ... 1999 - Сърбия "За вашия Великден" 2024 Израел "Довършете ги" Да не забравяме - Хилари : Дойдохме видяхме и умря (истеричен смях по повод убийството на Кадафи) Журналист: Някакву угризения имате ли? Маделин Олбрайт: Не никакви

Хирошима

Еврейте избиват газарите и разрушават градовете им, точно както ватниците избиват украйнците и разрушават Украйна, целта е анексиране на територийте и заселването им с етнически евреи и ватници, и едните и другите са научили добре уроците на Хитлер, даже го превъзхождат в убийствата и разрушенията.

Аз само да попитам, защо в момента се изкупуват масово имоти в Украйна? Цената е без значение, а клиентите са основно жидовня.

Тони катп евреин (или жидовец) колко успя да купиш. Остави малко и за другите

Аз съм 100% православен християнин. Имам си жилище и кола, добър доход и за момента живея добре. Не ми трябват нито имоти, никто скъпи коли. Не съм лаком, не злобея, не завиждам на никой. Просто питам. Защо в момента, във всички големи градове на Украйна, евреиите изкупуват всичко наред? Защо? Може би имат специално планове за тази държава?

Познат наричаше САЩ първата еврейска държава. Поне такива ги управляват. А по писане на снаряди помните ли където се опитваха да изкарат, че руснаците са стреляли по една гара. Там ударът с Точка-У, неизползвана от руснаците, а с такава стреляно по ДНР и ЛНР и с почти последователни номера. Та на ракетата пишеше "за децата".

Вие какво очаквате, защита на терористи? Е, тая свърши вече. Кажете чао на съвецката пропаганда, която ги кръщаваше "борци за мир". В България, Симеоново по времето на Живков обучаваха "Борци за мир" от Либия, Никарагуа, Палестина и т.н. Няма да има милост за съществата, които нападат, убиват, отвличат, изнасилват, гаврят се с трупове, заплашват целия свят с терор, гърмят бомби където им падне, насъскват омраза против западния свят, проповядват рязането на глави, ръце, убиването с камъни, насърчават деца и жени да стават терористи. Няма да има милост нито за тях, нито за техните подръжници и роднини. Война е, вие какво искате - да приемем, че това са особености на тяхната култура и религия?. Няма да стане. Впрочем, вие дето ги защитавате най-силно ревете против тяхните мигранти в нашата държава. Що за хора сте бре, продажин червени псета.

Описа евреи от едно време, дето там са взривявали хотели. Преди в региона Палестина където е цвъкнат Израел са били 10% някъде евреите. А се развихря, след като евреи изколват едно село. Не одобрявам изброеното, но и другата страна е такава. И едните и другите са семити и араби, напук на прокламирано. И да се спазва решението на ООН от преди, където създава едновременно Израел и арабска държава. И къде е тази арабска държава? И кой ще се зарадва да цвъкнат някакви на тяхна територия.

Като спомена Никарагуа, ти изобщо наред ли си бе трол гнусен!! Що не добавиш и Чили??

Грешка трябваше да избие варварите изби ли българската държава на Волга.

И как точно Америка определя кой е добър и кой лош? Аз бих казал- добър е този, който е послушен и ни работи като роб иначе всички останали са врагове... защо бе, защото не работят за дебелите ви задници? Америка е пътник в такъв свят макар и да се опитва да отлага момента на пропадането си! И толкова ли е трудно да се направи палестинска държава? Явно е лошо, защото много от робите ще въстанат да търсят справедливост! Америка се тресе от страх, че империята й се разпада.... останалите няма какво повече да губят и затова са смели!

Бие се срещу враговете на щатите.

да и гу набутата тоя снаряд(с надписа наобратно) - знаете къде!

Коментар

А Килъри Клинтън дали написа нещо? Или то се подразбира?

Хитлер е имал доста свежи идеи! Само не му е трябвало да се занимава с Русия :)

Че има снаряд на който пише “За Без Паника с любов”

Има,ама кожен снаряд,с червена глава.

Коментари - Ники Хейли написа "Довършете ги" върху израелски артилерийски снаряди (снимки) | Днес.dir.bg

Ники Хейли написа "Довършете ги" върху израелски артилерийски снаряди (снимки)

Това, което Америка трябва да разбере, е, че ако Израел се бие с нашите врагове, няма как да не помогнем на Израел, заяви бившата посланичка на САЩ в ООН

Обратно в новината

Коментари - Ники Хейли написа "Довършете ги" върху израелски артилерийски снаряди (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Фашисти. Фашизмът е психиатрична диагноза. Всъщност палестинците са изместени от местоживенето си и са малтретирани и убивани от Израел. Терористични са действията на съпротива, но официално няма как според мен да се борят за оцеляването си, защото САЩ са казали, че Израел трябва да ги измести. Т.е. имаме предизвикан и подкрепен от САЩ конфликт, също както като САЩ плащаха на украински нацисти да избиват руски деца и жени по местата, на които са живели прадедите им. Т.е. геноцид. Над палестнците има геноцид. Факт. САЩ пращат оръжия на Израел да извършват геноцид. 50% са избитите жени и деца от всикчи убити от Израел. Да, терористи убиха повее от хиляда митни израелци, но преди това да видим Израел какво направи, за да се стигне до това. Палестинска държва е одобрена от много страни, вкл. и в Европа. Но САЩ държат конфликта отворен и не позволяват да се реши.

Фашизъм! Нацистите биха се гордели с нея!

Абе всичките много отворени, ама щото разчитат на помощ. Иначе щяха да са по-ниски от тревата.

гади.а!

Типичен републикански боклук , Ганчо най ги обича тия ...

И Ганьо не ги обича. Ганьо знае, че нацистите и него не го имат за човек, а за животно

Да призоваваш за убийството на деца, това не са хора, животни също не са , това са самозабравили се демони

Написа на ракети, които убиват невинни деца... Срам, или замълчи или кажи нещо позитивно, срам!

Ники!

Израел да избие всички гаджали и да приключва

бе гаджал

А дали си е поклатила тиквата пред "Стената на плача", където водят всички и слагат по една тюбетейка на главата - смешна шапка, приличаща на панерче?

Над 50 000 християни са били убити в Нигерия от избухването на ислямисткия бунт на Боко Харам през 2009 г., разкри наскоро публикуван доклад, разработен от нигерийска неправителствена организация.

Лека булка , слаб интелект, ...... кво да се коментира......

Това описва точно и изцяло външната политика на ФАЩ !

Тази е много куха. Помним я в ООН какви глупости сричаше като някоя неквалифицирана учителка по повод Асад и Сирия.

Правилно! Ислямските псета трябва да се избиват!

Много Много Много Много........ КУХ Дай идея как да се отървем от такива като Теб, че дърпате държавата надолу ,да е..а мама ти проста

Разделяй и владей!. Целият запад направиха совалки в арабските страни за да не се намерят в конфликта между Израел и Газа. От 1950 г Израел се вклинява в Палестина и успя да я раздели на две части. По малката част е анклава Газа с излаз на море. Премахват ги от Газа и след някоя и друга година се справят и с останалата Палестина. И всичко е планирано със съюзниците от запада. Самият запад няма да се бие директно с арабите,трябва им някой друг, а те да се правят на демократи. Така постъпват с Украйна и Тайван.

Общо взето такива са западните лберал-фашистки възгледи и разбирания. Нищо общо нито с човека, нито с Бога.

И аз съм за да се умиротворят всички радикали и терориси в тая дупка. Проблемът е, че покрай тях си заминаха сума ти невинни деца, жени и възрастни хора. За това най- вече са виновни самите терористи, защото се смесват с цивилното население и разчитат на международната подкрепа да не се избиват невинни, та така и те оцеляват. Цирей, който трябва да се изреже до дъно. Според мен Израел е длъжен да намери хуманно решение и да спре с избиването на цивилни.

Ами не са умни като тебе и чакат да им дадеш съвет какво точно да направят..

А според теб, как ти се струва избиването на деца дето хвърлят камъни, заграбването и заселването на територия, която е дадена и за друга държава, набутването на милиони хора върху парче земя, където няма работа и прехрана. Дали това няма да роди деградация, омраза и накрая най-лошото тероризъм. И кой в същност е по-големия терорист - тия дето избиха 1000 или тия дето избиха 40000. А и защо се допусна да се избият тия 1000, при положение, че еврейте вероятно имат поне 1000 човека агенти в Хамаз и Газа. Изведнъж атака с хиляди ракети и това не се е знаело. Само глупак може да вярва, че това не е било ясно и вероято и спровоцирано и дирижирано, за да може Натаняху да отърве кожата с цената на тия 1000 и тия 40000 и вероятно и повече.

Никой не избива деца нарочно, само че родители им 'невинните палестинци' сами избраха да ги представлява Хамас, в публичнните изяви на които под бурни и масови аплодисменти се правят демонстрации/уроци как се режат еврейски гърла и чиито членове имат една единствена цел в живота - да убият колкото може повече евреи. Един ЕДИН поне палестинец да се е разграничил, да не говорим противопоставил на Хамас?! Общувал съм с палестинци и то с уж по-качествената част (имащи пари да учат на Запад) и знам колко струват като интелект, способности и трудова етика. Каквато и земя да им дадат - гарантирано ще я направят на кочина. Ще бъде само една провалена и терористична псевдодържава, ще чакат пак помощи и все някой друг ще им е виновен за мизерията. Характерно е също е и лицемерието на българските 'защитници на палестинската кауза', които в същото време са и активни мажоретки на с нищо непровокираната агресия на оркската орда в Украйна.

НАТОвски, евро-атлантически, ценности. И ние сме с тея.. без референдум.

Щото за Варшавския договор и соц-концлагера имаше нали..

И явно грам не сме поумнели .... нали ?

Тая е вече пътник ....

Значи, арабския свят са врагове на САЩ. А САЩ откъде точат петрол за икономиката си? Или Израел за палача на САЩ, за да държат в подчинени и покорство арабите?

1. Хамас са враговете 2. Пилищимите не са араби. И арабите не ги обичат. Самислете се защо никоя арабска държава не го иска

Хамас са чедо на израелците. Както ИДИЛ и преди това Ал-Кайда са на ЦРУ и САЩ.

Па Израел кой ги иска? Що не им дадоха за държава земи в тексас, или в Елзас, примерно?

Повръщам. Отвратителни създания. Оня свиреше на китара на укрите.

САЩ са колония на Израел.

Наречен демократична Америка и либерална Европа тотално гръмна. Само принудително вече могат да ни управляват ционистките елити. И си го знаят. Точно заради това пуснаха най-откачените на преден план. Маккейн, Хилъри, Олбрайт, Нюланд, и една кофа други подготвени специално за този спектакъл кадри. Прозорец на Овертон се нарича, за незапознатите оная врътка с жабите и бавният огън. Само дето от Пландемията насам дигнаха температурката. Глобално. Проблемът на човечеството е не само че се управлява от има няма 100 фамилий. Проблема е, че от Египет насам е оставил едни и същи главорези да му редят бъдещето. Масончетата са навсякъде и реално бутат 3000 годишният план за Соломоново царство. Ако се чудите какво е това трябва да чуете Израелските медии. Ще ви падне шапката. За тях всички сме гои. По-ниско ниво от уличните кучета. Никой не си задава въпроса как се мотивира такова клане на цивилни, жени и деца. Само с идеология, която е набивана с години в кратуните на няколко поколения и зад нея има колективното убеждение, че ние сме подчовеци (гои). Е тая малоумна коза, продала всичко което има за кървави шекели си мислеше, че парите на ВПК то, които бяха зад нея ще и дадат преимущество пред Тръмп. Тръмп обаче играе с всички, които му плащат. Не му пука. Целият спектакъл е да се качи на коня пак. Като се качи пак ще го заобиколят със същите апратчици на корпоративната дълбока държава и ЦРУ и отново нищо няма да се случи позитивно за света. Единственият факт е, че докато беше Президент не започна директно война. Ма да не се лъжем. На тия не им пука за нищо друго освен за парата и властта. Какво са там някви си 50-100 000 араби и милион Украинци. Статистика.

Това е кампания за да стане вицепрезидентка. Тръмп ще я приеме с отворени обятия. Все пак шефа му Къшнър на който даде дъщеря си прави огромни кинти с имоти в Газа. Какво да говорим за петролните и газови находища отдолу. Малко хора знаят, но лиценза за транспорт на Бритиш Петролиум от региона изтече малко преди да стане прословутата атка на Хамас. Същите Хамас, които Мосад финансира с идеята да има казус бели (повод) за това, което правят сега. Геноцид и изтребление на Палестинското население. Той проекта имаше по-големи цели. Директна ядрена атака към Иран. Ма малко преди отговора на Иран в който се знаеше и часа и локациите за атака Русия пусна междуконтинентална балистична ракета, която мина над целият Близък изток като предупреждение към Израел да не си мисли, че няма да има отговор. Естествено ционистките медии не го отразиха това събитие, както и много други от типа на това, че когато Залужни стана посланик на Украйна в Лонодоня, огромна част от колегите му замина на страната на Русия, като даже имаше специална операция за прибирането на семейството на един от полковниците. Въобще нещата се омазват прогресивно. По план естествено. Не им трябваме вече на елититите. Пречиме им на полянките и мечтаното нет зиро.

Има една клетва , това което ми пожелаваш ,за хубаво и лошо по две да те стигне.

Американски боклуци! Едните са хора, а другите не са. Типично американско двуличие.

Болна жена! Да пожелаваш смърт! Озверяване повсевместно. Каква гадост!

Тази явно е еврейка,но то в САЩ всички които са във властта са евреи.САЩ са втория Израел и нищо различно.

по-зле, индийка е. циганката би следвало да симпатизира на палестинците, но тук говорим за някакво самозабравяне.

Алеко Константинов е написал "Пази Боже сляпо да прогледа". Като за тази Хейли е.

фашистко същество

Те ще те добарат Хамас.Защо като е толкова смела е със бронежилетка.

Видяхте ли си американските краварски кръвожадни приятели, които подкрепяте и им вярвате една голяма част от вас с промити мозъци?! Такива са всички в тази 250 годишна държава създадена от убийци, крадци и авантюристи!!! Тези избиха индианците, за да вземат ресурсите и земята им. Тези се опитват да превземат Русия отвътре и отвън, за да заграбят ресурсите и земята на най-богатата на ресурси и най-голямата по територия държава в света!!! Тези подкрепят геноцида на Палестинския народ над 70 г. от кръвожадните евреи, въпреки решенията на ООН за създаване на Палестинска държава още отпреди повече от 50 г., и не изпълняват решенията на ООН, но иначе когато им е изгодно са за!!! Тези държат повече от 50 г. в икономическа блокада Куба, но всички вие мълчите!!! Тези палят войни и граждански войни навсякъде по света с милиони загинали, като Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия/и са завзели нефтените полета нагло на Сирийския народ/, Украйна, Йемен, Виетнам, Корея, Никарагуа и много други!!! И вие им вярвате?! Малоумнициии!!!

Умните и гръмотните хора вярваме на САЩ и западния свят! Вижте колко охолно живеят хората в Америка! Карат скапи коли! Имат голями къщи! Ходят на почивка по целия свят! САЩ е райат на земята! А тиа даржави дет си ги изброил какви са? Диктатори. Никои не иска да ходи там! Докато от балгария всички искат да отидат в САЩ и западна европа! Дори само за да мият чиний! Но искат да са там! В балгария останахте само не грамотни и не образовани хора които са или полицай или на няква държавна службъ.

Ти няма да караш такава кола, защото си неграмотен.

Приемам тезата ти - тя е плод на твоя интелект. Но силмо ме притеснява един факт. А именно - съдейки по плюсовете, явно има и други на твоето ниво....

И какво от това.

Ти очевидно си един от онези, неграмотните, съдейки по правописа ти, така както си написал всички тези глупости... :)

Сега ако дойде един нов Исус ,тая щеше да го разпъне без да ѝ мигне окото.Но окота на провидението всичко вижда! Содом и Гомор за тая кранта с чанта Луи Витон.И цялата му колекция да придобиеш на Луи ,за тебе няма да има място в царството небесно.

А за червените милиардери ще има ли място в небесното царство?

Всеки снаряд паднал на главите на башибузука е добре дошъл. Всеки ден да ги бомбиш, малко им е. Ако повечето в САЩ мислеха като нея, отдавна нямаше да има палестински проблем и измислена палестинска държава. Палестинците са като македонците, измислен народ с измислена държава. Едните от Коминтерна и Тито, а другите от англичаните. Дано ги довършат веднъж завинаги и да започват с аятоласите в Иран, че и те плачат отдавна за шамари.

Аха, аха, хайде заминавай доброволец льольо. Да не напълниш прашките като видиш снаряд.

Отвратително ! След 15 000 убити деца: "довършете ги" ! Към поклонението пред оцелелите от ВСВ се добавиха и оцелелите от 7. 10 "и да се срещне с оцелели от атаката на Хамас на 7 октомври".

15000 или 20000 убити палестински деца са просто статистика. Докато 10 убити израеслки/американски деца - това е трагедия. Това е според нашите норми. Ние зачитаме САМО трагедиите. А статистиката е безлична за нас.

Явно жените като ги тресне менопаузата и започват да се държат като някакви тазманийски дяволици , заразени с бяс. Хилъри, Мадлин Олбрайт, сега тая са малка част от кръвожадните горгони, докополи се до властови позиции

От евреите които се обърнат и приемат Христос, ще се спасят, пише си го в Библията "избран остатък". Останалите ще се пекат като чевермета.

Това къде го пише в Библията?

Във Второ послание на ап. Павел до Коринтяни, гл. 3: а не както Мойсей, който туряше покривало на лицето си, за да се не взират синовете Израилеви в края на преходното. Ала умовете им се затъпиха, понеже и доднес, кога се чете Ветхият Завет, остава неснето същото покривало, което се снима чрез Христа. И до днес, кога се чете Мойсей, покривало лежи на сърцето им. Но, кога се обърнат към Господа, покривалото се снима.

Вас е трябвало да довърши един мустакат художник през 40-те.

Как не гръмна един в главата ти проста кучка

Това е толкова грешно и цинично!

Те са сатанисти.

Нищо ново. Спазва традицията лелката: 1945 - Хирошина "за жълтите маймуни" ... 1999 - Сърбия "За вашия Великден" 2024 Израел "Довършете ги" Да не забравяме - Хилари : Дойдохме видяхме и умря (истеричен смях по повод убийството на Кадафи) Журналист: Някакву угризения имате ли? Маделин Олбрайт: Не никакви

Хирошима

Еврейте избиват газарите и разрушават градовете им, точно както ватниците избиват украйнците и разрушават Украйна, целта е анексиране на територийте и заселването им с етнически евреи и ватници, и едните и другите са научили добре уроците на Хитлер, даже го превъзхождат в убийствата и разрушенията.

Аз само да попитам, защо в момента се изкупуват масово имоти в Украйна? Цената е без значение, а клиентите са основно жидовня.

Тони катп евреин (или жидовец) колко успя да купиш. Остави малко и за другите

Аз съм 100% православен християнин. Имам си жилище и кола, добър доход и за момента живея добре. Не ми трябват нито имоти, никто скъпи коли. Не съм лаком, не злобея, не завиждам на никой. Просто питам. Защо в момента, във всички големи градове на Украйна, евреиите изкупуват всичко наред? Защо? Може би имат специално планове за тази държава?

Познат наричаше САЩ първата еврейска държава. Поне такива ги управляват. А по писане на снаряди помните ли където се опитваха да изкарат, че руснаците са стреляли по една гара. Там ударът с Точка-У, неизползвана от руснаците, а с такава стреляно по ДНР и ЛНР и с почти последователни номера. Та на ракетата пишеше "за децата".

Вие какво очаквате, защита на терористи? Е, тая свърши вече. Кажете чао на съвецката пропаганда, която ги кръщаваше "борци за мир". В България, Симеоново по времето на Живков обучаваха "Борци за мир" от Либия, Никарагуа, Палестина и т.н. Няма да има милост за съществата, които нападат, убиват, отвличат, изнасилват, гаврят се с трупове, заплашват целия свят с терор, гърмят бомби където им падне, насъскват омраза против западния свят, проповядват рязането на глави, ръце, убиването с камъни, насърчават деца и жени да стават терористи. Няма да има милост нито за тях, нито за техните подръжници и роднини. Война е, вие какво искате - да приемем, че това са особености на тяхната култура и религия?. Няма да стане. Впрочем, вие дето ги защитавате най-силно ревете против тяхните мигранти в нашата държава. Що за хора сте бре, продажин червени псета.

Описа евреи от едно време, дето там са взривявали хотели. Преди в региона Палестина където е цвъкнат Израел са били 10% някъде евреите. А се развихря, след като евреи изколват едно село. Не одобрявам изброеното, но и другата страна е такава. И едните и другите са семити и араби, напук на прокламирано. И да се спазва решението на ООН от преди, където създава едновременно Израел и арабска държава. И къде е тази арабска държава? И кой ще се зарадва да цвъкнат някакви на тяхна територия.

Като спомена Никарагуа, ти изобщо наред ли си бе трол гнусен!! Що не добавиш и Чили??

Грешка трябваше да избие варварите изби ли българската държава на Волга.

И как точно Америка определя кой е добър и кой лош? Аз бих казал- добър е този, който е послушен и ни работи като роб иначе всички останали са врагове... защо бе, защото не работят за дебелите ви задници? Америка е пътник в такъв свят макар и да се опитва да отлага момента на пропадането си! И толкова ли е трудно да се направи палестинска държава? Явно е лошо, защото много от робите ще въстанат да търсят справедливост! Америка се тресе от страх, че империята й се разпада.... останалите няма какво повече да губят и затова са смели!

Бие се срещу враговете на щатите.

да и гу набутата тоя снаряд(с надписа наобратно) - знаете къде!

Коментар

А Килъри Клинтън дали написа нещо? Или то се подразбира?

Хитлер е имал доста свежи идеи! Само не му е трябвало да се занимава с Русия :)

Че има снаряд на който пише “За Без Паника с любов”

Има,ама кожен снаряд,с червена глава.