Никарагуа изгони посланика на ЕС

Решението на правителството на президента Даниел Ортега е поредният опит за наказване на тези, които го критикуват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така трябва на тия нагли европейски бюрократи и краваритт тъпи

Са загубили живота си по време на протестите. Не по-малко загубиха живота си и в една друга сатрапия (Иран) наскоро, но ако питаш нашите путинофили защо? Ще ти отговорят, щото Сорос ги е накарал. Най-хубавото е че сега след като Путин най-накрая оправдава значението на името си на руски (пътник), един по един секви кимчовци, асадовци, ортеговци , лукашенковци ще бъдат зачистени и народите им най-накрая ще заживеят като свободни хора.

В България системата е по опростена.. Просто нашата държава се ръководи от Американското посолство в София. Президент и Премиер са формални, церемониални фигури..

Това ''Никарагауа'', какво животно е? Бозайник, влечуго? Яде ли се, пие ли се??

Na m,,,,,ti p ,,,,,ta neahtasnik prost

Браво! България и другите угнетени народи в Европа да вземат пример!

И там вече им е писнало от непрестанната намеса във вътрешните им работи заради някакви еврогейски простотии.

Трябва и американския да изгонят!

Там няма посланник на САЩ. Не го допуснаха. Не си поплюват тези!

ами правилно на всички им писна разни арогантни идиоти да си навират носовете във вътрешните им работи

Митрофанова кога ще я изгоним казваш?

подбрани новини за храна на ватниците

Един посланик НЯМА право да критикува държавата, в която е изпратен. Така е по дипломатическия протокол. Ако никарагуанският посланик в Нидерландия разкритикува кралството, че примерно ЛГБТИ имат повече права от нормалните хора, също ще бъде изгонен.

викаш митрофанова направо да я обесим?! не е ресно, тя има имунитет, но трябва да я изгоним!!

Путинофилската измет съвсем се ошашави и демонстрира сериозно раздвоение на личността. От една страна тачи свободата на словото, демокрацията и правата на човека (поне своите права), а от друга защитава видни представители на автократичното управление, свързано с репресии, цензура и тотално мачкане на свободите на човека като Путин, Лукашенко, Мадуро, Ортега и други. Важното е тези сатрапи да са срещо ЕС и НАТО. Малоумници, защо не емигрирате в "свободните", според вас страни и да се свърши с тая мъка? Защо стоите в гнилия ЕС, защо пращате децата си в САЩ, а дебили? Знам че сте толкова тъпи, нагли и вманиачени по Путин, че няма смисъл да го пиша това, но пък ми олеква! Нещастници смотани!

А мутрафонова обеща да затвори пасоль па е ни го затваря , ни се маха тая сволоч рашиская !

Руските тролове, дето непрекъснато се радват на обидите, които русия и митрофанова нанасят на България, изведнъж твърдят че за далеч по-малко нещо трябва да гоним посланици. Ами след всички обиди и заплахи от руска страна не трябва ли и ние да изгоним цялото руско посолство?

Хеххехе или точно обратното, изгонен е дипломат който е бил шпионин и е вършил подривна дейнност! Дипломат от ЕС все едно става въпрос за чевошко същество което е с 32 пола!!

И какво ще шпионира в никарагуа?

Злато, сребро, магнетит (60 % съдържание на желязо).

Защо всички съюзници на Путлер са сатрапи от третия свят?

Агресия срещу Ирак, Югославия, Афганистан, Либия, Сирия без санкции от ООН на САЩ И НАТО и загиването на съотици хиляди невинни в тези войни какво е?! А тайните незаконни затвори на ЦРУ и Гуантанамо какво е бе, малоумник?! А забрана на всички медии, които са против САЩ, НАТО И ЕС какво е?! Свобода на словото?! А изгорените живи пред очите на полицията от Бандеровците 43 украинци с руски произход в културния бесарабски дом в Одеса какво е бе?! Ей скапани промити мозъци, скрийте се бе!!! Хайде опровергайте ме!!!

Проблемът ще се реши със затварянето на американското, но все от някъде трябва да се почне.

Браво правилно решение...

Ли какво да ядат?

Браво Ортега! Вън наглата посланичка от Никарагуа

ИЛИ накратко казано, вмешателство в вътрешната политика от страна на посланик!

Митрофана що не я изгониха ?

Да така правят независимите. държави .Така и трябва. Да се мачкат и гонят фашистите.

:) Отиди да видиш какво е там !? :) ааа.. :)

Каква държава е ЕС, та да има посланик? Да не сме станали федерация и да не сме разбрали ? Или е поредното раздаване на скъпоплатени постове на родени със сребърна лъжичка в устата калинки.

ПИПО

Никарагуа е една от тъй наречените бананови републики. Няколко американски корпорации на практика владеят цялата страна и политиката на страната. След като САЩ през 1985 им спретнаха ембарго направиха Никарагуа и до днес една от най бедната страна в света. По време на студената война ЦРУ преврат и вътрешен конфликт им спретна. Дано успеят да махнат хомота хората там.

Когато ни трябва го а беше съюзник на съветския съюз беше развита и богата държава нали? Все по-жалко ви звучи пропагандата.

Ето това се нарича независима държава.

За руските подлоги всяка държава управлявана от диктатор е независима:)))))

Ало,алоо пак извадихте двойния аршин.Когато вие(ние) гоним дипломати ,сме големи демократи,а когато някой друг го направи, го наричате марксист,комунист , диктатор и какво ли не още.Това не са обидни думи.

Да сме изгонили митрофанова въпреки далеч по-големите обиди дето нанесе на България.

Тези изгонените от тук ватници бяха дребни агенти, а не дипломати.

ще плюе по ЕС, докато някоя тропическа буря не им изравни някой град. Тогава внезапно ЕС ще се превърне в пръв приятел.

Индианец -комунист...

Точно пък ЕС не е помогнал никому. Апропо 2004-та цунамито в Суматра и Малайзия. САЩ помогнаха с 30 милиона долара. Михаел Шумахер с 10 милиона. САЩ са по-силни от Михаел Шумахер!