Нидерландия пак стопира приема на България и Румъния в Шенген

"Страхувам се, че премиерът Рюте прави много малко, за да убеди парламента, че в интерес на Европа е двете страни да се присъединят към него”, каза София ин'т Велд

Обратно в новината

Коментари - Нидерландия пак стопира приема на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С другото гласуване ще влезе Румъния а ние ще сме извън. Тогава ще настане политическа криза като сегашната. Не може КПП та и пристанища да са в плен на мафията в европейски страни членки на ЕС.Ние имаме ли вина? Имаме.

Защото румънците продават паспорти на молдавците, а ние на македонците.

Защо го отнасят и румънците покрай нас?

Нищо, неочаквано! След управлението на Резидента, развратната дрогирана ПП дружина стигаща до оргазъм с изпълненията на Бойко Рашков, какво да очакваш. А и предишните ББ и ЦВ. ЦВ. Холандците са последователни вече 11г., за разлика от нашите политици относно западните българи.

Лижи бузите на Путягин и не се изказвай по евроатлантически теми.

Трол бега легай, че носът на снимката расте. Спри да жалиш Румъния и питай майката да не си наполовина от гражданин на СССР.

се премълчава, защо Нидерландия не ни иска в Шенген? Защото някой наши отговорни другари трябва да отидат в затвора.

Марк Рюте и неговите сънародници от остров Аруба са против България, но ние знаем, че Господ е БЪЛГАРИН, и че той ще накаже по подобаващ начин тези наркомани, проститутки, травестити и содомити, 45% от държавата на които е под морското равнище!

Ето заради такива като теб, в Нидерландия ни възприемат като получовеци.

Стига сте преказвали щуротии! Проблемът е при фитосанитарния котрол. Зле сме. Там има някаква мафия и лалетата ги е страх да не им умрат лалетата :)

Това е параграф 22, в колконизирана страна се слагат престъпници начело от империалния център, за да могат да прокарават политика на ограбване и съсипване, а в следващия момент не можете да свлезете в Шенген, защото сте корумпирани и престъпници.....

Страна в която дрогата се продава легално, курвите са по витрините, педерунгелите в парламента май не трябва да е в ЕС а направо в АДА

Джендъри

Докато нема 1 осъден, арестуван депутат и нема нормална правосъдна система и прокурватура... Нема как..... Почват от ОПГ ГЕРБ, ДПС.. абе всички партии направо... Барабар с каскета и 90% от съдиите зад решетките. От воле!!! То даже е чудо, че сме в ЕС въобще с тая корупция по всички етажи.

Нено Димов какъв беше,сигурно портиер в министерството на Борисов. А на Мунчо съветника Пламен Узунов събиращ подаръчни торбички къде е, подгониха го и бутнаха държавата

Тия дето вчера викаха, че е лошо, че ни приемат, защото нямат идея как фунционира ЕС, какво ЕК и изобщо, какво става, сега пак се оплакват, че не ни приемат. :)))) Колко благо е да си мрънкач. Винаги се чувстваш прав. Тъпото е само, че никой не иска да си общува с тебе... :)))) И още не можете да разберете защо, нали? :)))))

КъФ Шенген Без Дерусификация няма Шенген

И какво да си мисля за държава, където някой субстанции законно се взимат ! Та по тази логика , какво сега да ги чакаме да се изчистят ли?

Айде биййте Аякс де

_stankow

Според мен въпросът вече не е на целесъобразност, а на достойнство. Редно е парламентът да приеме декларация, че България оттегля кандитурата си и не желае да влиза никакъв Шенген. Желателно е да излезе и от някое от многочислените други съглашения. Да се даде знак, че повече няма да търпим холандския расизъм. Не е лошо да се намери начин да се въведат някакви ограничения за холандските граждани, ако не визи, то нещо друго, юристите ще намерят безбройни вратички в чудовищно заплетеното европейско "законодателство". Не се ли изправиш, все ще те ритат !

Правилно. Кажи й на тая Клаудия Шифър, че вече не я щеш! Тя да не е Лайза Минели, че да й свириш под прозореца толкова време! Амаха! :))))))

_stankow

Къде са Клаудия и Лайза, къде са холандските проститутки ... Да, на никой не са му притрябвали !

Какво общо има достойнството тук? През ден новини за заловени имигранти, трафиканти на хора и подобни. И почти всички без документи. Всякакви може да има измежду тях. Ако бях на тяхно място, също щях да съм против допускането ни до споразумението.

_stankow

Но мигрантският поток през Италия и Гърция е много по-силен, отколкото от България ? А те са в Шенген. Защо ? Никой не казва, че повече нелегални мигранти са влезли в ЕС от България, отколкото през Италия. А пък достойнството - то винаги има място. Във всички човешки дела.

Един път и тези боклуци да ни направят услуга.

Тоя сбъркания рЮте пак се изтропа...

Въобще не трябва да ни е еня за Шенген-я. От Еврозоната трябва да се пазим като дявол от тамян! Ама не разбирам за къв ни е да се пънем да задържаме, контролираме и храним мигрантите , за да пазим същия този Шенген, на който не сме членове?!! Просто и ясно! Пускаме ги - директно на късо! И това е! И няма кой копче да ни каже!

не значи че не ни е нужно

Вие сте циганите на Стария континент. Втора класа във всичко. Визите за САЩ да ги споменавам ли?

А ти цървул скъсан от каде си бе?

Празни мисли на един празен човек, Писането не ти е сила , ходи да измиеш тоалетните...

Не разбрахте ли,че докато Борисов печели избори България ще бъде девета дупка на кавала.

Нали до сега беше простия киро бе? Коя дупка беше България? Тъпанар.

Аху, иху, после тихо. Цялата пара в свирката. Две седмици ни обясняваха какви отличници сме, как всички очакват с нетърпение да гласуват "ЗА" приемането ни. Въпросът е малоумници ли са нашите политици, шозофреници ли са или прости хорица, попаднали във властта случайно и нямащи нищо общо с истинските политици. Което се вижда и от ЕС, ЕК, НАТО и всички останали, които не ни допускат близо до тях, ако нямат изгода от това.

Браво...хората не са слепи и глухи...ние не сме за европа...нито за нато..докато има парламентарна идиотщина...едни и същи крадци ни управляват 32г.сега нещата са нагласени предварително и играят циркови изпълнения...и министър председател ще е стефан янев...

С тоя нагласен цирк всички трябва да се изметат от НС и да има нови избори,а не само да гледаме цирк.

Американците не дадоха самолети на българите... Сега и европейците не щат да пуснат българите в Шенген...

Тогава България да предприеме реципрочни мерки, визи за гейовете от ниската земя.

За Шенген: По официални данни на ЕС основният "вход" на бежанците за Европа е през Гърция и Италия. През Гърция трасето е: Северна Македония, Сърбия, Унгария или Хърватска, Централна Европа. Това е защото не сме в Шенген. Когато влезем в Шенген, пътят на бежанците ще минава през България. Не- членството ни в Шенген ни пази и в случай на пандемии от рода на Ковид 19. В момента имаме някаква граница /в т.ч. и санитарна/ със супер- ваксинирана и супер-боледуваща Шенгенска Европа. За еврозоната: Държавният дълг на страните в еврозоната спрямо БВП е 95,6% за 2021г. За 2022г ще е доста повече, поради всички видове кризи. Държавният дълг на България през септември 2022 спрямо БВП е 20,7%. Как мислите, когато влезем в еврозоната кой на кого ще помага за изплащането на дълга- еврозоната на България или България на еврозоната? Това е екзистенциалният въпрос, който касае джоба на всеки от нас.

И ти ни даваш това като предимство... Имам въпрос -след като Хърватия я водят с единия крак в Шенген -как смяташ че ще влезе, а ние не след като през там е единия маршрут на бежанците, а нас не -НЯМА ЛОГИКА! Второ -след като и сега влизат - аз не мога да видя къде е проблема ние да сме вътре - какво ще се промени? Маршрута на мигрантите през нас ли - какво значение има това за Недерландия?!? Просто няма никаква логика, ама никаква -щом иде реч за мигранти.

Това с кражбите и пълната разпасаност на границата с Турция е едно от основанията за стопирането. И с пълно право! Бойковистите са лапали с двете шепи, яко, по байганьовски! И хората го видяха. За останалите грабежи са чули, разбрали, пък могат и да предполагат с основание! Все от средите на герб! Българи юнаци от герб, спъвате държавата отвсякъде!

В Нидерландия има партия на ПЕДОФИЛИТЕ. Докато в БГ не се съдят на доживотен затвор всички дръзнали да се изкажат или да счупят някое стъкло против педофилските организации и джендър асоциации, няма да има за нас Шенген! Най-напред да осъдят Расате на До живот, без замяна!

Докато Нискоземците не са станали Плитководните, ще ни пазят от взимане на грешни решения ... Ако и за Еврозоната са против, благодарско на Педофилия!

Как се радвам! Една добра новина и е добре дошла!

Благодарим на нискоземеца, че ни стопира за ада или шенген....Да ни набутат в Шенген е желание на ес-есовците, давоските фекалници , и може би 10 процента от българите/ основно корумпета, които това ще ги улесни да крадат / . За средностатискическия българин това е влизане в ада....Честно и демократично е да се проведе референдум. Не както при набутването ни нато и ес...

Не ни трябва нито евро нито Шенген. За неуките взимайте пример от страните приели тази валута.

Се решава много лесно - налагаме вето на всички следващи решения в ЕС , и готово. Това или е съюз , или не е . Сега е нещо като полу-съюз, в който има избрани.

Ами защо тези нещастни, напушени извратеняци не мобилизират армията си от трансджендери,педали,лебийски и всичката останала сган на ,,ниската земя" и я изпратят на границата НИ да пази ,,свободията"им?!!!? Ами защото ГИ е стах да не ги опънат сирягите така ,че да вземе да им хареса така ,че да приемат и тях в тоя изтормозен ,отчаяно нещастен Евро съюз!Смениха името на държавата си и пак са същите смещници.

мУХЛЯСАЛИ СМЕ. АКО НИ ПРИЕМАТ РУШВЕТА ЗА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ЩЕ ОТИДЕ В КОСОМОСА

Докато този зелено-чорапест нещастен генерал от резерва ( който мисли само как да вдигне самолета защото Десито си иска свето) е президент никой няма да ни допусне в Шенген!?

Твърдо съм за Шенген. Нооо, за липсата на кантрол по външната граница и митници на България (ЕУ), Росенец и пр. има доста мнения по-долу. Като сложим 20-25 % про-руZZки и анти- или латентно-анти-ЕУ не оеобено умни и култивирани ганчовци ... направо сме си за блокаж. Холандците са нетни донори в ЕУ + доказано търговаска нация => много добре знаят какво сме всъщност, колкото и да се тупаме в гърдите, че (формално) сме готови.

Тя кочината се разпада, те за какво се загрижили !

Какво им се чудим на тези евро-тъпанари ? Я веднага по една обстойна проверка на всички от нидерландия на нашата граница ! Те митничарите си зьнаят как ! Да ни заобикалят !

Те холандците ще си счупят кракта да идват в България :)

Ооо има има -достатъчно е от края на юни до септември основно като да застанеш на Капитана -да видиш колко гастербайтери с недерландски регистрации минават през България. Начини винаги има -и никой, повтарям никой не може ги спаси и да ти каже копче -но защо трябва да се стигне до там?

Аз лично не виждам за какво ни е притрябвал Шенген

Прочетете това, за да си обясните нещата - особено в частна за законите: Има скрити причини постът председател на НС да е супер важен. Перфектният кандидат е тук 21.10.2022 Народното сърание е висшият орган на законодателната власт. То е най-висшата институция в парламентарна република, каквато по конституция е България. Така е на книга и по подразбиране, но реалността е съвсем различна. Дванайсет години изпълнителната власт в лицето на Борисов казваше на най-голямата парламентарна група от неговата ГЕРБ какво да прави. Цецка Цачева, Димитър Главчев и Цвета Караянчева се втурваха да угодят на своя лидер. Прокараха се промени в закони опасни за обществото, нарушаващи правата на гражданите и в разрез с европейското законодателство. Знаем как се отнасяше Борисов с тях. Днес той вече няма онова влияние. Това поставя ГЕРБ в нова ситуация – не контролират нещата в парламента. И не могат да го преживеят. Готови са да спорят с часове в пленарна зала, да променят мнението си, да бъдат нападателни и дори арогантни, когато не се случва разпореденото от лидера им. Това обаче мобилизира и втвърдява останалите, най-вече заявилите, че в България моделът „Борисов-ГЕРБ“ повече няма шанс. Оттук и големият въпрос: Накъде ще тръгне борбата с корупцията – заявявана от години и все неслучваща се. Атаките срещу главния прокурор Иван Гешев и преструктурирането на антикорупционния гигант КПКОНПИ е другата тайна мисия на новия шеф на НС. Започнат ли пренията по тези проблеми, неговата роля ще нарасне значително. ГЕРБ вече и пуснаха този влак, но надеждата премина в номинирания Йордан Цонев от ДПС. Изборът му допреди 48 часа не съществуваше дори като идея, но днес на него залагат (терминът от хазарта е подходящ, бил е крупие…) всички онези, които имат намерение да бранят статуквото, Гешев и КПКОНПИ. Т.е. да пазят натрупаното през годините от обществения поглед и реакции. С обратни очаквания са партиите от другия лагер – настояващи за промяна и реформи, които да да дадат шанс на България да се измъкне от корупционното дъно и да тръгне в нова посока. Човекът, който единствен има право да натиска парламентарния звънец, да дава думата и да я отнема, да подпомага или да пресича опитите за проваляне на кворума и гласуването на важни решения, добива особена важност. Красиви са приказките за почтеност, морал, опит и куп още човешки качества, които трябва да притежава председателят, но са параван за истинските щения и намерения на партиите. Който и да бъде избран в крайна сметка, той ще бъде подложен на жесток натиск о двете воюващи армии – на неубедителното ново и на опасното старо. И ако в момента анализатори, медии и други обществени манипулатори вдигат шум, че тридневното заседание по избор на председател на НС е безпрецедентно и конституционна криза, интересно какво ще говорят, когато започнат сраженията в защита и против съдебните реформи и промените в антикорупционното законодателство; за и против предоставянето на въоръжение и техника за Украйна; приемането на страната в Еврозоната и пр. Почакайте и ще видите. Ако има независимо мнение по въпроса за избора, то с голяма вероятност би посочило за поста Надежда Йорданова от „Демократична България“. Би се справила перфектно. Витали Роник

ОбъркАл си темите , няма да ти се зачита за плащането после

Започнах..да чета...и прескочих на края на "коментара" за да уловя сентенцията ...Ма то кво било!

А трябва ли ни шенгеня изобщо ? Той означава, че освен ние и те ще имат свободно придвижване. А те не са холандците от 1910г., а в голямата си част са африкано-арабска сбирщина, която е по-добре да не припарва насам. ЕС като цяло е сериозно напълзян от всевъзможни паразити и свободно движение за тях не е добра идея. За населението, което е било на континента до 1960г. и наследниците му добре, но останалите ?

трябва ни

Сега какво ги спира да дойдат?

Не, не ти трябва! Точно на теб и такива като теб - нито ви трябва, нито вие на него му трябвате! За вас - чемодан, вокзал, Масква,.., Сибир!

руски трол с раздвоение на личността

Ами като съм руски трол докладвай ме на американското правителство, бе идиот, да не ми предлага позиции и привилегии (и пенсия), тъпанап:)

Едно нещо не разбирам. Няма ли някакъв начин да помагаме на бежанците от турската граница да пристигат директно на Схипхол?

Аз много обичам Бългапия, българската природа, природата, приятели и близки… Но ако от мен зависеше - при тази откровена наглост на вече поколения български поритици и управници,, не в Иенген - от Европа щях да ги изпитам като мръсни псета! Вижте саво какво разиграват сега в Парламента! Долни пиески от управлявани дистанционно от сараи и дори футболни игрища негоднизи!

Тези в Парламента всичките до един са там благодарение на подкрепата на САЩ и ЕС. Защото им знаят в детайли кирливите ризи и могат да си ги изнудват както си искат

Ти как спиш нощем - като ЕС и САЩ и тогава те дебнат да те наебнат:) Затова ри си такъв параноик и толкова изнервен?

Е, то беше ясно. Докато не приключи ерата на Марк Рюте, няма шенген за нас.

Рютин или Путин- голям избор имаме!

Още един обсебен от Путин. Умно-красив, нали ?

България не е за Европа, някои плачат че не ги искали в Шенген! Те го гонят през вратата, то напъва да влиза през прозореца! Ти му викаш Куме Ване, то хвърчи за кура да те хване! Хората тактично и внивателно им казват - махнете си поне откровените престъпници и мошеници, поне от върховете на съдебната система, те реват, че били светци и отличниците на Европа! Защото “се правят на луди и шицат европейските лидери на 200” - край на цитата!

тъпак

Не, ти се скрий обратно в дупката, от която си се пръкнал, червей!

Тогава е редно и ние да затворим вратата за всички евро-идиоти

Добре, че има такива като холандците да не ни позволяват да правим грешки :)

Толкова много руски троли, че да ги псуваш на воля

Не, ти се скрий, боклук! Аз съм в Шенген, а ти драпаш и плачеш, ме не те искат нормалните хора, щото се смяташ за много хитър като се правиш на руд, крадеш, мамиш и рекетираш! И са те научили та кого да даваш подкупи за да минаваш между капките, говедо! И на всичкото отгоре го раздавате съдници как едни други отрепки в Скопие не блли за ЕС!

бил в Шенген?! Дюбре

А, то като гледам, и Фаш-ките гоблини не са малко!...

Трол - мн.ч. тролове, не "троли" Бук - мн.ч. букове, не "буци" Влак - мн.ч. влакове, не "влаци"

Не пестете от дърва! Повече со2 , топят се ледовете , ледника Твейтс (с големина колкото Великобритания) влиза в океана и Нидерландия вече я няма.

да им наложим сурови санкции веднага

спираме износа на сводници и проститутки и ще клекнат

Не в Шенген - скоро и в Африка няма да ви приемат!

Аце какво се чудите, бе! Вижте кой ви е шеф на средствието! Вижте кой ни е главния прокурор! Вижте кои са във ЮвСС - тъй нареченото Правителство на съдебната власт! Вижте си дори и Конститузионтия съд! Вижте кой управляваше България през последните 30 години, и особено последните 12!.. Вижте си (п)педидента! Вижте си Парламента! От него и бездомните кучета веме се отвратиха и бягат - от ВАШИТЕ избранници, от ЦВЕТА на нацията ВИ!

Те тия които ги изброи нали се сещаш с чия подкрепа са несменяеми толкова години? Именно, не са руснаците зад тях.

Главните ТИ прокурори Цацаров и Гешев с кога (в Москва) обменят опит, бе? Ти знаеш ли кой е съветникът на Гешев Мръчков, що за Ком. негодник и зловеща фигура е?

Цацаров го сложи ББ. А ББ е с протекцията на САЩ, не на Русия. Мръчков и сие не ги знам, но те са приближени

ББ - Мутрата го избраха във властта ДС - КГБ генерарите Бригадир Аспарухов и Любен Гоцев! И те. и КГБ ри работи за ЕС и Аверика, бе мозък! Тази пиеска с Троянския кон на Москва вече не ви минава.

А ние как свалихме гащите за Македония и приехме тотален компромис! Трябва да преследваме целите си безкомпромисно! Това за Македония трябваше да сме го изтъргували поне за Шенген! Сега ще приемат католическа Хърватия, а ние ще бършем сополки! Тези са расисти и лъжат и крадат пъти повече от нас! Политическата им корупция е огромна- всичките си ограбиха бюджетите и имат дългове по няколко пъти собственото им БВП, а ние опъваме каиша на икономиите на баба Меркелана!

Какво е общото на този проблем, който имаме, с Македония!? Те какво са виновни че холандците не ни искат в Шенген? Католическа Хърватска!? Гърция в Шенген ли е, бе? Тя каква е?

Общото не е Македония, промит мозъко, а начина, по който те защитават нещо важно за тях - не отстъпват и ние- веднага сваляме гащичките.

Да изнудваме Македония докато не ни приемат в Шенген ли? Това си написал. Не мислиш ли че е доста гнусно дори да си го помислиш, камо ли да го изречеш гласно на среща с ЕС!? За какво ще те помислят, освен за очевидното-боклук. Каква е вината на Македония в случая, че ние да наказваме нея заради Холандия?