НФСБ прекратява преговорите с ВМРО за общо явяване на евроизборите

От партията на Валери Симеонов пуснаха декларация с критики срещу вицепремиера Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - НФСБ прекратява преговорите с ВМРО за общо явяване на евроизборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една партия по-малко в парламента, ако отидат сами на избори......

Със или без Обединени идиоти все тая!

Мастиите не са се разбрали за баничката, кой да вземе по- голямото парче.

Това е добра новина. Класическата схема ГЕРБ, БСП и ДПС в парламента дава огромни шансове на либерализма в България! Някои май прибързаха да обявят края на либералната идея.

Двама спори ли ,а трети ги гледал изведнъж единия от спорещите ударил шамар на сеирджията. -Защо ме удряш аз само гледам? -Това обижда и двама ни,сейрджията не само гледа,а има право и веднъж да мести. Нашите ОП не само не удрят шамари ами и целуват лявата ръка на политиката (хитрост).Идват избори и няма да е изненада,,Хитрата сврака с двата крака в батака"

Ние в това не можем да бъдем упрекнати. Като сеирджии често сме местили фигурите!

Патриотите дано да са гледали гостуването на Цветанов при Кошлуков преди няколко дни. В прав текст Цветан заяви: "ДПС са най-евроатлантическата партия у нас след 1990г. Нямаме притеснения да си сътрудничим с тях".

То останаха ли партии? ДПС, етническа и антибългарска, но просто казано обективно зло за България. Отвори им се парашута с тази луда демокрация. Няма как да бъдат изритани в слабините и аут от политиката.

ДПС е стожера на либаралната идея в България. Без ДПС няма либерализъм! А либерализъм означава свобода и равенство пред закона!

ДПС е антибългарска партия, а тези които се коалират с тях не са ли?

Патриоти, патриоти, слаба ракия, не ставате за работа. Откачалката Сидеров, че и кандидат за евродепотат, политичиски боклук. Що глупости сътвори до сега. Каракачанов, по-става за политик. Валерката и той не знае какво иска. На изборите за европарламент, край с тях, ще гладат евродепутатството през крив макарон. Всичката орташка работа е за боклука. Премер са и СДС, наройха дребни партии и изчезнаха от политиката.

Какъв беше този наш късмет?! Не случихме и на патриоти. Сидеров със зъби и нокти се бори за място в Европарламента и нищо друго не го интересува. Каракачанов с паспортните афери и аферата със самолетите,по която изрече един куп лъжи. Симеонов пък се изживяваше,като министър на туризма. Уж се бореше с Домусчиев за едни 50 милиона,после се гушна с него. И всички гласуваха предателския договор с Македония ,а сега ще ми говорят за анекси. Няма национални приоритети,няма национална кауза.

На ГЕРБ им дреме на тиквите! Тематичните коалиции ГЕРБ/ДПС за крадене на милиарди още не са забранени, а даже (според Цветанов) са и национално отговорни.

Петлето на Шкембели ага Джамбазки изгоря за евро изборите ,язък му за напъните ,паспортната партийка сама никога не може да се класира на каквито и да е избори.

Царят е гол. Най-сетне приказката за ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ на Цветанов и НАДГРАЖДАНЕТО на Борисов трябва да завърши с пандиз, отнемане на имуществото на управляващите по техния си закон за незаконно придобитото имушщество и започваме денмокрацията - нова конституция, нови закони приети в указан от новата конституция срок и т.н. Седесарската пишмандемокрация и крадидържавност я забравете - просто се разпадна нацията и държавата.

Тези малки партии,включително и забравените ,,реформатори'' единственото определение което им подхожда е ... ,,Луд умора няма-само се поти"" ....

Защо се дава трибуна на клоуни?

Тоя прави мръсно на Сидеров да не стане евродепутат.

Сидерчук нали се прегърна с Бюрека и сега евроместенцето в омразния европарламент му е сигурно ;)

Не вярвам да не си дава сметка, че не става - човек в предпенсионна възраст, без западен език. Как ще комуникира, как ще чете документи???

Целувката на Боко е смъртоносна. Прецака смешните реформатори, сега пие соса на патриотчетата. Голям селски тарикат.

тихо. Сега ДПС са наред. А дано......

Само дето няма да им се отдаде това на герберасите които благодарение на дпс си въртят далаверите защото знаят че ще ги подкрепят...

А, недей, недей - ДПС пие от соса на всички ;)

искаш да кажеш смучи от сока

ГЕРБ са подкрепяни, ту от ДПС, ту от патриотите, ту от БСП. А всички единодушно гласуват само законите на Пеевски.

Както се казваше в един филм, но с лека корекция - ,,....те танцуваха само едно лято..."!

Този парламент ще изкара до избора на нов ВСС и нова Цаца. След това ще бъде разтурен светкавично и ще се изкарват яко кирливи ризи. Но агентите на ДС не могат да си позволят избори преди да са си гарантирали безнаказаност за още 7 години.

Цецо Изоставащий се учи да чете от трибуната на НС , председателстващата му суфлира , патреотарите се замерят с фекалии. Абе кой ги избира тия бе ?

при 80 процента ..... според Иво Христов и 50 процента реално гласували може да няма и един с акъла си да е участвал реално на изборите. Само лошия матрял. И си личи по избора. От маймуна по-маймуна, от крадец по-крадец, от мутра по-мутра.

Това е дефинитивният край на ЕС! Т.н. "нфсб" прекратява преговорите с т.н. "вмро" за общо явяване на изборите?

Всеки пример, в който едни българи не могат да се разберат с други българи, е лош пример.

Споко, в парламента българи няма.

Що тъй, всяка коалиция, щом се допре до ГЕРБ се разпада ?

Симеонов....той познаваСидеров, но не познаваше добре и отблизо Каракачанов... Е,вече го опозна.

Шкембе Войвода паспорти дава,но оставка никога,много му хареса да е във властта,и да пътува без пари на наш гръб,но Бойко защо ги слага такива доностници на такива постове,този е бил Агент преди години,да беше сложил на тегово място бялата златка,перхидроленото човече,златният пръст на Герб,който играе играта на Радан Кънев Москов и Симеон Дянков.

Без тях ще е по-добре! Остават три партии, ГЕРБ, БСП и ДПС!

Ке се надпреварват сега да се отричат и от Бате Койко. Ни лук яле, ни лук мирисале в управлението. КЕ дойдат изборе. Пак ке требва да се лъже матриала. След изборете па ке се сберат в името на народа.

Валката таман беше почнал да ми харесва щото се държеше почти като мъж и от как стана обикновен депутат пак взе да клинчи.

Всеки коалоционен партньор бива унищожен същите като дпс не са българи. Патриотите трябваше са напуснат властта още мин година сега е малко късно

Ами това е основната цел на бсп / дпс , изпърво да съсипят коалицията та да няма Боце с кой да управлява.

"присмял се хърбав на щърбав" е казал народа... Както и: "защо виждаш сламката в окото на другия, а гредата в своето - не?" Май за всички нашенски партии важи!

че патриотарите ще гледат Европарламента и следващия Парламент у нас през крив макарон! Някой от тях може и да пробие, ако излезе с ясна и действаща програма за справяне с циганската напаст...Но и от това полза никаква, защото дори и да влязат в Парламента, обикновено стават патерица на някоя от големите партии и играят по тяхната свирка!

от игричките на ВМРО....Каракачанов ще ги затрие по-борзо и от Сидеров.

Трима се карат - четвъртия печели !

Що се отнася до избора на самолет, считам, че позицията на Валери Симеонов е принципна, за което го поздравявам. Слугинско е поведението на ВМРО по този въпрос. Те просто изпълняват американски команди. Що се отнася до циганският въпрос, той отдавна трябваше да се реши. Има как! Разликата в позициите на двете формации по този въпрос, аз не виждам. Не се решава, заради послушанието на ГЕРБ. Те пак изпълняват указанията на Брюксел, а когато циганите редовно нарушават българските закони, просто си мълчат. За да не им се скарат. И за да не загубят електорат. Валери Симеонов много отдавна иска да прави коалиция със СДС и това, което е останало от него. В парламента на Европа тия хора ще работят за евроатлантическите ценности и пет пари няма да дават за българските интереси. Поне такава е политиката на измислените "десни" от българският политически живот. А те са смешни "десни". В Германия за десен се определя човек със средни и високи доходи. В България, хора, които не могат да си платят тока се определят като "десни". Когато ги запиташ защо, отговарят, че защото мразели комунистите. Смях някакъв!

Нормално, всеки схваща , че нито шумкарите капиталисти са леви, нито третия ешалон на партията десни, нито доносниците са патриоти. Някакъв посткомунистически маскарад на балкански бандити ченгета с комуноидно възпитание.

Няма изненада тук, бай Иване - у БГ ни насадиха преди 30 г. фасадна демокрация. Е, такива ни и "демократите" - фасадни;) Което не означава, че не трябва да се стремим към свободата си - имам предвид гражданската ни свобода, свободата на хора, които плащат данъци и спазват законите и изискват в отговор същото от тези, които ги управляват "демократично" и им харчат парите.;) Засега втората част от обществената сделка не се получава, но пак казвам - наивно е да мислим, че някой ще се грижи за нашите права. Трябва да се борим за тях и да изискваме от управляващите да правят това, което са обещали преди да яхнат белия кон;) Т.е. с две думи: правата и свободите са нещо, за което се бориш ежедневно и не се примиряваш със сурогатни заместители, пробутвани ти от разни шебеци с власт, окичили се с табела "демократи" и "евроатлантици"!

либерална демокрация е това

а бАтака?

Патриоти! Като по Ботев.

Браво. Сами е по - добре. Ще знаете къде сте за следващите избори.

Другари, нямам търпение да изберем новото ВСС и новата Цаца, за да разтурим семейната идилия. Още 9 месеца ще скърцаме със зъби и ще викаме, че всичко е стабилно.

Много нещастни , хем популистчета , хем толкова жалки, че се борят за угризки и не могат да минат парламентарна бариера.

Тия тримата ,що не седнат на една маса,да се понапият,да си поговорят,ако им дойде мерак и да се сбият ,па после като изтрезнеят да им светне ,че всичко е само суета и са се скарали за глупости .Искат ли да им се чува гласа, това маже да стане само ако са заедно .Иначе ще провалят и Джамбазки -това момче тъкмо научи занаята. И кой печели тогава-има да се бият по главата -каква я направихме,ама късно. Акъла на нашите хора идва след изборите. Дали пък нямаме британски гени-на тях акъла им идва след референдум за брекзит .Същата работа .

Шкембе войвода ще се извини немедленно и преди да е изтекъл работният ден, преговорите ще бъдат възстановени.

Стана им навик, на нашите политици да си "говорят" през медиите и да си вадят един друг кирливите ризи... Това означава само едно - няма диалог, няма обединение по основните и важни въпроси, няма държавническо мислене, няма визия за бъдещето! Има само една детска градина, пълна с разглезени дечурлига... Жалко.

Не съм им фен и на двамата пък и едва ли някога ще гласувам за тях. Твърде проамерикански ми идват и двамата. Все пак един паспортен търгаш не може да ми излиза с номера да натирим и нахокаме циганите ама само щото идват избори, а сме зле с доверието. Просто предизборно Каракачана прави с циганите това, коети пък Валери Симеонов правеше преди парламентарните избори на границата. Все пак чест прави на Симеонов, че най-сетне каза БАСТА. СТИГА. Да видим има ли дебили да се вържат на каракачанския паспортен мафиот. Иво Христов каза 80, аз казвам даже 85 процента. Относно самолетите - както и да е, дори да си затворим очите за процедурата, натиска от САЩ остава ДВОЙНАТА ЦЕНА. Спрямо двойната цена всичко друго е по-добро ако е на нормална цена. Няма как бедна БГ да плаща на САЩ двойно за да финансираме новия им завод. Идва криза. Пари няма, няма и да има. С този БВП нисък у нас никаква техника военна няма да купим. Просто за да можем да го сторим трябва да повишим 2-3 пъти БВП и тогава да мислим за суперскъпи оръжия. Същото е с медицината. Няма евтина модерна и добра медицинска техника. Виж скъпа има щото се прави в държави с голям БВП, на тях просто не им е скъпа.

Не се карайте, че няма време за сдобряване, а без сдобряване сте аут!

всички заети в политиката са обсебени от мания за лично облагодетелстване за сметка на народа си! Когато и да напуснат ще е късно!

Те ще напуснат когато престанем да ги избираме. Не се прави, че не те касае и от някой друг зависи, освен от нас си!

Както едните, така и другите не заслужават и един глас от народа...

Тоя от снимката се превърна в най-противният политик за мен!Причината е вследствие на фалша с който се реализираха в управлението!Демографски кризи пенсии и т.н.Абсолютно нищо не направиха!!!

Тия задминаха и венецуелски сериал, където до края не се знае Хуанита щерка ли е на Родриго или негова майка? Всеки месец по някоя интрижка за пред хората между участниците в шведската тройка. На следващия ден - не сме разбрани добре, обичаме се. Докато има лапачка, ще се обичате, и Него ще обичате, къде ще ходите. Жалка картинка :(

Каракачанката ще прави турска сватба с ДоганПС и ще ходят на сватбено пътешествие с ф16 :)

Абе този нали щеше да скача в морето

НФСБ има най-реалистичната визия във връзка с тези F-16. Ннакратно казцно, не ни трябват тези бойни самолети, а ПРОТИВОРАКЕТНИ установки. А при оделенени условия даже и силози с ядрен заряд.

Имахме ракети кога бяхме със СССР. Монтирането на ядрени бойни глави можеше да стане тогава. Просто за час от СССР можеха да пристигнат. Сега сме кръгла нула. Ново ПВО ни трябва, но решението да нямаме самолети е твърде сложно и тежко и кражбите на гроб и калинкуването им водещи до нисък БВП, с който не можем да си позволим здраве и отбрана са решим проблем може би. Просто ни трябва ик. растеж не от 3, а от 6 процента, което ще рече гроб извън властта щото не могат и много крадат, твърде много над допустимото в ЕС. Самолети трябват за отбрана - например да принудят навлезли в нашето възд. пространство чужди самолети да летят не ниско и там дето ПВО няма да ги лови, а високо, демек да ги подплашим грубо казано и да се покажат на ПВО. А бе сложна работа. Не е за тез кратуни днешните. Дори най-доброто ПВО без авиация лесно ще бъде преодоляно според мен.

Уф , шъ припадна , как за час пристигат бойни глави. Не случайно имате най-мощните анимационни сили и фотошоп оръжия..

кой не скача е червен. Оказа се, че не само червените не скачат ха ха ха.