НФСБ прекратява преговорите с ВМРО за общо явяване на евроизборите

От партията на Валери Симеонов пуснаха декларация с критики срещу вицепремиера Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - НФСБ прекратява преговорите с ВМРО за общо явяване на евроизборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Временна пушилка за да си вдигнат рейтинга в годината на избори. И Каракачанов и Сидеров правят същото. А на изборите ще се явят заедно защото иначе от Обединени патриоти ще станат обеднели патриоти.

jingiby

Който се е хванал с ГЕРБ, далеч не е стигнал...

"Орел, Рак и Щука" отново се пропука !

Политически да, финансово се е осигурил за няколко поколения

идва проблемът! Явно изпълняват заповеди ОТГОРЕ.

Ако Валери Симеонов се коалира със СДС и За България или каквото се казва там, ще гласувам за тях. ВМРО, ГЕРБ,Атака, БСП и ДПС са извън оценката и за получаване на разумен глас на изборите. Много добре ги подхвана и им го каза. Изглежда, че Валери Симеонов е единственият разумен човек в това правителство. Ако правим оценка,финансовата политика с данъците, пътищата и политиката на Валери Симеонов показаха някакво разумно одобрение. Всичко останало е продукция за бракуване. Голямата част от законодателството ни е лош и враждебен на народа препис от европейски директиви.

ГЕРБ е в основата..... ГЕРБ + ДПС - са резняци

Татунчото Съливан !!!

Не харесвам голяма част от действията на Симеонов, но май е един от малкото които не са се продали. Да се развали маскарада обединени партиоти ДПС и ГЕРБ.

И с какво ще си вдигне рейтинга Волен, като нарича Цветанов Де Гол ли?

Цялата ни политическа класа доказва отдавна, че е все всеки срещу всеки, но всички заедно срещу народа и на софрата. Плаче ситуацията за някакво ново формирование, но тези до сегашните така торпилираха всяко доверие с безкрайните си измами и комбинации, че появата на нещо ново става направо невероятна задача. То това им беше и от главите цели де.

хаххаха, нещастници! пичове патриотарчета, най-добре се откажете изобще, няма смисъл

Пред тези нечистоплътни, нагли селтаци ( Симеонов, Каракачанов, Сидеров и Марешки ), дори Боко изглежда ок. Е, разбира се българите - избиратели на всичките сегашни партии в Парламенто, са върха на малоумието и неадекватността.

Започна разпадът на тази "коалиция". Необратим процес.

Ха,ха...Валери си е направил сметката коя коалиция е изгодна и коя не!Следващите избори Валерката ще последва сътбата на Яни Янев. България на гражданите, СДС и т.н. вече усетиха какво се случва като си патерица на мошеници....

мишоци!!!!!!

Обиждаш милиони българи.

Само тези, гласували за управляващата коалиция плюс ДПС и Воля.

Ама ВМРО няма ли да се явява в коалиция с ДПС. Някъде прочетох, но не съм сигурен. Все пак логично е. Иначе Джамбазки изгоря.

Стане ли въпрос за ПАРИ, всичко се разпада!!!

Дреболиите, от които нищо не зависи, помпат мускули!

Всичко е за пустия му СУДЖУК!

Утре или оше след обед ....ще излезнат и тримата и ще кажатче е грешка в комуникацията и че коалицията им е стабилна както никога до сега.... Тия номера ни ги пробутват откакто са във властта,като се цакат през медиите...но само наужким.

Идиот.

Но и всичко се продава! Помним 'златния пръст' на Волен!

Валери е един от нас ! Да живее новата коалиция Обединени Ромляни

ВМРО може и да можеха да ги измъкнат но те като се надценяват и едните и другите а и самооценка нямат така става.Тихата дипломация на управниците действа безотказно.

да изтрием петното от снимката от историята на България.

не е за суджука а от суджука

Мутантката загуби.

Опитвам се да си спомня поне част от гръмките предизборни обещания на тези хора. Опитвам се да видя,какво е "изпълнено"за 2 г. Освен тоталната циганизация,превзела тази Коалиция,освен гръмките скандали помежду им-нищо,тотална нула.Декларации,фалш,лъжа,нови обещания,приказки от 1001 нощ,и нищо! Джентълменът Симеонов блъскаше една баба на границита.Шкембели ни орезели пред Европа с гражданството.Със синята си каска,воглаве.За Бялата Златка,Дьо Гол,Кенеди и пр.-толкова жалка картинка,че не се описва в коментар.Срам.

Ей верно имаше и такъв индивид Яне Янев лошото е че такива се покриват а трябва да са в затвора.

като се наведе още малко... на северо - изток!

Като гласоподавател за НФСБ не ми, е безразлично какво става в ОП. Работата с европейските длъжности скара Сидеров с другите двама, а те от своя страна ОСНОВАТЕЛНО се сдърпаха за F - 16. Единия го купиха, а другият ... РАЗУМНО се противопостави и полека лека се изтегля от "амбразурата" където се курдиса на 15 ноември 2018 година. ИЗВОДЪТ! На 27 май ще се обявят избори 2 в 1. "Пробен камък" ще бъде "Машинното гласуване" и "Джендърската директива" на ЕК гласувана от ЕП на 17 януари 2019 г.. Тогава ще стане ясно и кон боб яде ли и турчин в джамия пърди ли?

кой не скача е червен. Оказа се, че не само червените не скачат ха ха ха.

НФСБ има най-реалистичната визия във връзка с тези F-16. Ннакратно казцно, не ни трябват тези бойни самолети, а ПРОТИВОРАКЕТНИ установки. А при оделенени условия даже и силози с ядрен заряд.

Абе този нали щеше да скача в морето

Каракачанката ще прави турска сватба с ДоганПС и ще ходят на сватбено пътешествие с ф16 :)

Тия задминаха и венецуелски сериал, където до края не се знае Хуанита щерка ли е на Родриго или негова майка? Всеки месец по някоя интрижка за пред хората между участниците в шведската тройка. На следващия ден - не сме разбрани добре, обичаме се. Докато има лапачка, ще се обичате, и Него ще обичате, къде ще ходите. Жалка картинка :(

Тоя от снимката се превърна в най-противният политик за мен!Причината е вследствие на фалша с който се реализираха в управлението!Демографски кризи пенсии и т.н.Абсолютно нищо не направиха!!!

Както едните, така и другите не заслужават и един глас от народа...

всички заети в политиката са обсебени от мания за лично облагодетелстване за сметка на народа си! Когато и да напуснат ще е късно!

Не се карайте, че няма време за сдобряване, а без сдобряване сте аут!

Не съм им фен и на двамата пък и едва ли някога ще гласувам за тях. Твърде проамерикански ми идват и двамата. Все пак един паспортен търгаш не може да ми излиза с номера да натирим и нахокаме циганите ама само щото идват избори, а сме зле с доверието. Просто предизборно Каракачана прави с циганите това, коети пък Валери Симеонов правеше преди парламентарните избори на границата. Все пак чест прави на Симеонов, че най-сетне каза БАСТА. СТИГА. Да видим има ли дебили да се вържат на каракачанския паспортен мафиот. Иво Христов каза 80, аз казвам даже 85 процента. Относно самолетите - както и да е, дори да си затворим очите за процедурата, натиска от САЩ остава ДВОЙНАТА ЦЕНА. Спрямо двойната цена всичко друго е по-добро ако е на нормална цена. Няма как бедна БГ да плаща на САЩ двойно за да финансираме новия им завод. Идва криза. Пари няма, няма и да има. С този БВП нисък у нас никаква техника военна няма да купим. Просто за да можем да го сторим трябва да повишим 2-3 пъти БВП и тогава да мислим за суперскъпи оръжия. Същото е с медицината. Няма евтина модерна и добра медицинска техника. Виж скъпа има щото се прави в държави с голям БВП, на тях просто не им е скъпа.

Волен иска да вбие клин между вожда и цвъци като очаква от последният да го подкрепи за депутат в някой от избирателните секции

Стана им навик, на нашите политици да си "говорят" през медиите и да си вадят един друг кирливите ризи... Това означава само едно - няма диалог, няма обединение по основните и важни въпроси, няма държавническо мислене, няма визия за бъдещето! Има само една детска градина, пълна с разглезени дечурлига... Жалко.

Шкембе войвода ще се извини немедленно и преди да е изтекъл работният ден, преговорите ще бъдат възстановени.

Имахме ракети кога бяхме със СССР. Монтирането на ядрени бойни глави можеше да стане тогава. Просто за час от СССР можеха да пристигнат. Сега сме кръгла нула. Ново ПВО ни трябва, но решението да нямаме самолети е твърде сложно и тежко и кражбите на гроб и калинкуването им водещи до нисък БВП, с който не можем да си позволим здраве и отбрана са решим проблем може би. Просто ни трябва ик. растеж не от 3, а от 6 процента, което ще рече гроб извън властта щото не могат и много крадат, твърде много над допустимото в ЕС. Самолети трябват за отбрана - например да принудят навлезли в нашето възд. пространство чужди самолети да летят не ниско и там дето ПВО няма да ги лови, а високо, демек да ги подплашим грубо казано и да се покажат на ПВО. А бе сложна работа. Не е за тез кратуни днешните. Дори най-доброто ПВО без авиация лесно ще бъде преодоляно според мен.

Тия тримата ,що не седнат на една маса,да се понапият,да си поговорят,ако им дойде мерак и да се сбият ,па после като изтрезнеят да им светне ,че всичко е само суета и са се скарали за глупости .Искат ли да им се чува гласа, това маже да стане само ако са заедно .Иначе ще провалят и Джамбазки -това момче тъкмо научи занаята. И кой печели тогава-има да се бият по главата -каква я направихме,ама късно. Акъла на нашите хора идва след изборите. Дали пък нямаме британски гени-на тях акъла им идва след референдум за брекзит .Същата работа .

Много нещастни , хем популистчета , хем толкова жалки, че се борят за угризки и не могат да минат парламентарна бариера.