Коментари - „Неустрашимата Лин“, оцеляла от дъжд от куршуми в Пакистан, е новият US посланик в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за чий ще се разкарва, няма НПОта (дето да не са чуждестранни агенти) няма шанс за цветна революция, никой не се интересува от янки директивите и интереси

Има посолство има и шанс за цветни революции.

Не виждам за какъв уй руснаците подържат диалог с оборът. За какво им е?

До кога ще ни разсмивате с ''определенията'' в писанията си??????

И тази е специалист по ерозията. И у нас идва такъв. Добре се харчат...

Леле, споко бе кака - той Лавров не яде хора (само трева :)).

Лин има типично англо-саксонско излъчване. Това няма да е надобре. Англо-сакс в тамошния жаргон е нешо като обида...

Нещо като бляд по целият свят. И на рима го докарах.

ПосланНикът оцелял ОТ дъжд от курпуми... и прочее бисери.

"Оцеляла от дъжд от куршуми" е граматически неправилно съставено изречение. Има цели 2 груби грепки в заглавието. И то не са сбъркани забити правила, за които се хващат родните нердове, ами грепки, които правят писанието ви да звучи не естествено в упите на всеки що-годе грамотен носител на езика.

Не им пука как пишат, защото последните споменати стават все по-малко. За сметка на пишещите във вестници и сайтове. Тяхното се превръща в норма, не грамотността.

Каза човекът използващ и то грешно чужди думи. Досега толкова години не чух англо говорящ да използва нерд.

Междувременно в западната преса са скандализирани от това че след като Зеленска е била на посещение във Франция за да проси пари, направила си е малко шопинг терапия из Париж и само в един бутик е похарчила 40 000 евро. Странно е, че тази новина я няма у нас.

Никоя сериозна медия не тирацира жълти опорки и фалшиви новини

Поне съществува г-жа Зеленска защото г-жа Путина не знам да има. Никоя жена / мъж не могат понасят. Включително и дъщерите му. Освен да плати на някой / някоя за сексуални услуги, Путин няма друг избор.

Когато се разведе преди години се разсмях. Жена ми ме попита защо се смея. Отговорих и че на пръв поглед няма логика. Но след това и казах, че живеем в уникални времена. Щом се е развел подготвя почвата за нещо сериозно. И по този начин семейството му е извън светлината на прожекторите. Е сега ми каза, че съм бил прав.

Коги руското трол няма много опорка и почва да съчинява глупости щот капейки трябват :) …

Бравос, жената е подготвена.Само"оцеляла след дъжд от куршуми" би се навила да е посланник в Русия.

Защо на някой посланик в Русия случайно да му се е случило нещо

Посланик се пише с едно "н". Като се пише, се мисли дали има смисъл това, което пишеш. Простотията на фили и фоби си личи от далеч. Дори само ако спрете на лижете задници и да плюете, ще сте заприличате малко от малко на това, от което България се нуждае.

Пий си водката и мълчи

Има и по-груби от правописните. Напоирмер, такива са лексикалните грешки. Да се чуди човек, тука българи ли им пишат матриалчетата или чужденци.

Тя не е оцеляла СЛЕД дъжд от куршуми ами ОТ дъжд от куршими, каквото и да значи това, брат....

Тактично автора не е подписан....

Думата автор в поста ти е подлог и заслужава пълен член, т.е. да стане авторът. За уточнение, понеже е ясно нивото ти и от един пост по-горе, става дума за граматически член, а не за друг.

"През август 2008 г. автомобилът, в който пътува, попада под обстрел, тя обаче остава невредима. Заради личните й качества и завръщането на поста още същия ден, Трейси е удостоена с орден за героизъм на Държавния департамент." Всеки в САЩ е герой! Иначе би било неполиткоректно! Ако се препънеш и паднеш, си герой...още повече ако не си се разплакал! Всеки в САЩ е герой...пожарникари, сервитьори, шофьори и т.н. Иначе като чуеш интервютата на английски и други наемници в Украйна, те казват че американските наемници са най разглезени. При първото падане на ракета, стават и си бият шута в посока Полша, викали "Как може да ни стрелят, ние сме свикнали само НИЕ да стреляме". И това хора с 2-3 тура в Ирак и Афганистан!

В Чикаго са най-герои, всяка втора кола има дупки от куршуми :))))))))

Руснаците ще я утрепят.

Що? Тя си е утрепана......

Друго си е, ако облече кондукторска униформа.

искам я облечена като секретарка.

"Неустрашимата Лин, оцеляла от дъжд от КУРшуми в Пакистан" Изплюх си бирата като го прочетох........

А Херото след София ко ше го правят??

Да стане като Лин.

Ще я пратят като помощник посланик в Москва. Оцеля след мечешките прегръдки на Мутрата и знае малко български (което за американците е равносилно на руски).