Коментари - Нетаняху: Израел е готов да се съгласи на малки паузи в боевете в Газа | Днес.dir.bg

Нетаняху: Израел е готов да се съгласи на малки паузи в боевете в Газа

Съветът за сигурност на ООН за пореден път не успя да постигне съгласие по резолюция относно войната

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Израел е готов да се съгласи на малки паузи в боевете в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

Биби в канала сте! Ще ви шбат Арабите! Както се казва по Американски "It sucks to be Jewish"

Газа за Израел и под управлението на Натаняхо, колктоо повече тероризъм - толкова повече земя и придобивки за Израел. На фанатизма и терозизма само твърд и безкомпромисен отговор.

SirBob

"САЩ призовават за "хуманитарни паузи", докато много други членове на Съвета настояват за "хуманитарно прекратяване на огъня", за да може да бъде доставена крайно необходима помощ и да се предотвратят нови цивилни жертви в Газа." Маските паднаха за пореден път - ясно се вижда кой е войнолюбеца и кой има интерес геноцидът в Палестина да продължи. Апропо, сега е моментът САЩ да излязат от лицемерната си роля на защитник на "международното право" и да го докажат с дела, а не с думи, инструктирайки отрочето си Израел НЕЗАБАВНО да прекрати геноцида. Не че ще се случи.

Това прави Хамас, голям терористичен акт и след това веднага иска премирие за да избегнат ответния удар на Израел. С терористи обаче не се преговаря.

ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ХАЗАРИ ..... СА ТОЛКОВА ЕВРЕИ . .. КОЛКОТО ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ СМЕ ПАЛЕСТИНЦИ .... ХАЗАРИТЕ СА СИ БРАТОВЧЕДИ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ НИЩО ЕВРЕЙСКО НЯМА В ТЯХ .... ТОВА ЧЕ СА ПРИЕЛИ ЮДЕИЗМА , АМИ ТО И НИЕ В ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ СМЕ ПРИЕЛИ ХРИСТИЯНСТВОТО :))

Европейските евреи не са никокви митични хазари а наследници на евреи избягали от техните земи в следствие на прееземането на тази територия от Римската империя.

Кога Международният наказателен съд ще издаде най-после заповед за арест на този човек?

Любимият ти съветски съюз колективно наказах германците най-вече изнасилвайки почти 1 милион германски жени и деца. Любимата ти Русия наказах колективно чеченците избивайки половината население. Любимата ти Русия бомбардира безразборно украинските градове. Ти ли ще ми говориш нещастна мършо прочут освен всичко друго с антимюсюлманските си изказвания до скоро за колективно наказание? Що не отидеш при братята си в някой от центровете тука в България? Знаеш ли колко мюслите има там да се гушкаш с тях?

И навсякъде по света не можа да отговори на елементарния въпрос: Какво бихте направили вие ако някой беше нахлул и беше избил над 1000 ваши сънародници- мъже жени и деца. А жалките защитници на хамас късат плакатите с отвлечените от хамас жени и деца.

Кога ще наложат санкции на Израел ?!?? Това ,което правят е етническо прочистване !!! Убиват без да подбират !!! Нашите безмозъчни и отишли да подкрепят ..........Чудя се тъпунгерите в управлението като че с конкурс за върховна глупост ги инсталират ( защото ние не ги избираме) ?!!?

ЗАКРИВАНЕ НА ИЗРАЕЛ СЪР

Около 30000 тона експлозиви са използвали Израел в Газа - около 82 тона на квадратен километър

Средно на всеки час убиват 6 деца и 5 жени

Що ти нещо против избиването на терористи ли имаш?

"Малки паузи" в стил "презареждаме и продължаваме"... Целия свят осъди израелските кръвожадни набези! Само нашия плужек още го подкрепя този

У хората по света не остана и капка съчувствие към геноцида срещу евреите извършен от Германия! Израел унищожава палестинците както германци и бандеровци унищожаваха евреите.

И чичкото с мустачките сигурно е палил пещите с малки паузи, та явно от него сте се научили.

Де да защитавахте така и България, както престъпните режими. Гледайте внимателно какво ще се случи в ситуацията и как действа Израел. Пример са, за учебник.

Пример може да са за психопат като теб !

От този учебник се е учил и австрийският художник

Искаш да кажеш, че и Путин трябваше да действа така ? Е, не. Въпрос на ценности и цивилизация.

Междувременно китайските доставчици на онлайн картови услуги са премахнали името на Израел от техните карти. Може би намек?

Защо ревете за избитите палестинци, нали отивали в рая, а там е пей сърце, кеф ти разврат със 72 девици за мъжете, а за жените сигурно 72 негъра .

Според теб за никой не трябва да се съжалява, щото всяка религи има рай…де ви намират тъпи като американци бе???

Пак включиха бота за импресии

Хамаскост !

Хора, нека не ровичкаме в историята Израел законна държава ли е. Щом е призната от ООН, както Украйна и Македония, кои сме ние , за да ги поставяме под съмнение. В случая иде реч за безпрецедентен акт на насилие. И, за да не се повтори отново, Хамас трябва да си получи заслуженото. Намерили са се кои да ги защитават.кънчо

Абе малоумник - колективното наказани е причина за Нюрнбергския процес. И то точно щото са наказвали безразборно евреи. Сега децата им постъпват по същия начин. Никакво оправдание няма за избиването на деца, кретен продажен. Никакво!

Тази война е заради ислямския фундаментализъм и джихат, те са загубили всички възможни войни до момента от Израел, но видят подла, мръсна и нечестна терористична война и се случва в резултата на нея че им убиват цивлините. Когато арабите ислямисти капитолират напълно и завинаги тогава, евнтуално цивилните и децата ще оцелеят. Една държава когато загуби на бойното поле спира войната и човешките и материлани жертви, но арабите са фанатици и продължават да се бият без да мислят колко човешки и материлни жертви ще дадат, проблема с убииствата на деца го отнесете към аятолаха на Иран, на който и вие можете да започенете да се покланяте, Видимо и на вас джамията Ал Акса вие най-скъпото нещо на света.

Надявам се, Китай да са дали атома на Иран, за да може в един удобен момент Иран да унищожат претенциите на чифудите за геноцид на палестинците и заграбване на териториите им. Така, че жидовете да забравят да посягат към ядреното оръжие, защото иначе ще го направят веднага.

Няма как да се ползва ядрено оръжие там без последици за двете страни. Тива са мокри мечти на фашисти и ционисти.

Набии си го в кухата глава. На българите не им пука за Палестина

Набий си го ти - служителите на чужди посолства не сте българите!!!

Ти беше патриот, русофил сега си ислямист. За каквото платят за това пишеш. Българите ви мразят и го показаха

Тц - не съм ислямист. Човек съм. За разлика от вас либерасти гнусни.

Не само, че не са българи, ами са национални предатели. Както и да го погледнеш. В доброто старо време в цял свят наказанието за национално предателство е било най тежкото. Сега, само в някои държави…

Защо хамас не пуснат заложниците и се предадът ???

От какво ги е страх !

За земя, в която 1/3 е пустиня, а останалото камънак, но в която Господ е обещал да текат масло и мед, щото е на кръстопът и само за евреи, а не за разни натрапени мангали.

Тази земя не се казва Палестина, а Юдея и Самария, както Ерусалим не се казва Елия Капитулина и както народ палестина,а има наследници на арабски завоеватели след 7 век.

А Киевска Рус е Украйна и САЩ са спечелили ВСВ :). Де ви копат ДеБили?

Европа дава пари хамас си купуват мерцедеси , наркотици и оръжия , и хубави кооперации си построили !

По логиката на Израел, Германия е избила милиони евреи за да се защити от тях!

Германия на Хитлер беше окултистка страна, служещи на дявола.

Спри наркотиците. И стига учи история от Индиана Джоунс.

Израел ще излезе от ситуацията по-силен. Този народ е преминал през какво ли не. Страданията са го направили и по-силен и по-мъдър. От този народ трябва да се поучим, щом от пустинята направиха райски кът, а не да ги мразим и презираме. И, пак да попитам - кой започна пръв случващото се, а сега реват ли реват.

Трудна работа. Тоя път Израел мина всякакви граници. Благодарени на Нетяняху и отчаяното му желание да се закрепи на власт. След тази авантюра най-вероятно Израел ще престане да съществува - може да отнеме няколко години и ще започне със създаване на палестинска държава.

Като са Откраднали най добрата земя на палестинците,и са отклонили почти всичката им питейна вода ,за да си поливат райските градини.

Ами сигурно жените и децата почнаха всичко първи! Щото им отнема незаконно родната земя,заселиха я с чуждо население, а тях затвориха в лагер ,откъснат от Палестина, която и не признават за самостоятелна държава! 2.4 млн души без права и работа! Те са виновни явно!

Израел лапа по 4 милиарда долара на година за джобни от американския бюдцет. Сега ще лапне 40 милиарда. За по-силен не знам, но по-богат - със сигурност. А и националният предател Денков от Подмяната също им даде 10 милиона - засега. Много са обеннели горките :)

За всичко са виновни наркоманите от хамас ! Хамаскост !

Къде са санкциите? Защо света не е изгонил Израел от СУИФТа? Защо поддръжниците му не са стс замразени авоари? Израел е държава терорист!!!

Евреите със съучастието на ЕС и САЩ извършват геноцид над жени и деца.

Тези които се кичеха с украински знамена , сега оплюват Жеетвата-палестинците!?? Опелювср хилядите избори невинни дечица в Газа,и Подкрепят Палача на цивилни терористичната държава на евреите Израел! Що за изроди са прозападните ЕвроАтлантици !

Лицемери. Бездушни. Артисти.

НАВРЯХА ПЛЪХОВЕТЕ ПО ДУПКИТЕ... ЕЗРАЕЛ НЕ ДАВА МАНГАЛЯ ДА УБИВАТ ДЕЦАТА И...

Засега израел трупа жертви. Избитите бойци на Хамас са нищожно количество спрямо цивилните. Израел трупа негативен имидж и военни загуби. Накрая ще престане да съществува щото глупаци като теб са убедени, че са “избрания” народ.

Хамас трябва да си понесат последствията, оставиш ли ги, ще те нападнат отново. И с кого воюват тези мишкари - нападат жени, деца и възрастни хора, застават зад болници, жилищни сгради пълни с народ и оттам изстрелват ракети по Израел. Животни, а не хора.

Хайде прочети с кого воюват - ще ти дам жикер - нападнатите бази и кибуци на чия територия са? На официално призната израелска ли са? Защо ООН не признава правото на самозащите на Израел? Дреболии, ама важни…

Това е нещо като да се изкъпеш преди газовата камера ли, що за уроди сме спасили.

Малки паузи, колкото да получат още снаряди от американците. Заредени с любов, разбира се. И с никакъв расизъм :)

И претениращи че са защитници на православието- станаха най-големите защитници на мюсюлманските терористи.

По кои мюсюлмани са плюели възрожденци? След 500 години робство, тука останаха турскоговорящи малцинства и си живеят живота. Възраждането не им е посегнало. Виж българи неностават зарад вас “западни” мекерета.

Ционистите не са християни. Същите неверници са като мюсюлманите. Просто са въоръжени до зъби и избиват масово слабо въоръжени милиции и невъоръжени цивилни. Извършват етническо прочистване на 2.2 милиона души.

41% от жертвите в Газа са деца!!! Още 40% са жени!!! Израел е държава терорист!!!

Избитите израелски деца не са деца нали? Ама как хубаво си показвате нацистката душичка

Кои избити деца? Тия обезглавените дето чак Байдън се извинява за “грешката” ли?

Ама ме кефи как иран и путлеристан подкрепяха малоумните мангали за терористичния им акт, а като дойде време за шамарите се изнизаха братски по терлици :)

Ти не следиш ситуацията. Май не забеляза, че Украйна я нама вече…Кефи ме, че “прозападните” анализатори си мислите, че анализ иде от анал…и сте компетентни щом имате “вход” :).

Путин да се учи!

Мислиш, че не знае ли? Все пак самомпреди 80 години 20млн руснаци бяха избити по подобен начин. Безогледно.

Бяха избити от болшевиките. Никой нашественик никога не е избивал толкова руснаци колкото руските управляващи.

Кви болшевики, бе капут употребен? ВСВ я водиха срещу Хитлер…аааа сега вече за вас той е от добрите нали? Все пак в парламентите на видни “демокрации” се празнува нацизма и оцелелите му офицери…

“Богоизбраният” народ трепе наред, а нашите на синагога

Тоест, избиването ма терористи продължава ….

Избиването на цивилни продължава. Вече никой не счита Хамас за терористи…виж Израел си заслужи статута нандържава терорист.

ООН трябва да се реформира изцяло или да се закрие.Не може ужким независима организация,а да се финансира и заседава в САЩ.

Коментари - Нетаняху: Израел е готов да се съгласи на малки паузи в боевете в Газа | Днес.dir.bg

Нетаняху: Израел е готов да се съгласи на малки паузи в боевете в Газа

Съветът за сигурност на ООН за пореден път не успя да постигне съгласие по резолюция относно войната

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Израел е готов да се съгласи на малки паузи в боевете в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

Биби в канала сте! Ще ви шбат Арабите! Както се казва по Американски "It sucks to be Jewish"

Газа за Израел и под управлението на Натаняхо, колктоо повече тероризъм - толкова повече земя и придобивки за Израел. На фанатизма и терозизма само твърд и безкомпромисен отговор.

SirBob

"САЩ призовават за "хуманитарни паузи", докато много други членове на Съвета настояват за "хуманитарно прекратяване на огъня", за да може да бъде доставена крайно необходима помощ и да се предотвратят нови цивилни жертви в Газа." Маските паднаха за пореден път - ясно се вижда кой е войнолюбеца и кой има интерес геноцидът в Палестина да продължи. Апропо, сега е моментът САЩ да излязат от лицемерната си роля на защитник на "международното право" и да го докажат с дела, а не с думи, инструктирайки отрочето си Израел НЕЗАБАВНО да прекрати геноцида. Не че ще се случи.

Това прави Хамас, голям терористичен акт и след това веднага иска премирие за да избегнат ответния удар на Израел. С терористи обаче не се преговаря.

ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ХАЗАРИ ..... СА ТОЛКОВА ЕВРЕИ . .. КОЛКОТО ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ СМЕ ПАЛЕСТИНЦИ .... ХАЗАРИТЕ СА СИ БРАТОВЧЕДИ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ НИЩО ЕВРЕЙСКО НЯМА В ТЯХ .... ТОВА ЧЕ СА ПРИЕЛИ ЮДЕИЗМА , АМИ ТО И НИЕ В ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ СМЕ ПРИЕЛИ ХРИСТИЯНСТВОТО :))

Европейските евреи не са никокви митични хазари а наследници на евреи избягали от техните земи в следствие на прееземането на тази територия от Римската империя.

Кога Международният наказателен съд ще издаде най-после заповед за арест на този човек?

Любимият ти съветски съюз колективно наказах германците най-вече изнасилвайки почти 1 милион германски жени и деца. Любимата ти Русия наказах колективно чеченците избивайки половината население. Любимата ти Русия бомбардира безразборно украинските градове. Ти ли ще ми говориш нещастна мършо прочут освен всичко друго с антимюсюлманските си изказвания до скоро за колективно наказание? Що не отидеш при братята си в някой от центровете тука в България? Знаеш ли колко мюслите има там да се гушкаш с тях?

И навсякъде по света не можа да отговори на елементарния въпрос: Какво бихте направили вие ако някой беше нахлул и беше избил над 1000 ваши сънародници- мъже жени и деца. А жалките защитници на хамас късат плакатите с отвлечените от хамас жени и деца.

Кога ще наложат санкции на Израел ?!?? Това ,което правят е етническо прочистване !!! Убиват без да подбират !!! Нашите безмозъчни и отишли да подкрепят ..........Чудя се тъпунгерите в управлението като че с конкурс за върховна глупост ги инсталират ( защото ние не ги избираме) ?!!?

ЗАКРИВАНЕ НА ИЗРАЕЛ СЪР

Около 30000 тона експлозиви са използвали Израел в Газа - около 82 тона на квадратен километър

Средно на всеки час убиват 6 деца и 5 жени

Що ти нещо против избиването на терористи ли имаш?

"Малки паузи" в стил "презареждаме и продължаваме"... Целия свят осъди израелските кръвожадни набези! Само нашия плужек още го подкрепя този

У хората по света не остана и капка съчувствие към геноцида срещу евреите извършен от Германия! Израел унищожава палестинците както германци и бандеровци унищожаваха евреите.

И чичкото с мустачките сигурно е палил пещите с малки паузи, та явно от него сте се научили.

Де да защитавахте така и България, както престъпните режими. Гледайте внимателно какво ще се случи в ситуацията и как действа Израел. Пример са, за учебник.

Пример може да са за психопат като теб !

От този учебник се е учил и австрийският художник

Искаш да кажеш, че и Путин трябваше да действа така ? Е, не. Въпрос на ценности и цивилизация.

Междувременно китайските доставчици на онлайн картови услуги са премахнали името на Израел от техните карти. Може би намек?

Защо ревете за избитите палестинци, нали отивали в рая, а там е пей сърце, кеф ти разврат със 72 девици за мъжете, а за жените сигурно 72 негъра .

Според теб за никой не трябва да се съжалява, щото всяка религи има рай…де ви намират тъпи като американци бе???

Пак включиха бота за импресии

Хамаскост !

Хора, нека не ровичкаме в историята Израел законна държава ли е. Щом е призната от ООН, както Украйна и Македония, кои сме ние , за да ги поставяме под съмнение. В случая иде реч за безпрецедентен акт на насилие. И, за да не се повтори отново, Хамас трябва да си получи заслуженото. Намерили са се кои да ги защитават.кънчо

Абе малоумник - колективното наказани е причина за Нюрнбергския процес. И то точно щото са наказвали безразборно евреи. Сега децата им постъпват по същия начин. Никакво оправдание няма за избиването на деца, кретен продажен. Никакво!

Тази война е заради ислямския фундаментализъм и джихат, те са загубили всички възможни войни до момента от Израел, но видят подла, мръсна и нечестна терористична война и се случва в резултата на нея че им убиват цивлините. Когато арабите ислямисти капитолират напълно и завинаги тогава, евнтуално цивилните и децата ще оцелеят. Една държава когато загуби на бойното поле спира войната и човешките и материлани жертви, но арабите са фанатици и продължават да се бият без да мислят колко човешки и материлни жертви ще дадат, проблема с убииствата на деца го отнесете към аятолаха на Иран, на който и вие можете да започенете да се покланяте, Видимо и на вас джамията Ал Акса вие най-скъпото нещо на света.

Надявам се, Китай да са дали атома на Иран, за да може в един удобен момент Иран да унищожат претенциите на чифудите за геноцид на палестинците и заграбване на териториите им. Така, че жидовете да забравят да посягат към ядреното оръжие, защото иначе ще го направят веднага.

Няма как да се ползва ядрено оръжие там без последици за двете страни. Тива са мокри мечти на фашисти и ционисти.

Набии си го в кухата глава. На българите не им пука за Палестина

Набий си го ти - служителите на чужди посолства не сте българите!!!

Ти беше патриот, русофил сега си ислямист. За каквото платят за това пишеш. Българите ви мразят и го показаха

Тц - не съм ислямист. Човек съм. За разлика от вас либерасти гнусни.

Не само, че не са българи, ами са национални предатели. Както и да го погледнеш. В доброто старо време в цял свят наказанието за национално предателство е било най тежкото. Сега, само в някои държави…

Защо хамас не пуснат заложниците и се предадът ???

От какво ги е страх !

За земя, в която 1/3 е пустиня, а останалото камънак, но в която Господ е обещал да текат масло и мед, щото е на кръстопът и само за евреи, а не за разни натрапени мангали.

Тази земя не се казва Палестина, а Юдея и Самария, както Ерусалим не се казва Елия Капитулина и както народ палестина,а има наследници на арабски завоеватели след 7 век.

А Киевска Рус е Украйна и САЩ са спечелили ВСВ :). Де ви копат ДеБили?

Европа дава пари хамас си купуват мерцедеси , наркотици и оръжия , и хубави кооперации си построили !

По логиката на Израел, Германия е избила милиони евреи за да се защити от тях!

Германия на Хитлер беше окултистка страна, служещи на дявола.

Спри наркотиците. И стига учи история от Индиана Джоунс.

Израел ще излезе от ситуацията по-силен. Този народ е преминал през какво ли не. Страданията са го направили и по-силен и по-мъдър. От този народ трябва да се поучим, щом от пустинята направиха райски кът, а не да ги мразим и презираме. И, пак да попитам - кой започна пръв случващото се, а сега реват ли реват.

Трудна работа. Тоя път Израел мина всякакви граници. Благодарени на Нетяняху и отчаяното му желание да се закрепи на власт. След тази авантюра най-вероятно Израел ще престане да съществува - може да отнеме няколко години и ще започне със създаване на палестинска държава.

Като са Откраднали най добрата земя на палестинците,и са отклонили почти всичката им питейна вода ,за да си поливат райските градини.

Ами сигурно жените и децата почнаха всичко първи! Щото им отнема незаконно родната земя,заселиха я с чуждо население, а тях затвориха в лагер ,откъснат от Палестина, която и не признават за самостоятелна държава! 2.4 млн души без права и работа! Те са виновни явно!

Израел лапа по 4 милиарда долара на година за джобни от американския бюдцет. Сега ще лапне 40 милиарда. За по-силен не знам, но по-богат - със сигурност. А и националният предател Денков от Подмяната също им даде 10 милиона - засега. Много са обеннели горките :)

За всичко са виновни наркоманите от хамас ! Хамаскост !

Къде са санкциите? Защо света не е изгонил Израел от СУИФТа? Защо поддръжниците му не са стс замразени авоари? Израел е държава терорист!!!

Евреите със съучастието на ЕС и САЩ извършват геноцид над жени и деца.

Тези които се кичеха с украински знамена , сега оплюват Жеетвата-палестинците!?? Опелювср хилядите избори невинни дечица в Газа,и Подкрепят Палача на цивилни терористичната държава на евреите Израел! Що за изроди са прозападните ЕвроАтлантици !

Лицемери. Бездушни. Артисти.

НАВРЯХА ПЛЪХОВЕТЕ ПО ДУПКИТЕ... ЕЗРАЕЛ НЕ ДАВА МАНГАЛЯ ДА УБИВАТ ДЕЦАТА И...

Засега израел трупа жертви. Избитите бойци на Хамас са нищожно количество спрямо цивилните. Израел трупа негативен имидж и военни загуби. Накрая ще престане да съществува щото глупаци като теб са убедени, че са “избрания” народ.

Хамас трябва да си понесат последствията, оставиш ли ги, ще те нападнат отново. И с кого воюват тези мишкари - нападат жени, деца и възрастни хора, застават зад болници, жилищни сгради пълни с народ и оттам изстрелват ракети по Израел. Животни, а не хора.

Хайде прочети с кого воюват - ще ти дам жикер - нападнатите бази и кибуци на чия територия са? На официално призната израелска ли са? Защо ООН не признава правото на самозащите на Израел? Дреболии, ама важни…

Това е нещо като да се изкъпеш преди газовата камера ли, що за уроди сме спасили.

Малки паузи, колкото да получат още снаряди от американците. Заредени с любов, разбира се. И с никакъв расизъм :)

И претениращи че са защитници на православието- станаха най-големите защитници на мюсюлманските терористи.

По кои мюсюлмани са плюели възрожденци? След 500 години робство, тука останаха турскоговорящи малцинства и си живеят живота. Възраждането не им е посегнало. Виж българи неностават зарад вас “западни” мекерета.

Ционистите не са християни. Същите неверници са като мюсюлманите. Просто са въоръжени до зъби и избиват масово слабо въоръжени милиции и невъоръжени цивилни. Извършват етническо прочистване на 2.2 милиона души.

41% от жертвите в Газа са деца!!! Още 40% са жени!!! Израел е държава терорист!!!

Избитите израелски деца не са деца нали? Ама как хубаво си показвате нацистката душичка

Кои избити деца? Тия обезглавените дето чак Байдън се извинява за “грешката” ли?

Ама ме кефи как иран и путлеристан подкрепяха малоумните мангали за терористичния им акт, а като дойде време за шамарите се изнизаха братски по терлици :)

Ти не следиш ситуацията. Май не забеляза, че Украйна я нама вече…Кефи ме, че “прозападните” анализатори си мислите, че анализ иде от анал…и сте компетентни щом имате “вход” :).

Путин да се учи!

Мислиш, че не знае ли? Все пак самомпреди 80 години 20млн руснаци бяха избити по подобен начин. Безогледно.

Бяха избити от болшевиките. Никой нашественик никога не е избивал толкова руснаци колкото руските управляващи.

Кви болшевики, бе капут употребен? ВСВ я водиха срещу Хитлер…аааа сега вече за вас той е от добрите нали? Все пак в парламентите на видни “демокрации” се празнува нацизма и оцелелите му офицери…

“Богоизбраният” народ трепе наред, а нашите на синагога

Тоест, избиването ма терористи продължава ….

Избиването на цивилни продължава. Вече никой не счита Хамас за терористи…виж Израел си заслужи статута нандържава терорист.

ООН трябва да се реформира изцяло или да се закрие.Не може ужким независима организация,а да се финансира и заседава в САЩ.