Нешка Робева отказа орден ”Стара планина”

Нешка Робева отказа да получи орден "Стара планина”. Това посочва самата тя в позиция, разпространена до медиите.

Обратно в новината

Коментари - Нешка Робева отказа орден ”Стара планина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъчварова ..... една недоказана социоложка имала невероятния късмет да попадне на правилното място в правилния момент която никой няма да помни само няколко месеца след като я изритат от властта !!! Прогнила държава !!!!

Нешка Робева вчера получи от Посланика на Япония Императорския орден за заслуги със златна звезда и мечове, заедно с една красива грамота на златна коприна, в рамка, изискана работа ... след което беше почетен гост на специалния коктейл в нейна чест в посолството! Орденът й е даден за специалните й заслуги в развитието на отношенията между Япония и България - когато беше активен треньор, тя работи в Япония и в България с техни спортисти и треньори, водеше нашите момичета там за показателни изпълнения и обмяна на опит - и хората ги ценят тези неща! Действително харесват нейния стил на работа и организация, уважават я и я почитат с този орден, който не е опетнен от имената на недойстойни типчета и крими-авторитети, като Старата планина, например ... нито от просташките коментари на родните ни безличия като бъчварката, финансовия горанов, мекерето лукарски и пр. некадърници ... Честито на Нешка голямата награда и признание, да е жива и здрава да им се радва дълго време!

Ега ти държавата, този политически хамелеон отказва нещо без някой да й го предложил. Няма ли да каже: "Баба Ванга каза.....", а Трактора, Барекова какво й казаха Аааа, хайде стига, "кой каквото си направи никой не може да му го направи". Тя отказала ей- Кукуруку

Да ти го намаам и на политиката и най-яко на теб!!!Тъпак нещастен!

Абе бабо Нешке- не може да откажеш нещо дето не са ти го предложили.Изкуфя ли!?И кво каза "Леля ти Ванга по този случай?!?????

БРЦК

Бъчварова и Кунева и Горанов. Какво повече да говорим - това са най-некадърните и най-наглите от министрите. За пореден път се показват колко са зле! Нешка заслужава признание за постигнатите си резултати в спорта и културата независимо от политическото си фиаско с барека.

Много лекета взеха какви ли не ордени за какво ли не. Но да дадеш орден за култура на неориентирана физкултурничка, която от самото си раждане се лута от идеологическа заблуда до умопомрачение - хайде няма нужда!!! За постижения в спорта може, но Нешка е далеч от културата.

Руми, ти през ред ли спамиш? :)

Никой не може да отрече спортните постижения на Нешка Робева,но тя не биваше да се цапа с политика.Ето и последиците.

Ах тази суета, от велики по велики.....

Алоу Нешкее - не можеш да откажеш нещо, което не са ти дали. Хората само са те обсъждали, а дали ще получиш нещо - това е съвсем друго. Изглежда Бареков те е заразил с глупоста си повече от колкото се смяташе в началото.

Моля ви не бъркайте спортните постижения с човешкото достойнство и човешките качества. За спортните си постижения си е получила съответните медали! За всичко останало ордени не заслужава!

ОБИЧАМЕ ТЕ НЕШКЕ! ТВОЙТА СИЛА, ТВОЙТА ВОЛЯ, ТВОЯТА ЛЮБОВ НАРОДНА, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ВЗЕМЕ!

Каква любов народна?! Когато човек е боклук, професионалните му постижения се обезличават пък дори и пеницилина да е открил!!!

Ststar

Можеш да откажеш нещо когато ти го дадат. Ама мисля, че като си толкова добра вземи върни парите от Бареков и Цветан Василев. Тогава ще спечелиш повече одобрение.

Браво на Нешка. Срамно е да получиш орден от безродник като Плявата.

Този орден трябва да се дава за изключителни заслуги. Нешка Робева си е гладала работа не повече от много други хора в тази страна. Що се отнася до достойнството й нека питаме Бареков.

Напишете в гугъл: Крадци на история - Кеворк Кеворкян

ОРДЕН Когато някой мъдър цар след тежкък труд потърси мир и умори се да мъдрува, събира той разкошен пир и в най-големия му жар решава да се пошегува. Корона кривнал настрана, с усмивка хитра на уста, на своя златен трон се качва, и сред гробовна тишина - той, горд от тая висота - великолепно се изхрачва. И всички храчката следят - (те виждали са неведнъж историята вечно съща), - че щом се лепне въз ликът на някой тлъст държавен мъж, тя в златен орден се превръща. Димчо Дебелянов

Нешка е велика!

сляпо да прогледа." Това за министрите , гласували против награждаването на Н. Робева. А на Нешка- Браво!

И отново Нешка няма грешка. Много , много отдавна народът е наградил Нешка с народен спортист, народен артист... Да е жива и здрава!

Има, има грешка - Бареков бил грешката. Тя сама го каза.

нахалната отвратителна комуниска си въобразява че е по важна и от правителството, абсолютно бесрмие и мегломания типична за изродите от времето на правешкия циганин

668, е още един психясал и недолекувал се.Пяната по устата му го определя като такъв.

Нешке ,хич да не ти пука от мнението на хора от правителството ,които нищо не допринасят и не са допринесли за България.Между тях има такива като Пръмова/Кунева/,Бъчварова и Корморанчо ,които са се доказали като некъдърници или работили и работещи срещу сигурноста на страната ни.

на малкия пръст не може да й стъпи на Нешка Робева. Нещастници осрани.

Нешка Робева е знаме на политически проекти на мафията, финансирани с крадени пари - Бареков, Цветан Василев, Алексей Петров. А сега обслужва Слави Трифонов

тая жена колко е направила за България и 100 да я плюят дебилните седерасти не мое изтри славата й. В крайна сметка човек си има достойнство. Да го дадат на Костоф.

Онзи ден /вторник/ под този никнейм постнах едно сквернословие за госпожата, от което днес, след нейния отказ да приеме спорен ордан, ме е много срам. Съжалявам, госпожа, извинявайте. Оказахте се на висота, а аз ниско долу.

БРАВО, НЕШКЕ! ТИ СИ ДОСТОЕН ЧОВЕК И БЪЛГАРИН! ДАЙ, БОЖЕ, ПОВЕЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ! ТАКА МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ САМО ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ЧОВЕК - САМОИЗГРАДИЛ СЕ И ДОКАЗАЛ СЕ СЪС СОБСТВЕНИ УСИЛИЯ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ. ДА МУ МИСЛЯТ ОСТАНАЛИТЕ БЕЗДАРИЯ И БЕЗЛИЧИЯ, ДОКОПАЛИ СЕ ДО НЯКАКВОТО СИП ПОСТЧЕ В УПРАВАТА НА "МАЙКА БЪЛГАРИЯ"!!! ТЕ НЕ МОГАТ И НЕ СА ДОСТОЙНИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ОЦЕНЕНИ ОТ НАС ОБИКНОВЕНИТЕ, НО ИСТИНСКИ ХОРА!

Важното е че Джордж Сорос и всички американски посланици са носители на ордена!!!! Както и много знайни и незнайни чужденци!!!! А нашите хора донесли най- много слава за България, кучета ги яли!!!! ББ и цялото ти правителство- продължавайте така да стимулирате българите, да работят за България!!!

Ако Нешка се яви на избори, ше ги отвее,като вятър плява!Без предизборна шашмалогия!

Е, нали беше с Бареков? Кого отвя, че нещо не си спомням?

Тя не се кандидатира! А дудука стана евродепутат с 20 000 евро на месец.А ти отивай да произвеждаш чистачки за Мерцедесите.

Цитирам: "За почти 25 години треньорска работа нейните възпитанички завоюват 294 медала, 7 абсолютни световни, 10 Европейски титли и 2 вице олимпийски титли." Това е! Пиклювците, които плюят по призумция, да си затварят устата, щото пред фактите и боговете мълчат. Нешка е един от хората, прославяли, с години, България.За такива хора - или хубаво, или нищо.И забележете кои нещастници са били против. Бъчварова, пишман министър на МВР, Лугарски (че кой ли беше?), кариеристката Пръмова....Всичките, далеч под нивото на Робева. Ами , всеки човек с достойнство, ще му бъде обидно такива хора да му дават оценки и да определят какво заслужава или не.Еднодневките от МС ще бъдат забравени още след следващите избори (ако някой и сега ги познава), докато вече 50 години и децата знаят коя е Нешка Робева!!!

Много правилно!Браво Нешке!От рапони награда не се взима!

Бъдете жива и здрава г-жа Робева! Стойността на признанието и обичта на много хора, които те изпитват към Вас и носят в ума, сърцето и душата си за Вашите БЪЛГАРСКИ успехи, са с много по голяма стойност от една ... държавна награда /медал/... защото ТЯХ днес ги има, утре не, а ВАС, постигнатото от Вас и ЧОВЕШКОТО признание и любов ще са ЗАВИНАГИ ...

Поредният достоен и обичан човек, който е от политиците. Та всички гласували против награждаването на Нешка нямат вкупом заедно направено това, която тя е съградила и допринесла за Родината. Поименно всички тези фалшиви "нарциси" с нежеланието си да приемат предложението за награждаване на Нешка, показват своята първобитност и низост. И то са тези, които управляват НАРОДА. Срамота, че са в МС на РБ.

Нешка, браво! Ти си в сърцата ни, за какво ти ордените от такива некадърници?

Браво на Нешка за достойнството и честността, за това че не се унизи и не преклони глава пред тези, които не са достойни да й дишат праха. Гледах интервюто й по БТВ тази сутрин и още веднъж й се възхитих. Това е мъжко момиче, желязна лейди. Поклон пред такива хора!

Това комунистическо "ухо" Нешка Робева няма НИКАКВО ОСНОВАНИЕ за орден "Стара планина" за култура. Комунистите я фаворизират рекламно по същия модел както кънкьорите Сталийски и съпругата му. А Вежди Рашидов беше предложил и пожарникаря Борисов за заслужил художник! Ха-ха-ха!

Нешка е човек бе депутатски катили! Да не е като вас дебил и олигофрен!? Вие всички, дето сте сега в парламента и тези преди вас, взети заедно не сте сторили за България, колкото смата Нешка! Защото ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ И БЕЗДАРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! МРЪСНИ, ГАДНИ, ПРОСТИ, ЛАКОМИ И ПРЕСТЪПНИ ПОЛИТИЦИ И ПОДЛОГИ НА КОГО ЛИ НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И къде и е културната дейност? Все едно да наградят Вежди за спортни постижения!

Бате, попитай с какво ни знаят в Япония например?Щото аз съм го правил!Като кажаш ,че си от България те свързват с киселото мляко,щангите и художествената гимнастика!Няма сумо, няма футбол -само с тези 3 неща! И част от това е именно поради дейността на Нешка!А Стара Планина се дава за заслуги!Отделно е ,че като гледам на кого са го давали , т.е. Сульо и Пульо го прави сам по себе си непрестижен....

За почти 25 години треньорска работа нейните възпитанички завоюват 294 медала, 7 абсолютни световни, 10 Европейски титли и 2 вице олимпийски титли. 15 години вече прославя и българските танци и обичаи. когато друг постигне това тогава да се осмели да съди. Поклон Нешке!

Тук става въпрос за културна дейност, а не за постиженията й като треньор.

Ти къде живееш? Тази жена отдавна не е треньор. Попрочети малко за Нешка робева, има много за четене и ще разбереш...

Тия титли и слава сигурно ти пълнят хладилника и резервоара на колата, че толкоз им се радваш.

По добре орден да се даде на златните момичета. Все пак те са положили истинския труд и лишения за да има България тези медали :)

Да де, ако нямаше кой да ги научи и ръководи, и по-вече медали щяха да вземат, сигурно...!

Евала....От тия дупедавци безродници меркантили на достойния човек не му трябва и чаша вода...

Егати авто рекламата. Лелята решила да се похвали че отказва нещо което дори не са решили дали и да дават изобщо :D

Моите почитания, госпожо Робева! За таланта Ви, за трудолюбието, за високите Ви изискавния, за успехите, на които само Вие и момичетата Ви знаете истинската цена, и за смелостта да бъдете себе си! Щастлива съм, че отказахте ордена, наистина няма как джуджета да оценяват и награждават Великани!

Абе защо така всички заслуги на Нешка Робева се преписват. Ами момичетата които тя тренираше ? Все пак те спечелиха титлите. Не може цялата слава за треньора............

Че кой ги е забравил момичетата? Всеки, който се интересува от спорт, ги помни, те разплакваха от щастие и гордост цял един народ и ще бъдат завинаги в сърцата ни! Успехите им са недостижими и не биха били възможни без треньорките им.

ей ся също ги тренират, е и? Танцьорки на пилон стават

Да е здрава и щастлива! Вечна ще е Нешка! За разлика от това недоразумение Бъчварова, Лукарски, които нищо не са дали за нашата страна, народ, само бели са правили и след няколко дни за тях никой няма и да си спомня нещо за тях камо ли с добро! ... Как може да постави под съмнение направеното от Нешка за България! Отдавна е заслужила нашето признание (не и трябва тяхното)!!!!!

Хубаво го е написала, браво!Дори отказвайки, тя е морално наградена. Ще се смени правителството, ще и връчат ордена официално. Така че голема работа!

Робева подкрепя Бареков, значи подкрепя Пеевски, съответно подкрепя Доган, което значи, че подкрепя и путин.....

На Нешка по света й стават на крака, а Борисов в Белия дом го подминават като азиатец, разносвач на пица. Какво повече да говорим?!

Робева подкрепя Бареков, значи подкрепя Пеевски, съответно подкрепя Доган, което значи, че подкрепя и боико пут..ака и цецо цървула и лутив местан и волен сидеров и бъчвата и московски и пешо сумиста и бисеров и реджеб доган и меркел и садат.да ви имам андрешковският начин на мислене

Бареков, Пеевски, Доган и Путин са различните лица на една и съща комунистическа Мафия !

Това отличие се дава не поради политическа принадлежност, а за други заслуги към обществото. Не споделям политическите възгледи на г-жа Робева, но много я уважавам за това, което е направила, а сега още повече за отказа й да приеме нещо от хора, които не са достойни да дишат въздуха около нея.

Робева беше "министър" на руската пропаганда преди господин Пеевски да вземе тази роля с медийната си империя.......

А какви са аргументите за тези, които са против?

Че подкрепи Бареков против цецовата разбойническа чета.

До сега да сте чули аргументи за безочливата им политика на управление освен магуистрали, лъжи, манипулации???Та не е ли смешно за хванатия кокаин с тези грамове дето сигурно за месец някой от тях употребява ама хвалбите им граница нямат. Когато си тъп и аргумент няма как да имислиш

"Руми Бъчвата е грешка, за министър тя не става. Колкото да мрази Нешка, в сянката й все остава! "