ТV7 и ББТ поискаха съдът да ги обяви в несъстоятелност

Ръководството на ТV 7 и ББТ поиска днес от Софийски градски съд откриване на производство по несъстоятелност.

Обратно в новината

Коментари - ТV7 и ББТ поискаха съдът да ги обяви в несъстоятелност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ефектът на доминото- бутнеш от единия край,а то вземе,че се срути всичко!!!! За кой ли път в един човешки живот се случва този сценарий!!! Останаха ли ви още сили и надежда в сърцата, българи????

И ромите се изнасят.

Сега в TV7,скоро и в цялата страна.Нужно е само на изборите да вкарате Бареков в управлението на държавата.

Не е хубава цялата тази работа! А дали ще има наказани и за банките и за медията?!

Толкова са опбетени всички, че най - много да си кажат наздраве на някоя яхта - все пак лято е!

Ебати държавата за една година излезе че няма никой който да не е свързан с организираната престъпност. Прокуратурата влизат в една банка показно по поръчка на един депутат. На този депутат му се пази мястото на прокурор Пеевски. Същият този се опита да бъде стане шев на Данс. Орешарски мълчи, Йовчев репресира които и както трябва. Парите по всички европейски програми са спрени. Смениха се поне 10 заместник министъра и министри за 1 година да се размаже отговорността. Енергетиката е фалирала. Не се знае каква е събираемости на данъци и какво се случва с бюджета колко е на червено. Какви договори са сключени???? Няма държава има организирана престъпност!!!!!! Която няма да подава оставка никога!!!! Ще чака да бъде разпусната на 6 Август 2014. А после какво ами нищо явно ДПС и Герб са се разбрали под масата или поне за сега и какво Пеевски (Доган) пак ще поръчва а ДАНС, МВР и Цацаров ще изпълняват. Опа май някой ще бъде изработен здраво има един създаден Бареков на който му дадоха 200 млн от една банка да си купи гласовете за да влезе и после кво?? Още един поръчител за едни фирми и за една прокуратура................

От 98... няма престъпност, тъй като -гарван на гарван око не вади!

Тази телевизия стана редовна изтривалка за задник на някой мошеник. Преди беше Любо цирея, сега некви други. Винаги ми е било ясно че тези дето се продадоха уж за големи заплати някой ден ще си скубят косите. Дойде и този ден. Та както казвах тази фирма ТВ7 не за първи път се гаври с хората си. Беше време когато Любо цирея направи телевизия за жена си Дилянка (горката нещастна жена) После реши да я продава и започна да лъже хора и да гради офиси в страната за да изиграе сценката вижте ни колко ни е голяма мрежата купете ни скъпо. Да ама на Краси Гергов този номер не мина и той надцака Любо Цирея и той продаде "ТВ то" на Доган. И сега какво - дежавюю. Дано колегите не са били много надменни и може някоя друга телевизия да ги приюти ...

а израз на цялото ни възмущение към всеки вид предатели. Това е израз на чувствителността ни към случващото се в България, а то ни омерзява. До скъсване са опънати струните на народната нервна система - затова нормалните, останали все още, изразяват правилното си отношение към една телевизия, из която шестваше един луд, крещейки:"Утре обличам бялата риза и отивам...на избори". И това ми било журналист. Бялата риза е символ на героична смърт, а изборите - на демокрация. В случая той защо ги смеси, този несбъднат министър-председател? Жалка картинка. Справедливото Божие наказание винаги е било отлично разбирано от хората.

И някой трябва да плати сметката! Пари нема действайте...

Оф дано и телевизия Алфа да фалира скоро и да прекрати излъчване! Дано, дано, дано!

А дано ама надали?

Е па ти! Газпром да фалира? Няма да стане! Алфа ще предава, докато Москва си намери други слуги в България!

И защо искаш да фалира? Не я гледай, койте бие с пръчка да гледаш?Щом тази телевия я има, значи има хора, на които име интересна. Нали искаме демокрация? Нормално е да искаме да имаме избор. Аз не харесвам АЛФА, това не значи, че трябва да затварям очите на зрителите и.

Парите за кампанията сега от Пеевски ли са, от Василев ли или от телевизията. Леке човек ти за двама депутати в евро парламента издъни КТБ и телевизията бе момче!!!!

за. ББ, президента и техния кръг. От две седмици вестник Уикенд също се обърна на 180 градуса.Подкупени са и много т.н. водещи коментатори, стотици тролове. Очаквайте всякакви коментари тип полуистини към всеки дръзнал да иска властта (Ц. Василев, Първанов и др.) те ще бъдат сатанизирани. Е, стадо сме си. Орешарски да не беше заплашвал ВЕИ, ЕРП, мафията. Жалко за нас.

Ти луд ли си? Кой предложи Пеевски бе? А с кой подържа Орешарски ДПС? А ще ми обясниш ли защо сега същото това ДПС ще управлява с Боко? А кой го връща на власт Боко бе?

От тази статия съвсем ясно се виждат връзките между Олигарсите, партиите, телевизиите, сегашното правителство! Е за тези които не ги знаят или по- точно се правят, че не ги знаят! Милиони изляха ей! Направо ме хваща страх!

Жалко. Телевизията беше гледаема, за разлика от БТВ и Нова. Бареков се оказа голям боклук. Е, нека сега да ходи в боковите телевизии да си прави предизбораната кампания.

Хубава работа. Какво ще стане сега с журналистите, които си продадоха душите за повечко пари??? п.с. Чудех защо Миляна Велева ми е толкова антипатична (любезно, меко казано), пък те били сестрички...

Жалко за добрите журналисти, които отидоха в ТВ7. Това не се отнася за Голямата уста, ама много грачеше бе!Нелицеприятна. Не знам кои са я гледали. Нелицеприятна.

Навремето имаше една демократична ТВ и икономическата криза я срина. Сега олигархичните и проруските телевизии трябва да фалират. Да се надяваме Сидероглу да бъде смазан на изборите и проруската АЛФА да фалира и тя.....

ДА СЕ ОТНЕМАТ ДИПЛОМИТЕ НА ПОРЪЧКОВИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИИ ЗА ДПС-ПРОПАГАНДА! ТЕ НЕ СА ЖУРНАЛИСТИ! ТЕ СА ЗАПИСВАЧИ НА МАНИПУЛАТИВНИ СЪОБЩЕНИЯ! ТЕ СА ПОГАЗИЛИ С КРАКА ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ НОРМИ И МОРАЛ! НИКОЙ ДРУГ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ НАЗНАЧАВА НА РАБОТА!

Като служебен примиер трябва да се покани СТЕФАН СОФИЯНСКИ, който е доказал, че може да оглави служебното правителство и да свърши работата качествено.

Не се издавай, че дори и Стефчо ще ти се разсърди от този нескопосан за вапцване с голямата баданарка!

И няма да се САМОНАЗНАЧИ за посланик в Италия, или където и да е.

Хубавата новина е, че този кокундер Ива Николова се маха от екран! Ненаграчи се това същество! Хем некомпетентно, хем напористо!

Факт е, че ТВ7 се разпада. Жалко, имаше хубави предавания.

Един попитал ловец: - Какво да правя, ако срещна мечка-стръвница в гората? - Намажи си лицето с л...на и тя ще избяга - А откъде л....на? -О, ще има, ще има... Поздрав за Бюреков!

на побъркалия се Бареков, задето ви подреди така. И запомнете - никога не допускайте едноличен триумф повече. Той си личеше, че се побърква, а вие го зяпахте с отворени уста. Лошо, Седларов...

алф

Бареков е следващия, който ще обере пешкира на ДПС. Много се блещи напоследък и скоро ще му видим сеира..."Доган забавя , но не забравя..."

ТВ7 беше добта телевизия, докато Бареков й беше шеф, след това тръгна надолу.

И така доволно потрива ръце Борисов.

Ето докъде води некадърното управление

Абе а ония двамата калмуци Иван и Андрей къде сега ще се изявяват и ще позват простотията си ако закрият тв7?

Много ли ще ти липсват?

Кои бяха тия?

Тия па кои бяха?

А коя телевизия е читава?

ДА НЕ ЗЛОРАДСТВАМЕ. Изчезването на която и да е медия- колкото и дълбоко да не ги уважавам, да ги мисля за манипулативни и продажни, някои повече други по малко- Е ЗАГУБА. Защото ако от Бтв те изманипулират, то по ТВ7 или БНТ ще ти кажат другата страна на нещата. Ако по Нова или ТВ7 те изманипулират то БТв ще ти я каже тази истина. Даже телевизиите на омразните ми националисти са глас, който е нужен на обществото. От все отделно зависи кому ще повярва... пред урните. Изчезването на някой глас е загуба за демокрацията и справедливостта. В много случаи е победа на инфорвмационното затъмнение и плурализма на мнения.

Да им е честито! Ето това се казва да режеш клона на който седиш! Те докараха на власт тези които ги фалираха, сега тихо...

Който сее вятър жъне...

съжалявам само за предаването на Стойчо Керев въпрос на гледна точка

Много приятен журналист. И аз съжалявам за него.

Ръководството на ТV 7 и ББТ поиска днес от Софийски градски съд откриване на производство по несъстоятелност. Оказва се , че всичко това , заедно с КТБ, е било една пирамида, но не Хеопсовата , а Догановата

Ъ ... що така бе драги зрители?

А КАКВО, ЩЕ СТАНЕ С ДРУГАРЯ БЮРЕКОВ?ИДВАТ ИЗБОРИ!!! ДАНО СКОРО ДА ЗАКРИЯТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ КОИТО ДАВАТ САМО ТУРСКИ СЕРИЯЛИ!!!!ДАНО-ДАНО.

Бих се радвал ако тази телевизия изчезне, ще се навия да имам спомен за нея, стига да е мъртва. Такъв ужасяващ проект за малка България е пагубен. Силните на деня знаят отлично, че огромната част от населението се манипулира лесно, а тези които не се поддават са твърде малко за каквото и да било. ТВ7 е (надявам се скоро да използвам "беше") оръжие срещу страната, нищо повече.

Боли ме!!! Аз си гледам само БНТ

Бойко, вади маркуча - има толко лайна за отмиване.

Оплюхте Бойко, че е пожарникар, но сега виждаме, че точно той може да отмие с маркуча това миризливо лайно Дудука от сцената завинаги.

Абе как да ти кажа лайна с лайна не се отмиват...

Особено,такива-като теб,другарю!

Хора, посягат на демокрацията. Сега кой ще пече кебапчета на циганите?

... Колеги наши отрудени изтерзани ... от демокрация --- не се плашете --- за демокрацията ---има кой да....пък и още да пече кебапчета...Защо забравяте Петър Волгин и тайфата му---12+3, защо забравяте Цветанка Ризова от "Лице в лице", ами най- великия журналист Димитър Цонев, който отиде да подсили демокрацията в БНТ, леле -- не забравяйте и Слави --- с Курумбашев-горкия---Станишев го препъна за ЕС?! Има и други---не се страхувайте---демокрацията остава-а-а---тия няма кой да ги гътне!!!

Ей вие от"Към 905"---точни сте, но не пропускате ли : несменяемата тв-журн. от зелената морава на доктУр Желю Желев --Лили Маринкова, а от БНР - Янкулова,ох как забравихте и РАЗследващата Силвия Великова---всички любими, несменяеми, а вие ги обиждате---като ги пропускате ?

Опааа ... Що така бе драги зрители?!

Невярвах, че някога ще ми започне да се връща доверието към БНТ, но след всички тези бози и тенденциозност, все повече ми се гледа чисто български предавания с максимална обективност.

КОЙ сега ще промива мозъците на простолюдието??? СКУКА ви чака.

Как кой? БТВ И НОВА - бойковите телевизии. Те, те облъчват в божественото начало на ББ още преди да стане кмет. Благодарение на това тези телевизии няма да фалират.

не искам да злобея, но аз и без това я бях (тази телевизия) боикотирал, а както чувам и други хора го бяха направили. и без това излъчваха тенденциозна информация, нещо като алфа тв. логичен краи.

Тия са се оплели яко.

и осрали.

Ха сега му секна на Бареков кранчето ... изведнъж как няма да има парички за реклама (да не забравяме, че ББЖ направи най-скъпата предизборна агитация и удари в земята и ГЕРП, БСП и т.н.) за предизборни обиколки и турнета и Баречето пак обратно в калта.

Лъжецът Бареков продължава да се дъни!!! Днес по БТВ изрече няколко брутални лъжи, без да му мигне окото: 1 - Каза, че бил изпълнителен директор няколко години на ТВ7 и така е натрупал милионите си в банките, което не е истина, той е бил изпълнителен директор няколко месеца, а преди това показа договора си и заплата от общо 7-8 хил лева, невъзможно да натрупа милиони. 2 - Каза, че бил собственик на Ноу Фрейм последните 4 години... Поредната огромна лъжа, компанията е собственик на Виолета Сечкова и Емил Кошлуков, Бареков е създл Ноу Фрейм България, нова фирма, преди няколко месеца, която с неизяснени средства придобива предаванията на компанията на Кошлуков. Изпълнителен директор е бивша ПР-ка на ТВ7. 3 - Твърди, че Цветан Василев не бил собственик на ТВ7, а иначе подписва договр със СНН, не ясно как човек който няма нищо общо подписва договори и се снима с Николай Бареков. Самият Бареков доскоро се кълнеше във вярност на скорошния си спонсор Василев. 4 - Не бил виждал Пеевски... Само като чукнете в гугъл ще видите, че Капитът не само се е виждал, ами и му е ходил на рождените дни. Пеевски му нарежда кой да назначава в ТВ7. Червата около Бареков така се омотаха, че той съвсем се оплете в тях. Толкова се е нацапал милият, че сега се чуди как да си поеме въздух, ама като му спряха кранчето с парите ще му е много трудно. Потъва заедно с големия кораб!!!

Така е, приятел, но не забравяй, че този мушморок Дудука вече е с евро имунитет. Не му пука, нито за теб, нито за мен, нито за целия ни беден народец. Но, как успя да излъже толкова хора, не знам. Защото, ако видиш мненията на хората тук, няма една добра дума за него, а събра 200 хиляди гласа. Уверен съм, че това е шашма, Дудука е купил софтуеъра на изборните резултати. Лошото е, че сега ще му гледаме сеира в Европа и ще берем срам заради това лигаво същество.

Да се надяваме,че Цв.Василев ще се разприказва........

Гласувалите за него са с мозък, колкото и на тези ,които направиха ББ премиер.......................

По голям срам едва ли ще е, от изцепките на Борисов в Европа! Като ще заклеймяваме някой като с епитети като Додук и ибрик и ще го уклепаме до уши в лайна, е добре да се огледат останалите лапачи на софрата! Разбиха банката на Ц. Василев и веднага удариха банката на Цветелина Бориславова стана като лов на вещици това противопоставяне на българите трябва да се спре, да не се делим на българи и турци на десни и леви, на добри и лоши, на комунисти и фашисти и пр. А тия в парламента трябва да ги изметем със сопите ама няма Станишев, Местан, Бойко, Сидеров, Бареков сите са маскари!!!

"... доскоро се кълнеше във вярност на скорошния си спонсор Василев". Че той се кълнеше преди това във вярност на ББ, а после като си намери по-богат спонсор, обеща да размаже ББ. Не му е на Дудука първица. Целува ръката на който дава повече.