17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиар на един диктатор .

Добър политик и патриот. Под негово управление Турция е фактор в Близкия Изток и Югоизточна Европа. Хитър е и умее добре да лавира, от което извлича ползи за страната си. Уникално е как в такъв район на света той толкова години продължава да печели избори. Явно турците си го харесват. Има добро мнение и отношение към България. Но е много авторитарен и не търпи опозиция. Хиляди турци, негови политически противници, са в затвор. Само след т.нар. опит за преврат в затвора се озоваха около 50 хиляди, голяма част от които още са си там. Това всъщност беше по-скоро протест отколкото преврат. Но след това имаше свръхреакция от Ердоган и маса арести. Като теглим чертата - Турция има повече полза от него отколко вреди. Обикновено такъв тип политици в един момент се самозабравят, както стана с Путин за Украйна. Така че един ден това може да се случи и с Ердоган.

чак пък и рекламни стаии за ердоганя... да рекламирате зеления наркоман не ви ли стига?

Ердоган знае как да използва силата на Турция. Пример - Турция продават яко оръжие на Украйна, особено дроновете Байрактар дето унищожават руските танкове. Да сте чули гък от Путин или Русия срещу Турция? А след като свалиха руския самолет и убиха руските пилоти като прелетяха над Турция през 2016? Сравнете сега това отношение с отношението в БГ.

РТЕ е един от най големите политици в световен мащаб през последните 15 г. И сега показва,че мисли за народа си. А не като тези безмозъчни олигофрени от ПП.

Всичко добре. Една видна слабост има Ердоган. Че се държи все едно е яхнал жребец а не магаре! Да..Турция е добре охранено магаре благодарение на НАТО, но си остава магаре. И като впрегнеш магарето да тича като жребец и става смешно - като да се правят на технологически развити, а пък магерото изцъкля очи - като явно икономиката им няма този капацитет.