ЕК разрешила заема на НЕК заради правилната ни политика

Заемът за НЕК, с който компанията се разплати за оборудването на АЕЦ "Белене", е компенсация за водената от държавата политика за втората ядрена централа.

Обратно в новината

Коментари - ЕК разрешила заема на НЕК заради правилната ни политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesh0

И кое е правилното ?????? 600 милиона за оборудване което неможем да ползваме ? Това не са ли 600 милиона на вятъра ?

А,какво казва ЕВРОПА за ЛИПСВАЩИТЕ ПЛАТЕНИ РЕАКТОРИ,другарко Петкова???

Израз на безсилието и лицемерието на ЕК ! Българите може и да страдат и да беднеят, но в "правилната" посока !

Е, след като България бе осъдена да заплати направената поръчка за изработка на ядрени реактори от кабинета Станишев няма как политиката да не е правилна, за което благодаря на ЕК!

ЕК разрешила заема на НЕК заради правилната ни политика И в България е така.Когато си "правилният" човек и водиш "правилната" политика , законите за теб не важат. Важното е да си от "правилната" страна.

Ти да видиш! "Правилна политика"... Не знам колко правилна може да е политика, водена от разни политици, която обаче води само до загуби за българските данъкоплатци!;) Да видим колко са ни загубите до тук , само от "правилни политики" на разни "правилни политици": - 1, 2 млд. за "Мариците"; - 1, 3 млд. за "Белене"; - около 4 млд. за КТБ! До тук на гърба на данъкоплатците разни "правилни бг политици" са инкасирали едни около 7 млд. загуби само от "правилни политики"!;))) ЕК, да ме прощавате значи, но понятията ни за "правилно" и "неправилно" много се разминават! Според мен само затвор - при тежки условия и за много години, се полагат за такива "правилни политики"!

13 милиарда за ВЕИтата за 10 години до 2020. Още толкова за Мариците до 2020. Още толкова за "правилните" европейски ЕРПта, зад които се крие българската енергийна мафия.

Ек разреши заема, заради послушните кутрета....:):)))) Яаааа - още едни "мързеливи сиртакаджии" се очертават на хоризонта!:):)))))) Добре дошли в клуба "колеги" българи - като дойде време да си потърсят лихвите и ви вземат гащите, ще "мързелуваме" заедно!!:):)))))))))

ЕК ще ви разреши какво ли не щом им играете по свирката а и парите би следвало да са в резерва както се пъчите или отново заем ще вземате поради липсата им. Вие българско управление ли сте и не видяхте ли че хората НЕ одобряват ''добрата ви политика'' та се хвалите какво са казали тия на които сте подлоги ама подлагате гърбовете на народа а вие си гушите мангизи

Благодарение на "правилната политика" осъмнахме много по-бедни от вчера. Вместо да построим нещо което да ни носи пари, сега дължим пари на Господарите.

Е ее браво!Хвала!Значи този заем ама изобщо "не се брои"?

Този заем е от нашия бюджет.Обаче Нашия бюджет кредитира наша компания но се иска одобрение отвън А парите в нашия бюджет НАШИ ЛИ СА

НЕ вашите пари са НАШИТЕ пари!