"Нефели" удари съседна Гърция, плажовете са наводнени (видео)

И у нас предстоят порои, но няма нищо тревожно, увери българският вътрешен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЯХ НАПИСАЛ ТУК ДА НЕ ВСЯВАТ ПАНИКА. ИЗТРИЛИ СА МЕ. ЕФЕКТ НИКАКЪВ! НА ХАЛКИДИКИ ВЕЧЕ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ, А ТУК...................вали! ТРЯБВАШЕ ДА ПРИЗОВАВАТЕ ДА БЯГАМЕ ЗА 4-5 ДЕНА ОТ БГ!:))))))))

Циклона започна в София, но свърши в Банско, но ще прилючи в Бургас.

Еми, Господ пак се погрижи за фукаричките си- какви плажове в Гърция, какви 5 лева? Тва е само за другари- паралии. Един евтин бг къмпинг за една 7-мица и тва е, на 600-700 лв. е така... Другите изобщо от какво се оплаквате? И- има мобилни телефони , не са ви длъжни медиите да ви информират за здравето на вашите близки. Лека.

Ко каза, ко?

ко-ко-ко-ко-кооооо

1 седмица Италия къмпинг с 8 басейна и до море - 400 евро.

1 седмица в бг къмпинг скромно с 300 лв. включи отгоре и бензин за трошката. ква италия кви 5 лева...тва е за позитанци.

1 седмица бг къмпиг - 200лв за палатка 100лв храна и 500лв лекарства за разтройство и повръщане.

Поредното манипулативно заглавийце на дир! "Плажовете са наводнени"! Кои плажове, бе пичове? Както сте го скалъпили излиза, че всички плажове в Гърция са наводнени:) А имате ли идея колко са плажовете в Гърция? При крайбрежна ивица 13 600км:) Плажовете са поне 30-40 000:) редно е да напишете: "има наводнени плажове"!

Нашите "синоптици" отново се провалиха. Само искат пари, срещу нищоправене.

Кажете какво става на Халкидики по ръкавите. Много хора имаме близки на почивка там. Кадрите от наводненията са страшни. Дано да няма пострадали хора никъде.Бог да пази!

Аз съм на Ситония. Тук вали от обяд. Но няма страшно. Чухме, че имало наводнения на Касандра и в Никити в ниската част край плажа. Не се чу да са пострадали хора.

Ами,ако са ви толкова близки, все ще се чуете и от тях ще разберете какво става. Ако в 21 век чакате да прочетете в медиите или да видите по телевизията,вместо да ви пратят клипче на секундата,нещата са по-зле,отколкото изглеждат,откъм интелект

не можа нашето лайноморие да удари...ами баш хубавите плажове

19 БРОЯ "+"!!!!!!! Вие хора ли сте? Що за уроди сте? Да проклинаш земята си, която те храни !!!????? Ееее, е затова ще сте бедни, нещастници, как не ви е срам да заработвате такава карма за майката-земя.... все едно, че предадохте мака си..... отцеругатели...отцеотстъпници.... ГНУССС СТРАШНА ГНУС СТЕ... Нека ви клатят в Гърция - заработихте си го? Такъв позор нито един грък не би си сложил..

Проклинат не родната земя,а заграбеното от мутрите и оцвъкано от алчност черноморие

Точно нас храни. Едно верме ни хранеше,сега храни една банда наши и чужди.

радват се на "хубавите" плажове от камънак, а мразят нашите разкошни пясъци. И знаеш ли кое е най-жалкото? Че всъщност не летуват в България, за да не оставят парите си при някой сънародник. Не им стига ум да преценят, че и техните няколко капки ще задвижат колелото и парите им по-късно ще стигнат и до тях под някаква форма. Да си с такова мислене е болест.