ДАНС и прокуратурата издирват кмета на Неделино

ДАНС и прокуратурата издирват кмета на Неделино Стоян Беширов, за да му повдигнат обвинение, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС и прокуратурата издирват кмета на Неделино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО В ТАЯ ДЪРЖАВА НИЩО НЕ Е ВЪЗМОЖНО..ДАЛАВЕРИ НАВСЯКЪДЕ ТОВА Е...

Крадлив ПОМАЧУГА )

Ще ни убеждават, че ДАНС, които ни пазят от терористи не могат да издирят български кмет?!?! В този ред на мисли къде се покри Христо Бисеров - дано и той не изчезне до деня на забравата или следващо ДПС управление. Срамно е в най-корумпираната страна от ЕС да няма ни един осъден висш политик.

Има ли кражби търсете червената нишка на комунистите от БСП и ДПС, а може и на ДС.И ДАНС и всички я знаем много добре.

Пак другарите крадливи комунисти са насреща, кой друг може да е.

Предполагам причината поради която не го намират, е че се крие в хотел "Берлин", при преуспелия бизнесмен !!! Едва ли ще обезпокоят НАЧАЛНИКА :)

Щом Богомил Манчев партийния секретар на Румен Овчаров и човека на КГБ е там ясна е работата.

Беширов->Богомил Манчев->Румен Овчаров->Мафията Това е връзката.

Никой не знае нищо, затова как се правят нешата в Неделино. Нито една институция в България, нито на районно ниво, нито на общинско ниво никой ни видял ни чул. Може би защото Неделино не е 6000 жители а Лондон или Мадрид. Само един пример от малкиа град: бащата на един от полицаите в Неделино е назначен лично от Беширов за кметски наместник на едно от селата.

Кмета отишъл при Маргините и Христо Бисеров....Взел е и тефтерчето на Златанов да играят белот и да пишат резултата.А братя Галеви играят шах.

Ама то навсякъде така се работи. Добри практики отдавна са усвоени.

Къде си брат? целата държава пита ...

Аз бих го потърсил в Гърция.Виж граничните пунктове

А някой издирва ли братя Галеви? Какви ги къдри Христо Бисеров?

добре - крал. ама защо нова ги издирва, разобличава, намира.защо ни е д а н с тогава. както виждате и без нея, калто и с нея.

Трябва да бъде осъден. Трябва съдебна реформа а с европейски средства да се изградят 3 или 4 големи затвора. Инак няма да стъпим на краката. Толкова корумпирана страна а ние търпим. Как да тръгнат фондовете при такова положение?

ДАНС издирват кмета? Абе, тоя кмет нема ли си мобилен телефон. Елементарно се проверява къде се е движил и къде се намире. В 3G мрежа локализацията на апарата може да е с 15м точност! Пфуу, толко пари за тия служби и една елементарна работа не могат да свършат! Или не искат...

То на другаря Стоян Беширов все не е му стига въпреки, че го направихме партиен секретар след десети реши ,че не е червен, а син демократ истински капиталист, но се оказа ,че тъмносиньото е избледняло и вече е с ДПС , но и те не му се довериха и реши "само" в АТАКА до победата ,до следващите избори или до ...... "По делата ще ги познаете".

мамамама ви дева крадлива!

Кви ДАНС, ква Прокуратура ще издирва кмета, къде е полицията, кварталния, РПУ-то, КАТ , камерите, граничните ? Толкова много хора и средства не могат да кажат къде е човека. Ами публикувайте му мобилния телефон и много "други" хора ще ви помогнат !

Бях от първите, които се деряха по митингите след 10 ноември за това , че комуниссите са крали. Макар че не познавам измежду моите съседи и познати съдени за стопански престъпления. Затова днес съм смутен как така демократи спокойно, нохолно и неспирно крадат. Първо изклаха и проддоха племенните стада крави от Швейзария и гепиха парите. Това беше при Филип Димитров. После Костов шътна самолетите ни за 1 лев и пробра комисионна от евреин,с която си оправи живота. Верчев от НДСВ обра хазната и си направи хотели на морето. Софиянски ни пробута изгнили автобуси за нови. Василев подари БТК за 240 милиона лева, а разликата от 2 милиарда лева тури в банка в Базел. И тн и тн... До КТБ на Василев с 4 200 000 000бева, натоварени на влакова композиция. Сега някакъв банален кмет демонстрира мутренско поведение и как демокрацията снася златни яйца. Като него са ВСИЧКИ кметове. За ибягалата Меджидиева, братята Галеви, сума ти народ, не говорим. Гласят се нови партиди от ГЕРБ с техните безконечни заеми с милиарди рева, които не виждаме. Затова към комунистите - моля ви, извинете ме.

Дерял си се ама друг път. Тъмночервена орко, виж си БСП то и какво положително са направили. Червен си до мозъка на костите, не си никакъв демократ.

таки,галеви,иоско сега неделския кмет , а случаино да се издирва нефрокопския митрополит?аз ли останах на тази територия /бивша държава България/ оперативно безинтересен :д пиша от моито си ,ако искат да танцуват с мен няма се крия - такива циркаджии ,като правохранителните ни органи няма!по - голяма трагедия си е само правораздавателната/съдебно-приемателните/ каси

Sm3hurk0

То тези дансаджии и разни прокурори и мен ме издирват. Първо ме намериха едни репортерчета и срещу някой лев ми дадоха акъл, как да стана невидим. Показаха ми магазин за шапки, работещ в сивата икономика и от там си купих ШАПКА НЕВИДИМКА. Вече съм невидим. Благодарности на журналистите !

И за него няма да има правосъдие, както прочетохте едната му дъщеря е омъжена или живее на семейни начала с Бого Манчев (сериозни финанси), другата му дъщеря е по-интересно къде и какво работи, по едно време беше прокурорка в Смолян, абе изобщо "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони", пак ще ни хвърлят пепел в очите и кервана ще продължи да си върви колкото и да си лаем.

Кметът, че си е за затвора, си е за затвора. Но, а си представете Неделино - едно село. ЦЯЛО село си е било наясно, че никаква дограма не е пипната, то съседи, то учителки в тази градинка, директорка, честачката, ако щеш! И за останалите поръчки е същото. Питайте и тези хора сега, защо са мълчали, общинари, работници, фиктивно заети, ....Случват се безобразията с нашето мълчаливо съгласие. Добави и липсата на всякакъв контрол и това е. ИЗДИРВА СЕ - от Галеви насам, бая народ издирваме :)

Хората от къде могат да знаят, че по документи ще се сменява дограмата, те нямат достъп до тази информация, с документите работят само приближени хора, поръчките се изпълняват от приближени хора, как може обикновения човечец да се докопа до инфо за да писне.

Дайте снимка на тоя престъпник бе , какво ми снимате град Неделино

А, бе къде е Бисеров?!

Поредното доказателство, че тези от ДПС са криминални престъпници.

тоз бил атакаджия нищо че дс т.е дпс са доста по- крадливи

НЕКА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ПОДАРЯТ "НОУ-ХАУ" НА ДАНС...:::)))...НАЛИ СА БРАТЯ И СЕ ГРИЖАТ ЗА ЗАКОННОСТТА...:::)))

член на партия атака ?! българомохамеданин член на националистическа партия ?! стига бе !

Сега ли разбраха от ДАНС и прокуратурата, какво става в Неделино, но има и много други неща, които стават под носа им и те "не знаят" Кога ръководителите в МВР, ДАНС и съдебна система ще се избират пряко от народа? Само тогава ще може да има резултати положителни за хората.

Кво значи не го откриват? Тоя в пещера в дебрите ли живее, няма ли близки да знаят къде е? Звучи направо смехотворно. Освен ако не е хванал терминал две.

това най-лесно може да се разбере, въпроса е дали са искали.............

Браво цаца, продължавай, души, души, исстински прокорор, и мъш, бъди! Цонка Цацева

бабо Тудорке, нахранили кокошките ма?

Обаче, свинята, в депреция лие, кво лие, спре да яде и май още преди Коледа ще +

подкрепям го

Голям смях, екип от няколко души от Нова можаха да намерят Баширов и да го разобличат, но Прокуратурата и ДАНС не го намират. Няма да се изненадам, ако накрая се окаже че няма доказателства.

търсете го при бегалеви.

Човеко взе парите и каза "ще видиме".

Абе, аз само да попитам, какво стана с братя Галеви, бре? Тях търсите ли ги още? Нема такава смехория, бре!

ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА ДА ИЗДИРВАТ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ - СЪСЕЛА!

което показват масово по филмите джурналисти си плащат за инфо от полюция и фбр,а тук нашите дансаджии чакат разследваща джурналистика да им подхвърли сигнал :д

Прокуратурата издирва ДАНС а ДАНС издирва Прокуратурата.

а в същото време,детската градина която посещава дъщеря ми е в сграда строена по време на комунизма и основно ремонтирана пак тогава,мирише на мухъл,пода е с гнусна стара настилка,дограмата вее отвсякъде...уж чакаме пари по европейски програми за ремонт,ама тъй като гледам,докато стане ученичка няма да стане работата.а в същото време ей такива нагляри като този крадат пари с които могат да се ремонтират 10 цдг-та,е как да не те е яд?само гонене до дупка и ефективна присъда за такива,а парите да ги възстановяват до стотинка!

те тез май само симулират работа щото се оакаха с ктб тефтерчета на пазара наркотици и цигари под път и над път и т.н. Каква агенция по национална сигурност след като настоящи камикадзета джихадисти и убийци се разхождат в центъра на столицата . То ако чакат все телевизиите да им разкриват случаите по добре да се закрият .

Не е ли удобен случай да запитаме, а какво стана с "неизвестните" биячи на Октай? Още ли ги идентифицират. Някой може да пише, че живеем в смешна държава. Но в тая смешна държава, на много хора им се плаче.

...НЕ ТО НЯМА ДЪРЖАВА!

Вследствие мощната акция на дансаджиите, се очаква срив акциите на община неделино и проблеми за вси световни фондови борси.

"В ТУРЦИЯ СЪМ... В ТУРЦИ СЪМ"

ДАНС и Прокуратурата да поискат помощ от Нова телевизия да им го намери.

ДАНС и прокуратурата издирват кмета на Неделино Да де, ама първо медиите трябваше да "издирят" ДАНС и Прокуратурата.

при Бисеров го търсете. те от тази партия ''табиятите'' им са еднакви.