Не тръгвайте по пътищата в Гърция, нов порой се очаква, цели селища са под вода

Област Тесалие е затворена за движение, виждат само покривите на потопени къщи

Обратно в новината

Коментари - Не тръгвайте по пътищата в Гърция, нов порой се очаква, цели селища са под вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От както преди четвърт век ДрагалЪФскйи наш гърбат Ай дук с шайката си изкормиха богатата ни и подредена държавица,сривайки до основи и ограбвайки всичко се що можаха и докарвайки англо- краварската демоНкрация - милиони българи тръгнаха свободно да се лутат като атими по света, за да търсят по- добър живот и бъдеще за децата си,без парични, без път, гледайки светлината в тунела от идващия насрещен влак и следвайки примера на децата на СДС-крадците,с тази разлика,че чедата им харча милиардите крадени от на пари.

Аз съм в Северна Гърция и съм на плажа

*88888

И още, всички куриерски услуги идват тук, можете да си поръчвате готова храна от варненските ресторанти и ви я доставят, защото комплексът е част от район Приморски на гр. Варна. В началото малко се видяхм в затруднение с паркмарт, защото не са с толкова голям избор на стоки, както са напр. е баг в София, но те вече ни научиха, че пазаруваме чрез тях и проблемът беше решен. Иначе цяло лято и в момента си купуваме розови домати от български сортове и всякакви зеленчуци плюс БЪЛГАРСКИ чесън, да , страшно вкусен е и НЕ ПАРИ, за разлика от китайския. директно от производителите край добричките селца, За 4 месеца си укрепихме здравето, изградихме имунитет, изкарахме супер спокойно лято, нещо, което не ни се е случвало от 15 години насам. Е, налага ни се за седмица да сме в София,и после пак ще се върнем, но сега се чудим как да изклинчим от това пътуване,, оттук никак не ни се тръгва, дори за седмица...

С кемпер сме , в България навсякъде е забранено за нас , страната ни тъне в разруха , затова си харча парите в Гърция , Турция , Румъния , която е тооолкова уредена и напред , в Албания , Хърватска и т. н. Жалко , мноого жалко за България и народа ни , който изпростява с всеки изминат ден !!!!

*88888

Ние пък си купихме наш имот в Св.Св. Константин и Елена, на 150 метра от плажа, в двора имаме огромни вековни дървета с по над метър и 50 обиколка в диаметър на стволовете, дишаме смесен морски и горски въздух, на двора има 2 външни басейна, в сградата има и закрит минерален басейн, слагаме си ЦЕЛОГОДИШНО банските, вземаме хвалиите, натискаме копче S на асансьора, и БЕЗ да излизаме от сградата, след 20 метра сме пред закрития басейн, който работи през всички сезони. Който иска да живее като номад, О.К., другите обаче искаме друго...

Със здраве да си го ползваш хахахаха

Дреме ми.Да почива кой където иска.Не е нужно да се хвали или плюе.Никой никого насила не води на почивка.Улетите някъде и после друг ви е виновен.Четете,информирайте се.Не е по трудно от писането във ФБ.А като гледам на доста не им се отдава писането

Не пътувайте за Гърция.Има опастност да развиете зависимост. Ще ви хареса и постоянно ще искате пак да отидете.

Адски си прав, не ми се прибира.

От средата на Май до краят на Октомври съм в Гърция, а зимата се прибирам във Флорида. Така го карам от 15 години и нищо не ми става.

Значи от пороипрезлятото към урагани зимата :) Екстремен живот :).

Че как - гръцкото лайно е по-хубаво от българското!

На Флогита от два дни малко ръми от време на време, но си е чук 25-27 градуса.

До а. Ами шопските селендури имат пари и могат да отидат където си искат, а ти като нямаш, не до съседното село, ами и до кръчмата не можеш да отидеш.Затова злобееш без пари и на воля в нета.

Не тръгвайте ,а към нашето лайноморие точно в момента е всичко кафяво на юг.

Само лоши неща се пишат за Гърция,нооо уж глупавият българин препочита,чисто море,вкусна храна и никога не съм се върнал с разтройство,от десет години ходя там ,пък ми е и по близо

Затворена е магистралата около Волос за Атина. Поне според гугъл мапс.

Не е. Има спрени тирове. Минава се.

Вече съм до Катерини и категорично заявявам, че магистралата не е затворена никъде. На едно място има отбити тирове. Туйто.

На плажа във Врасна няма никакви проблеми, можете да се къпете на воля. До там днес се стига без никакви проблеми.

Не си губете времето да звъните на сочените от Външното Министерство телефони, тях никой не ги вдига. Това е утвърдена практика на това Министерство от много години. Как се оправят хората, които имат само български паспорти за мен винаги е било голяма загадка?

Бойко Борисов/ГЕРБ са виновни.

кученцето на покрива милото..

Малко допълнителна информация - след Волос има малко щети от придошла вода - отстранени са от платното за Солун, за Атина се пътува в една лента около км, защото още разчистват. Затваряне няма. Скоростта е ограничена на 60 в проблемния участък. Джурналята лъжат. Следете електронните табла, спазвайте ограниченията и си пътувайте.

В момента пътувам по тази магистрала, вече съм до Волос, посока Солун и няма признаци, нито предуореждения за затваряне.

Тоя с минуса - с кое не си съгласен бе, дебиле? С информация от първо лице ли?

Тия с минусите вярват на нашите жълти пишман журналя. То като пуснеш новини не ти трябват филми на ужасите.

Факт е, че имаше дъжд вчера - в Атина на концерта ба Imagine Dragons подгизнахме до кости, ама магистралата си е суха, ненатоварена и се опитва да пробие слънце на места.

на Царево ли? на Ахтопол ли?!

Шкорпиловци, например.

На Тасос съм! Всичко е спокойно, водата е кристал! Приятели , които са близо до Босфора, казаха, че там валяло!

Айде да не се прехласваме излишно. Времето е 22 градуса водата на водата 24 ще кажеш, че си на спа. От Неделя лятото свърши в Гърция , а у нас по отдавна. Като вземе да се превъзнасяме най- го мразя.

Поправям се на Тасос има леден вятър и е 15 градуса. Водата сигурно е не повече от 22-23 градуса предвид теченията гледах на Сарти дават 26, а не повече от 24.

Ей сега излязох от водата! Не съм я мерил колко градуса е, ама ми е перфектно! Ако си наблизо , ела да изпием по едно узо!

В неделя бях край Бургас, беше си топло, както водата, така и въздуха. Водата беше някъде към 27 градуса, а въздуха 29. Промяната на времето настъпи понеделник срещу вторник.

Пичове в Гърция съв от 15 дни. Бен8ина не е мръднал и цент четох, че в БГ е 5стотинки нагоре. Тия пишман журналя що занимават хората с чужди проблеми, соито нямат ощо с държавата ни, а не питат що у нас бензина е нагоре, а в съседните страни не е мръднал. Борси морси дрън дрън сейр да има. И ни пожари имаше в Гърция около нас ни наводнения. На гърците жлграм не им дреме ка е в Бг.

Сори за клавиатурата на тела сменя думите.

Не бойте се деца! На Халкидики всичко е спокойно!

а сега де,шопските селяндури къде ще ходят?