17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм ваксиниран!

Това ново нормално с тази статия си е далеч ненормално

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ, ТЪПАЦИ! ИЛИ УМРЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ.

С колегите решихме да се въведе спешно военна цензура в ЕС. За подробности питайте Йосарян....

Ако имало много лоша информация, хората можели да се заблудят. Ако махнели твърде много, хората нямало да вярват на сайта/ медията. Значи да оставим точно толкова информация, добра или лоша няма значение(!!!), колкото хората да ни вярват! ТОВА Е ЧИСТА ГЬОБЕЛСОВА ЛОГИКА, ФАШИСТИ! Хората имат право да решават дали да се бодат или не! Имат право на свободна воля и израз на свободна воля! Не се бодете с тая отрова, псевдоваксона срещу на баба им фърчилото!

Хората са против безспорно безполезните "ковид ваксини" (тестови препарати), а не са антиваксъри. Много мой познати починаха именно след ваксинация. Не пропагандирайте тази отрова на хората. Иначе съм против да се заплашва някой който е против или за ваксините. Личният ни избор си остава наша отговорност.

Ай нема нужда. Безпорна е ползата от ваксините за Бурла, Лайнен и който се е хванал на хорото на печалбата. Инак са доказано безполезни емпирично.

Изключително съм горд, че българите сме най-неваксинираният народ в Европа! Бъдете сигурни, че до няколко години част от трезвомислещите "сектатнти" ще се заселят в България, така, както хиляди други чужденци от цял свят го направиха! Поздрави!

Антиваксърска секта!!! Абе вие сте ебаси нагляроте...само бой по ваксърските кратъни ще ви оправи..ИДИОТИ!!!

От смешната пропагандна статия не става ясно, тези типажи дали са срещу всички ваксини по-приньип, ило са само стещу нещото неречено вяксина против КОВИД?!? Жалка долнопробна пропаганда. Такова трябяа да се маркират, като платена публикация!

И как да става ясно, след като самите те не си казват?

Просто прочетете поне последните глави от фундаменталния труд на Клаус Шваб "Ковид-19: Великото зануляване" - там "гпвпрещата глава" на ултраглобалистите мазно, но неприкрито описва какъв ужас ни се готви (Оруел трева да пасе!). Добре,че дойде 24/02 и сценариите се скапаха. Засега. Хора, бдете!!!

Бих си две игли и се промених Влизат ми разни мисли Иде ми да смачкам някого Ще си бия трета игла Не знам кво ще стане с мен

Предлагам на повечето ваксъри и най-вече на "компютърните специалисти" да прочетат книгата Великото зануляване. Светът на 2030 г. от Улрих Мис. https://iztok-zapad.eu/velikoto-zanulyavane-svetat-na-2030 Ще им е адски полезна. Дори да не могат да я разберат сега. След 2,3 или 5 години ще бъдат ужасени, какви заблудени бройлери са били в днешни дни. https://iztok-zapad.eu/velikoto-zanulyavane-svetat-na-2030

Лошото е, че тогава няма да си жив да ни разкажеш защо си ментил на едро. Ще те евтаназират тъкмо след 1,99 години, за да нямаш този шанс. Помниш ли какво стана с проблем 2000, или на новите поколения не са ви инсталирали такива спомени?

ЗАЩОТО ДО ЕДНА СЕ РЕАЛИЗИРАХА! ПСИХОПАТА КЛАУС ШВААБ САМ КАЗА, ЧЕ СА НАЕЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТРОЛОВЕ, КОИТО ДА "РАЗОБЛИЧАВАТ" КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ! ЗА ДА МОГАТ ДА СПИРАТ СЛЕД ТОВА САЙТОВЕ! ТОВА Е АПОТЕОЗЪТ НА САТАНИСТКАТА ДЕ/МОНО/ КРАЦИЯ НА ИЗВРАТЕНИТЕ КУКЛОВОДИ!

Така хитро изместват същината на въпроса! Вместо да се замислят хората защо въобще се налагат ограничения, но спорят някаква "ваксина" дали е вредна или не. Дошло е време да пробват да наложат тотален контрол над света, но бъзикат чрез медиите всички хора. Дали преди 50 години без масова телевизия и интернет този ковид би нанесал такава светивна пландвмия?! Утре ще ви кажат, няма да си купувате хляб без бар код от сертификат за ваксина. Целта не е да ви ваксинират, а да ви контролират къде ходите и какво правите!

И как точно сами се режат управляващите от парите, дето хората биха ги дали като ходят "някъде"?

никой не говори за "управляващите". тук става въпрос за съвсем други неща. образовай се повече. управляващите са пионки!

Набодените заради масовата заблуда и паихоза са всъщност да виновни за налагането на ваксинационни паспорти и налагане на всякакви абсолютни ограничения, нямащи нищо общо със здравни. Всички набодени са съучастници в световната далавера на едно глобалистко хазарско сатанистко правителство. Съучастници на опити за масов контрол над хората и то чрез вирус, който е с по-малка заразност и поражения от шарката. Това, че за да си веете задниците по разни места съшите глобалисти успяват да контролират всички останали е брутален грях. Господ няма да остави всички съучастници в този световен тормоз в 21 век безнаказани. Тъпите малоумници стояха заключени с маски по домовете си и вдигаха наздравици с някакви пръчки през балконите... такава простотия... Ами да, чрез сърах най-лесно се управляват масите! Тези сторина човека, които държат парите и банките решават живота на 7 милиарда!

Когато хората предават инфекции, те разпространяват хиляди или десетки хиляди частици, когато кашлят или кихат върху някого. Така че това е количеството, на което сте . При "ваксините" тези цифри са съвсем различни - не става дума за хиляди или десетки хиляди, а за милиарди в тези "ваксини". Милиарди генетични последователности за създаване на протеини на шипове. За Pfizer и Moderna сумата е 13,1 милиарда частици. За Janssen и AstraZeneca сумата е 50 милиарда. За да проникне в клетките ви, вирусът трябва да открие рецептора ACE2. Тези ваксини не правят това. Липидните наночастици просто се сливат с клетъчната мембрана, не им се налага да търсят рецептор за АСЕ2, за да го достигнат. Те просто се сливат с него и освобождават цялата генетична последователност. Това, което виждаме при "ваксинираните" хора, са здрави хора, които реагират. И защо? Защото те не влизат в контакт с хиляда или десет хиляди вирусни частици от някой, който кашля или киха върху тях. Те получават милиарди от тях. И ако те имат функциониращо здраво тяло, имунната им система вижда това и казва: Уау! Просто сме били масово заразени и сме предизвикали имунен отговор. Освобождават се химикали, които убиват заразените клетки, затова носът тече. Съсирването на кръвта предпазва нашественика, за да не може той да избяга и да си набави хранителни вещества, така че да умре. Така че това възпаление и съсирване на кръвта е това, което тялото трябва да направи, само че не се заразявате с милиарди от тези вируси. Така че здравите хора реагират на нещо, което изглежда като ядрена бомба, избухнала в тялото им, и реагират на това. Това предизвиква много възпаления, съсирване на кръвта и много нежелани събития. И това, което виждаме при всички хора с нежелани реакции, е, че всички здрави млади хора реагират на това, което изглежда е огромна инфекция в тялото им с всички протеини на шипове, и виждаме възпаления, съсирване на кръвта, инсулти, припадъци, сърдечни заболявания, спонтанни аборти и смъртни случаи, които никога не сме виждали в историята на човечеството с направените "ваксини". https://rumble.com/vwgrm1-truth-in-plain-sight-about-the-bio-weapon-known-as-covid-19-and-the-asoscia.html Д-р Ричард Флеминг е американски лекар, специалист в областта на кардиологията, и има юридическо образование. Той е член на Американския колеж на лекарите и на Американското дружество по вътрешни болести, експерт е по медицински патенти, има докторска степен по физика, автор е на 400-500 медицински статии и е участвал в комисии за рецензиране на медицински списания.

Всички набодени с тия бълвочи са експериментални мишки. Да са ви честити стерилитета, рака и автоимунните заболявания. А децата, които все пак някак си се пръкнат, не се знае какви ще са последиците за тях в дългосрочен план.

А ти защо си толкова озлобен срещу тези, които са ваксинирани? Още повече щом знаеш, че ще "си получат заслуженото"?

Когато шайка идиоти ти се месят в живота на лягане и ставане, предизвиква раздразнение.

Прав си! Но не всички ваксинирани ти се месят в живота. Тези, които го правят излзиат с имената си и физиономиите по телевизията. Иди се разправяй с тях! Дращенето по разни форуми няма никакъв ефект!

понеже тези набидени са причината да успяват опитите да се контролират и облъчват хората. Това, че си безмозъчен и овца, не означава, че другите трябва да търпят издевателствата на корумпираните правителства!

https://rumble.com/v1fw83l-hell-no-to- От сайта USAWatchdog.com на Грег Хънтър Подполковник Тереза Лонг е лекар във Форт Рукър и е един от най-добрите летателни хирурзи на американската армия и експерт по обществено здраве. Д-р Лонг се грижи военните пилоти да са готови и способни да управляват сложните и смъртоносни самолети на Америка. Д-р Лонг от самото начало е скептик на така наречените експериментални ваксини Covid-19. След месеци на медицински наблюдения на опустошителните ефекти от тези инжекции тя стига до заключение, което не се харесва на висшите армейски началници. Когато я питат дали би препоръчала ваксината CV19 на пилотите, които оценява, д-р Лонг, която не е ваксинирана, казва: "Ако си помислите за момент, че същите тези лекари, политици или който и да е, които са ви казали, че това е безопасно и ефективно, ако чакате и затаите дъх да се върнат и да кажат, упс, направихме грешка, това е опасно и смъртоносно, това никога няма да се случи." А ако един армейски пилот влезе в кабинета на д-р Лонг и попита дали ваксината CV19 е безопасна? Какво би им казала тя? Д-р Лонг казва: "Бих им казала: "По дяволите, не, не мисля, че е безопасно". Какво вижда д-р Лонг от първа ръка след инжектирането на ваксината CV19? Д-р Лонг казва: "Виждала съм всичко - от инсулти, до съсиреци в далака и черния дроб, рак, болки в тестисите, безплодие, спонтанни аборти, нередовна менструация, проблеми с белите дробове, нарушена функция на щитовидната жлеза, неравномерен сърдечен ритъм. ... много неща, които не виждам при някой, който лети със самолет. . . . Можете да видите миокардит и перикардит седмици и месеци след ваксинирането." https://rumble.com/v1fw83l-hell-no-to-any-cv19-vax-lt.-col-theresa-long.html Военните в САЩ са добре запознати с проблемите, за които подполковник Лонг съобщава. Д-р Лонг свидетелства н а изслушване в Сената през ноември миналата година заедно с лекари и медицински изследователи, които лекуват увреждания от ваксината CV19, както и с пациенти, които са имали нежелани събития, дължащи се на ваксината CV19. През септември 2021 г. д-р Лонг също така направи широко оповестена клетвена декларация срещу ваксиналните мандати на администрацията на Байдън като информатор по Закона за защита на военните информатори. Военните началници са добре запознати с това коя е д-р Лонг и с многобройните проблеми, за които тя съобщава с т.нар. ваксини. Какво й казват нейните началници? Д-р Лонг казва: "Винаги е обезкуражаващо, когато хората идват при мен и ми казват на четири очи: Напълно съм съгласен с теб. Напълно съм съгласен с теб, че трябва да спрем тези ваксинации, но публично ще се отрека от теб. Това не е лидерство. Това е чисто и просто малодушие, когато знаеш, че правиш нещо погрешно, и отказваш да се промениш." Д-р Лонг изчислява, че има "от 200 000 до 400 000 военни, които не са ваксинирани", а Пентагонът и министърът на отбраната Лойд Остин заплашват да изхвърлят всички тях от службата. Толкова ли са глупави военните ръководители, толкова ли са компрометирани или просто извършват предателство? Молбата на д-р Лонг към военното ръководство е: "Молете се за мъдрост и смелост". Видеото с продължителност 1 час и 6 минути съдържа много повече информация. Присъединете се към Грег Хънтър, който разговаря на четири очи с подполковник Тереза Лонг, лекар и хирург във Форт Рукър, Алабама, която поставя кариерата и живота си на карта, за да защити войниците от ваксината CV19 и разгласява смъртоносните и опасни проблеми около принудителните инжекции на нашите военни.

Сега Булгарстан как ще се справи с поредната вълна антиваксъри? А тъпаци? Трябва закон който да задължи всички да се ваксинират.

Ами давай, предложи такъв закон :) Знаеш къде е парламента. Действа. Стига се пеняви по разни форуми! Бъди мъж! Свърши нещо :)

Ти ваксинираният, какво толкова си се загрижил за неваксинираните?

Той не е загрижен. Просто смята, че светът трябва да се срути до неговото ниво. Така му се струва справедливо!

Тормозът и дезинформацията са от страна на здравните власти към населението, а не обратното. Статусът на "КАНДИДАТ-ВАКСИНИТЕ" срещу т.нар. CoViD-19, както се водят официално към момента, се публикува на АМЕРИКАНСКИЯ ПРАВИТЕЛСТВEН САЙТ: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=vaccine&cond=covid-19&draw=3 (ClinicalTrials.gov is a database of privately and publicly funded clinical studies conducted around the world. ClinicalTrials.gov is a resource provided by the U.S. National Library of Medicine.) На горната страница се вижда, че срокът за приключването на клиничните изпитания ВЪРХУ ЗДРАВИ ИНДИВИДИ ЗА ЕФЕКТИВНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ на КАНДИДАТ-ВАКСИНИТЕ (вкл. бустерните) срещу CoViD-19 на Бионтех/Пфайзер, започнати на 29 април 2020 г., е 8 февруари 2024 г. Последната актуализация на тази информация ОТ САМИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ-ПРОИЗВОДИТЕЛКИ е от 9 август 2022 г., т.е. преди 10 дни. А това е първата одобрена "кандидат-ваксина". Следователно срокът на клиничните изпитания на всички други "кандидат-ваксини" срещу т.нар. CoViD-19, които са одобрени след гореспоменатите, е още по-нататък. НЕСЪОБЩАВАНЕТО и изопачаването НА ИСТИНСКАТА информация пред населението е драстично нарушение на медицинските стандарти от самите медицински власти, както и на редица международни конвенции, например: Резолюцията на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) от 27 януари 2021 г. относно ваксинацията срещу COVID-19, Международния пакт за граждански и политически права - на ООН, Конвенция за защита на човешките права и достойнство, Конвенция за правата на човека и биомедицината, Обща декларация за биоетика и права на човека на ЮНЕСКО от 2005 г., Нюрнбергския кодекс, Декларацията от Хелзинки...

в БГ ваксинираните реално с по 4-5 бустера (щото с 1 или 2 игли отдавна ти е изтекъл срока на годност) са навярно макс 5%. Чудно как няма масов мор.

И почти всичките са софийски педали и НПО идиоти.

Ами честно казано, тая пЛандемия доказа,че има повече фанатици "ваксъри", отколкото "антиваксъри". Тригодишен тормоз малко ли е?

Проблемът е много по-дълбок от ваксърството. Последното е само проявлението на липсата на критично мислене, попиване на пропаганда и сляпа вяра във "властта". Общо взето се доказа, че голяма част от "развитите общества" са вегетиращи дебили, които си нямат представа как оперира съвременния свят на корупция и контрол.

Абе тормоза е по-скоро към неваксинираните.

Ваксърите са истинските сектанти, които незачитат мнението да другите хора. След като ваксата ги пази какъв им е проблема с неваксаните?

Младите без ваксина сега ще трябва като правят деца да изискват ваксинационен паспорт на партньора, че не се знае какво дете ще се роди заради ДНК ваксините.

Как така какво? Много ясно, че ГМО.

Но жена, която се е набола абсурд да си хвана.

Е па фани си мъж тогава :)))

Алергичен съм към инжектираните с иРНК разтворчета. Васерчетата да се запитат защо, може би изпускат нещо в околната среда?

Ще ти помогнем. Не се тревожи. Ти се самоизолирай за да не го предадеш и на другите. Бъди отговорен.

няма какво да предам. Предават инжектоидите, познай кой трябва да бъде изолиран.

Дезинформация. През ХVІІ век учените са обявили са обявили Галилей за злостен дезинформатор, а книгата му „Dialogo sopra i due massimi sistemi del mondo“ („Диалог за двете главни световни системи“) за зловредна дезинформация. Добре че не са знаели израза "теории на конспирацията". Цензура - книгите се изгарят, акаунтите се закриват. Все в името на добруването на обществото и обосновано от точната, обективната, правилната, сервилната на властта наука.

Д-р Майкъл Ийдън, бивш вицепрезидент и главен учен на Пфайзер, се обръща в 57-мин. видео от 17 септември 2021 г. към хората по света и в прав текст им казва: " „Аз съм изследовател, който е „за“ новите и полезни фармацевтични постижения, но против такива, които не са безопасни. Затова имам критики към новите генетични ваксини. ...Всичко, което вашето правителство казва за този вирус и за безопасните мерки, е лъжа, нямаща нищо общо с науката – от безсимптомното заразяване до топ-ваксините – от правителствата, съветниците им, обслужващите ги учени, медиите ... Всичко, което се случва, има връзка с контрола. Масовото тестване на хората е просто начин да бъдат плашени. Твърдението, че може да сте болен и заразоносител без симптоми е изобретено през 2020 г., това никога не се е случвало преди в историята на медицината. Аз не мога да изтрия пропагандата от последната 1 година, това което мога да направя, е да ви кажа, че ви лъжат... От няколко десетилетия учените и академичният персонал не са независими, а трябва да внимават кой им „маже маслото на филията“ и те се подчиняват на правителствата и частните донори, които финансират дейността им. " https://www.lewrockwell.com/2021/09/no_author/a-final-warning-to-humanity-from-former-pfizer-chief-scientist-michael-yeadon/ „A Final Warning To Humanity From Former Pfizer Chief Scientist Michael Yeadon“

"Стамат (нерегистриран) Сигурно е много гадно да си прост и беден. Но не ти съчувствам." и този "непрост" изведнъж е решил да ме ваксинира и се е загрижил за мен? и този не пише тук за центове? и този е истински загрижен за това ние да сме добре? я се разкарайте фалшиви гниди!

един трафикант на бацили. Ти прави със себе си каквото искаш, но не застрашавай другите. Сложно ли ти го казвам?

ма нали си защитена от ваксините да не те хванат бацилите! Вашите измишльотини са изключително долнопробни! Вие не можахте за теи години да измислите и една причина, поради която човек да се излъже да си набоде тази течност. Ваксиниран, а се плаши от бацили. Смешници!

Аантиваксъра е умствено заболяване, при което въпросния сектант трябва се изолира и да се лекува за да може пак да се върне в обществото.

по данни на цик на миналите избори. колко ще направите сега? 2%? едва ли! набивай си файзера и дерзай към светлото бъдеще в краварника!

Още една трафикантка на бацили. Нямате грам хигиенно отношение към обществото.

Индивидът и неговото оцеляване е преди това на обществото :) Това е в основата на ценностите, които се проповядват от ЕС. Не си чел филосовски трудове и ти личи. И ваксинираните разпространяват вируса => няма нищо общо с отговорност :) Всъщност дори се оказа, че преболедувалите имат по-стабилен и дълготраен имунитет :) Сега си пролича, че и не се информираш по актуални теми :) С други думи си чиста проба дебил!

Но пропускаш нещо много важно! Дефиницията ти за антиваксър е грешна! Преди Ковид истерията антиваксърите бяха толкова малко, че им се смеехме на глупостите! След ковид истерият антиваксър се нарича човек, който отказва да си сложи експериемнталка, която е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА! Не е задължителна! Това беше въведено по заповед от всички правителства в Европа с една цел: осребряване на съмнителна течно, която има съмнително въздействие върху телата на хората! Реално все още не знаем какви са последствията от тези експерименталки! Едно обаче знаем, че хора, които не познават дефинициите са или зле образовани или функционално неграмотни!

Защо ваксинираните толкова силно се интересуват всички останали да са като тях чипирани, упс, ваксинирани? Нали сте ваксинирани? Не може да се заразите или? упс то не било ваксина.

Защото подсъзнателно знаят, че са идиоти, излъгани за пореден път, но още не искат да го приемат съзнателно, защото това ги побърква. Още се надяват да намерят знак, че не са сбъркали, като са се подложили на "информирано" съгласие.

всички привърженици на краварника до един/една/едно или както там се определя по 33 половата таблица са доказано фашизирани ковидиоти, укророби, много умни. способни, обичат целия свят, пърхат с крилца, те са най най. Естествено са феи, едни такива по 1,90 високи, по 45 кила и силно уплашени да не хванат маймунската шарка. Сега ше сменят даже името на тази еднополова болест. Сигурно на Феерична Шарка...

Стига бе?! Ама и украинците ли? Колко процента от тях са ваксинирани?

Научно изследване показва, че 99,4% от научните изследвания са фалшиви, а учените които са ги извършвали, не са имали подходящи знания, умения и квалификация.

Защо ваксинираните миришат? На джендърските протести до един не са виждали душ, а са с по няколко бустера.

Такива "съвестни" лекари не е редно да се тормозят. Трябва направо да се трепят.

В българия е пълно със сектанти. Трябва да ги ограничим и лекуваме.

Така ще те излекувам, че месеци на гъза няма да си седнеш! Боклук!

Е ти мислиш ли, че няма да те лекувам. И ще те ваксинирам за да не си бацилов трафикант.

СЕМЕЙНО

Ела да ме ограничиш.

Новата опорна точка на ковидиотите е, че който не е ваксиниран, значи подкрепя Путин ха ха. То не че съм имал големи очаквания към морските свинчета, но съм очарован, какви "сложни" логически връзки правят след експеримента с тях. Голям майтап е днешния свят!

те по себе си съдят. ре са едни и същи - разпространителите на ковид лабораторния вирус, на васкините и на войната в украйна!

Щом говориш и пишеш срещу недоказаните ваксини си антиваксър сектант извратеняк и изрод,нищо,че така си спасил стотици хиляди животи от сатанистката секта на ваксърите и фармацефтите де си продават отровите... Пишеш ли срешу ваксините ще те преследват институциите,нищо,че казваш истината...

Антиваксъри, путинофили, плоскоземци - изметта на обществото. Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива!

на теб са набили две ръчички едновременно. и как ще докажеш, че си "акълия"? според всички тук си едно просто добиче!

Трай , да не те фрасна между рогата! Стига си мучала!

Ще си умрете прости.

Живей ма сложна твар!

Сигурно е много гадно да си прост и беден. Но не ти съчувствам.

"Сектата" е друга ...Бил Гейтс, и онова котило от Давос.. които се "ИЗЖИВЯВАТ" на Световно Правителство и творят Всички Безумия по света ,...НО ....ще видим СКОРО какво ще се "ПОЛУЧИ" с Тяхната,.. "Секта"...!!??;)

Ха! В една статия ни обясняват, колко са успешни "ваксините", как всичко, което се пише срещу тях и е против тях е дезинформация, без да се казва, защо. Колко са лоши хората, които се борят срещу медицинския фашизъм. Говорят за фалшиви акаунти във Фейсбук, но не казват, какво е това. Акаунта си е акаунт, независимо, дали си посочил истинската си самоличност и данни. И да, хората отговорни за цирка наречен Ковид пандемия, трябва да бъдат линчувани. Най-малко.

Като как точно се заинтересувахте за доброто и живота на всички нас, останалите обикновени хора?! Нали се ваксинирате по 200 пъти?! Какво ви е страх от вирус? Ама как така изведнъж се загрижихте или видяхте начин за торален коктрол и богатство?! До сега гледахте изключително личния си просперитет и богатства и от следващия момент се загрижихте за бедните и кой ли не?! Като си ваксиниран би трябвало спокойно да може да обикаляш и да не се боиш, че ще се заразиш от нас зомбитата. Обяснете ми го това! Виждам с каква злоба се отнасяте към всички хора, които не споделят "демократичните ви методи" за тотален контрол, локдауни и даже глоби! Мразите всички, които не желаят вашите методи и изведнъж се загрижитв за нас?! Кажете американски роби?

А СЗО или СИФ не са ли секти, ама денонощно им славославяте изгъзиците ?

секти. Ама ни мож го асимилира.

Или ти не мож го асимилира, че са.

Не са секти. Терористична групировки и терористи са.

Терористична групировки е по-точното определение.

Кажи му антиваксър и не го обиждай повече.

Ма той умрял ма! Как да му го кажа?

То в България колко аниваксъри има. С лопата да ги ринеш. После защо сме водещи по ковид заразени и сме в червената зона. ИДИОТИ

Бе ти, че си в "червената зона" е ясно. Само че нито ковида, нито ваксините имат нещо общо. Поугледай се малко в и около себе си!

нидей много зна

видях в магазина едно татуирано куку с изцъклени очи 3 МАСКИ и ръкавици, което кълнеше всички останали, че не са "пременени" като него. Не знам как му се размина боя! Да не си бил ти?

Не съм бил аз. Щеше да ме запомниш. Никой не е длъжен да ти диша въздуха. Поне в затворени пространства уважавайте другите и си слагайте маски.

Всички инжектирани, които познавам грохнаха брутално след "втората игла" с която се хвалеха. Слава Бога на повечето им дойде акъла и не продължиха ваксинационния маратон. И сега просто си мълчат по темата надявайки се да не са изтеглили късата клечка. Разбира се по-младите още държат фронта бустерират усърдно и боледуват през ден. "новото нормално" Това са фактите.

Искам да изразя възмущението си, за отношението към ваксинираните! Хора, те все пак се жертваха и поеха риска да се бодат със меко казано спорни субстанции в името на човечеството. За мен те са герои и тяхната саможертва ще отекне във вековете. Поклон пред храбрия ваксър, който доброволно рискува живота си в името на нашето бъдеще! Човечеството има огромна нужда от такива самопожертвования, особено от както забраниха опитите с животни. Респект!

Направо не мога да ти се начудя. Направили са го от страх. А ги е било страх, защото не са потърсили сами повече информация. Боднали са се също, защото от страх не са помислили преди това. Да се запитат, това нещо минало ли е изпитанията. Е, не е. Те са опитните зайчета. Не са нищо друго.

Простете! Иронията е била малко по-надолу. Нямах време да чета всичко. :D

Руската антиваксърска машина е непобедима.

след някой друг месец ще се изяснят всички примини за украинския въпрос и създателите на проблема, а именно хазарската секта. в този момент не знам къде ще ви крият.

Не е "антиваксърство", ако насреща ти са ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИ с одобрение ПОД УСЛОВИЕ, за които НИКОЙ не иска да носи отговорност - нито производителите, нито правителствата! Особено ако причиняват СМЪРТНИ случаи, различни от алергични реакции.

по лекарствата в света, в абсолютно всички държави дето ги имат, която да не е одобрил такива ваксини. Но нашенския трол или обикновен тъпак прост, има самочувствието че ги разбира повече нещата. От всички агенции по лекарствата. В целия свят. Баси лауреатите.

Да, одобрили са го, но без да го проучат. Ма за теб това нищо не означава, нали?

"Информирано съгласие". Някой чел ли го е? На какво се съгласяваме и подписваме?

Мнението ми за ковид ваксините е като за кучешките впрягове. Може и да вършат страхотна работа и някога да ми потрябват, но днес са ми абсолютно безполезни и нямам нужда от тях. Все пак съм благодарен на всички, които рискуваха в името на науката и се подложиха на този експеримент.

Че колкото разбираш от кучешки впрягове толкова отбираш и от ваксини. Да не дава господ да ти потрябват. Много вероятно да си дотам и в двата случая.

ЗА ЖАЛОСТ ВАКСАНИТЕ ПОЧВАТ ДА ГЪРМЯТ..ЕДИН ПО ЕДИН...!! КОЙТО ИМА ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ,НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРА!!

Тоше, Тоше, тъп си като гъдулка, а съвети раздаваш.

Те и бая от тия дето имат "поне малко мозък" дадоха фира презз последните 2 години, ма хич да не ти пука пий си хлорната вар там и си живей животеца...