Коментари - Не е това, което беше, а те имат обяснение защо: Трима председатели на НС пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Не е това, което беше, а те имат обяснение защо: Трима председатели на НС пред Dir.bg

Огнян Герджиков, Михаил Миков и Вежди Рашидов със своя прочит на блокажа за избор на парламентарен шеф

Обратно в новината

Коментари - Не е това, което беше, а те имат обяснение защо: Трима председатели на НС пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Коментари

картата как се е гласувало за първите 2 партии да ви се изясни "демократичният избор" в България. /има го в дневник/

Хитрино и Грамада

Следващи избори - 20%, по-следващи - 10%....накрая -.тотал щета държава

Наследниците на БКП още искат да крадат.

разрушение ....и на фона на това "изпъква" - кремълсксият помияр - мунчо - самолетаджията ! . няма да излъжете никого за партийката на мунча ...като искате разпад - нека да е до дъно и да е пълен и безвъзвратена ! . щом не искате да съборите коня и да скъсане подчинението на българия към блядавете - ще стоите винаги нелегитимни ! тва трябва да ви е ясно !

Всички тези са "лош материал".

След Пирински - Заеков , всичкото председател е пародия

Ами по теста на Тюринг за който имаше статия вчера със 100% определям че такава дълга тъпа и безсмислена статия може да напише само ГПТ бот. И малко че тия глупости ги е писал бот ами и го сложили като топ новина. Подкрепете ме за да разкарам гласуването партиите, бюрокрацията, корупцията и всички останали дебилизми измислени и направени от тъпите митренски дебили - чуждестранни агенти на САЩ и Турция Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Гръцкото праволо - партията с най-много гласове на изборите , получава и пропорционалното право за сметка на другите партии, да състави правителство.....силата отива само на едно место , но и отгворността......размитата отговорност , води до положението в , което сме в момента !!!

всичко това е толкова тъжно че нямам думи.

стои по-добре на председателското място от предишните.

“Пеевски държи БУТОНА за АРЕСТА на Петков.“ Петков е зависим от миналото си, а Пеевски държи бутона за ареста му? Ако не се сглобят сега, ще започнат битка помежду си? Радостин Василев е готов на протести при правителство ППДБ, ДПС и ИТН.

“Пеевски държи БУТОНА за АРЕСТА на Борисов.“ Борисов е зависим от миналото си, а Пеевски държи бутона за ареста му? Ако не се сглобят сега, ще започнат битка помежду си? Радостин Василев е готов на протести при правителство ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Само факта, че на Черешова Задушница кметството и евроатлантиците ще напълнят София с гейове и всякакви секти педерасти, които ще демонстрират своята извратеност, защото са гласували за тях е достатъчно красноречив за каква България говорим! Какво им пречеше педерското шоу да е на друга дата. Тотално безмозъчни Богомразци. Това е една от датите в която задължително посещавам България (София), за да почета паметта на моите починали роднини и приятели. Жалко, много жалко за всички вас, които нямате избор и сте закотвени в този позор наречен България!

Пеперастите са чумата на държавата.

Измамници!!! Можеш да излъжеш веднъж, можеш да излъжеш и втори път, може да излъжеш и трети път, но не можеш да лъжеш вечно.

В цялата история само липсва какъв е бил авторитетът на предложените за председатели тогава и как той кореспондира с авторитетът на Азарян. В историята също липсва и изборът на знакови фигури, като Цвета Караянчева, която ще си остане в историята със съкращението ПКП. Зле списана опорка, но списването и говори нещо за текущата ситуация и за щенията на избраниците ни. С медийни трикове няма да стане и е много жалко, че бате Бойко и Шиши още не са схванали концепцията за народен бойкот на изборите.

Бойкота беше срещу цялата политическа клика и най вече срещу ПП-ДБ което се видя от резултатите.Независимо от бойкота хората които гласуваха дадоха най много гласове за ГЕРБ.Така,че нормално е партията победител да излъчи председател на НС.Винаги е било така.Тука визирате 1 личност от ГЕРБ,но не споменавате личности от други партии,също не споменавате много качествени личности които са били председатели от квотата на ГЕРБ и други партии.Това се нарича пристрастие.Когато коментираме е хубаво да бъдеме обективни.

Днес Герджиков в някой от стотиците коментари, които изслишах, каза, че Назарян е добър юрист и не лош избор. И че не е избора на Назарарян като личност, а дори и Спасителат да беше номиниран, пак нямаше да го изберат. Там кво беше, на ти си куклите, дай си ми парцалките, детиня работа, съжалявам, че съм гласувал за ПП тата

Всичко това започна да се получава когато ИТН и ПП влезнаха в Парламента,отпреди 3-4 години.Има ясно разграничение във времето.Точно до преди тяхното влизане всичко си беше нормално,т.е. председател ставаше депутат от спечелилата партия както е редно,защото така е казал народа.Сега тези поплювковци не ценят избора на хората,готови са на всичко за да са на власт и да гонят келепир.Пожелавам нови избори и народа да ги изхърли от Парламента за да може хората които действително имат желание да работят да го правят на спокойствие.

Много хубаво казано !

Потому что армията е над куките и политиците Освен ако Минету не го телепортират в Пиночет чифутите които му крепат мадуровките с памук

Всички анализатори, да не говорим за хората, коментират и се чудят какво и защо точно става и има да става, но упорито избягват простата истина - “слонът в стаята”. Защо Борисов така упорито не иска да състави каквото и до е правителство без ПОНЕ някои от ПП и ДБ. Като същевременно се скъса (и пора от шайката и патериците му) да ги плюе. И той, както и други като Слави Трифонов и простакът му Тошко и другия, надутия тъпак там са фиксирани само и единствено върху ПП и ДБ да ги плюят. А обяснението е много ясно. Ако се върнем назад във времето винаги усилията на мафията след 1989 г. са да унищожава, сплашва, купува и компрометира истинската опозиция, тоест онези, които не може напълно да контролира. Това е, затова създадоха Борисов и партията му, с тази задача е (бе) натоварен! Винаги, винаги когото искате да разберете повече за някого, за някой с власт и с пари, какво може да очаквате от него, ВИЖТЕ ЖИВОТА МУ, вижте как е стигнал до там, където е! Винаги! Кой то е създал, кой го е подкрепял и лансирал! И защо!

А кой да плюят.Борисов ясно предложи правителство от ВСИЧКИ проатлантически партии.ПП-ДБ не само отказаха,но категорично казаха,че ще работят срещу правителство с първи и втрои мандат,т.е. те не са в НС да работят,а да рушат.Не виждам защо има учудване по въпроса.

Глупости! Нали ПП и ДБ били лоши, слаби, корумпирани, управлението им било провал - но до вчера. Защото днес Борисов пък обясняваше, че постиженията и успехите на правителството на Денков били изцяло на … ГЕРБ?!? Да влезе убитият. Добре бе, лоши, добри, ПП и ДБ ясно казаха, че са в опозиция! Какво и защо още Борисов (и другата пасмина) им яде лайната! Нали бил най-успешният, те с Пеевски били най-великите - нали спечелиха изборите - ами да управляват, бе. Там не колко, десетина други депутати без проблеми ще си ги купят, ако трябва и прокуратурата и службите ще помогнат - както винаги досега! Защо разиграват тези простотии отново? Кой си мислят, че още ще им се върже?

А и защо изобщо трябва да плюят, бе! То не бяха гадости и простотии, то не бяха записи, снимки, гадости… Мутренски им адети. А сега лицемерно плачат за смирение и споделена отговорност. Остави другото - виж им само мутрите, бе човек! Виж им приказките, поведението, манталитета, разсъжденията!

е на къса каишка от кремъл. Това се видя по всичките действия на ПП.

Трябва да си опресним редиците и политически лидери да поемат отговорност за провала https://altanalyses.org/2024/06/14/%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82/ ШестОЛЪЧКАТА ОТЛИТА КЪМ НЕБЕТО

Съединението прави силаТа https://www.youtube.com/watch?v=N35W14fUKGM

За да бъде нещо „народно“, то трябва да принадлежи на народа. Но предвид резултатите от последните избори, България вече не разполага с „Народно“ събрание, а просто с едно обикновено събрание, в което плутоклептократични субекти, които са тотално откъснати от волята на народа, се карат кой да получи по-голям дял от баницата. Следователно, редно е да премахнем думата „Народно“ от словосъчетанието. А можем и да я заменим с „Антинародно“, тъй като участниците в това събрание обичайно работят единствено за реализиране своите тесни интереси, но не и интересите на българския народ – оттам и олигархична форма на управление у нас. Стигаме до извода, че резултатите от изборите далеч не са изненада. Те просто съвършено точно отразиха един от симптомите на болното ни общество днес – политическа криза. А тя е функция на системната криза в България, която 35 години след Банановата Революция и деградация, е на път да се превърне в всеобща системна катастрофа – да достигне своя летален край. Време е да спрат нощните приказки преди лягане за „представителна демокрация“ и „парламентарна република“ като форма на държавно устройство, която е „записана в Конституцията“!

Абсолютно точно казано

ще ги познаете

на мен най много ми харесваше кака Ива, всяка вечер след парламентарния контрол имах мокри сънища ахахахха

70 % ОТ НАРОДА ДРАГИ МИ ТУЛУПЕ НЕ ГЛАСУВА ..... 6% ГЛАСУВАЛИ ОТ ТУРСКОТО СТАДО И 6% КУПЕНИ РОМИ НЕ СА НАРОДА :) .... КОГА НАРОДА РЕШИ ДА " ГЛАСУВА" ТВОЙТЕ КОКАЛИ ЩЕ ВИСЯТ НА ВЪЖЕ ЗАЕДНО С ОПГ СИК :))

се заблуждаваш. Разпределението по партии на негласувалите е същото както и при гласувалите. Доказано е с анкети.

е термин, използван нашироко в българската публицистика, исторически изследвания и учебни пособия за обозначаване на резултатите и последиците от Балканските войни (1912 – 1913 г.) за България.

Плевнелиев, Желязков и Симеон II посрещнаха тленните останки на Фердинанд във „Врана“ https://epicenter.bg/article/Gledayte-traurnata-tseremoniyata-ot--Vrana-/351379/2/0

Коментари - Не е това, което беше, а те имат обяснение защо: Трима председатели на НС пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Не е това, което беше, а те имат обяснение защо: Трима председатели на НС пред Dir.bg

Огнян Герджиков, Михаил Миков и Вежди Рашидов със своя прочит на блокажа за избор на парламентарен шеф

Обратно в новината

Коментари - Не е това, което беше, а те имат обяснение защо: Трима председатели на НС пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Коментари

картата как се е гласувало за първите 2 партии да ви се изясни "демократичният избор" в България. /има го в дневник/

Хитрино и Грамада

Следващи избори - 20%, по-следващи - 10%....накрая -.тотал щета държава

Наследниците на БКП още искат да крадат.

разрушение ....и на фона на това "изпъква" - кремълсксият помияр - мунчо - самолетаджията ! . няма да излъжете никого за партийката на мунча ...като искате разпад - нека да е до дъно и да е пълен и безвъзвратена ! . щом не искате да съборите коня и да скъсане подчинението на българия към блядавете - ще стоите винаги нелегитимни ! тва трябва да ви е ясно !

Всички тези са "лош материал".

След Пирински - Заеков , всичкото председател е пародия

Ами по теста на Тюринг за който имаше статия вчера със 100% определям че такава дълга тъпа и безсмислена статия може да напише само ГПТ бот. И малко че тия глупости ги е писал бот ами и го сложили като топ новина. Подкрепете ме за да разкарам гласуването партиите, бюрокрацията, корупцията и всички останали дебилизми измислени и направени от тъпите митренски дебили - чуждестранни агенти на САЩ и Турция Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Гръцкото праволо - партията с най-много гласове на изборите , получава и пропорционалното право за сметка на другите партии, да състави правителство.....силата отива само на едно место , но и отгворността......размитата отговорност , води до положението в , което сме в момента !!!

всичко това е толкова тъжно че нямам думи.

стои по-добре на председателското място от предишните.

“Пеевски държи БУТОНА за АРЕСТА на Петков.“ Петков е зависим от миналото си, а Пеевски държи бутона за ареста му? Ако не се сглобят сега, ще започнат битка помежду си? Радостин Василев е готов на протести при правителство ППДБ, ДПС и ИТН.

“Пеевски държи БУТОНА за АРЕСТА на Борисов.“ Борисов е зависим от миналото си, а Пеевски държи бутона за ареста му? Ако не се сглобят сега, ще започнат битка помежду си? Радостин Василев е готов на протести при правителство ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Само факта, че на Черешова Задушница кметството и евроатлантиците ще напълнят София с гейове и всякакви секти педерасти, които ще демонстрират своята извратеност, защото са гласували за тях е достатъчно красноречив за каква България говорим! Какво им пречеше педерското шоу да е на друга дата. Тотално безмозъчни Богомразци. Това е една от датите в която задължително посещавам България (София), за да почета паметта на моите починали роднини и приятели. Жалко, много жалко за всички вас, които нямате избор и сте закотвени в този позор наречен България!

Пеперастите са чумата на държавата.

Измамници!!! Можеш да излъжеш веднъж, можеш да излъжеш и втори път, може да излъжеш и трети път, но не можеш да лъжеш вечно.

В цялата история само липсва какъв е бил авторитетът на предложените за председатели тогава и как той кореспондира с авторитетът на Азарян. В историята също липсва и изборът на знакови фигури, като Цвета Караянчева, която ще си остане в историята със съкращението ПКП. Зле списана опорка, но списването и говори нещо за текущата ситуация и за щенията на избраниците ни. С медийни трикове няма да стане и е много жалко, че бате Бойко и Шиши още не са схванали концепцията за народен бойкот на изборите.

Бойкота беше срещу цялата политическа клика и най вече срещу ПП-ДБ което се видя от резултатите.Независимо от бойкота хората които гласуваха дадоха най много гласове за ГЕРБ.Така,че нормално е партията победител да излъчи председател на НС.Винаги е било така.Тука визирате 1 личност от ГЕРБ,но не споменавате личности от други партии,също не споменавате много качествени личности които са били председатели от квотата на ГЕРБ и други партии.Това се нарича пристрастие.Когато коментираме е хубаво да бъдеме обективни.

Днес Герджиков в някой от стотиците коментари, които изслишах, каза, че Назарян е добър юрист и не лош избор. И че не е избора на Назарарян като личност, а дори и Спасителат да беше номиниран, пак нямаше да го изберат. Там кво беше, на ти си куклите, дай си ми парцалките, детиня работа, съжалявам, че съм гласувал за ПП тата

Всичко това започна да се получава когато ИТН и ПП влезнаха в Парламента,отпреди 3-4 години.Има ясно разграничение във времето.Точно до преди тяхното влизане всичко си беше нормално,т.е. председател ставаше депутат от спечелилата партия както е редно,защото така е казал народа.Сега тези поплювковци не ценят избора на хората,готови са на всичко за да са на власт и да гонят келепир.Пожелавам нови избори и народа да ги изхърли от Парламента за да може хората които действително имат желание да работят да го правят на спокойствие.

Много хубаво казано !

Потому что армията е над куките и политиците Освен ако Минету не го телепортират в Пиночет чифутите които му крепат мадуровките с памук

Всички анализатори, да не говорим за хората, коментират и се чудят какво и защо точно става и има да става, но упорито избягват простата истина - “слонът в стаята”. Защо Борисов така упорито не иска да състави каквото и до е правителство без ПОНЕ някои от ПП и ДБ. Като същевременно се скъса (и пора от шайката и патериците му) да ги плюе. И той, както и други като Слави Трифонов и простакът му Тошко и другия, надутия тъпак там са фиксирани само и единствено върху ПП и ДБ да ги плюят. А обяснението е много ясно. Ако се върнем назад във времето винаги усилията на мафията след 1989 г. са да унищожава, сплашва, купува и компрометира истинската опозиция, тоест онези, които не може напълно да контролира. Това е, затова създадоха Борисов и партията му, с тази задача е (бе) натоварен! Винаги, винаги когото искате да разберете повече за някого, за някой с власт и с пари, какво може да очаквате от него, ВИЖТЕ ЖИВОТА МУ, вижте как е стигнал до там, където е! Винаги! Кой то е създал, кой го е подкрепял и лансирал! И защо!

А кой да плюят.Борисов ясно предложи правителство от ВСИЧКИ проатлантически партии.ПП-ДБ не само отказаха,но категорично казаха,че ще работят срещу правителство с първи и втрои мандат,т.е. те не са в НС да работят,а да рушат.Не виждам защо има учудване по въпроса.

Глупости! Нали ПП и ДБ били лоши, слаби, корумпирани, управлението им било провал - но до вчера. Защото днес Борисов пък обясняваше, че постиженията и успехите на правителството на Денков били изцяло на … ГЕРБ?!? Да влезе убитият. Добре бе, лоши, добри, ПП и ДБ ясно казаха, че са в опозиция! Какво и защо още Борисов (и другата пасмина) им яде лайната! Нали бил най-успешният, те с Пеевски били най-великите - нали спечелиха изборите - ами да управляват, бе. Там не колко, десетина други депутати без проблеми ще си ги купят, ако трябва и прокуратурата и службите ще помогнат - както винаги досега! Защо разиграват тези простотии отново? Кой си мислят, че още ще им се върже?

А и защо изобщо трябва да плюят, бе! То не бяха гадости и простотии, то не бяха записи, снимки, гадости… Мутренски им адети. А сега лицемерно плачат за смирение и споделена отговорност. Остави другото - виж им само мутрите, бе човек! Виж им приказките, поведението, манталитета, разсъжденията!

е на къса каишка от кремъл. Това се видя по всичките действия на ПП.

Трябва да си опресним редиците и политически лидери да поемат отговорност за провала https://altanalyses.org/2024/06/14/%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82/ ШестОЛЪЧКАТА ОТЛИТА КЪМ НЕБЕТО

Съединението прави силаТа https://www.youtube.com/watch?v=N35W14fUKGM

За да бъде нещо „народно“, то трябва да принадлежи на народа. Но предвид резултатите от последните избори, България вече не разполага с „Народно“ събрание, а просто с едно обикновено събрание, в което плутоклептократични субекти, които са тотално откъснати от волята на народа, се карат кой да получи по-голям дял от баницата. Следователно, редно е да премахнем думата „Народно“ от словосъчетанието. А можем и да я заменим с „Антинародно“, тъй като участниците в това събрание обичайно работят единствено за реализиране своите тесни интереси, но не и интересите на българския народ – оттам и олигархична форма на управление у нас. Стигаме до извода, че резултатите от изборите далеч не са изненада. Те просто съвършено точно отразиха един от симптомите на болното ни общество днес – политическа криза. А тя е функция на системната криза в България, която 35 години след Банановата Революция и деградация, е на път да се превърне в всеобща системна катастрофа – да достигне своя летален край. Време е да спрат нощните приказки преди лягане за „представителна демокрация“ и „парламентарна република“ като форма на държавно устройство, която е „записана в Конституцията“!

Абсолютно точно казано

ще ги познаете

на мен най много ми харесваше кака Ива, всяка вечер след парламентарния контрол имах мокри сънища ахахахха

70 % ОТ НАРОДА ДРАГИ МИ ТУЛУПЕ НЕ ГЛАСУВА ..... 6% ГЛАСУВАЛИ ОТ ТУРСКОТО СТАДО И 6% КУПЕНИ РОМИ НЕ СА НАРОДА :) .... КОГА НАРОДА РЕШИ ДА " ГЛАСУВА" ТВОЙТЕ КОКАЛИ ЩЕ ВИСЯТ НА ВЪЖЕ ЗАЕДНО С ОПГ СИК :))

се заблуждаваш. Разпределението по партии на негласувалите е същото както и при гласувалите. Доказано е с анкети.

е термин, използван нашироко в българската публицистика, исторически изследвания и учебни пособия за обозначаване на резултатите и последиците от Балканските войни (1912 – 1913 г.) за България.

Плевнелиев, Желязков и Симеон II посрещнаха тленните останки на Фердинанд във „Врана“ https://epicenter.bg/article/Gledayte-traurnata-tseremoniyata-ot--Vrana-/351379/2/0