Коментари - Не е нормално да отказваш да говориш, когато искаш да управляваш | Днес.dir.bg

Не е нормално да отказваш да говориш, когато искаш да управляваш

Журналистът Ани Цолова пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Не е нормално да отказваш да говориш, когато искаш да управляваш | Днес.dir.bg

Коментари

наркомани, педали, откровени престъпници и цигани стават депутати, трябва да се спасяваш поединично и да им ..... майката надругите. Гледай ти да си добре!

безславно я изритаха от телевизията. Не можа да обясни произхода на скъпи имоти и големи доходи. Най вероятно получени за поръчково говорене. Отново се пръкнала и отново налива акъл. Я бръч, пача недоклатена!

Такъв е случаят със Слави Трифонов. Той си направи политически параван във Фейсбук, и ето ги плачевните му резултати ! Зорлян политик, пък и пишман политик !!!

Нали според ГЕРБ машините манипулирали вота . Сега какво ще кажат

Не е нормално да говориш с нарушители на конституцията, които те наричат мутра, пращат в затвора и в пенсия. Които те арестуват незаконно.

Най- по същество и без да заобикалят въпроси говорят от Възраждане. Не влизат в схеми с мафиоти и затова олигархията и политическите кукловоди не ги обичат. Възраждане не бягат от дебат по нито една тема и от нито един събеседник.

Не гласувам от 20 години , защото подменят вота на избирателите с коалиции ! Първите 3 партии трябва да съставят кабинет , а не първия и последния , златния пръст и всякакви идиотщини . Тези политици се изходиха на всичко свързано с политика , власт и пари , чужди фирми и бизнеси . Президентска република , експертно програмно правителство .

с зеления чорап, дето докара Кирчо и Кокорчо. Егати и експертите ще са тиия

А аз глупавият се надявах нещо да се промени в България:( Айде другата седмица на самолета и първата ми работа като кацна в Испания е да подам документи за гражданство , след 5 години късам бг паспорта и след това най-хубавото , което ще се сетя за територията е дано ви удари астероид комунисти смотани...

Приятелю, изключително си прав, но навън никой няма да те посрещне с хляб и сол, няма да ти бъде никак лесно. Образование не признават, гони те носталгия, ако си здрав и даяниш на бачкане може, но до време. Мисли, животът си е твой. Минах по този път и го знам много добре, от там се връщам. Така е, тук другарите подпомогнати от този Запад където отиваш чрез така наречената конвергенция на елитите си оправиха игрите, липсата на всякаква опозиция и бягството на народа зад граница им улесниха нещата още през 90 те години. За това сега не остана нищо нормално тук в България, това е накратко.

От само себеси нищо не се променя. По уредения свята също е станало с много усилия на всички и за много време, не за една нош. Не е подарено от властимащите "мислим много за вас и само за вас :) "

Бойко започна , а Киру уби надеждата ни за по-добър живот !

Нема да на бъди

Чета коментарите и се питам: Вие пишете, че ще ни управляват ДПС, или БСП, или Възраждане, или ПП + ДБ... Реално от 2 години ни управлява Радев + съветниците му от ДС + филиала на Решетников. И, вижте до къде ни докараха. Не вярвам на предварителните резултати защото удволетворяват само Радев, който ще продължи да ни управлява с поредното служебно...

Ами заслужаваме си дереджето. С 25% активност няма как да стане. ДПС като нищо ще имат 17-18% като дойдат гласовете от Турция

Повече от нашите политици ако си отворят устата ще изтърсят някоя глупост, така че по-добре е да мълчат. Имаме за пример Киро Тъпото...

Добре бе, сега като го няма Киро във властта с КОЙ ще се оправдавате ? А? Или ще продължите да се оправдавате с него, нищо,че човека бе 6 месеца на власт, а тези дето беха 12 години са като бели зайци от шапката невинни ?

Убедихте ли се, че сте 80% мало умници? Професора ви го каза много вярно. Едно е хубаво, че изчезвате със страшни темпове и заедно с държавата ще се затриете и комунистите.

Колко от вас гласуваха за харвардските пепета и за техните присъдружни ментета?!

а не хората.

Нека си спомним, че отново ще гласуваме със списъци, в които гласоподавателите (!) са 7 милиона. Нали знаете, че по последно преброяване сме под 6, с всички под 18 г. И това помага на фалшивата мантра за ниска избирателна активност. Списъците с мъртви души ще бъдат почистени един ден (!) след тези избори, когато в сила ще влезе резултатът от последното преброяване. Тези избори са последният шанс на добре изпитаните схеми за подмяна. Липсващите хора, които физически са в чужбина, например, гласуват там с паспорт, а тук, някой, който прилича на тях, гласува с личната им карта. Може даже и да няма аватар. Важно е документът да е там. Това е само една от машинациите, която ми е разказвана официално - пред камера, от политик, организирал избори и запознат с врътките. Има смисъл да се гласува, защото това е единственият вариант сметките на изборните математици да не излязат съвсем верни. Те имат интерес от ниска активност (уж) и излизане само на контролирани групи. Те знаят как да преливат гласове на партиите, които трябва да имат гласове. И умеят да саботират вота, там, където няма да е на тяхното. Знам колко е силно отвращението и усещането, че няма смисъл. Но това е най-силният им коз. Пасивността и отчаянието на тези със свободна воля, е автоимунното ни заболяване. Нищо не ви пречи да гласувате. Един независим глас може да неутрализира един контролиран. Но вие ще си прецените дали това усилие си струва.

Възраждане нали първа сила щеше да става... Всичко се оказа повече платено, дори БСП не минаха... Иначе е тъжно как никой не гласува, страшни сте всички, мрънкачи пред екран и нищо повече... Нека сега ДПС станат втори и си направят кабинета с Тиквун... Ще сте си го заслужили като стояхте и си пипахте...

машините.

Айде сега, надрусаният Киро, дето лъже,, маже и заобикаля правилата от пъпвия ден, герой! :)))

Ще я карам като пръскачка из лозе в ефир да я пусна ли ? Бах ва у нахаканите мършави курвета...

Дадеш ли властта на толкова прост народ като нашия, няма да има нищо добро за никого. На тази малка и забравена от Бога държава й трябва едно от трите: -Диктатура -Монархия -Президентска република Нищо друго няма да оправи обърканият, незаинтересован и отчаяно беден и необразован народ.

Колко старнно , че и аз днес си мислех същото ! Такива като нас не са за демокрация , а само тояга и диктатура - Онзи ден слушам по радиото един го питат : " колко плащат за глас ...?!" , а той вика : " Дават по 50 лв. , ама аз НИЩО НЕ знам .." , а днес пък по телевизията един казва , че дошла полицията и " ПОЧНАЛА за го арестува .." , за тъеговия с гласове ! Ако зависеше от мен бих ЗАБРАНИЛ на всеки без ГИМНАЗИЯ да гласува , без значение от възрастта !

Давай

Дали някой може да ми каже по каква причина на тези избори не се отразяват никакви предварителни резултати по новинарските сайтове, а само по разни платформи? Или нещо съм в грешка?

Елементарно, забранено е. За първи път повечето медии спазват правилата, с изключение на НИдЯлку.

Благодаря Ви! Не знаех за тази забрана. Обаче пък вчера точно тук ми излизаха НЕПРЕКЪСНАТО реклами на ПП. А уж беше ден за размисъл без агитация. Днес пак на същата партия ми излизат реклами във ФБ. Та уж е забранено и това, ама явно не съвсем. И си мисля: кой допуска за тази конкретна партия да не важат правилата?

Хахаха, това е абсурда на българската политика, правосъдие и правораздаване - хората си мислят, че правонарушението е норма, защото нито властта(медиите също са власт, с която се злоупотребява брутално, даже с цената на нарушаване на личното пространство, което е фундаментално човешко право, според Хартата за Правата на Човека) , нито администрация спазват законите.

Нека те "открехна" малко. Виж с`я, доста работи са забранени, ама заКОН, не за Лъв!(по стария виц), капиш? Лъвът (тоест ментора/кукловода) знаеш Кой е, за това могат да си прескачат закона (той тях не ги лови) и да си пускат реклами на недоправените си слуги (мекерета) – лъжлив кирчо и шавлив кокорчо!

Квото си цъкал това излиза, при мен са реклами на прахосмукачки и обувки, зашото това съм гледала напоследък в нета.

До сега гласувах на изборния маратон! Днес ме спря ковида, иначе пак щях да ида. Много е просто - не гласуваш ли, нямаш право да се сърдиш на никого, гласуваш ли, имаш право да презираш тия, за които си гласувал, или ако си доволен да идеш пак да ги подкрепиш! А ти искаш ли да си безгласна буква?

Не е нормално да говориш, когато четвъртата власт е слугинска.

Тръгнаха коментарите за бъдещи коалиции. Ай да кажа и моята прогноза: ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството. Честно и отговорно. Който ще ги чегърта - да ги чегърта на двоя отговорност. Единствения въпрос е дали ББ ще оглави такова правителство, или ще отстъпи място на лица, обвързани в миналото и с БСП /Кирил Ананиев/, и с ДСБ, и ДБГ /Дадиел Митов и Стоил Яков/ и с НДСВ.

С младите напред!

Този комунистически боклук Цолова,защо прави агитация

Важното е руските курви от "Вгъзраждани" да го духат, останалото е без значение...

Няма, няма :)

Няма как, ПП трябва да се коалират с ДПС и БКП. В името на промяната...

и промяна,ха,ха....само парапета знаят да хващат.

Тази урва що прави агитация?

Много ясно че няма смисъл да се гласува , с глупости не ми се забимава и на мен

ама ти си го знаеш

Възможна ли е вечеря в едната или другата посока без Имам Белдъ? Филията с мас и имам белдъта са на косъм да формират една калорична вечера. Но има още доста време. Готвачите ще се понапънат в края на работния ден, предполагам. Например някои от теизк оито са отишли за гъби мога тда сготвят. Та менюто към този час е напълно непредвидимо. Може да видим канадски пай със салата асорти А може и филия с мас и имам белдъ.

Няма да гласувам изобщо не ме вълнува

Т.е. подкрепяш случващото се през последните 32г?! Не гласувай, но и не мрънкай за последствията!

Хджата му е обешал 5 лв и кутия цигари за спам.

Задава се коалиция ПП-ДПС-БКП-ДБ !

И Възраждане!

Пропускаш Копейкин. С него нова коалиция на Радев става възможна ... математически.

ГЕРБ+ДПС+вЪЗРАЖДАНЕ.

Не е нормално за държава с преобладващо добре възпитано и високо образовано общество. За масата тук, всичко е нормално.

"ГЕРБ-ДПС" Kakво общо имат ГЕРБ и ДПС? Те никога не са управлявали заедно. В миналото ДПС бяха партньори на БКП, вашите коалиционни любимци, и двете партии се надпреварваха коя да краде повече. Щом не искате ГЕРБ, получавате ДПС и БКП.

В миналото ДПС бяха партньор и на СДС . Именно те бяха причината за падането на Филип Димитров. Което беше "неочаквано" за Костов /Санкин/, тогава авторитет...

Много лъжеш. СДС и ДПС никога не са били в коалиция.

Много вода изтече, но фактите са си факти: "28 октомври – депесарски шут свали кабинета на Филип Димитров и СДС" - https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/28-oktomvri-depesarski-shut-svali-kabineta-na-filip-dimitrov-i-sds-31096 "Известно е, че след като спечели изборите през октомври 1991 г. „с малко, но завинаги“, СДС нямаше достатъчно депутати, за да управлява самостоятелно. Тогава ДПС стана коалиционен партньор, като отказа министерски и други постове." "преди 22 години - на 28 октомври 1992 г., 12 народни представители от СДС промениха курса на страната, като не подкрепиха собственото си правителство, ръководено от Филип Димитров, и то подаде оставка. Основният лозунг на правителството на Филип Димитров бе "Смяна на системата", целта - да се сменят всички "стари кадри" чрез лустрация, да се променят изцяло политическите и икономическите условия в страната. Това не стана. България сигурно би изглеждала по друг начин, ако Филип Димитров бе останал на власт.Разбира се, в историята няма "ако". Но така или иначе тогава България бе на някакъв кръстопът. Ние трябва да осмисляме миналото си, за да не повтаряме едни и същи грешки." Защото "Имплантите на ДС в СДС - най-големите антикомунисти се оказаха ченгета" - https://faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/-implantite-na-ds-v-sds-nay-golemite-antikomunisti-se-okazaha-chengeta-59620

ПП върнаха ДПС на бял кон. Велика партия, пак ще гласувам за тях!

Да благодарим на Кирчо, че докара ДПС на власт, след като бяха опозиция над 15 години! Честито!

Таа си показва пичката за 2 лв.

Ма тя ли ги дава?

Стискам палци ДПС да надминат ПП. Резилът на Кирчо и Кокорчо ще е тотален!

'В тази предизборна кампания станахме свидетели на позабравена тенденция за целенасочено отсъствие от конвенционалните медии. Такъв е случаят с партия, която от години определя сама себе си като балансьор в българската политика.' Така са си преценили там, така са направили. За какво да плащат на 'конвенционалните медии', щом резултат няма?..

"Честито! Пак ще ни управляват ДПС!" Kaто не искате ГЕРБ, така ви се пада! Пожелавам ви ДПС+Възраждане+Янев+Трифонов+БКП!

ДПС=ГРОБ и ГРОБ=ДПС

Всеки който НЕ гласува автоматично помага на ДПС

Може пък да нямат какво да кажат, вече са се изчерпали с лъжите и не са измислили нови? А може просто да са си кухи по рождение и трябва да бъдем толерантни, да им осигурим подходящо лечение в чужбина и да ги натоварим на "Спартан"-а?Току-виж научили нещо и проговорили...

НЕ гласувам, защото всички български политици са помияри, като нас българите.

напълно нормално е да НЕ разговаряш с индивиди, които нарушават законите и Конституцията, които са дали лъжливи показания и са допринесли до незаконния арест на лидера на ГЕРБ.

Циганите били решавали вотът.... Те може и да решават вотът, но властта е в нас, българите. Посочете ми един циганин депутат или министър.....

Питай някой нормален да ти поразкаже за драгалевския циганин! п.п. Това не го пише в козяшките ти опорки!

гласувайте,ако не искате да ви управляват чужди господари!

българска партия днес,няколко кланящи се като Дарт Вейдър на Черния лорд ФАЩ и другото е талаш.Изборът е лесен

5 броя - 100 процентово руски партии, и 2 с много големи съмнения, че шефа пак е в маскве...

Дир бг явно е че сте платени от комунистите да правите пропаганда на изборния ден, гледайте де не изядете някоя жалба

Коментари - Не е нормално да отказваш да говориш, когато искаш да управляваш | Днес.dir.bg

Не е нормално да отказваш да говориш, когато искаш да управляваш

Журналистът Ани Цолова пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Не е нормално да отказваш да говориш, когато искаш да управляваш | Днес.dir.bg

Коментари

наркомани, педали, откровени престъпници и цигани стават депутати, трябва да се спасяваш поединично и да им ..... майката надругите. Гледай ти да си добре!

безславно я изритаха от телевизията. Не можа да обясни произхода на скъпи имоти и големи доходи. Най вероятно получени за поръчково говорене. Отново се пръкнала и отново налива акъл. Я бръч, пача недоклатена!

Такъв е случаят със Слави Трифонов. Той си направи политически параван във Фейсбук, и ето ги плачевните му резултати ! Зорлян политик, пък и пишман политик !!!

Нали според ГЕРБ машините манипулирали вота . Сега какво ще кажат

Не е нормално да говориш с нарушители на конституцията, които те наричат мутра, пращат в затвора и в пенсия. Които те арестуват незаконно.

Най- по същество и без да заобикалят въпроси говорят от Възраждане. Не влизат в схеми с мафиоти и затова олигархията и политическите кукловоди не ги обичат. Възраждане не бягат от дебат по нито една тема и от нито един събеседник.

Не гласувам от 20 години , защото подменят вота на избирателите с коалиции ! Първите 3 партии трябва да съставят кабинет , а не първия и последния , златния пръст и всякакви идиотщини . Тези политици се изходиха на всичко свързано с политика , власт и пари , чужди фирми и бизнеси . Президентска република , експертно програмно правителство .

с зеления чорап, дето докара Кирчо и Кокорчо. Егати и експертите ще са тиия

А аз глупавият се надявах нещо да се промени в България:( Айде другата седмица на самолета и първата ми работа като кацна в Испания е да подам документи за гражданство , след 5 години късам бг паспорта и след това най-хубавото , което ще се сетя за територията е дано ви удари астероид комунисти смотани...

Приятелю, изключително си прав, но навън никой няма да те посрещне с хляб и сол, няма да ти бъде никак лесно. Образование не признават, гони те носталгия, ако си здрав и даяниш на бачкане може, но до време. Мисли, животът си е твой. Минах по този път и го знам много добре, от там се връщам. Така е, тук другарите подпомогнати от този Запад където отиваш чрез така наречената конвергенция на елитите си оправиха игрите, липсата на всякаква опозиция и бягството на народа зад граница им улесниха нещата още през 90 те години. За това сега не остана нищо нормално тук в България, това е накратко.

От само себеси нищо не се променя. По уредения свята също е станало с много усилия на всички и за много време, не за една нош. Не е подарено от властимащите "мислим много за вас и само за вас :) "

Бойко започна , а Киру уби надеждата ни за по-добър живот !

Нема да на бъди

Чета коментарите и се питам: Вие пишете, че ще ни управляват ДПС, или БСП, или Възраждане, или ПП + ДБ... Реално от 2 години ни управлява Радев + съветниците му от ДС + филиала на Решетников. И, вижте до къде ни докараха. Не вярвам на предварителните резултати защото удволетворяват само Радев, който ще продължи да ни управлява с поредното служебно...

Ами заслужаваме си дереджето. С 25% активност няма как да стане. ДПС като нищо ще имат 17-18% като дойдат гласовете от Турция

Повече от нашите политици ако си отворят устата ще изтърсят някоя глупост, така че по-добре е да мълчат. Имаме за пример Киро Тъпото...

Добре бе, сега като го няма Киро във властта с КОЙ ще се оправдавате ? А? Или ще продължите да се оправдавате с него, нищо,че човека бе 6 месеца на власт, а тези дето беха 12 години са като бели зайци от шапката невинни ?

Убедихте ли се, че сте 80% мало умници? Професора ви го каза много вярно. Едно е хубаво, че изчезвате със страшни темпове и заедно с държавата ще се затриете и комунистите.

Колко от вас гласуваха за харвардските пепета и за техните присъдружни ментета?!

а не хората.

Нека си спомним, че отново ще гласуваме със списъци, в които гласоподавателите (!) са 7 милиона. Нали знаете, че по последно преброяване сме под 6, с всички под 18 г. И това помага на фалшивата мантра за ниска избирателна активност. Списъците с мъртви души ще бъдат почистени един ден (!) след тези избори, когато в сила ще влезе резултатът от последното преброяване. Тези избори са последният шанс на добре изпитаните схеми за подмяна. Липсващите хора, които физически са в чужбина, например, гласуват там с паспорт, а тук, някой, който прилича на тях, гласува с личната им карта. Може даже и да няма аватар. Важно е документът да е там. Това е само една от машинациите, която ми е разказвана официално - пред камера, от политик, организирал избори и запознат с врътките. Има смисъл да се гласува, защото това е единственият вариант сметките на изборните математици да не излязат съвсем верни. Те имат интерес от ниска активност (уж) и излизане само на контролирани групи. Те знаят как да преливат гласове на партиите, които трябва да имат гласове. И умеят да саботират вота, там, където няма да е на тяхното. Знам колко е силно отвращението и усещането, че няма смисъл. Но това е най-силният им коз. Пасивността и отчаянието на тези със свободна воля, е автоимунното ни заболяване. Нищо не ви пречи да гласувате. Един независим глас може да неутрализира един контролиран. Но вие ще си прецените дали това усилие си струва.

Възраждане нали първа сила щеше да става... Всичко се оказа повече платено, дори БСП не минаха... Иначе е тъжно как никой не гласува, страшни сте всички, мрънкачи пред екран и нищо повече... Нека сега ДПС станат втори и си направят кабинета с Тиквун... Ще сте си го заслужили като стояхте и си пипахте...

машините.

Айде сега, надрусаният Киро, дето лъже,, маже и заобикаля правилата от пъпвия ден, герой! :)))

Ще я карам като пръскачка из лозе в ефир да я пусна ли ? Бах ва у нахаканите мършави курвета...

Дадеш ли властта на толкова прост народ като нашия, няма да има нищо добро за никого. На тази малка и забравена от Бога държава й трябва едно от трите: -Диктатура -Монархия -Президентска република Нищо друго няма да оправи обърканият, незаинтересован и отчаяно беден и необразован народ.

Колко старнно , че и аз днес си мислех същото ! Такива като нас не са за демокрация , а само тояга и диктатура - Онзи ден слушам по радиото един го питат : " колко плащат за глас ...?!" , а той вика : " Дават по 50 лв. , ама аз НИЩО НЕ знам .." , а днес пък по телевизията един казва , че дошла полицията и " ПОЧНАЛА за го арестува .." , за тъеговия с гласове ! Ако зависеше от мен бих ЗАБРАНИЛ на всеки без ГИМНАЗИЯ да гласува , без значение от възрастта !

Давай

Дали някой може да ми каже по каква причина на тези избори не се отразяват никакви предварителни резултати по новинарските сайтове, а само по разни платформи? Или нещо съм в грешка?

Елементарно, забранено е. За първи път повечето медии спазват правилата, с изключение на НИдЯлку.

Благодаря Ви! Не знаех за тази забрана. Обаче пък вчера точно тук ми излизаха НЕПРЕКЪСНАТО реклами на ПП. А уж беше ден за размисъл без агитация. Днес пак на същата партия ми излизат реклами във ФБ. Та уж е забранено и това, ама явно не съвсем. И си мисля: кой допуска за тази конкретна партия да не важат правилата?

Хахаха, това е абсурда на българската политика, правосъдие и правораздаване - хората си мислят, че правонарушението е норма, защото нито властта(медиите също са власт, с която се злоупотребява брутално, даже с цената на нарушаване на личното пространство, което е фундаментално човешко право, според Хартата за Правата на Човека) , нито администрация спазват законите.

Нека те "открехна" малко. Виж с`я, доста работи са забранени, ама заКОН, не за Лъв!(по стария виц), капиш? Лъвът (тоест ментора/кукловода) знаеш Кой е, за това могат да си прескачат закона (той тях не ги лови) и да си пускат реклами на недоправените си слуги (мекерета) – лъжлив кирчо и шавлив кокорчо!

Квото си цъкал това излиза, при мен са реклами на прахосмукачки и обувки, зашото това съм гледала напоследък в нета.

До сега гласувах на изборния маратон! Днес ме спря ковида, иначе пак щях да ида. Много е просто - не гласуваш ли, нямаш право да се сърдиш на никого, гласуваш ли, имаш право да презираш тия, за които си гласувал, или ако си доволен да идеш пак да ги подкрепиш! А ти искаш ли да си безгласна буква?

Не е нормално да говориш, когато четвъртата власт е слугинска.

Тръгнаха коментарите за бъдещи коалиции. Ай да кажа и моята прогноза: ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството. Честно и отговорно. Който ще ги чегърта - да ги чегърта на двоя отговорност. Единствения въпрос е дали ББ ще оглави такова правителство, или ще отстъпи място на лица, обвързани в миналото и с БСП /Кирил Ананиев/, и с ДСБ, и ДБГ /Дадиел Митов и Стоил Яков/ и с НДСВ.

С младите напред!

Този комунистически боклук Цолова,защо прави агитация

Важното е руските курви от "Вгъзраждани" да го духат, останалото е без значение...

Няма, няма :)

Няма как, ПП трябва да се коалират с ДПС и БКП. В името на промяната...

и промяна,ха,ха....само парапета знаят да хващат.

Тази урва що прави агитация?

Много ясно че няма смисъл да се гласува , с глупости не ми се забимава и на мен

ама ти си го знаеш

Възможна ли е вечеря в едната или другата посока без Имам Белдъ? Филията с мас и имам белдъта са на косъм да формират една калорична вечера. Но има още доста време. Готвачите ще се понапънат в края на работния ден, предполагам. Например някои от теизк оито са отишли за гъби мога тда сготвят. Та менюто към този час е напълно непредвидимо. Може да видим канадски пай със салата асорти А може и филия с мас и имам белдъ.

Няма да гласувам изобщо не ме вълнува

Т.е. подкрепяш случващото се през последните 32г?! Не гласувай, но и не мрънкай за последствията!

Хджата му е обешал 5 лв и кутия цигари за спам.

Задава се коалиция ПП-ДПС-БКП-ДБ !

И Възраждане!

Пропускаш Копейкин. С него нова коалиция на Радев става възможна ... математически.

ГЕРБ+ДПС+вЪЗРАЖДАНЕ.

Не е нормално за държава с преобладващо добре възпитано и високо образовано общество. За масата тук, всичко е нормално.

"ГЕРБ-ДПС" Kakво общо имат ГЕРБ и ДПС? Те никога не са управлявали заедно. В миналото ДПС бяха партньори на БКП, вашите коалиционни любимци, и двете партии се надпреварваха коя да краде повече. Щом не искате ГЕРБ, получавате ДПС и БКП.

В миналото ДПС бяха партньор и на СДС . Именно те бяха причината за падането на Филип Димитров. Което беше "неочаквано" за Костов /Санкин/, тогава авторитет...

Много лъжеш. СДС и ДПС никога не са били в коалиция.

Много вода изтече, но фактите са си факти: "28 октомври – депесарски шут свали кабинета на Филип Димитров и СДС" - https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/28-oktomvri-depesarski-shut-svali-kabineta-na-filip-dimitrov-i-sds-31096 "Известно е, че след като спечели изборите през октомври 1991 г. „с малко, но завинаги“, СДС нямаше достатъчно депутати, за да управлява самостоятелно. Тогава ДПС стана коалиционен партньор, като отказа министерски и други постове." "преди 22 години - на 28 октомври 1992 г., 12 народни представители от СДС промениха курса на страната, като не подкрепиха собственото си правителство, ръководено от Филип Димитров, и то подаде оставка. Основният лозунг на правителството на Филип Димитров бе "Смяна на системата", целта - да се сменят всички "стари кадри" чрез лустрация, да се променят изцяло политическите и икономическите условия в страната. Това не стана. България сигурно би изглеждала по друг начин, ако Филип Димитров бе останал на власт.Разбира се, в историята няма "ако". Но така или иначе тогава България бе на някакъв кръстопът. Ние трябва да осмисляме миналото си, за да не повтаряме едни и същи грешки." Защото "Имплантите на ДС в СДС - най-големите антикомунисти се оказаха ченгета" - https://faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/-implantite-na-ds-v-sds-nay-golemite-antikomunisti-se-okazaha-chengeta-59620

ПП върнаха ДПС на бял кон. Велика партия, пак ще гласувам за тях!

Да благодарим на Кирчо, че докара ДПС на власт, след като бяха опозиция над 15 години! Честито!

Таа си показва пичката за 2 лв.

Ма тя ли ги дава?

Стискам палци ДПС да надминат ПП. Резилът на Кирчо и Кокорчо ще е тотален!

'В тази предизборна кампания станахме свидетели на позабравена тенденция за целенасочено отсъствие от конвенционалните медии. Такъв е случаят с партия, която от години определя сама себе си като балансьор в българската политика.' Така са си преценили там, така са направили. За какво да плащат на 'конвенционалните медии', щом резултат няма?..

"Честито! Пак ще ни управляват ДПС!" Kaто не искате ГЕРБ, така ви се пада! Пожелавам ви ДПС+Възраждане+Янев+Трифонов+БКП!

ДПС=ГРОБ и ГРОБ=ДПС

Всеки който НЕ гласува автоматично помага на ДПС

Може пък да нямат какво да кажат, вече са се изчерпали с лъжите и не са измислили нови? А може просто да са си кухи по рождение и трябва да бъдем толерантни, да им осигурим подходящо лечение в чужбина и да ги натоварим на "Спартан"-а?Току-виж научили нещо и проговорили...

НЕ гласувам, защото всички български политици са помияри, като нас българите.

напълно нормално е да НЕ разговаряш с индивиди, които нарушават законите и Конституцията, които са дали лъжливи показания и са допринесли до незаконния арест на лидера на ГЕРБ.

Циганите били решавали вотът.... Те може и да решават вотът, но властта е в нас, българите. Посочете ми един циганин депутат или министър.....

Питай някой нормален да ти поразкаже за драгалевския циганин! п.п. Това не го пише в козяшките ти опорки!

гласувайте,ако не искате да ви управляват чужди господари!

българска партия днес,няколко кланящи се като Дарт Вейдър на Черния лорд ФАЩ и другото е талаш.Изборът е лесен

5 броя - 100 процентово руски партии, и 2 с много големи съмнения, че шефа пак е в маскве...

Дир бг явно е че сте платени от комунистите да правите пропаганда на изборния ден, гледайте де не изядете някоя жалба