НДК дава спешно 10 млн. лв. за система за сигурност

Ръководството на НДК дава 10 млн. лв. на фирма „Галчев инженеринг“ ЕООД.

Обратно в новината

Коментари - НДК дава спешно 10 млн. лв. за система за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мила ни Калинке, Много те моля, да изпишеш с думи числото от следния цитат от статията ти: "договор за инженеринг на сградата за 16 549 997.99 млн. лв. без ДДС". Щото то милиони - милиарди нещо ми се бъркат в неграмотната ми глава. :))

За тия пари може и на Пентагона да направят такава "глобална система".

Ай стига Бе!?!?!? Че то цялото НДК не струва толкова!

Ама как звучи само: единна хомогенна глобална система за сигурност. Как да не дадеш 10 милки за нея плюс още 2 за непредвидени разходи ! Очаквам фирмата дето ще вари кафето да и тя цуни 2 милки за 6 месеца.

При положение, че до председателството остават 4 месеца, няма никакво време да си играят на "демократични" обществени поръчки, които след това се обжалват с години.

Едни мутри раздават на други мутри заработените от народа пари

Пак едни пари хвърлени на вятъра.За каква сигурност става въпрос?Тук е най сигурното място на планетата.Щом кражбите продължават в особенно големи размери вече 28г.и българите си траят,от какво се опасява боко?От какво?Със сигурност България ще изчезне,нищо че е най сигурната и миролюбива държава.БКП ще я довърши тя се клонира и знае само едно- КРАДЕНЕ.

Защото ремонта бе тъй успешен под надзора на две маймуни за безчет милиони,хайде сега още 10млн. ама за сигурност.А накрая сигурно ще отпуснат и още няколко милиона за ново обзавеждане.

gonzales

американците не можаха да опазят Пентагона и небостъргачите, та ние сме решили това бунгало да опазим ... ай сиктир !!! нека закръглят сумата на 100 млн. не са предвидили ремонтите , които ще последват след този ремонт.

Галчев Инженеринът знае как стават работите -"дай за да получиш":)Ай на бас ,че мизата е над 50%!

Кучетата си лаят.... лапането продължава.

Интересно - сега дали минисър председателят ще разпореди проверка, като за празния стол? И като за всичко друго, маловажно?

Няма ли да го санирате НДК-то?

Леле, леле не ги е срам - продължават да наливат и крадът от това НДК, въпреки че се омазаха съвсем наскоро и продължават. А Явно тази фирма на Галчев е единствената, която за милиони всичко прави, така ли? Не е истина ...

ЯСНО Е , НО ТЪРСЕТЕ КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕ КОМИСИОННАТА!!!

Ореха на раздора , пак се харчат пари на калпак в НДК ! Тиквата вчера каза едно , днес друго се върши ! Крадете , лакомията ви няма край !