Кабинетът даде НДК на МК, но драмите продължават

Министърът културата Боил Банов ще упражнява правата на държавата в капитала на „Национален дворец на културата – Конгресен център София“, реши правителството.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът даде НДК на МК, но драмите продължават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това в БГ-то професионалисти няма ли бе? Как така пък нито един пост не е даден на професионалист? Сега пък, тоя -шефа на НДК бил тласнал ББ КЪМ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ! Лелееее, празно нема у тая държава!

Определено Боршош и Борисов сърбат заедно някакъв борш!Какво ли сърба пак Бойко?

Бойко, я се стегни малко. Дай им отпор малко.Качиха се на главите ни комунягите.

Няма бивш комунист - и Бойко е

100 години евреите комунизираха Земята. Сега пак те пък искат да я декомунизират. Като едно време в казармата - сутринта изравяй дупка, на обяд до вечерта да си я запълнил.

Какво се чудите?! През годините на прехода ни тук се бият различните кланове на ПОЛИТБЮРО НА БКП. Към настоящият момент останаха партизаните от бригада "Чавдар" (Боко и сие) и някои разпокъсани отряди от другите, които се самоизяждат. И така ще бъде още малко - докато бандата на Боко не извоюва пълна победа и не установи светлото бъдеще по нашите земи.

Сега остава някой да заснеме БХ-3 с някоя маргаритка късайки листенцата и броейки - Борша остава, Борша си заминава, остава, заминава, ос......- хахаххахаах

Това ми звучи като в един виц дето Петров винаги бил съгласен с началника си ,та той един път го попитал-Добре бе Петров,нямаш ли собствено мнение по въпроса. А Петров отговорил-Имам, но не съм съгласен с него.

всичко случващо се е показателно за нивото на корупция в страната. два олигархични кръга се бият и всичко това на фона на трагичното положение в държавата ни, всичко това е долно и отблъскващо.

Ето това е класически пример на едноличен АВТОРИТАРЕН режим, такъв не е имало и при Бокаса първи.Хак му е на народа, но нека да дойде председателството, за да можем да си кажем думата, защото у нас журналистите са купени, интелигенцията- заспала, а народа- народа е стадо, като му завъртиш сопата.Повече от ясно е , че става въпрос за много пари!!!!!!

Дали случайно, дали нарочно Лиляна Павлова хвърли камък в блатото... и сега след като жабите се разкрякаха остава да видим къде ще паднат пръските от тиня;)

Не разбрахте ли , че електората гласувал за вас , не е гласувал за вас , а ПРОТИВ БСП ?

Много ми е странно Павлова е с Боко от сума години какъв и е проблема да му звънне по джиесема и да сондира мнение да уволняват или не тоя Боршош Прилича ми на някаква медиина пушилка

"Отличничката'' на ГЕРБ се издъни , мноО си повярва . Марешки и Слави са виновни , а може би , най-вече и Русия .

До кога ще търпим тези некомпетентни управляващи като Борисов.Цветанов и цялото правителство. Да се потърси отговорност Също на всички български политици от 1990год. Да и.се конвискува се всичките имоти и парите им в ползва на държавата А те директно в затвора без значение от коя партия. Да така България ще се върне достойнството на световния пазар. Да без повече заягравания с български народ

Стига сте се заяждали с човека.Нали ще увеличи минималната пенсия с 20лв.,от един месец на всеки кръгал час го съобщават ще го ядосате и ще се откаже.Само комисиите ще решат проблемите.Кога не се знае.Колкото повече толкова повече за тях в парично изражение.Важното е да ги има.Иначе възнагражденията на дупетатите са ниски.

Тиквата е една пионка с кинти,а тия дето си го избират са тъпанари без кинти.

бахтиии идиоската дуржава

Айде аз не вярвах на приказки, че всяка 1 стотинка минава през него, ама и шишавата да не е разбрала и да се нахендри така е интересно.

Не ни липсва разнообразие- ежедневно и ежечасно провителството ни захранва с нови и нови фликфаци,каламбури и политически скечове. Хляб и зрелище! Ха наздраве

А,значи Супата Борш Му е бил кампания-мейкър......И сега,всинца са"благодарни".Свинетка вика"Мерси,Вожде,че ми махаш това НДК от крехките плещи!Бях решила да делнем едни кинти с теб,ама аз вече преядох-давай на Боршош и той да намаже,благодарЪ ти...." Супата и той щастлив и благодарен....абе както в приказките за принцове и принцеси. Ама май вече Свинетка нсе е толкова любима,колкото беше....драма.

Борисов -3 с нищо не се променил от 1 и 2 ,даже и по зле става ! Бойко вече се взе не за вожд ,а за цар ! Това е демонстрация " Аз коля и беся ,останали сте мишки на хранилка " . Само се питам кога ще е края на тая мъка с тоя човек !

и него ще затрият.

Премиерът Бойко Борисов поиска НДК да премине към Министерството на културата Питам се само , с какъв акъл /МОЖЕ БИ С НЕГОВИЯТ СИ/ Борисов върна "бушона" Боршош и даде един такъв безценен актив , като НДК да се управлява от възможно най-некомпетентното и бедно мистерство на кълтурата.

УОТСАП!!! Приложение за всеки смарт пич, добре че пуска и анализи! Та какво ставало: еврейчето бОрШОШ/шашма/ било откраднало много пари. Нямя лошо, но Тиквата била казала, че "който краде от държавата , краде от мене". Та, тука има сделка- крадливото еврейче/един малоумник писа че бил баалгарин, хахахаха/ се откупва със 70 % и остава да работи за тиквата. А алчната за всичко/в т.ч. и love/ паВЛОВА НЯМА ДА КРАДЕ ОТ ШЕФА СИ, т.е. и тя е превантивно предпазена от грешки/ да краде само love, а не пари/. Ихааа, ква комбинация!!!! ДАНС+ПРОКУРАТУРА - А СЕГА ДЕ!!!!

Лилето ще напуска ли това парично место , специално измислено за нея ?????????????????????

Бушонът, пардон министър в боко-3 сдаде фирата...

Проблемът е, че бушонът проявява инат и се опитва да не "пада", а през това време мрежата се "пържи".

лили-ту шъ подава ли оставка или шъ благодари на магнолски?!

Бързо настъпи този старт на голямото самоизяждане в кабинета Борисов 3.Но, това е просто само старт - голямите битки за кокала предстоят,все по-ужасяващи и страшни.Кулминацията се очаква да бъде с коалиционните партньори.

Пълен абсурд. "Патриотите" бламираха ББ в парламента, той остави вождовете им на ключови министерски постове. После самият ББ бламира друг водещ министър, този път от собствената си партия, без да го вади от кабинета. Нито намек за оставка от бламираната, въпреки явната гавра с нея. Медиите отразяват ставащото, все едно, че не се случва. Да се чуди човек дали сме в този или в някой "огледален" свят.

Велков е син на депутата от БСП Славчо Велков. Мисля , че скоро Лилито Павлово ще е депутат от БСП. А Боршош си е човек, който харчи държавната пара наволя, давайки огромни суми на разни артмениджъри псевдоартисти и други представители на ерзацкултурата в България, които разбира се са го защитили във Фейсбук, формирайки едно фалшиво "обществено" мнение.

Нямаме нужда от ренегати...

Борош - Шорош извади по-дебели връзки в едно посолство в един парк в южна София, явно са звъннали на боко, кой е правилният директор за НДК.

Смешници... Пълна излагация...

свинетката се прецака - ритнаха я от пътищата , сега и взеха и другата хранилка - явно на бацето му е писнало от тая лоена торба

Не му е писнало, просто реагира панически, както винаги...А ако нещата се усер.., виновни са му другите и е бил подведен, както винаги...Ако се окаже полезен ход - той го е направил своемременно и отривисто - както винаги...

Ще преди много години народът е възпял тази ситуазия с народна песен: Лиляно моме, Лиляно Я стани рано призори, Я стани рано призори- Чантичката и си върви...

КАКВОТО КАЖЕ "БАЩИЦАТА" ТОВА СТАВА В ТАЯ ДЪРЖАВА.... БОГ "ТИКВУН" СЕ Е ОКОПАЛ ЗДРАВО И НЯМА СЪБАРЯНЕ НА ГЛИНЕНИТЕ МУ КРАКА ОТ ПРОСТИЯ И МАЛОУМЕН НАРОД !!!!!

Не им ли омръзна на Борисов 3,Цветанов ,придворната Л,Павлова , дребните шефчета на Герб и ОПФ-Симеонов ,Каракачанов да се занимават с чикиджйски работи и с това кой е по по най.Това правителство май няма реална програма и приоритети и работи ден да мине друг да дойде запушвайки пробойните,които сами сътворяват.Осъзнах ,че днес България се управлява от политически свине с дипломи.

ГЕРБ ... където бутнеш и веднага започва да ВОНИ!!! Ама яко!!! За капак, този път само се разбутаха ... и още по-яко завоня. Чак Борисов се е уплашил и се намесва ... баси цирка!

Бойко пак навлиза в спиралата от тъпизми....както започна с винетките, билетчетата, Кристалина и накрая Цецка. Сега ми се струва , че навлиза пак в подобна фаза! Сега неговите почнаха да се репчат и на Радев/ а той не е БСП/ и накрая пак ще съжалява щото Радев е пич!

Как Бойко го връща при положение, че Прокуратурата проверява дали Мирослав Боршош е изразходил част от 17 млн. лв., отпуснати на НДК за Председателството на ЕС, за плащания по стари договори.

А Лиляна Павлова - министър за българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. , Тя какво ще прави ? като няма база ? Хем тя отговаря за събитието на века , а пък няма правомощия !?

Боршош явно има какво да покаже при нужда! И сега крадливото Лили какъв министър ще е? Че то голямато крадене беше в НДК, те за това я и сложиха там. А сега ще трябва да крадне само от пътя до летището, осветление и трева.

Най - добре Жан-Клод Юнкер да ни отнеме Българското председателство на ЕС да се свърши с тая МЪКА !

Дир, абе кой е този на снимка бе?! )Прилича на някъв намалоумен )

Не малоумен бе, а гузен и несигурен на това прилича което си е так!

Задава се кабинет " Борисов - 4 " !

Голяма излагация ни чака с председателството на ЕС. Голяма даже за техните евроатлантически представи. Дали да не се откажем докато е време? Кой каквото откраднал покрай това, откраднал.

П.П. А Боце направо започвам да го съжалявам.

Борисов, неизбежното започва да се случва - "партията" ГЕРБ, създадена като търговско дружество на принципа за "усвояване" и "разпределяне" на "средства", без ясна идеология освен лъжи и манипулации, без ясни ценности освен наглост и кражби, без професионални кадри освен калинки превърнали се в пиявици, без широка подкрепа освен държавни служители, фирми печелещи ОП, цигани и семействата им ... с такава "партия" се случва нещо много просто - започва да се самоизяжда и изчезва ... но тъй като в природата нищо не се губи, мнго мие интересно в какво ще се "претвори" ?!

Добре казано и валидно за ВСЯКА една полит партия в БГ.

Щом Вожда е решил така добре, но и ние индианците имаме право да разберем защо го е направил в противен случай, вожде събирай си дърмите и дето конят те отведе ;)

Ами или защото толкова може, или защото му е толкова акъла, или защото и двете заедно.

За какво са ни изобщо Бойко Полицаите,като няма никакви закони за убийците,тази Ренца,ако беше във Америка,дали щяха да я пуснат под гаранция,ако там беше сгазила полицай а??и друго,защо съда се смили над нея,че била имала две малки деца и сама се грижела за тях,и и намалиха гаранцията от 10.000лв на 6.000лв а?а на жената на убитият полицаи Палазова,някой ще си съчувства ли че сега тя остава самотна майка със две малки дечица сирачета а???и защо я съжалявате тази убийца че нямала пари за гаранцията,а пари за джипа убиец от къде има а?всичко във тази скапана държава върви на опаки,и близките 50г няма да се оправим да знаете,няма никаква справедливост на този свят,депутатите и бизнесмени,не могат да разберат при подобен случай какво му е на пострадалият човек,от системата наречена съд.