Коментари - Друмев: 1.3 млн. лв. са похарчени само за пиар на НДК | dnes.dir.bg
назад

Друмев: 1.3 млн. лв. са похарчени само за пиар на НДК

НДК - реализира чиста загуба от 9 270 000 лева през 2015 г., а близо 10 милиона лева през 2016 г. Това заяви за Дир.бг бившият директор на НДК Христо Друмев.

Обратно в новината

Коментари - Друмев: 1.3 млн. лв. са похарчени само за пиар на НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не може да усвоява средства по-добре от мен! Искам пак да покажа как се управлява НДКГолям ми е меракът.......обещавам на Лилето да не я разочаровам.

1) Кой носи политическата отговорност за действията на един изпълнителен директор на скъп държавен актив - НДК, който се води към някое министерство? 2) какво значи: "Министърът отказал да подпише отчета на НДК, значи постъпил държавнически." ? 3) Значи ли това, че министърът отказва да поеме политическата отговорност за действията на подшефния му директор, който дори не е сменил? За какво тогава си получава заплатата управляващият министър - само за да му се води такава позиция в CV-то ли?

ДА НЕ ЧУПА ГЛАВИ! ...ФАНА ЛИ ВИ ДА КРАДЕТЕ - НА ПИЛОНИТЕ ПРЕД НДК!

От тези ремонти да не останем накрая и без НДК? Да не изчегъртат всичкия мрамор и да налепят трето качество теракотени плочки? Въобще - има ли някой в това държавно управление, който е НАЯСНО КАКВО И ЗАЩО СЕ СЛУЧВА в НДК?

Важното е, че бабаа Бъчи има измачкани чаршафи! Не и личи много, но и тя е човечЕ и си има нужди...

Друмев каква загуба е реализирал?

Навсякъде е така - пари бол /от нашите естествено/. Общини, държавни предприятия пи ари на килограм. Защо са им там освен за да ни замазват очите по грамотно.

Моите пчелички са:цв.цв., томислав дончев,вежди рашидов,лиляна павлова,йорданка презфъндъкова,митко николов...продължете.Навсякъде вони на корупция.Българио ,тежко и горко ти.Загинала си.

..какво излиза-20 000 000 мил. за 2 г. сапохарчените народни пари ,за да се руши една сграда,която ни измива очите пред света. Тоя Боршош е за бесилката.Защо го търпяха толкова? Защо Боце го върна на поста след като Павлова го уволни? ЯСНО Е! Престъпници.

Този Друмев що не си гледа пенсията и натрупаното от НДК и да се скрие вдън земя. Десетки години управляваше НДК като частно предприятие което хем е държавно хем не се води и отчита никъде. Прекалява и накрая ще се озове в панделата защото далаверите си остават. НДК е социалистическо недоразумение което наистина се нуждае от основна реконструкция за да придобие съвременни технически измерения и експлоатация. Окачените гипсови тавани вече са безнадеждно остарели.

За пръв път чувам гипса да старее, една боя за освежаване и стават нови. Нооо някой май има друг интерес.

Чета написаното и недоумявам как такъв човек може да е " Работила в НДТК"

Ех, Друмев описва малка частичка от развихрилото се в последните години "усвояване" на пари. На финала се появава по телевизията онзи нагрухал се пожарникаро-мутро-премиер и започва да надвиква всички колко много бил свършил. Какво - обогатил е разни хора, топвайки си човката и той във всяко такова начинание.

Герб са специалисти по крадени от обществени поръчки, пък и Цацата е техен!

Вече 27 г по този начин се краде и руши България.

и откраднатото заминава както винаги в москва.

Ето къде излитат Грипените. За съжаление такива места в България са стотици. От Челопеч само излитат ежемесечно една въздушна армада чистак нови Грипени, ако добавим американските тецове, Кремиковци, Белене и ... ще се покрие цяла България със самолети.

Защо не го взривят тоя ОГРОМЕН ПАМЕТНИК на Комунизма и Тодор Живков??? Сега и не могат да го боядисат.

Боже, този старец защо не се скрие веднъж завинаги, омръзна ни ченгета да ни поучават......

Ся ще ви разкажа една напълно измислена история: Отиваш в НДК и наемаш зала 1. Цената беше 7000 лв. За които ти издават фактура без ДДС от някаква измислена фирма. Плащаш още около 2-3 хиляди за сценични работници - пари на ръка, без документ. В деня на концерта виждаш залата пълна до тавана и си щастлив. Отчетът на билетите, обаче, показва, че в залата е имало малко над 400 човека, и то на най-евтините места. Твои пропускари не можеш за вземеш - само служители на НДК. 1:1 същата история и със сергиите за гащи. НДК беше печатница за пари, ръководена от партньора по бридж на ген. Гоцев, които дори Костов не успя да махне от НДК.

Да се създаде държавен оргам за КОНТРОЛ на разходите в Държавната администрация, който да бъде управляван официално от холандски прокурор и агентурната му мрежа да е от германци.

Мизерници

Оставам с впечатление, че за която и партия да гласувам, новините които ще чета след изборите са еднакви, две партии са от двете страни на една и съща монета която няма да иде при избирателя и няма да е похарчена за неговото благо.

Добре де,злоупотреби имало,ама защо разни държавни контролни органи не коментират и действат,а ченгето Друмев прави това?!Кой е заинтересован?

Разбираш ли, Лилето и Веждичката били взели държавническо решение уволнявайки Боршош и сигнализирайки за проблеми, но дума не се обелва за Боцето, който по тази логика не е взел "държавническо решение" възстановявайки стария си другар от кметските си времена обратно на поста. И Лилето склонявайки преклонно главица излиза, че вече и тя не действа "държавнически". Е - питам аз, има ли държавност у нас по логиката на Друмев?!?

Вземаш финансиране и наемаш първите срещнати фирми с най-големите "майстори" и гледаш от страни как всичко пропада все едно си на представление на клоуни в цирка. "Фирмата, която е свалила тавана, се оказало, че не може да го възстанови, но за сметка на това обещала, че ще сътвори нещо много добро, което струва едни 600 000 - 700 000 лева", уточнява Друмев" Хем се осрали,хем и с по добро предложение,Но срещу астрономическо заплащане и отговорниците си казали съгласни сме!?Да вземеш Боршош и Станиславов и фирмата и направо всички да ги хвърлиш от покрива на НДК. После защо нищо не върви както трябва в България.Всеки си прави каквото иска и накрая най-много едно скапано уволнение за наказание.

медиите от ГЕРБ. Преди рекламираха еврофондовете, сега рекламират НДК. После защо сме на 109 място по свобода на словото. Каква свобода, какви 5 лева. Всички медии обслужват най-угоднически ГЕРБ. А Мария Габриел щяла да се бори с фалшивата информация. Няколко пъти писах. Сутрин пускаш БНТ - човек от ГЕРБ, БТВ - пак от ГЕРБ, за Нова да не говорим. Гьобелс е казал - повтори една лъжа 1000 пъти и тя ще стане истина.

се краде яко, с милиони и милиарди, а те пак и пак го избират, до пълон затриване на България, бравос!

Заради мен ще намерят начин да окрадат десетки милиони.До сега как се движеха по тия плочки, под този таван?

Навсякъде, където е минала куКунева - трева не никне. Като се почне от спрените реактори в АЕЦ Козлодуй, мине се през образованието (вчерашните протести в СМГ също индиректно са провокирани от решение на куКунева всички ученически състезания и олимпиади да минават през една частна фирма), и се стигне до решението - не резиденция Бояна да е домакин на евро председателството, а НДК!

ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА- КРАДЕ СЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО- НЯМА СЪД ,НЯМА ЗАТВОР...

Търпеливия народ се радва на пладнешките безочливи всекидневни обири на нашите избраници

ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ ДНЕС МАЙМУНИТЕ НАПУСКАТ РАКОВСКИ 134 ???

СЕКИРА ЗА МУТРИТЕ .... А ТЕХНИТЕ МАЙМУНИ ЩЕ СИ УМРАТ ЕСТЕСТВЕНО - КАТО СИНЯТА ИДЕЯ :)))

kirchevo

Айде и ТОЯ излезе от НАФТАЛИНА. мумифицирал се е и се надява на второ столетие.