1200 балона над НДК напомниха за жертвите на рака на гърдата

1200 розови балона полетяха над НДК в София в памет на загубилите битката с рака на гърдата и в подкрепа на жените, които се борят с тежката болест.

Обратно в новината

Коментари - 1200 балона над НДК напомниха за жертвите на рака на гърдата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо една неизвестна преди 50 години болест взима такъв връх в началото на 21 век . Имаме най-голям скок в медицината през този период, техника , медицинска апаратура, лекарства, ваксини и качествени храни , а хората все повече умират от рак , инсулт, инфаркт и др. болести. Като че ли има нещо сбъркано в матрицата.

напълно разбирам черногледството у нас ... и розовите балони на фона на корупцията , немотията и престъпността стават черни ... дано бог бъде милостив и никои не боледува !!!

Корупция, немотия и престъпност? Не е черногледство, а сбъркано социално мислене. В кошарата и Господ не вкарва. Ако всички чакат на бюджета...

Маааалка грешка, не е сбъркано социално мислене, а е сбъркано управление.

Отвратително! И къде ще отидат тези балони??? Пак в природата, че да има "Да изчистим България...".

Егаси черногледството, виждам само разхищение на средства/балони/, замърсяване на природната среда/балони/ и сигурно пренасочване на потоци от здравната каса. Безплатни прегледи, просто няма място за записване и като балоните, въздух под налягане.

Ако не се досещате, защо кметицата спечели битката с рака, а леля Иванка от село не я спечели, то можете да питате Евростат ...

С нашето здравеопазване, май наистина е по-добре да се лекуваме, като пускаме розови балони.....