Назначиха проверка в Пето районно управление в столицата заради случая с Иван Владимиров

Ще се извършва цялостен преглед на действията на полицейските служители по отношение на приети във времето сигнали

Обратно в новината

Коментари - Назначиха проверка в Пето районно управление в столицата заради случая с Иван Владимиров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега ще изкарат виновни полицията или някой неудобни от полицията за това че някакъв луд застрелял друг луд

Може да се каже хиперактивен с неограничени възможности и са с капацитет на работа който не представлява за никой нищо и никому затова че някой нещо е траел и е под ножа на много хора наречени имот на мафия и смях да твърдя че всичко е поставени лица в качеството на герои и с много неактивни и нелогични мисли и не трябва мислене на база психоболни и върнати от психиатрия от затвори мисля че не е мястото тези хора да са на свобода и трябва първо да минат през едни сме да кажа психологични въпроси за да се изградят като капацитет на работа и хора които могат да управляват себе си и най-вече други хора които работят в сферата на полицията и в съдебната реформа защото в българия и не съм в българия в света има много неграмотни хора и това се избирани с цел да се правят проблеми и да се изграждат като нерегламентирани хора които подвеждат други с цел да изчезнем като нация благодаря ви.

Вай, тоя ще да е бил доста некадърен психолог...

Видео запис или дори един свидетел на стрелбата има ли. Как решихте тогава кой е убиеца . Врачка в Dirbg ви каза, имате пророчески дарби или избрахте комшия с когото той често имал спречквания? Убитият може да е спал с 1000 жени откъде знаете ,че фрустриран съпруг не е влязал и му е теглил куршума. Няма свидетели откъде знаете,че друг не го е гръмнал в главата,че сам не се е самоубил или отнел пистолет от полицая, изпунал го на земята пищова гръмнал -край.Как така раздавате присъди това е подсъдно.Полицията и Прокуратурата са едни нищо правещи за вас така ги наричате. Презумпция за невинност чували ли сте. Доказателства доказващи убийство ? Съда кога прие всички доказателства от МВР и Прокуратурата счете ,че са събрани по надлежният ред на НПК и се произнесе с влязла в сила присъда?

Гледах по тв.ON AIR един брадат козел приятел на убития да се изказва че не бил убит ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН а американски гражданин. И полицията по друг начин трябвало да действа.

Гледал си, ама явно не си чул какво каза "козела", а то беше, че щом убития е живял в САЩ предполага да е и с американско гражданство , и по тази линия се надява да се получи адекватно разследване. Но пък тия от посолството на САЩ мен ме съмнява да се загрижат за някой с двойно гражданство и да се получи нещо по-сериозно от съдебно протакане.

Туй са кореняците Софианци що се учудвате Аз от село додох вече 3 апартамента давам на такива Кореняци софианци дет живеят с мама бизнес имам и ми работят жалкарите и все слушам как Пришълците им взимали работата.Ама то ако не сме пришълците да ви наемем и осигурим къде да живеете ще живеете по улицат аи в РАБФАКА На Корнела бе слабоумници .На 50г живее с мама .Вашта мама простовата столична и тъпа.

Пак питам всички завършени супер олита тук. Ако го беше утрепал с тояга то в Гората на оглед и за проверка на всички дървета ли щяхте да ходите смотаняци ? Ко прайте в районното.Идете и вижте тоя смотаняк психолог що не си е чел книгите ине как се управляват и манипулират фатмаци.

Така се случва понякога със заядливи комшии.

Софийска класика. Жертвата - типичен софийски еничар, смятащ сащ за най-прекрасното място на Земята, живее с майка си, най-вероятно латентен педал. Убиецът - типичен агресивен до безумие софиец. Софийска класика.....

И убиецът живее с мама ;))

Ами в селата винаги има по един , че и повече такива. Някой от тях пазени ,защото са синчета на местния феодал. Всички знаем за тях, но родната милиция ги е страх да ги подхване.

Не може един човек да тероризира цял вход. В такъв случай просто не се дава възможност на този човек да си "разиграва коня". Всички живущи до един е трябвало да подадат общата жалба с подписите си в прокуратурата. Ако е необходимо , всички заинтересовани лица е трябвало да бъдат в прокуратурата и да не оставят на мира никого. Ако е необходимо, такъв собственик трябва да бъде изведен от етажната собственост. Такива екземпляри трябва да се преследват не само от закона , но и от всеки един от обществото. Все пак хората, които спазват законите са повече от такива като този. Всички трябва да сме непримирими и обединени спрямо хора , които са се самозабравили и си мислят , че те са господари на света.

Дано най-накрая онези корумпирани селяци в служба КОС на 5-то РПУ изядат бахура !!!!!!!!!!!

За сгрешена фактура при покупка на кола от чужбина, НАП ми пусна проверка като физическо лице, за да събере евентуално ДДС. КАТ беше подало информацията на НАП, в КАТ трябваше да подам молба, за да видя документите с които фирмата ми бе докарал колата. Разликата от една нула не беше убягнала на някой служител в Кат, както на мен. Доста главоболия имах, но с хубав край. За какво ви пиша това, защото това е доказателство, че хората в тази система си вършат работата, но може би са мотивирани с проценти от събраното или нещо друго. В случая на убитите от наслиници, така наречените предизвестени смъртности, хората приемащи и разследващи не са мотивирани, нито морално, нито финансово, нито законово. И тези убийства ще продължават.

Лошото, е че какъвто и да е резултатата от проверката в най-добрия случай ще сменят шефа на районното, по-вероятно някой да бъде наказан с мъмрене.

Скапана Колониална полуция. СЛуги на колониалното правителство и господари. Нека братя се вдигнем на въстание срещу тези народни изеднци

Назначени проверка в СО за вандалството в Южния парк с отсичането на цяла гора,но явно никой не смее да се противи на мутрите.

След дъжд качулка. Уволнение на всички по веригата. С доживотна забрана за заемане на същата или сходна длъжност.

И да, ще станат ядосани кисели бивши ченгета със законни оръжия. "ОГЪН "

И тя се завърши като акциите на Гешев в Горна Оряховица: много шум, нито един арестуван или осъден

Прави впечатление че винаги тези съседи убийци са бивши военни или полицаи. защо ли?? убедена съм че повечето са комунисти русофили със сиво съветско излъчване от едно време…сега да лежи до гроб тоя идиот.. един ненормалник по малко.. дали не е бил и член на Възраждане!?

Как пък стигна до извода , че са "всички" . Но да, всъщност, аз пък кво те троля - измежду двете обявени в мдиите съседски свади, завършили с фатален край, и двете са дело но бивши унформени, в този контекст, да всички са :) Там по селата бабите дето ги убиват за 10 лева младите им съседи, и пияндурниците дето се колят взаимно през ден - тях не ги вкарваме в представителната ивадка, щото не са военни или полицаи:)

Като болшинството от обществените отношения, ЗУЕС /Закона за етажната собственост/ също не работи. Безотчетност, сражби от касата на ЕС, изострени междусъседски отношения, измами, повсеместно нарушаване на строителство по ЕС,, безстопанственост и какво ли още не. Та не седмо, ами и хилядно ПУ не е в състояние да реши проблема, след като МРРБ, общини, кметства, държавни и общински силови структури и пр. нехаят и бездействат.

Както си го казах двамата милиционерски галфони по бтв днес, няма никакъв смисъл от тази милиция. Да ги уволняват всичките и да се маха тази черна дупка за точене на пари.

защо трябва да умре човек в България, за да се задействат службите? Сигналите били междусъседски, и какво от това? Не трябва ли да изпълняват задълженията си при подобни сигнали, та ако ще за един спор и 1000 сигнала да са подадени, та дори и да незначителни и фиктивни? Как служба КОС към 5 РУ е подновявала разрешителното за оръжие на един психично болен човек? Не са ли виждали, като са ходили у тях, че живее като клошар и не може да му се гласува доверие да притежава оръжие? Защото дори и при подновяване, служителите на служба КОС по закон са длъжни да отидат в дома на човека, на който подновявате разрешителни, за да проверят за наличието на каса и дали здраво закрепени за пода и стената! Ако пък не е имал официално разрешително за оръжието, как никой в това районно управление не обърна внимание на сигналите, още повече, че както след сутрешното интервю на съседите на убиеца, в тях е писало, че заплашва съседите си с разстрел. Логично е от полицията да го проследят дали наистина този човек притежава незаконно оръжие и да му го приберат! А не сега да правят проверки, когато вече има мъртъв човек, заради тяхната немърливост!!!

Чак да ходят лично да проверяват дали ти е анкерирана касата за стоманобетонен елемент... Подписваш една декларация, че условието е изпълнено и това е.

освен декларацията по закон са длъжни да отидат на място и да проверят, но болшинството не го правят!

Само си пропуснал да ми цитираш текста, било от ЗКВВООБ или от правилника за прилагането му, в който пише, че служител на КОС обикаля лично да проверява дали касата е анкерирана към стоманобетонен елемент, а не към тухлена стена. Също така и как го удостоверява това - кърти мазилка, за да види какво има отдолу, ли? Длъжен си да имаш каса и декларираш, че е така. Пък ако не е и стане сакатлък, ще го отнесеш по неедна алинея.

Минусите ви са ясни, ама дайте законовия текст.

Този психолог по добре да беше следвал градинарство презюмирам щеше да е още жив.Освен ако не ядоса и някой колега градинар с градинска ножица да му отреже главата тогава всички магазини за земеделско оборудване ли щеше да проверявате? Превантиране престъплението убийство се извършва чрез психиатрична експертиза за да докажеш,че носителите на оръжие МВР и психолозите съответно са адекватни на себе си и способни безопасно да носят службата си и оръжие за да пазят обществото здраво. Масовката трябва да извърши превенция чрез образование,че не може да ескалираш скандали и ситуации в които не си на 101% сигурен,че ще излезеш цял.

Какво написа? Изсмука нещо от пръстите, за да оневиниш убиеца? Интересно, прави ми в печатление в тази медия, че болшинството са русофили, защитаващи убийци, кардци, изнасилвачи и пр. Ход подобни статии винаги има по много, като вас. За граматика, няма и да пиша, тя ви е тотално непозната.

Х и П са ми едно до друго на клавиатурата, Под имах предвид, а не Ход.

Написах нещо ,което инфантил като теб едва ли смогва да проумее за да не му разпилеят мозъка на улицата ама нейсе..Явно ще те четем и теб когато някоя пенсия ти свети маслото.

Бреех ,имало и още некой дето пишел на БДС клавиатура, сега, ако кажеш и че удряш по десетопръстнатас със 140 символа в минута....те обявявам за истнинска народно съкровище , истинска реликва и един последните живи- машинописец/машинописка:)

Че кой пише на фонетична в днешно време? Времето на шльокавицата също отдавна изтече и остана за маргиналите. Самият аз, на фонетична не съм писал даже и по времето, когато повечето клавиатури идваха голи и тук им лепяха нашите букви.

А БТВ няма ли да я проверяват. Тя е показала гледаната точка само на едната страна в този конфликт, което е напълно непрофесионално и така тя е взела страна в този спор. Те да не са съд, че да решават че еди кой си е прав?!?!? Това може да е наляло масло в огъня. Тоя проблем е трупащ се в рамиките на 30 години...и еднада страна, хоп се появява по телевизията и другата, хоп стреля... Очевидно, че психологът е имал сериозен проблем, за да прави такива изкавания по телевизията. Очевидно е също, че другата страна също е имала сериозен проблем, за да се стигне да убива. Възможно е ескалирането на конфликта на ниво телевизия, без едната страна да е представена да е довело до този край....

sawo

Как все от всичко разбирате и всичко знаете? Другата страна може да не желае да коментира, имат законово право на отговор, явно не са го ползвали.

Ако го беше заклал с нож какво всички магазини за ножове ли щеше да проверявате малоумници?

Бъдете хладнокръвно обективни и точни!Проверките ще бъдат елементарни и няма да включват само едно нещо-Проверяващите да обяснят какво е трябвало да извърши полицаят при когото е преписката, как и какъв ще бъде резултата! Иначе ни е ясно целта на проверяващите- няколко виновни в низините за да ни се хилят онези от висините! А, иначе кво? Случаят е удобен за доизпържване на мозъчетата..... Кой да пита какво става с многото милиони наши пари задигнати с апашки номера покрай " Хемус", нали имаше обвинени и нещо разследваха.Някой да попита какво става с откраднатите от енергетиката милиарди? А, откраднатите милиарди от НАП.... забравихте ли Мургина? А, онова девойче с дънковото яке дето трябваше да ни осигури милиардни инвестиции срещу петцифрена месечна заплата и сега се прави на депутатка от герб.А, киро добрев и интересите му на разни места и офисите във Виена. а......три тома няма да стигнат да напиша онова,което и вие знаете, но си мълчим за да не се ядоса началника.

Нама какво да проверявате 5 районно управление на МВР проверете всички неграмотни и слабоумни психолози като тоя парцаливец от снимката. Каква им е квалификацията кой им издаде диплом и кой ги учи ,че с въоръжен съсед сбивш Полицай есе комуникира като го псуваш на майка.

Бе, не е баш като да няма за какво да го проверяват конкретно пето, а също и останалите до девето.

Милиционер ли е не ми го хвали. По тази логика да изтрепем половината държава щото псуват на майка? Не можа ли да му шибне 2 шамара, а го е гръмнал.

Калсическо разсъждение на пенсионер - роб. Толкова сте предвидими, жалки, раболепни, малки човечета. А как се общува, подмазваш му се и го оставяш да си вее байряка или се бориш да има работещи институции, за да не може да си вее байряка, а ти да си запазиш достойнството /знаете ли значението на тази дума, защото от творбата ви не си личи/. Колко соц-мислене ни демонстрирахте с изказването, което написахте, надали го осъзнавате.

Ти за това нямаш диплома, за да не се налага да те проверяват. Иначе информацията е достъпна (но на английски) - завършил е доктурантура по психология в Университета на Невада (със стипендия). Ако се чудиш кое е това учебно заведение, недей, едва ли ще те допусне някой дори в двора му. Колкото до квалификацията на Иван като психолог, също недей се кахъри. Хонорарите за посещение при него бяха далеч над финансовите възможности на българския пенсионер.

Оф, не си мислете, че българите още робуват на чуждопоклонничество. Кой е тоя велик невандски университет, че не ми се рови да му търся дипломата на този юнак? Тоя в Рино или оня в Лас Вегас, ха, ха? Дето са в дъното на класацията топ 200. То вече Корнел или Бъркли не значат, това, което значеха, хеле пък в ултра хуманитарните профили като shrinking, liberal arts и Afican-American studies... Не стига, че там гарантирано е имало мормонски глупости, ами и завършил специалност да си приказва с нещастници срещу заплащане. Нещо между платен приятел и компаньон - ха, ха. Да беше барем завършил Уест пойнт или Анаполис, едва ли щеше да се докара да го гръмнат така.

Кирчо и Кокорчо хубаво искаха да съкратят половината полицаи, но народа си харесва мизерията.

Сега да очакваме -убиецът е вдигнал кръвно, налага се спешна операци, страда от кокоша слепота, трябва да се грижи за болтата си майка, съседите са го предизвиквали постоянно и т.н.....

Да, полицията пази техните хора, дори да знаят ,че са корумпирани. Лично имаме жалба срещу кражба по съседски и полицията защитава крадеца, като бивши служители. Докато не се измете двора и от последния недосегаем боклук, така ще е.

Би трябвало всички полицаи, които са скрили оплаквания срещу полицая да се привлекат като съучастници в убийство.

Няма смисъл от проверки, след като само преди известно време видяхме как полицията от 06 РПУ София, задържа абсолютно невинен човек на детска площадка в кв Белите брези, който бе нападнат от дрогиран бандит с нож, пред очите на десетки малки дечица. Полицаите познаваха нападателя, не го арестуваха, въпреки ,че същия от години пресреща и заплашва десетки хора. Просто бизнес!

Аналогичен случай и в пето - мен ме нападат пияни и друсани, при това на запис, после само мен ме прибират и прокурорът започва да се почесва и да умува по НК за опит за убийство от моя страна - ха, ха, ха.

Всичко е корупция, всички са над закона. Трябва някой да яхне метлата и да сложи нещата в ред. Дали ще се намери поне един бедуин … Бивши и настоящи навсякъде са със самочувствие без покритие. Все още законите на ДС са в действие и никой не може да ги пипне,стълби, чадъри, оръжие всичко е при тях.

след дъжд качулка! Човека си замина и никаква проверка няма да го върне!

И кво? Ще проверяват доскорошната началничка - кака ми Мариета, ли? Ама само за тоя случай, ли? Или и до моя могат да опрат, с няколко години закъснение?

Един луд човек си е луд и с нож и с пистолет и най-обикновена тухла в ръцете. Вещи по стълби и коридори създават проблем хората да се евакуират при заметресения и пожари да пази Бог! Кой трябва да реши кой луд е опасен и кой да бъде прибран? Къде? Като го предупреди полицая/прокурора този луд, той дали е разбрал? Такива хора има на много места. Намазани врати, одрани коли( нарочно) и други такива дреболии са ежедневие. Нека случилото се да не е поредното всяко чудо за три дни!

Мимимум 20 години в единична килия, с кофа, вместо тоалетна. 5 см процеп вместо прозорец и хляб натопен в оцет-сутрин, обед, вечер. През нощта, облечен в дамски комбенизон и с червило-при рецедивистите за булка. Строго, но справедливо

И после ще осъдят държавата в Страсбург за нехуманно отношение към затворниците и ЕС ще ни се накара едно хубаво и до там. Няма такива работи вече...

След дъжд - качулка!

Бивш военен, който живее в късна възраст с майка си - има голяма вероятност да е лабилен и не бива да притежава оръжие.

И сега като почне един труд да кипи в Пето районно .....безмислен...Вместо началникът да нареди преразглждане и обновяване на процедурите и сроковете за действие по сигнали , той ще ги прати ушавите да се ровят в архивите..

Стрелеца му пука на шушулката! С тая прокуратура три месеца условно!

На всички жалби хвърлени в кофата? Смешници! Вече дори знаем заключението: всичко е наред и никой не е допуснал нередност! Полицията е мафията в тази страна! Изроди!