Найденов: Ако нещо се случи с мен, всички свидетели срещу Божков ще се уплашат

Ако парламентът гласува проекти, с които приходите на хазартните оператори ще спаднат, вероятно ще намаля парите, които давам за спортно спонсорство, каза Цветомир Найденов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предателите никой не ги обича - нито свои, нито чужди.

Не АКО, а КАТО. Да си мислил преди да де продадеш на Педеройко Педерисов.

Този не е ли собственикът на ЕФБЕТ? Същия сайт така пламенно рекламиран от ДИРа? Демек чисти конкуренцията за да може неговият бизнес да процъфтява.

Не го познавам този Найденов, но вместо да извади очи, изписа вежди. Направи Божков жертна, вдигна му рейтинга по-високо от Боковия - почти национале герой.

И твоят ред ще дойде ...

БОКЛУК

Говориш за ръката, дето още целуваш?

Ма кво сте се загрижили, бе свидетилите?! Ми обърнете се към Каскета - нали сте негови вече хора, не на Черепа! Каскетът има цяло супертайно, супермощно и всемогъщо Бюро за защита на свидетелите - те ще ви опазят! Докато самите те не ви ликвидират, когато му дойде времето и станете излишни.

Абе тоз мишок много се ококори откакто го няма ятреба. навря си гадните реклами и залива отвред с хазартната си помия! Той Божков има дълга ръка, ще те стигне, мишко !

Горкия жив да го оплачеш. Да му съберем малко пари да си купи и той самолет като на Божков !

Че Черепа е боклук това го знаем, но и съзаклятника му Найденов и той е същия боклук! Този е знаел за всички далавери на Божков и си е мълчал! А може би е участвал заедно с него!?

Поредният боклук! Много станаха вече!

И твоите фирми ще взвмат и ти един ден ако оцелееш ще бягаш на някаде

Този плъх много на сериозно се взе.

Когато една държава разчита да се пълни хазната от хазарт,пиянство и разврат,нещата свършват зле за всички. Развръзката предстои.

Домуз ТВ е "закрижена" за сигурността на най-големите ла*на в държавата

Че тия мисирки само лай...а показват. Носят се е ефира - пеефски, борисоф и компания

Само нека да се случи, пък ще му мислим тогава

да видя още един мошеник убит!

до ден днеш делеше парите с "престъпника" Божков, а сега плачеш, че може да те гръмне....не се притеснявай, света няма да изчезне без теб, много такива като теб ги отстреляха и апокалипсис не настъпи!

Споко цеки няма да плачим и да липсваш на 99% от българите а единствено на близките си и на съдружниците си в недостойния ти живот дето искаш да го поокрасиш с твоите ''спонсорства''...

А бе нека ти се случи, пък след това ще мислим. На вас мафиотите винаги все нещо ви се случва.

Боклук! И сега трябва 200 гардове от НСО да го пазят?

Ако си вода не напита защо ли се страхуваш! Много има да се пише и за теб, но не ти е дошло времето. Когато си изиграеш ролята, която сценаристи като ББ,Горанов и останалите от групата са ти написали ще имаш основание за страх! Ти, "честният бизнесмен", натрупал пари от пороците на хората и с това допринесъл за "развитието на обществото" сега живей щастливо, но знай, че няма да ти се размине в някой момент!

Ако бяха висаджиите живи тоя комар хазартния бос въобще нямаше да вирее. Разчистиха истинските мъже на честта и си оставиха избрани боклуци да цицат чрез тях... Това е положението

ako te dumnat kak shte uplashish ostanalite svideteli,be jdryolyo.koga kradnahte byahte aslani ,sega ste nasrani.vcichki tryabva da go proumeyat che koleloto se vurti,i ne moje da stoish vse otgore.

Почнаха да говорят за отбой, може да се е стигнало до сделка, всепак бай Васил е бизнесмен, а тиквата е прост селендур.

И ти не си по-долу от него.Малиии простотия!

Да ну бля, не бойся, нет вечние люди

То че и на тебе, и на банкянския ти шеф ще ви се случи нещо - това никой не може да го промени. Ще ви се случи, и още как... щото настъпахте не когото трябва тоя път. Сега колкото и да съжаляваш, че си се пофлъгал по банкянското - няма връщане назад. Употреби те, и накрая ще те захвърли както винаги прави... а ако много знаеш - ще трябва да се пазиш от две страни... е, най-много инфаркт да те тресне, или за по-модерно някоя корона да ти надянат.

Този не разбра ли, че е жив труп. Направо се е побъркал от страх...

само той ли!

Голяма уста отвори, голям к. Р лапни! Понеже теб лично Господ те е пуснал на земята, да въртиш хазарт от негово име! Плъх, отрепка!

Е ти какво очакваш, като знаеш какво говориш

Честния съдружник...

Найденов твърди, че Божков се е опитвал да изкара Националната лотария (15% данък) турнир по покер (20% данък)... Къде е логиката?

Да помага на държавата с по голям данък.

Абе и нищо да не му се случи, вече има доста уплашени! ;-)

Божков сигурно не е стока.Има си съд нека го съди.Но той поне има някакви силно изразени качества като нюх към парите и интелигентност на математик.Нещо като проф.Мориарти в романите на Артър Конан Дойл-зъл гений.А този какъв е-син на баща си.

- На въпрос дали фирмите му са изрядни, той отговори, че в момента бизнесът му е обект на 12 ревизии, а през последните месеци са извършени още 10. - И ? Това не означава, че си изряден. Все едно да ме питат нарушавам ли ЗДВП и да обясня, че са ме спирали 12 пъти до сега, последния месец 10. Едни празни думи висящи във въздуха на нищото.

Това доказва единствено че някой си прави бройка, макар да е нереално дето говори за толкова ''проверки'', защото не показва едно решение поне от тези ''проверки'' колко ''изряден'' е...

Този на наркотици ли е, на тежки медикаменти или е тотално изплискал легена?

Този плужек става все по-досаден. Има ли някой, който да му се връзва на глупостите?

Това са насоки към работещите в НОВА ДОМУС ТВ от преди два месеца. "Колеги, Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа. За президента – репортажите да са кратки и без конкретика. Божков винаги да е споменаван като ОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка – канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас. Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание. Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес. С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК – А.Н.). Там препоръките при конференциите на Щаба да се чуват ВИНАГИ въпросите на ИВЧЕТО (явно Ива Николова – А.Н.). Нареждането е от шефа и аз смятам така. За спортна дирекция – знаете от новия сезон – политиката се променя и започвате да изписвате и изговаряте двете цската така: цска – София, а новаците като ЦСКА 48. Васко(може би Васил Иванов – А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял. Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19. Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите. Поздрави и весел Гергьовден. Миляна" А сега си спомнете какви новини слушахте по Нова тв последните месеци. Правете си сами изводите защо е постоянно канен в тая телевизия тоя страхлив индивид. Явно целта е да втълпява редовно на зрителите какъв престъпник е Божков и по тоя начин да отклонява вниманието от записите и снимките уличаващи Борисов. А щом се е хванал на тая игра/той си знае за какво/, страховете му може и да са основателни, тъй като усеща че като подлец и предател към бившия си сътрудник не го чака нищо хубаво.

Явно късно му е дошъл акъла, че предателите никой не ги обича.

Явно живеем в филм за мафията на балканите.

А ти защо си на свобадя! Като съучастник в измами също подлежиш на наказание. Не се притеснявай, службите ще се погрижат за теб.

Много защитници на бай Божи беглеца с 18 обвинения ,длъжник за минимум 700 млн.доказани. Ама,много" важно".То бива малоумие ,но чак толкова.Като ви смъкваше ризите от гърба да му купувате талоните да ставате "милионери" ,розово,че и пенсионерите ,дето нямаха пари за маски и те си даваха пенсиите да си живурка царя на Куршевел,самолетни разходни ,ритони ,метреси и прочие.Сега Найденов ви виновен,дето си знае стоката,ама то баламурници бол.И тролове колкото искаш.Жалки сте!

нещо не си виждам коментарите.лека нощ

Бъдещето на знаещите рядко е дълго, а на говорещите е още по-кратко, а кой извлича дивиденти е винаги въпрос на сила.

Аз нищо не знаех честна дума.Той Черепа си движеше нещата аз само си броях милионите от еврофутгола.Да бе така си беше аз ако знаех ехеее.

Абе лемур, до вчере никой не те беше чувал. Изчезна боса ти и изпълзя от дупката. Не знаеш, че се плащал рушвет? А на записа дето си дал за кво си говорите? Медуза такава !!!

Как така никой олигарх не построи една болница, училище или университет, а все спортни клубове финансират?

Това беше едно време, за съжаление ... Но тогава не се наричаха “олигарси”!

В интерес на истината Божков беше по музеите. И затова купи и телефонната палата за музей

i magistralki ,tam e lapachkata,dori ne e nujno mangizite da minavat prez ofshorki.

Какъв е този??? Секретарка на Черепа??? Любовник ли му е бил? Всичко знае за Черепа и чак сега го споделя?!?!?! Ейййййй пази Боже сляпо да прогледа... и да пази от такива приятели, като този! Срам няма!

Мирише

"Найденов: Ако нещо се случи с мен, всички свидетели срещу Божков ще се уплашат" Аз бих го казал малко по другояче: „Мавърът свърши своето дело, мавърът може да си ходи”, както се ожалваше окаяният Отело в пиесата на Шекспир.