Най-младият депутат от Израел: Целта ни е да помогнем на страната ви

За сваления руски самолет - във въпросния момент, нашите части вече не са били във въздушното пространство на Сирия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само гламавия не знае какво означава евреин ''да ти помага'':)))))))) Само като го чуете за самолетите им дето не били във въздушното на Сирия сякаш някой е казал това а и от снимките се вижда много добре еврейската ''помощ'' криейки се зад руския самолет..може да вярвате и на другите приказки....

Снимки? Къде точно видя снимки, теменужке наивна?

Човекът развива бизнес в България-отваря казина-по голяма наглост от това има ли???- КАЗИНА където да си перат парите,където да изсмучат и последният лев на "богатите" гоим и на всичкото отгоре да не платят нито лев данък, ама докато има балами ще има и кожодери. Путин защо забрани казината в големите градове-защото са много добри за икономиката ли??

Къде ги видя тези казина? Нещо по-конкретно или поредната партенка?

Казината са навсякъде и стогодишните баби ги знаят.

Само слепите и глупавите не могат да ги видят...............

Много млад и много далеч от реалностите. Израел са кръвни братя със САЩ и това се знае от всички. Точно за това, когато Израел с помощта на американците създаде ядрено оръжие, никой дума не издума.Сега обаче Иран и неговата ядрена програма се следят под лупа. Да не би Иран да създаде ядрено оръжие. Значи за едните може, а за другите не? Защо така? Какво казва младият израелски депутат по въпроса? Нищо, какво да казва, повтаря клишетата на официалните израелски власти. Собствена позиция няма никаква. Що се отнася до руският самолет и децата знаят, че скоростта на движение на този самолет е с пъти по-ниска отколкото на "F-16". А инцидентът е станал на 35 километра от брега или на 40 километра от летището.За такова време израелските самолети могат да кацнат два пъти! Тоест, младият депутат пак като папагал повтаря официалната израелска позиция. Много ми е интересно как ще обясни нещо, което е фиксирано с технически средства. Руските власти са уведомени по "горещата линия" за предстоящата израелска атака една минута, преди началото и! За такова време няма как да се изведат руските самолети от зоната на удара.Счита се, че това е направено умишлено и е старателно подготвена акция! Нека младият депутат коментира това. Моментът на уведомяване на руските власти е фиксиран от техниката и там мърдане няма!

Хаджинка и ти си фиксиран прияДелю! Колко държави е заплашил израел че ще изпепели до сега??? Айде сега си спомни за малоумните изказвания на иранските лидери. И спри да си задаваш въпроси на които ЯВНО не искаш да чуеш отговорите!

Иначе правилната позиция за посолството трябва да е балансирана: Ако Източен Йерусалим стане столица на Палестина, може да преместим двете посолства едновременно. Такава позиция зае Русия. Така се признават правата на двата народа, каквото е решението на ООН от 1947 г. Иначе ставаме слуги на САЩ, които сега действат само в интерес на евреите и срещу палестинците. При предишната администрация (на Обама) беше обратно. При следващата - не се знае как ще е.

"във въпросния момент, нашите части вече не са били във въздушното пространство на Сирия". Може би е така, но нищо не променя във факта че самолетите ви са били зад руския самолет по време на атаката. Защото Ф-16 е бърз и за 2-3 минути може да избяга от възд.пространство на Сирия - все пак ракетата С-200 не се движи със скоростта на светлината - тя трябва да измине поне 40 км до целта си. Припомням, че Ил-20 е паднал на 35 км навътре в морето.

Б.Б. ще мести посолството на България в Израел, от столицата Телавив в Йерусалим???!!! А????

Да благодарим на господина за хубавите му думи към България! А на плюещите по България и Израел да им умрат работодателите!

Най-големият враг на евреите са самите евреи. Иначе браво на момчето, не се срещат често подобни персонажи там.

Защо ли някак, изобщо не ми се ще евреин да ми помага.

по-добре, отколкото руснак да ти помага

Руснаците поне са ни помагали, а евреите - никога.

Току що "между другото" най-младия депутат на Израел и най-големия приятел на България ни ОБЯВИ, че най-големия враг на България Патриций Тиквуний Банкянский е "подал" заявка да мести българското посолство в Йерусалим!!!! Само ,че ще го измести, когато : - Ереите и Палестинците подпишете МИРЕН ДОГОВОР!!! - Евреите и Палестинците подпишете ДОГОВОР за ДОБРОСЪСЕДСТО!!! - Източен Йерусалим стане столица на Палестина!!! Ако ли не ще чакате тогава когато Стивън Сегал вземе Оскар!!!!, защото НИЕ не искаме да нараняваме Палестинците, за нас те винаги са били близък Народ, така както сте ни били близки и Вие!!!

Дискретно : а. Чехия - си Мести посолството докъм 01.11.т.г. б. Вероятността ЗА Израел=ОбщностДвеОбщности (щата, провинции) - ВсеПоГоляма.

НямаНищоПоХубаво...от Шамар връз Нас-Всички.

Да. ...а НайЛошото е че АбсолютноВсичко е ТакаЗахванато ! - т.е. Следва да Се пипа хем доКорен, хем СвръхВнимателно.

Нас не ни интерисуват решенията на другите, не се ръководим от тях, нито пък техните действия могат да ни влияят, ние не сме нито Чехи, нито Германци, нито Англичани, нито Французи и т.н.!!! Ние сме Българи и при нас, Разума изпълнява единствено това което му диктува Сърцето, еднозначно, инстинктивно и първично, отговаряме единствено и само за нашите действия, взети от решения, неподвластни на натиск и чужди за нас убеждения!!! И ако не бяхме такива опърничави и "луди" глави(смелост, граничеща със лудост) щяхме ли да се да кажем тогава на Хитлер и неговия режим, че НЯМА да му дадем Българските Евреи и да лягаме по релсите пред влаковете, да се качваме във вагоните и върху вагоните искаме да тръгваме с тях, ако вагоните тръгнат! Хитлеристите са гледали като тряснати, не са вярвали на очите и ушите си, спокойно са можели да ни избият всичките като пилци, не са го напривили и мълчаливо са се оттеглили!!!

За земеделието могат да ни помогнат,защто са много напред,но те живеят винаги с някакви тайни.Пъпеши,дини,тикви..ит.н всички без семки.Е как ще ги садиме тука?

Капково напояване . ...+трансфер Солена вода в Напоителна, че И Питейна. ...и да НЕ забравяме Технологиите на Технион ! + Медицината ! ..,и Апаратурата ---- ..пък Ако&Когато закъсаме с КапацитетаНи за транспорт/логистика - И ннниппонски нещица, Отче ! (туй това кккубични ппппъпеши и дддини....кисмлек в Една лъжжжичкааа ;-)

Елементарно ! - виа Двустъпковата .

Да бе, ще ти помогнат, най-много да поискат да ги продават на нашия пазар. Между другото, в големите супермаркети към края на зимата е пълно с израелска продукция. Например авокадото ни е главно от там. Евтино и пълен боклук. Когато видя перуанско, не пропускам, защото макар че е 2 пъти по-скъпо, е истинско и като качество, и като вкус.

Между другото това са глупости! Израелската продукция е на световно ниви. Друг въпрос е какво са ти пуснали в магазина и от кога.........

Разбесня се Задуная.... - мммОре ! --> Види-ви се Края .

Според библията има 2 племена наказани от Господ вечно да скитат и никога да нямат дом! Модератора усърдно трие постове!

Помощ безкористна няма.Тяхната помощ е да изкупят плодородната Тракия и да си произвеждат продукция за тях. Европа навремето ги е гонила от всички държави,но те са като хлебарките и сега не е по различно

Ну, тов. Питьер ... КудаПашол, ЗадунайСапол ?! --> Никой Никъде НЕ е гонил Евреите ! ----> освен Навсякъде където Е настанал Содома&Гомора .

Три пъти СобственоПротиворечие. + Непроверяеми&Неидентифицирани "данни". + Самопризнание че Сте от Вси"наште". --> КъдеТака я, тов. ХМеймшки ?!

Не, благодаря!

Чета тук коментарите - едни вярват в безкористната помощ от евреите, други не. Аз май съм от първите. Никога няма да забравя, как преди години водеха израелски групи в един наш китен планински курорт в петзвезден хотел. Няма да споменавам колко бяха недружелюбни, гледаха лошо и не отговаряха на поздрави, нейсе, възпитание, етнически особеност. Обаче това, че басейнът беше зает от тях цял ден и на българите в собствената им страна се разрешаваше да го ползват от 5 следобед - е това няма да го забравя. Като капак всички псевдогръцки полуголи статуи около басейна бяха свенливо покрити с чаршафи, за да не дразнят праведното еврейско око. Ядяха отделно от всички, тоалетните бяха отделно от всички останали. Хубаво, ортодоксални били, със строги правила. Ами спазвайте си ги у вас. Но и ние, дупедавците, бяхме готови да си плюем на сурата, само и само те да са доволни. А си плащахме за същото, което ползваха и те, само че те бяха по-равни от нас в собствената ни страна. Затова с огромен скепсис се отнасям към "добрите" им намерения.

ако не си забелязал, тук няма дискусия. Има само пропаганда от един евреин. Но пише коментари под различни никове. Няма дискусия. Променя си и изказа дори, за да имитира група. Идеята е да се създаде илюзия за множественост и да представят едно уж българско, уж обществено мнение. Това е измамата. Трябва да се научим да я разпознаваме, ще ни трябва на нас, българите. А и не е сложна.

Три пъти СобственоПротиворечие. + Непроверяеми&Неидентифицирани "данни". + Самопризнание че Сте от Вси"наште". --> КъдеТака я, тов. ХМеймшки ?!

Много малка част от евреите са ортодоксални и това няма нищо общо с "нормалния" еврейн!!! Все едно да си имал православни или католически монаси или монахини в хотела. Или пък някакви крайни мохамедани. Просто си нямаш идея за какво говориш.

Да видим - помощ, ама не финансова, излиза или алабализъм, или мерак за съвместен бизнес. Войната не била детска игра - те щото руснаците не го знаят, българите не го знаят, само евреите. Самолетите им били вече извън сирийското въздушно пространство в този момент А в предишния момент защо бяха там? Каква работа имате в Сирия? Това за вас някакви учения ли са? С палестинците било сблъсък на идеи, и то радикални. Че то излиза, че вие сте същите фанатици, религията е само параван. С една дума - ужасно разочароващо интервю за човек, който предполага да е умен, просто защото е евреин.

Не. ...просто в Древността - Те са в Exodus докъм 40 години, докато НиеБългарите - Днес, и то 74. - т.е. Имаме МногоОбщо. ...като НашиятУрок - е МногоПоСвиреп.

И от коя страна стрелят срещу тях с ракети ? Или нямат право да се защитават ? Стига простотии.

Е да си върнат на палестинците земите дето са им откраднали. И Голандските възвишения са откраднали, дори ООН го твърди. Върнете откраднатото. И никой няма да стреля по вас с ракети.

Ако чакаме като циганите да ни дадат нещо на аванта - това не е помощ. Има други видове помощ, кото са много по-ценни. Аз лично бих бил доволе еврейското лоби в Атлантик Сити да е на наша страна.

Преди почти 150 години българският народ е възпял жълтото еврейче, което за разлика от другите, които искали да купят чаршии и дюкяни, то се наело да купи манастира с калугерките. Преди 75 години българите застанаха на релсите пред конските вагони, които трябваше да откарат съседите и приятелите им евреи на смърт. Сега обаче е модерно да се плюе по тях. Това е признак на последен писък на модата.

Следва да Надебелите, Колега ! ...че ЕврейчетоДори НЕ можПомогна, ако НЕ Си вземем Нещата в СобственитеНи ръце&Умове.

Айдее, почнахте вече. До 1944г 1/3 от населението в България било евреи. Това е подготвяния план за преселване на евреи в Българи и превръщането ни в Палестина 2. Е къде сте били 1/3, след като са искали да ви изселят и са ви преброли, че сте 50 хиляди, при това силно раздута цифра. И още толкова мюсюлмани и българи. Ще излезе, че населението на България тогава е било до към 150 хиляди.

Ко ?! ... Ко каъ я, бъгъ ?! --> м'чи кадя такя бря !

И да не забравяме истинската история на евреите и какво те наистина са наоравили за България. В статиите: "Какво са направили евреите за България" и "Търско-еврейското робство". Да помним да не забравяме. До им пожелаем приятно пътуване към Израел и да не се сещат за България. Израел и приятелство, това са несъвместими понятия.

Ах, леле С.Коте ! ... Ах, лелеииий ! - до 9.9.1944 у Нас - 1/3 1/3 1/3 (Християни Мюсюлмани Евреи) ...и полека-лека - Днес ...как Е я ?! ----- Ливан. Преди 1976 - Същото като до 1944 у Нас. ...а После -знаем Всички.

Ние я знаем истинската история!Измислената от вас не е история а голяма лъжа

Казината и хазарта са официално забранени в Израил. А въпросният г-н развива "бизнес" с казина в БГ-получава се ,че той нарушава Израелските закони и много обича Бълхария защото му позволява да има казина и да печели чиста пара без пот и труд.

Затуй ли преди няколко години израелски изтребители тренираха атаки срещу подвижни цели (автомобили)по автомагистрала Тракия около Пловдив

"Собствената Ви държава"? Кажете го на хората , които са там от над 2000 години.Вие сте там от 1948-ма и знаеме кой ви насади там, знаеме и защо.

НямаНищоПоХубаво...от Шамар връз Нас-Всички.

Това глупаво, безочливо и най-вече изумително неграмотно твърдение е същото, все едно някой да каже, че българия е турска, а пък нас руснаците са ни насадили през 1878.

Първо, "България" се пише в главна буква.И второ, това не е твърдение, а факт.Исторически факт.

Ти тези "факти" си ги наври където слънце ти не огрява!

Много сладко приказва,но не се разбра с какво точно ще помогне на България и защо толкова я "обича"??? Много прилича на клиент в публичен дом ,който излизайки казва на дамата колко много я обича и е готов да и помогне??

Може в златодобива... нещо... Че сме имали много злато.

То хубаво, ама ще намери ли представители на България, които да приемат помота безкористно, че нашия политически елит прави всичко друго, но не и да представлява българите.

Елементарно ! - виа Двустъпковата .

Еврей да помага! Това се конкурира с най късият виц - Еврейн миньор.

Евреин помощчия ,това е нонсенс

Щом путинярника квичи, значи е добре за България!

Помогнахте на палестинците, помогнахте на сирийците. Сега и на нас искате да помагате така, нали?

Те ни виждат що за стока сме. Тяхна беше идеята преди години, да преместят палестинците в България за някаква сума пари и така хем да се "помогне" на България хем да се реши палестинския проблем.

Син на депутат от партия Ликуд, Йехиел Хазан. Орен с служил в Израелските ВВС, учил право в някакъв колеж и по късно бил управител на казино в България :-)

И сега какво? Кое от тези неща е срамно, лошо и подсъдно? Очевидно това че е бил управител на казинино в България, а? Ама това нито е срамно, нито лошо, еле па подсъдно! Работа като работа, която не е за всеки. И освен това определено е имал и други задължения. Ако искаш да ни шашкаш напиши, че е бил гангстер, разбойник, че е ял малки деца или друго подобно.

Да ви шашкам? Това и да искам няма как да го направя. Кой може да шашне народ дето 10г подред се управлява от доказана Мутра, Наркотрафикант и откровен простак?! Искам само да видите какви хора харесват България и може би защо. Управлявал бизнес който не е разрешен в собствената му държава и дори там където е законен, пак се счита за мръсен бизнес. Това че проститутките в Холандия за разрешени, не означава че ни трябва да се радваме на сводници. Нали така?

Забрани дал Господ. Например: 1. В Бурунди е забранен груповия джогинг. Следователно всеки двама бурундийци, които тичат в България заедно са престъпници; 2. В Туркменистан са забранени балета, операта и пеенето на плейбек. Следователно всеки туркменистанец в България, който гледа опера и балет е престъпник. 3. В Китай законът забранява прераждането без разрешение от правителството. Ако някой китаец се прероди в българин той трябва да се обърне към китайското посолство за разрешение; 4. В Сингапур дъвките са разрешени само по лекарско предписание. Всеки сингапурец в България е длъжен да има сингапурска медицинска бележка, за да дъвче. Иначе е престъпник; 5. В Северна Корея е забранено носенето на сини дънки. Всеки севернокореец в българия със сини дънки е престъпник; 6. В германия със закон е забранено да ти свърши бензина на магистралата. Затова всеки германец в България, който ходи по магистралата с туба е престъпник; Чувстваш ли се глупав?

Човека е точен. Който е работил с евреи знае за какво говоря. Това, че си знаят интереса и правата е плюс. Защитавайте обосновано и вие своите интереси и ще се разберете с тях. Такива са правилата на играта.

В исторически аспект , предимно лихвари.

Айнщайн ? .. Бернули ? .. Кюри ? ... Натан ? .. Паси ? ... Пилов ? ... Бернщайн ? ... Аман бре, Колега ! - СтоГодини НЕ мога да Ви Дам тоз изпит, уа !

Изключенията само потвърждават правилото.

Пази боже такива да ни "помагат". С такива приятели, врагове не ни трябват.

Когато споменаваш Бога, поне го пиши с главна буква, че е грехота. А ти бъди доволен "такива" дори да не ти помагат, поне да са добронамерени, поне да не ти пречат умишлено. че зор ще видиш.,

Ха някой е казал добра дума за България или българите ха са му скоили путинските тролове да го плюят

Даааа , традиционно за кухичките ви главички Путин е замесен и виновен.

Веднага се питам има ли какво могат да ни нцемат евреите ''полагайки'' ни. Дааа ресурси , природа , вода , имоти. Вогат да ни изкупуват евтино и без това оредяваме и намаляваме и територията освобождаваме.

Кошер. ...наВси"наште" барабар с гаулайтерятаКремълска. - ВиеЛично - заЧерешка към Торт-паЗадунай.

Дървояд , ти разбираш ли се , защото аз не мога .

Абе, нещастна, комплексирана, мързелива и безполезна паплач! Посредствени, унизени и смачкани от собствените си недостатъци лумпени! За какво го оплюхте и поляхте с помия това момче? Понеже е млад? Понеже се държи любезно и учтиво, а не по просташки арогантно като пиян швед или руснак? Неее, вие го плюете, понече момчето има "греха" да бъде еврейче! Не понеже вие познавате жив евреин, а понеже вие сте си изработили ИЗВИНЕНИЕ за собствената ви некадърност, мързел, посредственост и меркантолно безсрамие. А именно, че не вие сте си криви за неудачите си, а виновен е "подлият заговор" на масоните, илюминатите, темплиерите, извънземните и най-вече на ЕВРЕИТЕ! Това е вашата еманципация пред света за това, че сте безпарични, алкохолизирани, отритнати и забравени от всички, даже от най-близките. По цял ден клечите пред клавиатурата на евтиния ви омазан и олят компютър в търсене на малкото ви отмъщение - да сложите минус! Вие сте щастливи, че не знаете колко сте нищожни. Ако не бяхте толкова жалки щяхте да изглеждате много смешни.

Дискретно : (Антисемитизъм + АнтиЕС&НАТО + ТроянскоКоние) = Ядро на Всеки КремълХибрид.

Оплюват защото така са им казали от посолството. Все пак инцидента беше преди броени дни.

Ти пък...наистина ли мислиш че българите са анти-семити? Всички говрят така за да се правят на интересни. Реално, никой в България няма и грам причина на бъде анти-семит. За коментари и приказки - да, то като да е модерно. И аз дето имам дорби приятели израелци и евреи (един ми е даже Кум) мога да пусна някоя глупост по коментарите ей така...от гъзария. Но реално нито мисля нито действията ми са такива. Българите наистина нямат причини да говорят лошо за еврейте. Но ние говорим лошо за абсолютно всички, включително и за самите себе си.

Абе...ама нейсе... - търчим нейде...нещо по СтартЪп...Големичък ...и Старта и КоСтартиращия... Се въодушевява и тръгва да купува по-така... -- викам му - хайде холан, таз парса Кога ще я Изкараме ?! ... Сепва се и Резва ТриПъти разхода... ...с докъм 1/10 от Спестеното си взимаме-там едно-друго...сядаме вкъщи ... Умуваме и тостувамеее... (Е, докат по-добритеПоловинки ни ...ни ..,ябе ЯсноКакво ;-)

Така е :–))

Като си рекъл да помагаш, помагай и катурнете кабинета - хахаха

На този като му видя манерката с пластмасовите зъби, ме избива на агресия. А такива, които се бутат да ти помагат без да си ги канил са ми най-неприятни.

кой та знай и тебе какъв си палячо щом си се хванал на руското хоро да плюеш приятелите на България

Айде нема нужда от толкова обич...че направо затрихте народа с нея, знаем че сте изкупили половината територия и сега искате да се отървете от нас.

Какво е показателно за мене. Човека има някакъв опит в България и с българи. Със сигурност си е сформирал някакво мнение което е най вероятно подобно на мнението което и други чужденци са си сформирали за българите: прости, продажни и лесно манипулирани. Това е което кара набора да се чуства така добре в България и толкова много да "обича" българите. Всеки обича лесното...лесните жени, лесните пари и разбира се, ако с политиката, и лесните народи.

Но ти не си българин ,а човекът говори за нас Българите

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Така е. Не съм. Затова и мога да ви оценя безпристрастно.

нещо ни оценяваш много пристрастно!Явно си путински трол което е диагноза за форма на шизофрения

Жидовската помощ обогатява помагащия.

Дискретно : а. Партниране ЕС-Израел - Факт ! , т.е. Действащо споразумение . б. Партниране Израел-Америка - Факт !, и то Същото като т.а ...като Насочеността - ВисокиТехнологии, Медицина, нови Подходи за Познание.

Сън не спи, да мисли за България.

Много хубаво, не е на хубаво!

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк

Аман от помощници дето не ни остават сами да си помогнем.

Нагал мангал до безобразие, тия ги разправяй в пустинята

Остър&Аргументиран. Консистентен&Разточителен. ...като ОбщественаФигура. ИзлишноДоверчив. Леко с ШирокоОтворениПръсти. ...в Бизнеса. ... ТА ! : Нещо ала Северна и Южна Каролина ? (за България-Израел) ... ЗА ! ------ Помолете Колегата който Продължава-даПробва да Ме краде/хаква/хайджаква - да СпреНезабавно. ... Да ! - Е на нанометри-отЗнаетеКакво.

Абе, вземай си хапчетата, бе!

Приятел в нужда ТЕ познава.

Мерси няма нужда. Знаем вашата помощ до какво води.

"Тук става дума за сблъсък на религии, не на два народа. На хора с радикални идеи, които се борят за целта си с цената на всичко." Казва си го човека в прав текст! Ама това, че искал да ни помага... какво да кажа. То е казано много отдавна: Бойте се от данайците, даже да ви носят дарове.

Фамилията Хазан от Хасан или от хазар произлиза?

Мешано.

Като Моше и мошеник.

Дошъл е да прави бизнес частен или държавен няма значение! България продава ресурси човешки и природни, друго не и остана! По точно гробарите ги продават, а народеца малок по малко си заминава.........