Коментари - Най-голямата болница в Газа е извън строя насред израелския щурм | Днес.dir.bg

Най-голямата болница в Газа е извън строя насред израелския щурм

Израел твърди, че е предложил помощ (гориво) за медицинското заведение, което било отказано, но началникът каза, че предложеното било твърде малко

Обратно в новината

Коментари - Най-голямата болница в Газа е извън строя насред израелския щурм | Днес.dir.bg

Коментари

Какво обсъждате чуждите държави я погледнете първо във вашата градина,че вече 33 години само предатели и крадци управляват България за собствена изгода и по заповеди!

Когато пострадалите са евреи има Холокост, а когато пострадали са някакви си там, има защита на цивилизацията и не знам какви си ценности. Сърбия май я бомбардираха, задето тормозела местни албанци, а тук си се провежда геноцид в най-чист вид и само дето не ни приканват да ръкопляскаме.

Лицемерието на Израел - спираме ви тока, но ви даваме гориво за генераторите.

да ви го сметна друго яче 40 КилоВата дизел генератор ползва на час 7-10 литра или тия 300 литра ще стигнат за час от 1.2 МЕГАВАТА/час а за 15 мин генератора трябва да е почти 5 МЕГАВАТА

Да ви го кажа друго яче - никой не им е длъжен да им дава на тия хрантутници нищо даром. Да бяха използвали милярдите дето всяка година влизат там за нещо

300л = 15 мин 1,2 тона на час 30 тона на ден 720 тона на месец баааа тия генератори бе

знаеш ли колко тунелна вентилация и осветление са закачени там

Трпбва Израел да бъде приета в НАТО; само тогава ще се кротнат тия аребели невменяемите

Бой по терористите. Слава на Бандера!

израелците дали 300 литра гориво! Това са 15 туби. Трябват няколко тона, не 15 туби.

А когато палестинците викаха алаху акбар и отвличаха бабички от Израел, не помислиха ли? Когато разхождаха пленниците си из Газа а цивилните излизаха и ги боготворяха, не мислиха ли? Е, другия път ще се замислят. Само че този път може и да няма друг път.

Да излезе паниката и да каже - арабин ли е или не е, вика ли алау хвакбар на седми октомври пред телевизора или не вика

Сма не ми бий минусу ами си признай манго

Гледах live stream на лекарка в болница в Газа. Плачеше, че Хамас прибрали медикаментите и горивото и лекарите са с вързани ръце. Жената говореше първо на английски и после на арабски.

Ехааа, дай линк да го видим това. Ако лъжеш, само нещастия цял живот ти пожелавам.

С вас сме братя от Хамас!

Нали не се съмняваш че тука има и братя от мосад дето си водят записки и че си им ясен къде живееш. Ти виждал ли си евреин при вида на нацист какво става

Чети заглавието, малоумник, но така са ви възпитавали де, не си виновен.

Е какво става - поне в Канада му ръкопляскат

Има не един и двс пича в нета дето обикслят и питат първо всички араби там - бихте ли приели решение с две държави - всички до един викат не, това е нашата земя исксме в цялата. После пита евреи там, 90% казват разбира се. Повече коментари са излишни

Кога станахте русофили Кога станахте от хамас Кога ви почерня Газа... Нещастници

Хамас са терористи а Азов не... Русия агресор а Израел не... Лицемерни и жалки сте

Азов често е правел мелета. Но гледах клипче, на което президентът Зеленски хока Азовци, а те се оправдават че било от патриотизъм. А някой от вас виждал ли е клип с арабин, един на света поне, който да хока и заклеймява Хамас?

Израел твърди, че е предложил помощ (гориво) за медицинското заведение, което било отказано, но началникът каза, че предложеното било твърде малко?!?Така ще е с тия разлигавени от света мангали.

4.8 Mw/h Тя тая болница един блок на ТЕЦ и трябва не генератор!

Защо те учудва - малък дейтацентър е 2мВ. Само асансьорите в една голяма болница могат да са 300-400кВ. Отделно медицинските монитори, системите за кислород и операционните лампи(30-40 операционни консумират над 150кВ). В Пирогов например са 30ина операционните. След това почват ЯМР, ЦТ и компютърните системи съпътстващи ползването им.

Твоите палестинци празнуваха след атентатите във щатите и Франция. Подскачаха по площадите и викаха аллах Акбар. Твоите палестинци празнуват всеки път, когато хамас убива израелски жени и деца. Ама не съм виждал израелците да празнуват , когато армията отговаря на терористичните атаки на Хамас.

Викаш заслужили са си го, а? Деба и простите фашисти - де ви намират?

Как трябва да се отнасяме с хора които възхваляват и се радват на убийците на твой санародници най-вече жени и деца? Как трябва да се отнасяме с хора които смятат че ти нямаш право да живееш?

Първо викаме Аллах Акбар И после се крием В тунелите Също като Кремълският мъш Бункерният плъх VOVA THE CUNT

Със сигурност мога да кажа че не разчиташ на главата си за прехраната си. Познах, нали

Взимай копейките и се прехранвай.

Абе Израел като изтрескат някоя болница няма ли там някой да влачи напред-назад в легло някоя бременна палестинка, като оная украинка преди година!?!

Кога и къде хамас са спазвали резолюциите на ООН? Къде и кога терористите са се загрижили за избиването на невинни? Твоята Русия любима кога ще спазва резолюцията на ООН и ще освободи окупираните територии?

Академичко на посолството: 1 Русия не му е любима 2 твоята УСА научи Русия да не спазват ООН (хим. оръжия у Ирак и т. н.) 3 болшевици от миналия режим като нямаха аргументи започваха да слагат лепенки. Намажи си дупето и към посолството за анална любов

Съдейки по броя на коментаритв ви - значи русия ви е работодател и ви плаща на брой коментари

Съдейки по броя на вашите - Израелските ПРи на ППДБ и ГЕРБ са с огромен бюджет.

празната ти тиква.

Цоцкат помощи от цял свят И само правят чавета По 6-7 дица хамасчета Но идилията им свърши Този път завинаги...

Аман от педераси...

Новите фашисти от изваел ревът за антисемитизъм. Тук много не се говори но ООН осъди окупацията на Палестина, открито се говори за смъртта на ХИЛЯДИ деца!!!!!!

Защото държава Палестина няма пък територията Палестина не се ограничава с ивицата каза.

Палестинската автономия се създава чак през 1994 година. Политическият ѝ статут е предмет на остри спорове. В различни точки на света терминът Палестина се тълкува по различен начин. Разбирам че ти като фашист, явно те кефи малки деца да бъдат осакатени и убити, виждаш нещата по друг начин!

Именно любимите ти арабски терористи напускат преговорите и се противопоставят на всякакви опити за мир и създаване на палестинска държава.

ИЗРАЕЛ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА СЪС СМЕЛ И БОГАТ НАРОД !!

КОЙТО ИЗБИВА ДЕЦА......голема смелост.....

Израел но практика надминаха всички терористи с няколко обиколки. Не са научили нищо от историята и една ли ще видят мир оттук нататък

Поставяне на ракетни установки по цивилни сгради е военно престъпление, което се прави от терористи като Украйна и Хамас

"300 литра гориво" за "петнадесет минути" Тази болница е страхотна - яде 20 литла гориво за МИНУТА!!! Сигурно си е имала собственна рафинерия преди войната :)

Болница с капацитет хиляди колко трябва да говори според тебе......

дОООста по-малко. 20 л/минута и на бензиностанция едва ще сипеш...

Само бой по каската за арабелите - от друго не се сятат През 1945 САЩ разрушиха до основи Германия и Япония за да им доиде акъла в главата Само това помага- рязане до здраво Докато не утрепят и последният хамасовец барабар с цялото му семейство + магарето+кучето няма да са оправят

Ейй фашисти, все геноцид ви е главата. Явно нас ни е оправило турското робство щом изроди като тебе пропускат такива мисли в междуушието си…

кат не става по мирен начин- пробвано е, ша стане по трудният начин

Руската подлога без паника Вдигнал кръвно Рано сабахлен Тос руски кавал

Кво общо има Русия тука, люлински фашизиран наркоман?

Безплатен български съм, третиполови.

Терористи и цивилни, болници и бункери- всичко е оплетено като свински черва в Газа.

Да освободим окупираната територия на юдея.

Израел е държава терорист воюваща с жени и деца!

Интересно твоята Русия колко жени и деца изби и в Афганистан и в Чечня и в Украйна?? Твоите любими арабски терористи колко жени и деца избиха? Не само в Израел.

Колко? Я виж? Само вие, слугите на запада имате фетиш към смъртта на цивилни.

ако към тебе идва пингвин - цялата забулена с бурки и шалваре и от долу е опасана с колан с експлозив ко ша напраиш ? Варианта с насирането в гащите ми е ясен Търсим друг отговор

Ще почна да спазвам резолюциите на ООН, а няма да ходя да избия квото не съм изтрепал от семейството и. И между другото - палестинците не с терористи - няма палестински терористичен акт по света. Палестинците се борят само и единствено с окупатора. Не проповядват ничие господство и не желаят чужди земи.

Не излизат от болницата А само лаят по Ал Джазира Под болницата има тунели И това ще бъде показано Тогава да ги видим

Какво ще гледаш, бе лешояд - измрелите деца в кувьозите ли? Мамицата ви гнусни боклуци фашистки!!

Гледам и жертвите на останалите арабски терористи в целия свят. Гледам и как твоя хамас категорично отказва хуманитарна помощ и атакува конвоите за доставка.

Кво гледаш, отреока? Коя палестинска групировка е направила терористичен акт по света? Коя палестинска групировка иска нещо друго освен свобода за сънародниците си?

Хамас се отказали да бъдат приети доставките и са атакували конвоя каращ тези доставки.

Никой не им е виновен на тъпите циганич, че искат да колят и бесят християни. Ако бяха без вода и храна да са измрели досега лъжливите маймуни. В тунелите има запади за 10 год

Евреите не се християни! Те изповядват юдаизъм = сатанизъм!

Е какво стана - нацията пострадала най-много от геноцида самата тя стана инициатора на геноцид. Дали е историята обича да се шегува?

От реката до морето Израел ще бъде свободен.

Иии разбира се помощта е отказана, коридорите за цивилни не се ползват, децата не се евакуират. Арабските номера в действие.

Защо не се е погрижило за болницата? А извинявайте забравих- те са заети да изстрелват ракети срещу Израел.

Защото Хамас повече се интересуват да унищожат неверниците. Те деца си правят достатъчно, дреме им.

Първо кажете колко ракетки установки е имало в тази болници и колко терористи са се крили върте. Гледате всичко от една гледна точка.

Пропаганда по дяволски!

Браво гой. На ти два шекела.

Колко рубли са другарю:))))

Ами Палестина вече победи. След подобни изродщини светът толкова намрази чифутите и западните им спонсори, че вече няма връщане назад.

Ама явно само слушаш руското посолство а не четеш какво става по света. Вече се надига движение срещу антисемитизма. А пък недоволството от вашите тарамбуки дето задръстват улиците размахвайки знаменца расте лавинообразно.

евреите са гадни копеете

Колкото и да лъжете по телевизора и по другите медии ,истината си е истина ! Рано или късно ще си платите за чернилката ,която вършите дяволски изчадия!

Всичко, което прави Израел е несъмнено правилно и необходима стъпка в борбата с тероризма, ако някой изпитва съмнения и ги каже на глас (или с машина бъде хванат в такава мисъл) то следва незабавно да получи обвинение в антисемитизъм и разпространяване на нацистки идеологии и сеене на омраза

Някоя държава дето не би отговорила на подобен терористичен акт какъвто извършиха хамас. Спомням си че Русия заради безслам нахлува в Чечня и изби половината население на Чечня. Гледам какво правят турците срещу кюрдите.

Коментари - Най-голямата болница в Газа е извън строя насред израелския щурм | Днес.dir.bg

Най-голямата болница в Газа е извън строя насред израелския щурм

Израел твърди, че е предложил помощ (гориво) за медицинското заведение, което било отказано, но началникът каза, че предложеното било твърде малко

Обратно в новината

Коментари - Най-голямата болница в Газа е извън строя насред израелския щурм | Днес.dir.bg

Коментари

Какво обсъждате чуждите държави я погледнете първо във вашата градина,че вече 33 години само предатели и крадци управляват България за собствена изгода и по заповеди!

Когато пострадалите са евреи има Холокост, а когато пострадали са някакви си там, има защита на цивилизацията и не знам какви си ценности. Сърбия май я бомбардираха, задето тормозела местни албанци, а тук си се провежда геноцид в най-чист вид и само дето не ни приканват да ръкопляскаме.

Лицемерието на Израел - спираме ви тока, но ви даваме гориво за генераторите.

да ви го сметна друго яче 40 КилоВата дизел генератор ползва на час 7-10 литра или тия 300 литра ще стигнат за час от 1.2 МЕГАВАТА/час а за 15 мин генератора трябва да е почти 5 МЕГАВАТА

Да ви го кажа друго яче - никой не им е длъжен да им дава на тия хрантутници нищо даром. Да бяха използвали милярдите дето всяка година влизат там за нещо

300л = 15 мин 1,2 тона на час 30 тона на ден 720 тона на месец баааа тия генератори бе

знаеш ли колко тунелна вентилация и осветление са закачени там

Трпбва Израел да бъде приета в НАТО; само тогава ще се кротнат тия аребели невменяемите

Бой по терористите. Слава на Бандера!

израелците дали 300 литра гориво! Това са 15 туби. Трябват няколко тона, не 15 туби.

А когато палестинците викаха алаху акбар и отвличаха бабички от Израел, не помислиха ли? Когато разхождаха пленниците си из Газа а цивилните излизаха и ги боготворяха, не мислиха ли? Е, другия път ще се замислят. Само че този път може и да няма друг път.

Да излезе паниката и да каже - арабин ли е или не е, вика ли алау хвакбар на седми октомври пред телевизора или не вика

Сма не ми бий минусу ами си признай манго

Гледах live stream на лекарка в болница в Газа. Плачеше, че Хамас прибрали медикаментите и горивото и лекарите са с вързани ръце. Жената говореше първо на английски и после на арабски.

Ехааа, дай линк да го видим това. Ако лъжеш, само нещастия цял живот ти пожелавам.

С вас сме братя от Хамас!

Нали не се съмняваш че тука има и братя от мосад дето си водят записки и че си им ясен къде живееш. Ти виждал ли си евреин при вида на нацист какво става

Чети заглавието, малоумник, но така са ви възпитавали де, не си виновен.

Е какво става - поне в Канада му ръкопляскат

Има не един и двс пича в нета дето обикслят и питат първо всички араби там - бихте ли приели решение с две държави - всички до един викат не, това е нашата земя исксме в цялата. После пита евреи там, 90% казват разбира се. Повече коментари са излишни

Кога станахте русофили Кога станахте от хамас Кога ви почерня Газа... Нещастници

Хамас са терористи а Азов не... Русия агресор а Израел не... Лицемерни и жалки сте

Азов често е правел мелета. Но гледах клипче, на което президентът Зеленски хока Азовци, а те се оправдават че било от патриотизъм. А някой от вас виждал ли е клип с арабин, един на света поне, който да хока и заклеймява Хамас?

Израел твърди, че е предложил помощ (гориво) за медицинското заведение, което било отказано, но началникът каза, че предложеното било твърде малко?!?Така ще е с тия разлигавени от света мангали.

4.8 Mw/h Тя тая болница един блок на ТЕЦ и трябва не генератор!

Защо те учудва - малък дейтацентър е 2мВ. Само асансьорите в една голяма болница могат да са 300-400кВ. Отделно медицинските монитори, системите за кислород и операционните лампи(30-40 операционни консумират над 150кВ). В Пирогов например са 30ина операционните. След това почват ЯМР, ЦТ и компютърните системи съпътстващи ползването им.

Твоите палестинци празнуваха след атентатите във щатите и Франция. Подскачаха по площадите и викаха аллах Акбар. Твоите палестинци празнуват всеки път, когато хамас убива израелски жени и деца. Ама не съм виждал израелците да празнуват , когато армията отговаря на терористичните атаки на Хамас.

Викаш заслужили са си го, а? Деба и простите фашисти - де ви намират?

Как трябва да се отнасяме с хора които възхваляват и се радват на убийците на твой санародници най-вече жени и деца? Как трябва да се отнасяме с хора които смятат че ти нямаш право да живееш?

Първо викаме Аллах Акбар И после се крием В тунелите Също като Кремълският мъш Бункерният плъх VOVA THE CUNT

Със сигурност мога да кажа че не разчиташ на главата си за прехраната си. Познах, нали

Взимай копейките и се прехранвай.

Абе Израел като изтрескат някоя болница няма ли там някой да влачи напред-назад в легло някоя бременна палестинка, като оная украинка преди година!?!

Кога и къде хамас са спазвали резолюциите на ООН? Къде и кога терористите са се загрижили за избиването на невинни? Твоята Русия любима кога ще спазва резолюцията на ООН и ще освободи окупираните територии?

Академичко на посолството: 1 Русия не му е любима 2 твоята УСА научи Русия да не спазват ООН (хим. оръжия у Ирак и т. н.) 3 болшевици от миналия режим като нямаха аргументи започваха да слагат лепенки. Намажи си дупето и към посолството за анална любов

Съдейки по броя на коментаритв ви - значи русия ви е работодател и ви плаща на брой коментари

Съдейки по броя на вашите - Израелските ПРи на ППДБ и ГЕРБ са с огромен бюджет.

празната ти тиква.

Цоцкат помощи от цял свят И само правят чавета По 6-7 дица хамасчета Но идилията им свърши Този път завинаги...

Аман от педераси...

Новите фашисти от изваел ревът за антисемитизъм. Тук много не се говори но ООН осъди окупацията на Палестина, открито се говори за смъртта на ХИЛЯДИ деца!!!!!!

Защото държава Палестина няма пък територията Палестина не се ограничава с ивицата каза.

Палестинската автономия се създава чак през 1994 година. Политическият ѝ статут е предмет на остри спорове. В различни точки на света терминът Палестина се тълкува по различен начин. Разбирам че ти като фашист, явно те кефи малки деца да бъдат осакатени и убити, виждаш нещата по друг начин!

Именно любимите ти арабски терористи напускат преговорите и се противопоставят на всякакви опити за мир и създаване на палестинска държава.

ИЗРАЕЛ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА СЪС СМЕЛ И БОГАТ НАРОД !!

КОЙТО ИЗБИВА ДЕЦА......голема смелост.....

Израел но практика надминаха всички терористи с няколко обиколки. Не са научили нищо от историята и една ли ще видят мир оттук нататък

Поставяне на ракетни установки по цивилни сгради е военно престъпление, което се прави от терористи като Украйна и Хамас

"300 литра гориво" за "петнадесет минути" Тази болница е страхотна - яде 20 литла гориво за МИНУТА!!! Сигурно си е имала собственна рафинерия преди войната :)

Болница с капацитет хиляди колко трябва да говори според тебе......

дОООста по-малко. 20 л/минута и на бензиностанция едва ще сипеш...

Само бой по каската за арабелите - от друго не се сятат През 1945 САЩ разрушиха до основи Германия и Япония за да им доиде акъла в главата Само това помага- рязане до здраво Докато не утрепят и последният хамасовец барабар с цялото му семейство + магарето+кучето няма да са оправят

Ейй фашисти, все геноцид ви е главата. Явно нас ни е оправило турското робство щом изроди като тебе пропускат такива мисли в междуушието си…

кат не става по мирен начин- пробвано е, ша стане по трудният начин

Руската подлога без паника Вдигнал кръвно Рано сабахлен Тос руски кавал

Кво общо има Русия тука, люлински фашизиран наркоман?

Безплатен български съм, третиполови.

Терористи и цивилни, болници и бункери- всичко е оплетено като свински черва в Газа.

Да освободим окупираната територия на юдея.

Израел е държава терорист воюваща с жени и деца!

Интересно твоята Русия колко жени и деца изби и в Афганистан и в Чечня и в Украйна?? Твоите любими арабски терористи колко жени и деца избиха? Не само в Израел.

Колко? Я виж? Само вие, слугите на запада имате фетиш към смъртта на цивилни.

ако към тебе идва пингвин - цялата забулена с бурки и шалваре и от долу е опасана с колан с експлозив ко ша напраиш ? Варианта с насирането в гащите ми е ясен Търсим друг отговор

Ще почна да спазвам резолюциите на ООН, а няма да ходя да избия квото не съм изтрепал от семейството и. И между другото - палестинците не с терористи - няма палестински терористичен акт по света. Палестинците се борят само и единствено с окупатора. Не проповядват ничие господство и не желаят чужди земи.

Не излизат от болницата А само лаят по Ал Джазира Под болницата има тунели И това ще бъде показано Тогава да ги видим

Какво ще гледаш, бе лешояд - измрелите деца в кувьозите ли? Мамицата ви гнусни боклуци фашистки!!

Гледам и жертвите на останалите арабски терористи в целия свят. Гледам и как твоя хамас категорично отказва хуманитарна помощ и атакува конвоите за доставка.

Кво гледаш, отреока? Коя палестинска групировка е направила терористичен акт по света? Коя палестинска групировка иска нещо друго освен свобода за сънародниците си?

Хамас се отказали да бъдат приети доставките и са атакували конвоя каращ тези доставки.

Никой не им е виновен на тъпите циганич, че искат да колят и бесят християни. Ако бяха без вода и храна да са измрели досега лъжливите маймуни. В тунелите има запади за 10 год

Евреите не се християни! Те изповядват юдаизъм = сатанизъм!

Е какво стана - нацията пострадала най-много от геноцида самата тя стана инициатора на геноцид. Дали е историята обича да се шегува?

От реката до морето Израел ще бъде свободен.

Иии разбира се помощта е отказана, коридорите за цивилни не се ползват, децата не се евакуират. Арабските номера в действие.

Защо не се е погрижило за болницата? А извинявайте забравих- те са заети да изстрелват ракети срещу Израел.

Защото Хамас повече се интересуват да унищожат неверниците. Те деца си правят достатъчно, дреме им.

Първо кажете колко ракетки установки е имало в тази болници и колко терористи са се крили върте. Гледате всичко от една гледна точка.

Пропаганда по дяволски!

Браво гой. На ти два шекела.

Колко рубли са другарю:))))

Ами Палестина вече победи. След подобни изродщини светът толкова намрази чифутите и западните им спонсори, че вече няма връщане назад.

Ама явно само слушаш руското посолство а не четеш какво става по света. Вече се надига движение срещу антисемитизма. А пък недоволството от вашите тарамбуки дето задръстват улиците размахвайки знаменца расте лавинообразно.

евреите са гадни копеете

Колкото и да лъжете по телевизора и по другите медии ,истината си е истина ! Рано или късно ще си платите за чернилката ,която вършите дяволски изчадия!

Всичко, което прави Израел е несъмнено правилно и необходима стъпка в борбата с тероризма, ако някой изпитва съмнения и ги каже на глас (или с машина бъде хванат в такава мисъл) то следва незабавно да получи обвинение в антисемитизъм и разпространяване на нацистки идеологии и сеене на омраза

Някоя държава дето не би отговорила на подобен терористичен акт какъвто извършиха хамас. Спомням си че Русия заради безслам нахлува в Чечня и изби половината население на Чечня. Гледам какво правят турците срещу кюрдите.