Бан Ки-мун към света: Помогнете на Пакистан!

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун пристигна в Пакистан, за да посети пострадалите от наводнения райони, предадоха Франс прес и ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Бан Ки-мун към света: Помогнете на Пакистан! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A ми има ги н а в с я к ъ д е, нали са "братя"???

Dо --- 3наеш ли, прав си! E и как и защо вземат нашите "порочни" пари? Tе май затова си садят валмото или се приготвят за да унищожат нас - "безверните"... Hо там е ж а л к о за децата, a те са в и н а г и невинни!

Съчувствам на пострадалите хора и на семействата на загиналите. Защо обаче не помогнат тези, които дават милиони за обучението на талибани на пакистанска територия? За автомати и бомби има пари, за хората няма. Ало, Бен Ладен, помогни на горките хорица! Част от тях ще са в твоята армия.

Банки Маймун,по добре да не се бъркаме в божиите работи.

Пакистан има пари да поддържа стратегически и тактически ядрен арсенал и една завидно добре екипирана войска, но за пострадалите нещастници в една навонена долина не се намират дори достатъчно спасителни екипи. Когато отгледаните и възпитани на тяхна територия талибани започнаха да разтрелват жени и деца по стадионите в съседен Афганистан, никой не ревеше за помощ, та трябваше на американците да им съборят няколко бизнес сгради, че раздрънкат скъпите си пушкала и охранените синковци до там. И нещо друго. В Пакистан ако си не-мюсулманин, може да получиш до 25 години затвор (или дори смъртна присъда) дори и само да си заподозрян за омърсяване на името на ислямския пророк.

Знам Кой е Прасчо, знам кой е Йори, знам кой е Пешо, ама Банки Мун кой е не го знам...

1/100 от парите, изхабени от САЩ за войни, да отиваха за такива неща, нямаше да има нужда да вият на умряло хората... но си е друго да си развиваш именно военната, а не друга индрустрия.

Спешно изпращаме Соломон Паси и Костов.

Изроди такаива радвате се на нещастието на други,нормално штом е мусулманска държава вие сте позор за БГ.

Нали управляващите им са американски мекерета. Логично е САЩ да им помогнат, нали?

Ще помогнем, добре. А после като се оправят, пак ли ще ни заплашват с ядрено оръжие? Нещо като нео-вариант на старата поговорка "Храни куче да те лае!"

Като видя зов за помощ се изнервям от безсилие. В Хаити още не са усетили помощта след земетресението, защото няма координация между помагачите. Пари и помощи се събраха, а хората там не ги виждат.

Пакистан има население от 175 млн миналата година,като се е увеличило 4 пъти от 1950 г Ако останалите 150 млн пакистанци съберат по 3 долара или евра ,това прави 450 млн за пострадалите от сезонните валежи.....Навсякъде има бедствия и сега, и в миналотор нека се научат да планират за такива случаи предварително,още повече не се писа да е искало ООН помощ за потопите в централна и западна европа за втори път тази година с рухнали къщи и смъртни случаи в ЕС,където много от нелегалните пакистанци дължат десетки милиони злоупотреби със системите за социално подпомагане,а и от помощите за проекти за афганистанци 90% са изчезвали да си строят тарторите скъпи вили на гърба на изнемогващите и мизерстващи данъкоплатци от ЕС,където кризата е огромна за повечето сектори

Много си прав/а! Ама нали по повод трагедията, някои хора трябва да си напълнят джобовете!

Да помагаме на Пакистан? На талибаните? От какъв зор?

Ти нещо бъркаш Пакистан с Афганистан.