Борисов: Видяхте ли какво стана в Ню Йорк при код червено

"Видяхте ли при код „червено” в Ню Йорк – нито кола, нито човек на улицата. Нито кола, нито човек!", казва премиерът на министрите на заседанието на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Видяхте ли какво стана в Ню Йорк при код червено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички беди са от некъдърно управление вече 25г.Но -най голяма вина има един кадър на дпс-емел етем.Голямо крадене и замитане достойно за Гинес.

Бойко 1 и побратима му Бойко 2 се доказаха и доказват с действията си ,че са некадърни да управляват даже сергия на женският пазар ,а са се захванали в експеримент да управляват държавата България.Страхотна е логика на Бойко 2 т.е няма язовири ,няма проблеми.Няма пенсионери ,няма проблеми.Няма мислещи и действени българи , няма и проблеми.Така ще се реши задачката с проблемите в България Бойко 2 и ще останат доволни в четворната инквизиция натарапила се на останалият в БГ ,,некачествен човешки материал".

Ами видяхме бе, Бочко! Но не е зле и ти да видиш нещо друго, щом ни сочиш Щатите за пример - там например си отстрелват президентите - нещо, което ще е много полезно и поучително, ако се случи и у нас. Единствената дилема ще е кой да е пръв - ти или недоразумението "президент"?

ето това е нашият любим бат,Бойко, арогантен и агресивен, Предупреждавам ако още веднъж, вие, или някой от вашите хора каже, че моята партия използва случая популистки, ще разкажа пред цяла България какво се случи в Мизия, ще докарам половината град пред Министерски съвет, коментира Нинова, цитирана от "Фокус".този негов цитат в стил "ала мутра" е направо за код "червено" и за Гинес-изцепките му, но как е кръвното не питам, защото е видно,че мозъкът му е червясъл....

Я пак прочети внимателно на кого са цитираните от теб думи, на бат ти Бойко или на кака ти Корнелия

ето това е нашият любим бат,Бойко, арогантен и агресивен, Предупреждавам ако още веднъж, вие, или някой от вашите хора каже, че моята партия използва случая популистки, ще разкажа пред цяла България какво се случи в Мизия, ще докарам половината град пред Министерски съвет, коментира Нинова, цитирана от "Фокус".този негов цитат в стил "ала мутра" е направо за код "червено" и за Гинес-изцепките му, но как е кръвното не питам, защото е видно,че мозъкът му е червясъл....

Защо да чака госпожа Нинова да ги "нападнат" за да каже истината за Мизия. Не е лошо да каже какво са и какво ще направят, а не само да говорят, говорят, говорят......

Много прости изказвания, адски дразни мутрата.

когато някой без опит или с малък такъв ми се изхвърля и иска да ми вмени вина , като корнелия към ББ! Нито е била кмет , нито е заемала сериозен държавен пост , нито нищо , а пък знае да лае! Тя била дала списък с опасните язовири и видите ли сега не се е направило нищо от месец Декември насам! А къде бяхте вие питам аз 15 месеца преди това , защо вие не взехте мерки за този по голям период от време , а само сменяхте и уволнявахте по министерствата и агенциите!

По глупаво и неумесно изказване на комунистката КН не бях чувал днес! То не стига че са най виновни , ами и с най големи претенции сега! Не напразно хората казват Дебелоок си като комунист!

Тая се е подула и плещи невъобразими глупости и вдига рейтинга на "Светиня му"! Колко ли са идиотите, които ще повторят нейните глупости? Няма толкова прости колкото комунистите. Може би само турците, но те поне са добри стопани. Може би циганите, ама те пък бягат в Испания на топло. Остават само комунистите сами в глупостта си! А! И русофилиите също са злокобно много прости.

То и ние ще разберем още много неща за хората , ама бавно загряваме и все си мислим че те са нещо повече от нас и че при нас не може да стане така! Всичко е въпрос на мислене и желание!

Определено ! - бих казал - Въпрос на два-три месеца Ррработа. (на Двустъпковата)

Бат' Бойко малко се е поуплашил и не е видял по телевизионните канали, че в Ню Йорк ходят хора по улиците.

Даааа... - Всъщност - чудя се Ако го избабаним да Работи при -40/-50 ..плюс 'ветрец' Полярен ...плюс 2-3 метра сняг - що ли Ще стане ?! ...:-)))))))

при код без червено е проблема... знайш ли приятелю, на руснаците понякога е се едно , как се пише байка... имат руснаците некви грешки в превода. на кютека. не само е срамно да сме толкова бедни, срамно е, че никой от народа не ви помага, а вие с рушвети от кражби търсите признание от други. исите ли, че нямате да намерите алоджия..де и да сте. не може само да корумпирате и да прибирате. тук. тук никога нема. и за Чарли Чаплин немаше. опичайте и тиквите, с туй де го раждате. писнало ми е, утре са оправяйте как можете. и да земеш дървосекача при тебе на плата. кадърно е. при мен не ще май говедото. слугинче си е. щипни го по дупето от мен..един път де..

Абе че съм Говедо - Баято съм. ...ама Ако успеете да обясните Как-Аджеба навързвате (говедо+слугинче) - ... е, на мьобиус лист ставам ! ;-) Та ! - Как/с-Какво да Ви помогна, Колега ? (, че тоз маймай Яко Ви Вдигна кръвното :-)

Kak beshe v Boston: Globata e 500$ ako si na patja i state e v emergency. Kakto pisah i predi tuk chistjat,dokato asvalta ne se pokaze.Vseki ima dogovor i mhu se plashta ot 30 do 50$/h.

Копнея за момента, когато този индивид ще освободи родината ни от присъствието си.

да изкарам некой лев от записани цензури. може и тва да го цензурираш, мила, пробита и сърдита ламарина. да не си ми жена ма. пикла страхлива си . през очилата не можеш да видиш и себе си.

В щатите Обама е Обама, а не тиква проста и полицията е полиция, а не гащници недодялани.

НА БОЙКО-МУТРАТА!

Тоя Е ... Неспасяем. (Извинете !)

кат оставка ли да го разумеме. оти требе да тарсим друг взискателен човек към человеческите щения..вуудини дори. овреме. бихте ли коментирали, тоз вуудман, ваш колега, защо отделя толкова време, преди и след онуй, за човешкото и парата в човешкото.. ако въпроса не ви интересен, подайте си оставката. и тогава, ще имате 1 процент от мои лични приходи от вече обяснена дейност. но иначе, нема лошо да продаваш нещо с добър съблазнител. с опит, практика....и почти на мои години.. във втори клас мейби ли беше бейбилибеше.

Аааа - ама Вие за онуй-там Теа parti-Образното ли ?! (Coffee ?, Tea ?, Me ? ...;-) ...c Woodman-Ъ затруднихте мен-сиромах - то Сериозни коньове (Работни !) ...то Система за цанене по горите....то Business School... ...втори клас ? - е, Ако трябва А изобщо-и-въобще - където-и-да-е И по каквото-и-да-е тоз тоя Все земе да Се ОСЕ...тиит. (Чудя се Тези, които СА го 'селектирали' - Е ли възможно да Не са си изпооскубали косите С корените ?!) ТА !, тва : ---> Двустъпковата.

кода е червен, путин е в мензис, америка е о кей, всеки там като тук си мре у дома, без хлеб уиски или сода. европата да ни прави гъди гъди на топчетата ни на топличко. .... гъди, гъди......дир.

От тъп, по-тъп, та най-тъп......

Те паразит гнусен смучат, силите на цял свят и за това са станали, като свине, а и могат по -цял ден в къщи да си седят, след като всички ние работим основно за тях..

Тикво, това ли видя за пример в УСА?

БОРИСОВ , АКО СИ МЪЖ И БЪЛГАРИН ПРОСТО КАЖИ - АЗ СЪМ ПОД СТАВЕНО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА , БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА , ЗАЩОТО НЕ СЕ ВИЖДА ДА ПРАВИШ НИЩО ЗА БЪЛГАРИТЕ . НИЩО СЛОЖНО НЯМА - ПРОСТО КАЖИ НА БЪЛГАРИТЕ , КУПИХА МЕ , ПРОДАДОХ СЕ

Е по добре е от педала станишев или от болния волен освен ако не искаш дпс да те управлява.това е положението.

Колко сте елементарен в приоритети си

ВИЖДАЛ СЪМ ПО ОБРАЗОВАНИ ТАКСИМЕТРАДЖИИ :))

Ти направо обиди таксиджиите, далеч по - тъп от тях е.

ЕДИН БЕЛОРУСКИ ЕВРЕИН - ДОКТОР НА НАУКИТЕ ИМИГРИРА В НЮ ЙОРК НА СТАРИ ГОДИНИ И ПОЧНА ДА КАРА ТАКСИ :))

Пак разбрал-недоразбрал наш Бойко! Колите в Ню Йорк си бяха паркирани по улиците. Имаше забрана за шофиране за да няма закъсали автомобили, които да пречат на линейки/полицаи и почистващи камиони.

А видяхте ли,че такова бедствие,което става в САЩ става ежегодно в Русия,в Сибир и никой не научава и не чува плачене и защо ли при положение,че американците сигурно имат много по добра техника,но тези хора не се жалват,а си пият водката и живот.За това са железни и няма толкова обратни при тях.

Този трябва да го облечем с генералската му униформа и да го пратим в САЩ за Вси светии/ Хелоуин/. Да видят говореща тиква.

коли нямаше но човеци имаше ;))))))

Държавата ще пати 50 хил. евро кръвнина на близките на заподозрения в наркотрафик и сводничество Ангел Димитров - Чората, който почина по време на полицейска операция през 2005 г., когато премирът Бойко Борисов бе главен секретар на МВР. Не оправдавам престъпленията на Чората , нито на Чакъра , но не съм съгласен да плащам за бездарието на ББ и останалите.

Мизерник........

При Борисов 1 всяка втора новина беше за тоя тъпак, сега буквално е всяка. Да се маха един път за винаги, само пълни медиите с глупости и лъжи.

Целата страна беше нафрашкана по Тошово време с канали за поливане.Строшите , украдоте съга не била поемала земята. Това е наказанието за всички тупаци гласували за гербелугите

Че те каналите ги попиляха СДС-то и социалистите, Герб каква връзка имат с това?

не съм от герб не разкарвай хората до голямото село , но бсп-дпс-атака политизирате всичко!бизнесменти кръгове,обръчи фирми мафии , а все бъркате в политическата помия!Дърти жени с мая майнолова само лаете месечината,като вдовица за ....

На Боко тиквата.

Боко е срам за Майка България. Спрете да гласувате за такива като Тиквата, Съсела, Гоце, Пудела Росен, Цв. Цв., Бюреков, Яне Янев и подобните им.

за курнелия или мая кюстендилската афера да гласувам?

ДА. А глобата видяхте ли - 300 долара, май казаха, за неспазване на реда.

БАТ БОЙКО МА КЕФИ - КОГАТО ОБЩУВА С БЪЛГАРИТЕ И МИНИСТРИТЕ СИ ИЗПОЛЗВА ЕЗИКА НА МУТРИТЕ КОИТО СА ОТИШЛИ ДА СЪБИРАТ ДЪЛГ ОТ НЯКОЙ МАГАЗИНЕР В БАНКЯ :)))

За това народът си го харесва! Печелил е 12 избори, но за сметка на това, все поредни!

Бокич, какво общо имаме ние- българята с Ню Йорк и американците. Ти сам каза , че тук сме лош материал и за съжаление си напълно прав. Напоследък станах българофоб. За това племе спасение няма.

Кат има коли на пътя след код червено ... - вдигат ги с наказателна глоба 50 лв и готово !

"По думите му само 15 водоема в страната са без ясен собственик "- а ако отидеш да си топнеш червейчето в тях веднага идва някой да те глоби! кой? Кой? КОЙ?

БЕЗСИЛНИЯТ ВОЙ НА ЗАПЕНЕНИ ОТ ЗЛОБА ПЛАТЕНИ КОМУНДЕТА ИЗ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ САЙТ .. Е ИСТИНСКА РАДОСТ ЗА ОЧИТЕ МИ И МУЗИКА ЗА ИЗТЪНЧЕНИЯ МИ СЛУХ... АХ, КОЛКО Е СЛЕДКО ДА ГЛЕДАШ КАК СЕ ГЪРЧАТ В ЛЪЖИ И ПЛЮНКИ ТЪПИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА СЕ ХРАНТУТИЛИ САМО ОТ ЗАГРАБЕНА ВЛАСТ....

"в Ню Йорк нито кола, нито човек на улицата." Баце и кво предлагаш? Да си качваме колите в хола ли? Да беше направил нормални паркинги където да се пракира за да са свободни улиците . А ти даже улиците превърна в паркинги само и само да лапате пари без да влагате нищо.

Много точно!!!

"нямало нито хора, нито коли" глупак. Къде да ги денем тези коли, в апартаментите си ли? Да не би да има подземни паркинги в провинцията?

ББ е тъпанар, който мисли по същия начин, по който и облича мислите си в думи.

МАЛОУМНИК....

За червения код у УСА не знам, ама Мутрата ако знае какви празници прават на Тиквите, даже паментници са й направили.

Свлачищата са резултат от презастрояване, копане на бунари и септични ями съвсем конкретно във Варненско, както и от безконтролно обезлесяване. Но нали дърветата пречат на новообгаташите да си построят вилите. Та така. От мутри не може да се очаква да мислят. Те и производство не могат да развият, защото за това се изидсва мисъл, каквата в техните глави няма да светне никога. Представяте ли си Пеевски да мисли!!! То и язовир да имаш се иска да го поддържаш, а не само да го пълниш и да въдиш шарани. За съжаление хидросъоръжениета са неподдържани поне от 25 насам. Много от по-малките язовири веме не са на подмитетие към "Язовири и каскади" и мутрите не контролиран нивото им в зависимост от съобщенията на метрологията както беше преди години. Оказа се, че не може м и да поддържаме това, което са ни оставили, но го отнасят хората заради безхаберни правителства. Имахме поредица от правителства, които паради некомпетентност ни прогонват, унищожават, давят, оставят без домове поради своята некомпетентност.

Абе, не видях, щото тоя уикенд не успях да отскоча до Биг Епъла, но на Боко вярвам - той там си пие кафето по няколко пъти в месеца - нали оперативки има.

Тъпак

Не уцели! Тъпачка съм:) Ай с Боко в Биг Епъла - поне да има кой да му го държи, докато комуникира на високо равнище, че тез велики мъде имат нужда от поддръжка - нали нейде оттам (или някъде в близост до тези 2 опорни точки) извира банкянският гений и се сипе благодатно отгоре ни.

Да видяхме как хората събират ТИКВИ.

САМО ДА НАПОМНЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ ПЛАТЕНИ И КУРНЕЛИЯТА, ЧЕ НАВОДНЕНИЯТА В МИЗИЯ БЯХА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЯХНОТО ЛЮБИМО ПРАВИТЕЛСТВО - НА ОРЕХАРСКИ... ЗАГУБИЛИ СТЕ СИ ПАМЕТТА ОТ ЗЛОБА. ЖАЛКИ СТЕ. СМЕШНИ СТЕ.

А на простите гербери да напомним,че наводнения има и по времето на вожда,май и Бисер беше тогава.

"КАЛИТКО" - Тъп ли си , малоумен ли си или си платен , защото пишеш изключителни глупости ........Всъщност отговора е ясен И ТРИТЕ СИ

На 10-те % гласували БГ олигофени за Боко (останалите до 15% са мангали) им се привиждат 85% тролове-всички негласуваяли за Овена от Банкя.

Този кога стана овен бе?Той си е проста овца.

Малоумник=герберак=Калитко чобанина

КАПУТКО много помни.

Нека припомним на всички, че съоръженията не се поддържат от 25 г. и че е цяло чудо, че все още не са ни заляли води отвсякъде. Трябва да се радваме, че яз. Искър все още не е даден за частно стопанисване, защото, ако това стане при скъсване на стената му София ще заприлича на Венеция.