Навални отхвърли обвинение в клевета на съдебния процес

Опозиционерът обвинява властите, че искат да му запушат устата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навални продължи да сипе обиди към свидетелите, потърпевшия и даже към съдията през целия този процес днес. В един момент коментаторите започнаха да се чудят, дали не иска да го признаят за невменяем за да избегне последствията. А статията на дир.бг не дава никаква идея какво лице показа Навални на всички, които следиха директно предаванията от съда. Лицето беше на самозабравил се негодник (меко казано).

Поддръжа за новоНацистката линия на Запада!? Престъпление срещу политическия враг ..е Героизъм ! Критика и Доказване корупцията на Западната Диктатура и Олигархия... ...Престъпление...Сноудън например. Навални е обикновен Закононарушител,и никаква Западна Пропаганда няма да го променят.

Навални се изгаврил с дъртия комуняга и сега го съдят за обида. Трябва да му направят паметник.

Като онзи в Южния парк? Един бял гъз с крила. Неговия ше бъде един бял гъз с уши. Пърди и се ослушва, като прасе у царевичака...

че ви има. С такива като теб, опозицията няма шанс.

"Ако някой похарчи, де да знам, 10-20 МИЛИОНА долара за да издържа това ще видим съвсем друга картина "Масови протести, граждански начинания, пропаганда, установяване на връзки с елита..." Шефа на фондацията на Навални се догаваря с Ми6 агент / дипломат в Лондон https://youtu.be/6TaG7jOlRmI?t=36

Няма значение какво бълнува обвиняемият. Важно е какво ще реши съдът. Дано към тези 3,5г които станаха ефективни да му лепнат още поне 3 и да се приключи с този америкоски посерко.

"Борецът срещу корупцията" ... хахахаха

На кого са думите казани към Ми6 агент и английски дипломат: "If somebody would spend, I don’t know…. 10-20 million dollars a year on supporting this... . Mass protests, civil initiatives, propaganda, establishing contacts with the elite"

- на шефа на фондацията на Навални. Ето го и на видео: https://youtu.be/6TaG7jOlRmI?t=36

Тъй като Навални е отправил оскърбителни изявления срещу неопределен брой хора, които подкрепят своите убеждения и имат право на собствено мнение, няма да е за учудване ако руският съд го признае за виновен и го осъди на лишаване от свобода. Върпосът е дали тогава всеки, който набара господин "Дебили" Христов или както там се казва , да го изщърби през съда за оскърбителното му отнопение и зашо българскят съд отказва да санкционира подобни лица като него? В Русия, обаче правото на лично мнение е много условно понятие, защото отправяните обиди към опозицията не са по- малко, но съд не ги санкционира. Както се вижда Навални няма право на лично мнение, нито подръжниците му, но един пенсионер не е просто обиден човек, а ветеран- вид богатир, койото очевидно следва да се ползва от някаква особена неприкосновеност, свещена крава на пиедистала на руската история, без оглед на това, че Навални едва ли е имал предвид точно този човек. В Русия всичко се преценява през погледа на силните на деня, които имат думата, а останалите следва да мълчат и да рият със зурли земята. Всъщност и у нас е много възможно да стане така.

Прост си беше и такъв ще си останеш. не ставаш за инфлуенсър. Случаят е съвсем друг. Изказването му е конкретно към няколко души, а не по принцип. На всичкото отгоре не вербално, а графично и не може да се отрече или да увърта какво точно бил казал. Простака го е написал и сега няма мърдане. И е супер злостно. Коментарът му е на клип, рекламиращ поправките в конституцията и призоваващ хората да гласуват за тях. Написан е срещу точно тези хора от клипа. Тъп козяшки трол си.

Как е "Гуайдо" на руски? Тук едни либерасти питат, трябвало им за нещо.

дерьмовая волынка

Клеветите са основна задача на Навални. За това му плащат.

Американският държавен департамент заяви, че осъждането на Навални е намеса във вътрешните работи на САЩ. Въпроси има ли?

Цитат: "Руският опозиционер, който преди няколко дни беше осъден на близо три години затвор, е в залата на съда" Осъден е преди години за измами за пари условно, но многократно нарушава условията, като и извършва множество дребни престъпления. Тепърва ще го подхванат, като че с пари от дарения за НПО, си купува лично имущество. А иначе България е осъдена 8 пъти от европейският съд, заради изказвания на Ц.Ц. и нарушаване презумпцията за невиновност.

Защо не пуснете видеото в което шефа на фондацията на Навални "Борецът срещу корупцията" наричащ ветеран "предател", договаря с британски дипломат и служител на Ми6 10-20млн долара годишно за да организира "пропаганда, граждански неподчинения", лобиране сред олигарсите стещу властта "и др." https://www.youtube.com/watch?t=171&v=k227KvKFYN8

Дори тези на Навални не искат да коментират тази среща. Това говори само за себе си- осраха се и сега или мълчат или отричат.

Амиии, след като си излежи присъдите- които не са малко, защото сега има и други случаи които ще бъдат разгледани- та след това западът може да си го приюти този до края на животът му- а там ще се погрижат той да се подхлъзне в банята или по стълбата....Помислете си само- какъв изрод трябва да си за да обидиш и лъжеш за човек който е воювал за да може такива парцали като Навални да не напуснат този свят през комините на малкият мустак....нямам думи. Но щом баща му е украинец та нищо няма да ме учуди- те се оказаха продажна измет.

А проф. д.м.н. Сергей Максимишин, който го лекуваше в болницата в Омск, внезапно почина – я от сърдечен удар, я от ковид...

Дирчовците, защо изтрихте нашата дискусия с Фейсбожко? Къде е демокрацията, бе? Къде е плурализма?

Свобода за братския руски народ! Стига толков путкинско робство! КГБ агентите, ограбили гогатсвата на тази велика страна, на съд!

"Руският опозиционер, който преди няколко дни беше осъден на близо три години затвор, е в залата на съда, в остъкленото пространство за обвиняемите, посочва Франс прес." Навални е опозиционер колкото Тихановска и Гуайдо са президенти! Навални не е осъден преди няколко дни за мошенничество (от френски ищец), а преди няколко години!

Защо си се кръстил полу-, ти направо си 100% идиот!

Русия ли? ИЛИ ВЕТЕРАН е подал граждански иск за клевета? Щото то и Шрьодер в Германия е подал иск срещу БИЛД и Нахални. Та Нахални и в немски съд ще трябва да представя доказателства за думите си. Но това се премълчава.. И не се пише - ГЕРМАНИЯ СЪДИ Нахални.. Език мой - мраг мой си е проблем на Нахални.. Не му е за пръв път. Прочетете си какво е говорил срещу грузинците: https://lh3.googleusercontent.com/3ijtUrTv3gW5pdy6HSNeR9hAa…

В страна, която е загубили над 27 000 000 човека във войната, да наречеш ветерана 'предател' е много недалновидно. Може и да те счупят главата за тази простотия ...

Загиналите са 27 млн., защото и тогава тоя народ са го "управлявали" подобни идиоти като сегашния...Не им пука за обикновения човек и войник...

Точно поради това 20 000 000 са убитите мирни грацдани (жени, деца и старци) от армиите на тогаващния Евро Съюз армии ...

МАРКО ТОТЕВ ТИ СИИМАЛ ЪКЪЛ КОЛКОТО МАГАРЕТО НА КОЕТО СИ КРЪСТЕН

А помните ли преди 10 години когато Навални сравняваше мюсюлманите с хлебарки ? Сещате ли се кво ще стане с някой в Европа, ако пусне такова видео? Как ще го смажат либералите? А сега същите тия либерали ЗАБРАВИХА кво говореше Навални.

Пускай го ти. Ще станеш Герой на Путиновия съюз. Може и 200 рубли награда да ти дадат.

200-те цента..

Абе толкова ли няма други новини, че постоянно ни занимават с тази амеба Навални?

Верно амебата 111 е по-интересна.

че кой престъпник и измамник ще си признае деянията? разбира се, че ще мълчи като п..ка до последно

Путиноидните българомразци би трябвало да се радват, че в България не е като в Русия. Иначе Белене и Скравена щяха да отворят порти отново.

А БЕ МНОГО ГИ ПАНЕМАЕШ ТИЯ НЕЩА БЕ !?

Интересно: Починал е лекарят, лекувал Навални в Омск. На 50 години ... "Божа " работа ...

ясно, че не е !За съжаление България не е държава а една окупирана колониална територия където властимащите казвата само ЙЕС СЪР и това е.

Окупирана от Русия.

слава на Президента Навални.

Има реални шансове следващите 4- години(Сега като отнесе още двечки). Това си е цял мандат! Президент ще е ама на затворническия клуб по шах!

слава ,слава и физкултуарааааааааааа ура ура и обратно в лудницата.