Навални отхвърли обвинение в клевета на съдебния процес

Опозиционерът обвинява властите, че искат да му запушат устата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

слава на Президента Навални.

Путиноидните българомразци би трябвало да се радват, че в България не е като в Русия. Иначе Белене и Скравена щяха да отворят порти отново.

Има реални шансове следващите 4- години(Сега като отнесе още двечки). Това си е цял мандат! Президент ще е ама на затворническия клуб по шах!

А БЕ МНОГО ГИ ПАНЕМАЕШ ТИЯ НЕЩА БЕ !?

Интересно: Починал е лекарят, лекувал Навални в Омск. На 50 години ... "Божа " работа ...

че кой престъпник и измамник ще си признае деянията? разбира се, че ще мълчи като п..ка до последно

Абе толкова ли няма други новини, че постоянно ни занимават с тази амеба Навални?

ясно, че не е !За съжаление България не е държава а една окупирана колониална територия където властимащите казвата само ЙЕС СЪР и това е.

слава ,слава и физкултуарааааааааааа ура ура и обратно в лудницата.

А помните ли преди 10 години когато Навални сравняваше мюсюлманите с хлебарки ? Сещате ли се кво ще стане с някой в Европа, ако пусне такова видео? Как ще го смажат либералите? А сега същите тия либерали ЗАБРАВИХА кво говореше Навални.

В страна, която е загубили над 27 000 000 човека във войната, да наречеш ветерана 'предател' е много недалновидно. Може и да те счупят главата за тази простотия ...

Пускай го ти. Ще станеш Герой на Путиновия съюз. Може и 200 рубли награда да ти дадат.

Верно амебата 111 е по-интересна.

Окупирана от Русия.

Русия ли? ИЛИ ВЕТЕРАН е подал граждански иск за клевета? Щото то и Шрьодер в Германия е подал иск срещу БИЛД и Нахални. Та Нахални и в немски съд ще трябва да представя доказателства за думите си. Но това се премълчава.. И не се пише - ГЕРМАНИЯ СЪДИ Нахални.. Език мой - мраг мой си е проблем на Нахални.. Не му е за пръв път. Прочетете си какво е говорил срещу грузинците: https://lh3.googleusercontent.com/3ijtUrTv3gW5pdy6HSNeR9hAa…

200-те цента..

"Руският опозиционер, който преди няколко дни беше осъден на близо три години затвор, е в залата на съда, в остъкленото пространство за обвиняемите, посочва Франс прес." Навални е опозиционер колкото Тихановска и Гуайдо са президенти! Навални не е осъден преди няколко дни за мошенничество (от френски ищец), а преди няколко години!

Свобода за братския руски народ! Стига толков путкинско робство! КГБ агентите, ограбили гогатсвата на тази велика страна, на съд!

Дирчовците, защо изтрихте нашата дискусия с Фейсбожко? Къде е демокрацията, бе? Къде е плурализма?

А проф. д.м.н. Сергей Максимишин, който го лекуваше в болницата в Омск, внезапно почина – я от сърдечен удар, я от ковид...

Амиии, след като си излежи присъдите- които не са малко, защото сега има и други случаи които ще бъдат разгледани- та след това западът може да си го приюти този до края на животът му- а там ще се погрижат той да се подхлъзне в банята или по стълбата....Помислете си само- какъв изрод трябва да си за да обидиш и лъжеш за човек който е воювал за да може такива парцали като Навални да не напуснат този свят през комините на малкият мустак....нямам думи. Но щом баща му е украинец та нищо няма да ме учуди- те се оказаха продажна измет.

Защо не пуснете видеото в което шефа на фондацията на Навални "Борецът срещу корупцията" наричащ ветеран "предател", договаря с британски дипломат и служител на Ми6 10-20млн долара годишно за да организира "пропаганда, граждански неподчинения", лобиране сред олигарсите стещу властта "и др." https://www.youtube.com/watch?t=171&v=k227KvKFYN8

Защо си се кръстил полу-, ти направо си 100% идиот!

Загиналите са 27 млн., защото и тогава тоя народ са го "управлявали" подобни идиоти като сегашния...Не им пука за обикновения човек и войник...

Дори тези на Навални не искат да коментират тази среща. Това говори само за себе си- осраха се и сега или мълчат или отричат.

Точно поради това 20 000 000 са убитите мирни грацдани (жени, деца и старци) от армиите на тогаващния Евро Съюз армии ...

МАРКО ТОТЕВ ТИ СИИМАЛ ЪКЪЛ КОЛКОТО МАГАРЕТО НА КОЕТО СИ КРЪСТЕН

Цитат: "Руският опозиционер, който преди няколко дни беше осъден на близо три години затвор, е в залата на съда" Осъден е преди години за измами за пари условно, но многократно нарушава условията, като и извършва множество дребни престъпления. Тепърва ще го подхванат, като че с пари от дарения за НПО, си купува лично имущество. А иначе България е осъдена 8 пъти от европейският съд, заради изказвания на Ц.Ц. и нарушаване презумпцията за невиновност.

Американският държавен департамент заяви, че осъждането на Навални е намеса във вътрешните работи на САЩ. Въпроси има ли?

Клеветите са основна задача на Навални. За това му плащат.

Как е "Гуайдо" на руски? Тук едни либерасти питат, трябвало им за нещо.

Тъй като Навални е отправил оскърбителни изявления срещу неопределен брой хора, които подкрепят своите убеждения и имат право на собствено мнение, няма да е за учудване ако руският съд го признае за виновен и го осъди на лишаване от свобода. Върпосът е дали тогава всеки, който набара господин "Дебили" Христов или както там се казва , да го изщърби през съда за оскърбителното му отнопение и зашо българскят съд отказва да санкционира подобни лица като него? В Русия, обаче правото на лично мнение е много условно понятие, защото отправяните обиди към опозицията не са по- малко, но съд не ги санкционира. Както се вижда Навални няма право на лично мнение, нито подръжниците му, но един пенсионер не е просто обиден човек, а ветеран- вид богатир, койото очевидно следва да се ползва от някаква особена неприкосновеност, свещена крава на пиедистала на руската история, без оглед на това, че Навални едва ли е имал предвид точно този човек. В Русия всичко се преценява през погледа на силните на деня, които имат думата, а останалите следва да мълчат и да рият със зурли земята. Всъщност и у нас е много възможно да стане така.

На кого са думите казани към Ми6 агент и английски дипломат: "If somebody would spend, I don’t know…. 10-20 million dollars a year on supporting this... . Mass protests, civil initiatives, propaganda, establishing contacts with the elite"

"Борецът срещу корупцията" ... хахахаха

- на шефа на фондацията на Навални. Ето го и на видео: https://youtu.be/6TaG7jOlRmI?t=36

Няма значение какво бълнува обвиняемият. Важно е какво ще реши съдът. Дано към тези 3,5г които станаха ефективни да му лепнат още поне 3 и да се приключи с този америкоски посерко.

"Ако някой похарчи, де да знам, 10-20 МИЛИОНА долара за да издържа това ще видим съвсем друга картина "Масови протести, граждански начинания, пропаганда, установяване на връзки с елита..." Шефа на фондацията на Навални се догаваря с Ми6 агент / дипломат в Лондон https://youtu.be/6TaG7jOlRmI?t=36

Прост си беше и такъв ще си останеш. не ставаш за инфлуенсър. Случаят е съвсем друг. Изказването му е конкретно към няколко души, а не по принцип. На всичкото отгоре не вербално, а графично и не може да се отрече или да увърта какво точно бил казал. Простака го е написал и сега няма мърдане. И е супер злостно. Коментарът му е на клип, рекламиращ поправките в конституцията и призоваващ хората да гласуват за тях. Написан е срещу точно тези хора от клипа. Тъп козяшки трол си.

Навални се изгаврил с дъртия комуняга и сега го съдят за обида. Трябва да му направят паметник.

дерьмовая волынка

Като онзи в Южния парк? Един бял гъз с крила. Неговия ше бъде един бял гъз с уши. Пърди и се ослушва, като прасе у царевичака...

Поддръжа за новоНацистката линия на Запада!? Престъпление срещу политическия враг ..е Героизъм ! Критика и Доказване корупцията на Западната Диктатура и Олигархия... ...Престъпление...Сноудън например. Навални е обикновен Закононарушител,и никаква Западна Пропаганда няма да го променят.

че ви има. С такива като теб, опозицията няма шанс.

Навални продължи да сипе обиди към свидетелите, потърпевшия и даже към съдията през целия този процес днес. В един момент коментаторите започнаха да се чудят, дали не иска да го признаят за невменяем за да избегне последствията. А статията на дир.бг не дава никаква идея какво лице показа Навални на всички, които следиха директно предаванията от съда. Лицето беше на самозабравил се негодник (меко казано).