Навални не се отказва да свали от власт "лъжливите негодници", а дъщеря му ще пробужда руснаците

Вярвам, че мракът в крайна сметка ще избледнее, изтъкна видният политик опозиционер, който неотдавна бе отровен, а сега е в затвора

Обратно в новината

Коментари - Навални не се отказва да свали от власт "лъжливите негодници", а дъщеря му ще пробужда руснаците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, от този се искаше да носи някаква медицинска бележка, че е продължавал лечението си в Германия и нямаше да го арестуват. Пуснат беше от Росия според условията на присъдата му за лечение и трябва в едномесечен срок, след като приключи лечението си да се прибере. Прибра се след 3 месеца с фанфари. Позициата му беше "Мен не трябва да ме арестуват, защото съм съвестта на нацията!" Амамн от съвести, дето се поставят над закона. На властите въобще не им трябваше този арестуван, Ако носеше хвърчаща бележка от училищен лекар, че е продължил лечението си щяха да му я признаят, но той реши да се постави над закона.

Закон в Русия??? Законът е ФСБ.

Навални Президент..

искат финансови постъпления от чужбина.Посвършили са парите от разви фондации и искат още ,ето го отговорът.Дано изгние в затвора извергът

винаги ми е било чудно Как така, хем е в атвора заради политически убждения хем , му дават свободата да има достъп до журналисти и платформа да говор срещу тия дето държат ключа от килията му. Странна работа.

Някой от родата трябва да продължава да разходва парите от менторите....че крушата не пада по далеч от дървото след като е ''узрявала'' с такива ''доходи''..

Може! Нека опитва. Само трябва да знае, че в демократичните държави това става чрез избори. Няма как с под 1% подкрепа да свалиш когото и да било!

джуджето е със 107% подкрепа, той лично провежда социологическите проучвания

I ti si svirkadjia kato tozi bore4

В демократичните държави,да.Ама става въпрос за Россия

Да се противопоставя на Кремъл? Ако просто си държеше голямата уста затворена до още година две и щеше да излезе като напълно свободен човек. След като обвиненият му бяха престъпления за измами! А сега ще има доста дълго да лежи. Но хей поне трудовата колония в която той едва не умря от ужасните условия е като пет звездна почивна база според жена му, която прекара седмица с него там. След като прекара няколко месеца в Германия за да не бъде арестувана по политически причини, въпреки че най-спокойно напусна нацията със самолет от централното летище на Москва. Единственото което постига с твърденията си е да вгорчава живота си. Защото си въобразява, че думите му имат някаква тежест и че едва ли не един ден ще си размени мястото с Путин. "Той и някои западни страни твърдят, че отравянето му е било опит за убийство от страна на руската държава" Хем бил отровен с химическо оръжие поставено на дрехите му, хем успял да издържи на няколко часов полет преди да го свие стомаха. И след има няма седмица вече го изписаха без никакви странични ефекти. С отрова за плъхове в напитка ще има човек по-голям шанс да го убият вместо с това прехвалено химическо оръжие.

По същата схема опитаха да сложат техен човек във Венецуела.Този ако стане деспот на Русия ще е същото като в Украина- Корупция,деспотизъм и мракобесие довело до пълен крах на държавата.

или той или някой американски генерал да координира разделянето на държавата. Кое предпочиташ?

ㅤ

"...а дъщеря му ще пробужда руснаците..." Как? Ако е със - свирка за събуждане - свирка по време на кафе - свирка в лимузината - свирка по време на среща - свирка преди обяд - свирка по време на обяд - свирка за слвдобеден джойнт - свирка в лимузината на връщане - свирка преди вечеря - свирка по време на вечеря - свирка по време на мача - свирка за лека нощ И -среднощна свирка БОНУС, Аз ще се наредя първи да ме "буди" всеки ден.

Това ли успя да измислиш

Като чета коментарите, виждам че болшинството от народа ни е безнадеждно заблуден, че Националистическа Русия и Комунистическа България са верния ни път. Отчаян съм!

ㅤ

Не е ли си то либерален ЕС и либерална америка, където се забраняват либерални медии, за да се налагат само по-либерални медии?..

В България има поне 500 души, които са платени тролове и симулират дейност. Това не са истински хора.

Има изход и от отчаянието: Главата в клупа и на реята... Тъй и тъй, надзиравани от партньорите, изчезваме, един повече, един по-малко - все е тая.

С божията помощ дано успее.

Бог прощава на грешниците само ако се покаят.

Този просто се старае да оправдае парите, които заработва от своите американски господари!

доколкото знам, тя учи в щатите, ще пробужда руснаците на английски, четох коментарите, как се кефят неговите привърженици че говорела на английски, какъв добър английски имала, да чуели американците, да ги подкрепяли

палячо да има достъп до медии. Според мен говорят от негово име за дс не бъде забравен този пореден 'борец' .

Нали медийния проект бе с Христо Грозев.

Тоя идиот още ли плямпа бе?

със свирки ли ще ги събужда?!

Ще изгние в затвора с пръсната халка. Как му отива да стои зад решетки.

Този психопат Путин използва стари ченгеджийски КГБейски номера да обвинява другите в престъпления, който той сам ги върши. Унищожи свободата на словото в Русия, уби Немцов, Политковская, Магнитски трови журналисти, вкара в затвора Навални и Овсяникова, а обвинява другите в тези грехове. Въобще Путин се оказа един обикновен лъжец, крадец и убиец! Свобода за Навални!

Не дей да мислиш с телефона.

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин да управлява успешно държава.

Ама как, като има няма 100000 поддръжници, половината от които са на 15. Я сега смени колко процента са това. Те не са дори и в статистическата грешка.

Ще сваля негодника, а шие дрехи за руския войник за му е топло когато унищожава укрофашистката сган.

дейност - протестър

Шило

И то платен от чужди държави! А по същество- обикновен престъпник

Шило, ти си пръв за затвора, за предателство срещу Родината!

Шило, вече съм сигурен че не си българин, а хибридчик. Каква е тази злоба стещу украинците, които се борят за свобода и независимост. И каква е тази любов към Путин и кремълската клика, която мачка и потиска собствения си руски народ страдащ най-много от тиранията. Имам чувството, че ти Шило ще си последния путинист на Земята, даже и когато и в самата необятна Русия свършат трубадурите и лакеите на Путин.

Шило

А бе, теле, Навални украинец ли е? Това първо. Второ- кой го спонсорира? От пожертвувания на руснаците ли живее? Трето- осъден е за измами, а не за нещо друго.

Ами обичам некъпани ватнишки.

Навални да се пише доброволец при Пригожин, ако иска опрощаване на присъдата.. :ДДД

Шило

Навални може да иска много неща, ама руснаците дали го искат?

навални нарича грузинците "гризачи"

Ха-ха, да потърсила финансова подкрепа в чужбина?! Тва грантаджиите са безскрупулни..

Навалнито отдавна вече изтече в мръсния WC-канал, ама с едната си мозъчна клетка все още не може да "стопли" това - отново продължава да се обажда там от коневръза. Най-смешното обаче е как задокенските му и EU-шефове го насадиха на пачи яйца - излъгаха го да се върне обратно в Русия като в замяна ще му дадат всичкото богатство, пари, жени, кариера и имоти на света, и го зарязаха кат барани яйца. Забравиха го и вече даже не си и спомнят за него. Смях.

Дневалният никога не е бил политик.

Тоя извади късмет че е в руски затвор...ако беше в американска да се ''самоубил'' досега... Както оня Джефри Епщайн...дето им знаеше на елита кирливите ризи

този е поредният Кирчо

Такива мършо като тоз адвокат ,никога не трябва да идват на власт .Никъде по света ..Щото са първично прости,и алчни..

получаване на финансова подкрепа от чужбина, ясно

Сам си се натрови от пиене ,или бог знае какво .За театъра..Тоя не е опозиция ..Пълен негодник е ..Както СДС и ПП..

Писаха че е бил на лекарства за отслабване. Може да е от там.

Търкай наровете...

Льоня е измамник -юрист..Пръчка ..Като всички юристи .Хаха .

Да върне 6 те милиона където е откраднал.

Навални е подлога на заплата от сащ .Държава със 17 млн км територия се управлява различни от малкия му пълен с измами свят ..Навални и брат му ойрадоха френска дърводобивна компания от Новосибирск 2012,и като го гепиха стана дисидент ,борец срещу Путин .ехееее...Голям мишок..хаха.

Оброския аген, както повечето такива е просто болен от омраза. Сигурно му е голям кеф да гние по занданите.

Тоя щом още диша значи в Русия има демокрация.

Нарича се дишаща демокрация...имаш право само да дишаш... все още!!

Този първо да спечели 2% на избори и после да се изказва. Не че ги следя. И го осъдиха за измама на руският клон на Ив Роше. А от запада започнаха да мразят Путин, че ги изгони разни концесионери, като американци. Това относно разграбването. И в Русия от както е Путин, убийствата спадат с 2.5-3 пъти някъде. И по света предотврати войни. Например спря 2 пъти да се бият азери и арменци. Запада не си мръдна пръста. Спря Обама САЩ да напада Иран. Отделно за Сирия. Опитаха се да спрат за Украйна при Майдана, но никой не ги слушаше. Запада направи всичко възможно да се стигне до тази война. ЕС в глупостта си. Почти като на бандеровците нацисти, които постигнаха това. САЩ си гонеше война там.