Навални: Излезте на улицата сега, инак утре няма да доживеете до пенсия!

Правителството в Русия планира да повиши възрастта за пенсиониране от 55 на 63 години за жените и от 60 на 65 години за мъжете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво било... Жените в Русия се пенсионират на 55, а мъжете на 60! Как можахте да го публикувате това? Има много да гонят, докато стигнат стандартите на Евроатлантическа България.

И да попитам. Защо никой не пише за всичките мерки, дето ги въведоха за повишаване на раждаемостта. Сегашното състояние е в следствие на глупостта им през деветдесетте и началото на този век, но поне имат визия и цел. Ние, а и цяла Европа какво правим по въпроса? Освен, че се пълним с орки...

Не си криви езика по руски на българска пишеща машина миризлив простак.От километри вониш на мърша.

Либерали = демократи в САЩ = християндемократи в Германия = ПЕС = соросоиди = лейбъристи и други ...Али, ...исти и ...асти. Няма да ви мине номера! Не може да траете Путин и Тръмп, но е време да изметем и Европа! Толкова тапотии натворихте, че тоя вашия Навални по добре да се разкае и да отиде в манастир да се учи там на труд и смирение.

Ех Еб.ални Ебал.ни нормално е ако хората живетя по-дълго да се вдига пенсионна възраст....и както е прието постепено...разбира се всеки иска да се пенсионира на 50 и да взема пенсия без да е работил и един ден....но не всички могат да бъдат като теб..

Къде живеят по-дълго,дебил? Виж колко е средната продължителност на жинота в Русия и БГ и пенсионната възраст.

Ние нали за по-хубав и дълъг живот влязохме в ЕС? Защо започнахме да измираме като мухи тогава? Нещо сгрешихме тоя път с новия господар!

:))))Навални нали е отявлен опозиционер и то либерал?Що се държи като върл комунист?Защи в България може да се пенсионираме на 65г мъжете и без да сме умрели,а в Русия ще мрът и то след 2028г.Вярно ще излезе,че демократите и либерали нямат принципи имат само сметки в банките:(((

Комунизма и Соросоидизма са както Секса и Порното......разтоянието между тях е 1 см.

соросоидиотизма ликвидира нациите без остатък.Затова в Унгария го забраниха....

Тоз Навални ми прилича на Жан Виденов, ефтина пионка!

Искаш да кажеш на сополан пърси и на ирландската овчарка.

Демогравската катастрофа в Русия след разпада на СССР не остави друг избор на руските власти, именно за това сега се налагат тези действия. В момента се влагат МНОГО пари в положителния прираст на населението. Просто няма да има кой да работи.

Изборите за император-цар минаха..ха.ха Сега ще видят руснаците какво "светло бъдеще " ги чака..ха.ха (Вицепремиерът на Русия Олга Голодец изнесе информация, че 90 милиарда рубли са се изпарили, след като няколко частни пенсионни фонда бяха обявени в ликвидация, съобщи finanz.ru. Фалитите на тези компании на практика оставят без пенсии около 1.3 милиона руснаци. Сега въпросът е дали правителството ще покрие тези загуби и така ще върне пенсионните отчисления на хората. Според вицепремиерът обаче, засега няма яснота дали това ще се случи и ако се вземе подобно решение, дали ще бъде възстановена цялата загубена сума или само част от нея )

щерев, и да не е Путин това е неизбежно,пари ще изчезват, пенсионната възраст ще се вдига и тн. както е при нас правителства и коалиции се сменят,..резултат същия.

ти твото бъдъще го дочака боклуко с одупен задник пред Козяк за центчета...

Добре би било такива вредни информации да не се пуската на наорда - всички разбрахме, че до ден днешен жените в Русия се пенсионират на 55, а мъжете на 60 - някои все още го помним това време, ама при нас то отдавна изчезна. Поуката от статията е, че Невални трябва първо да дойде в Бг и в Европата да организира такива протести, много ще е полезен.

Навалнито ще си го вземем тука като борец за правдини при пенсиите ни и ..направо ще ни сонесе Второ Освобождение!.

Като начало може да ни ,,освободи,, от самите пенсии??!

Руснаците имат съвсем други проблеми и те се състоят общо взето в обстоятелството, че са най богатата страна, с най много ресурси, много умни хора, а живеят неподобаващо. Вероятно причината е, че са лошо ръководени, а може би и международният капиталиЪм, който се стреми да задуши тяхната брилянтна демокрация.

Най-,,революционно,, е разпределението на произведения продукт в обществото и природните ресурси!? ...и Мърфи го признава..

в нищета, защото Горби ги продаде на говедараите и те се постараха да исмучат всичките и полезни природни и други богатства, с една дума - грабежът бе тотален. Сега руския народ с мъдър ръководител като Путин си възстановяват държавата. И естествено, след като резнаха пипалцата на агресора, за агресора Русия стана "лоша и недемократична" държава. Естествено, че го е яд. И на теб да ти сецнат златното кранче и ти ще виеш.

Значи в РУСИЯ е планирано до 2028 г. поетапно вдигане на възрастта от 60 г. (сега) до 65 години за мъжете и от 55 до 63 години за жените чак през 2034 година ... А В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА ВЕЧЕ (2018) МЪЖЕТЕ се пенсионират на 64 години и 1 месеца възраст, а ЖЕНИТЕ - на 61 години и 2 месеца възраст, като поетапно ще се стигне към 2024 г. до 67 г. за двата пола! ... Е, кое е по-зле? Ние вече сме на 65 години, което руснаците ще стигнат след 10 години. АМА ДРУГО Е ДА СЕ ПЛАЧЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА! Ние сме цъфнали и вързали, но русофобските новини са ни водещи! Дано ви намалят пенсионната възраст като руската.

А колко по богата е русия от БГ?

А колко я ограбиха говедата??? Мнооого, много!

В България парите не извират от земята.

Кой те кара от извори да ги вадиш парите за пенсиите, бе ББ? Просто спри да крадеш от осигоровките за пенсии.

Не извират,и затова трябва да спрат да се крадат хората от държавата,черз пенсионното осигуряване. Така и така няма да достигнат до пенсия,заради качеството на живота,и здравната ни система, но парите им ще се свият от държавата.

Защо трябва всички да имат пенсии и какви са тия ,,социялти..,,?

Бате, даваш илядо евро на калпак безусловни и ..властваш!

за Илектората на бай Мангал

Този купен от Сорос лаладжия, Навални - има очи и погдлед на фашист... вземете го тука, за да ви такова таковата

Правильно няма само другаря шаломов-путкин да работи неуморно до 100 год възраст

импотенцията - тя е по-страшна немощ от завистта. само незадоволен извратеняк под път и над път пише тая дума. жалкар.

трябва да бачкате, за да има рубли за ракети с ядрени двигатели, Су5775, С-10122, турбо танкове Армата 1441 и так далее. Пенсиите няма да ви опазят от лошите западняци, само Късият може да го направи. Пенсионерите са паразити и трябва да бачкате до смърт. А именията, парите, яхтите и частните самолети на приятелчетата на Късия на Запад въобще не съществуват, те са плод на злостната американска пропаганда.

Бах ва в изрода ... значи в Русия ще въвеждат плавно преминаване от 55 към 64 години за пенсия ... и вие сстрадате за клетите руснаци ... Бах ва в изрода ... ?!?!

И голямата част от мъжете умират преди 60.

Ти питай изрода по-горе, дето ривие непрекъснато против Русия и жали руснаците - тоя с ник Друзя!

Що ги подкокоросваш . Германците им направиха Октомврийската.., а ти коя искаш? Парата върти света! Който има -има!!

... Броят... Броят ... БамБамБам ! брой на ОфициалноПенсинионираните в Русия --> Над 47 % от Общото населениееее... ------- Хайде, задунайци ! --> Си хващайте ЯсноКои палци .

Kenn1111

Ми такова чудо 55 и 60 няма никаде.няма лошо да е така но.....не е реално така че това е тъп протест просто се опитва да ползва нещо такова за да изкара повече от 100 човека на улицата както е обикновенно на неговите мероприятия.

...встрепералис Сите задунаи, падумали Късака у мадУашъ паканит-Их на панционер...

и лаладжия, а междувременно Сенегал води 1:0 срещу Полша. И дръвцето маа постинги като невидело... вместо да се лекува с мъжки занимания като гледане на футболни мачове. жалка история.

Вземете Си пръд...тииит там под-мишка... И ! - бегом та у Късака да Ви напълни спихнатата мешка !

поляците, които се мотаех като мухи без глави - кеф! а ти продължавай да тролиш, не ми пречиш. явно яко си заскъсал за пари.

...и кат Се налюскъхтьи со шльокавица с Киро Сенегалецо - уевнъхтьи уи капеSS Бе кАпе !

Да бе, за пари, тоя си е алтФ по рождение, кой ще му плаща?

Търпете милички, търпете. Важното е че Путин и ребятата му с огромните яхти (паркирани на запад) ви пазят от танковете на НАТО..

честито!

Много ми е любопитно,след като нашите журналисти така усърдно пишат за Навални, как един път не написаха ,че това е изгоненият управител на "Ив Роше" за злоупотреба с доста пари!И този сега търси правда! Ама,че смешно!

...като Вие "умело" пропускате Факта че това Бе увертюрата към АктаМагнитски.

Тоя уж западняк се изказва к ато баш комунист...Закъсал е откъм протестъри и е готов да приеме всякакви.

Русия си е добре. Да погледнем себе си. От 1 юли ни гласят повишение на ел. енертията. Бензинът вече е предостатъчно скъп. Водата и тя поскъпва редовно. В Русия всичко това е мног по-евтино, а газта е почти без пари. Русия дори провежда световно първенство по футбол. И Товариш Борисов дори отиде в Москва да моли да му построят АЕЦ и някакви газопроводи и хъбове

ЗАЕ...тиит ! - ама то Вярно Сте Невменяем ! --> Сам Изказвате че Кремъл Краде от Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът на България !

Хи хи ... и пак хи хи ... Дървосекач, ти наистина си задунайски кагебеишник и работиш в полза на Москва.

Да Сте подочули отн. ClassCase който Започва срещу (Срещу !) БНБ, Колега ? ...да - отн. Пране.

ей резак, абе залудо си ходил в българско училище, стига си мучал, пиши като хората.

която е актуална и за нас, и за пенсионерите. С колко щяха да вдигат пенсиите, че вече не се сещам? С 5 - максимум 10 % (последното е невъзможно), и сега при това положение какво ще правим ние? Ами викнете го Навални, фенчетата му от тая тема, да ви даде кураж. "От юли топлоенергията и токът ще поскъпнат с повече от предвиденото". Такива ми ти работи. Хайде, отидете да пишете там по същество за нещата, които са ви сни не от четене в интернет и от разните медии.

Много държави повишават пенсионната възраст. Ама за последните 10 години, Владимир Путин и екипа му ПОВИШИХА СРЕДНАТА ПЕНСИЯ ЧЕТИРИНАДЕСЕТ (14) ПЪТИ. Ми ако тоя навлек дойде в България и види с колко е повишена средната пенсия за ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ В ЕВРОСЪЮЗА, колко ли ша протестира? :)

увеличението 140 пъти, няма да се пазарим. Пак взехте да лъжете на едро.

Това може да се проверява, нещастник. Не дращи простотии от яд, че пак си заврян наказан в ъгъла!

...и Така - ЧетиринадесетПъти ! --> Си тиражирате Тъпоевичнио СУ-рат ! ...а СУ-то - комай Ви чака ...ала Терориста от TrueLies.

Навални е необходимия човек. Изкарва по няколко стотин платени протестъри. Значи Русия е много демократична страна.

...щото Още НЕ са го онемцовили кагеБейовете ли ?!

някой да го е карал насила?

защото с право ще ме изтрият заради неясно как появилия се техен линк. Това е тема, за да се вихрят разни дървета и прочее хорица, които нехаят за световно и други простички човешки удоволствия - нека се налудуват, явно само пенсията им е в главите. по темата - днеска ми попадна по служба справка на руска пенсионерка , най-обикновена женица, като не се споменаваше осигурителен стаж, само, че е налице такъв и има навършена възраст. И ето какъв е размерът на нейната пенсия: 265 евро или 530 лева. Това по повод няма пари - но вие се дръжте. С оглед екстрите като цени за транспорт, ток, вода, газ, като цяло на храната и всичко останало 530 лева не са чак толкова малка сума. Пенсията на майка ми е по-малка със стотачка - при дълъг стаж и висока квалификация. Това са фактите - отаналото е бла-бла.

Цитирате пенсията на Съоругата на Късака.

от мене толкова.

Абе то Вярно че ти си идиот...

Разходите за рижийни в Москва, подчертавам, в Москва, за двустайно стандартно жилище - около 65 кв.м. е към 80 Български лева на месец. Това включва: ток, газ, интернет, телефон, чистачка и т.н. А Москва е може би най-скъпият град в света или поне един от най-скъпите. В България и не само в София, за подобно по размери жилище разходите отдааавна възлизат на около 300 лева. ТА???? Нещата вече са несравними и то в полза на Русия и гражданите й! За какво говорим!

Какво сте се разтревожили за Русия,в България колко е пенсионната възраст?!!! ХО ХО ХО

Не тревога а чисто любопитство - ще им дойде ли въобще някога акъла? Или генетичните повреди от десетилетната отрицателна селекция са необратими..

Ха,тъп си,секача и той!!! ХО ХО ХО

...за-дунайка...за-дунайка... БумБумБум !

Поредното соросоидно отроче, което лъже, краде и предава народа си, за да се докопа до властта ! А защо не каже истината - на каква възраст се пенсионират на "запад" ? 67 е правилното число ! Но там не протестират ... защото било демократично ! Лицемерието е основната черта на т.нар. демокрация !

Добрият комунист умира преди пенсиониране

Да, за да има от какво да живее добрият демократ ! Реалност от България !

Ще секат крайпътните дървета, защото имало много катастрофи?!? Предполагам има катастрофи, защото дърветата изкачат на пътя. Спрете я тази планета - искам да сляза…

Ройтерс Каза - Проверете. ... Проверих. ...така че задунайШити - Скоро ще да Се Самонае...тииит.

...тупа-лупа...тупа-лупа.., ЛупЛупЛуп ! - Си отива кагеБейския боклук.

Дървосекач, ти сигурно си задунайский агент и кагебейшник. Всеки твой паст е в полза на Бусия

Кой е този Навални ? Имаше един такъв кандидат за президент на Русия, но събра едва 1% гласове ...

Фрас ! отново с Буквара --> "избори" у мадаВиУашъ - ТожеСамие как "избори" на задунайкаю.

Дървен, тук пак сбърка. Западните наблюдатели не откриха нарушения. Макрон, Меркел и Тръмп поздравиха Путин. Другите не ги броим ...

не взе и 1%, защото изобщо не го допуснаха да се яви на изборите. Но ти продължавай да заработваш копейките.

защото е крадлив корупционер, който уж се бори с корупцията, а е крал, та се е забравил барабар с брат с, който дълго лежа в затвора (вероятно за да отърве алексейчо кожата).

На запад пенсионата възраст е 67 години и за жени и за мъже. Тоя тъпанар кого подвежда на протести? Не знае ли как е при тези които му плащат доларите за да прави размирици?

Ама до сегавнашната руска т. нар. 'пенсия' доживяват едва 43% от мъжете. Путин обаче е решил че и те са много.

ТОЯ СЕ Е ЗАТЪЖИЛ ЗА ...СИБИР !!!!

Говедца "сладки" задунайски ! - Ах !, що ви Се пише, Шмокове&Шмочки капейчатни.

те повечето в трудоспособна възраст, които ще дойдат, и без това кесят на улицата или из заведенията, работа има, но все не е за тях. учениците и евентуално студентите - едно на ръка. и пенсионерите, което е майтапът - все ще получат от чичко си навални някоя рубла, той е събрал от дарения и нпо-та милиони, ще се напъне сигурно и ще кихне.

..."умнотяга" ..."умнотяга" ... ДрънДрънДрън !

не се спря да дуднеш - идиот.

...на Късака...на Късака... ФрасФрасФрас !

дървения,апат ли те блъите а

какво каза Медведев на пенсионерите в Крим, когато го питаха за увеличение на пенсиите? Той рече: Денег нет, но вы держитесь. Ха, ха, ха...

нашите, че се видиш у чудо, щото навремето дядо ми с пенсийката от 50-60 левчета ми пращаше по левче в писмо и не гладуваха.

минусите изобщо не променят ФАКТА, че Медведев каза точно тези думи.

казаха точно някои думи, че времето и наше и прочее - ФАКТ - така че айде си замълчи кротичко така.

ам я на 67 след 47 години трудов стаж Кого да помоля да ми сменя памперса на работното ми място Още само 7 години ми остават

Палячо финансиран от вън...

Само веднъж имах възможността да видя наваляния на улицата (беше в Питер), но с очите си видях, че тези, които го разпознаха, го гледаха с отвращение. На никой нормален руснак не му дреме каква поредна простотия е направил наваляния.

Въиииий ! - м'чи то Ако така кат на кадрото Сте били...

улицата в зоопарка откъм твоята клетка, нали?

се подвизаваш, че си толкова светнат за клетките, бе шебек? не съм Гордия, той не пада на нивото на такива като тебе мандрили. жалко, че обидих животните.

Не бе, точно откъм твоята клетка беше, аз видех у вестника. Ама ти си излезнал много гроззен бе.

Към Видя го на Не бе, точно откъм твоята клетка беше, аз те видех у вестника. Ама ти си излезнал много гроззен бе.

... ТА ! : - Си ли отива Късака барабар с кагеБейството в Русия ?

Съвременният цивилизован свят старее. Младеят само африканцете. Днес населението на Африка е 1,5 милиарда. След няколко десетилетия ще нарстне 3 пъти. За България тенденцията е обратна. А руснаците правят необходимото повишаване на възрастта за пенсиониране. Тук не се споменава и значителното повишаване размера на пенсиите. Освен това всички пенсионери получават немалките добавки за празниците. За Новата 2018 год. те бяха в размер 5 000 рубли. И това в режим на санкции, рестрикции и всякакъв натиск, упражняван от Запада към Русия. В България добавки получават част от пенсионерите и в много по-маък размер.

Абре, П.Сих ! --> Мрежата е Бъкана с Данни отн.пенсиите в мадаВиУашъ !

Дълвосекач, мрежата е в главата ти, но е дървена

Дълвосекач, мрежата е в главата ти, но е дървена

Това е закономерно. Колкото по образован и умен ставаш, толкоз повече избягваш да има много деца или даже семейство. Най многодетни като цяло са роми, африканци и разни други камилари които търсят по първичните неща в живота.

"Колкото по образован и умен ставаш, толкоз повече избягваш да има много деца или даже семейство. " И накрая закономерно изчезваш Ьовиги от много "образованост" и от много "ум".

Руският пенсионер - най-пенсионирания пенсионер. Абе я се гръмни с тъпата си пропаганда.

Ьовиги

Пропганда е да ти кажат че си равностоен член в НАТО и ЕС а ти да миеш кенефи в Берлин и България да внася чушки и домати, докато една проста Мутра и доказан Мафиот го галят по главата и му казват колко много сме постигнали.

РУСИЯ - планирано от 2019 година поетапно излизане в пенсия на 65 години за мъжете през 2028 година и на 63 години за жените през 2034 година ДА СРАВНИМ С БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА (2018): ЖЕНИ - 61 години и 2 месеца възраст - при 35 години и 6 месеца стаж МЪЖЕ - 64 години и 1 месеца възраст - 38 години и 6 месеца стаж

...и КолкоПъти да Ви Удря Човек по главата с Буквара бре, Колега ?! - каквото в Русия - Същото у задунайската-Й незнамквоси ! + ТроянскоКоние.

пумпал, за съжаление не сме каквото в Русия, де да бехме, ама сме каквото на запад и това е много зле. Лах те и у глупака си.

Като отявлен евроатлантик, Г-н Навални ще направи генерална репетиция в Русия и след това ще оглави протестите в САЩ и във всички евро членки ;) Горкият...Доста трябва да вдигнат пенсионната възраст, че от протестиране няма да му остане време да натрупа трудов стаж поне за социална пенсия...

лъжи. Цял свят знае, че другарят Путин подписа указ, по който средната продължителност на живота в Русия се вдига до 78 години. Значи ще имат доста време руските пенсионери да се наслаждават на неимоверно високите си пенсии без аналог в света. Предвидени са и санкции за умрелите предсрочно.

В Санкт Петербург има една клиника за богоизбрани, в която правят пълно пречистване на организма на всеки няколко години. Лечението там е скъпо и се попада с връзки, но гарантира поддържане на биологичната младост и дълъг живот. Със сигурност Путлер е неин редовен клиент и има шанса да доживее до 100 или дори повече. Какво му пука на него за обикновените руснаци, питам?...

клиника ли му блъскат ботокс в муцуната?

На тебе в задника

мит за ботокса изглежда се ползва с огромна популярност сред тях, понеже те самите се инжектират за убавиня. но митът е толкова изветрял и тъп, че наистина не буди друго освен съжаление. сега очакваме думите мурзилаж, ватенки, бояришник, лосьон за вана, мечка и т.н. - по списък, който явно се раздава на бойците на тролефронта.

Путлер? В Русия няма такъв. А-а, ти си имал предвид президента на РФ В.В. Путин? Ясно. А такива клиники има на много места и не са само за богоизбрани. все пак източник, име на клиника, цени? може пък инфото да е от полза.

Gal1974

Такива клиники драги има по цял свят. Само пари да имаш......

мерси. колкото да се изнижеш като мокра връв. само че такива клиники ще фалират, ако работят само за един човек. така че - аре, чао.

Жалък популист! Ако ти беше на власт, какво? Щеше да намалиш възрастта и да вдигнеш пенсиите, а? АМАН!!!

Г.А.В'няркин ! --> тея Ингилъци с Грабване на Неваше Име - Си ги зАврете ЗнаетеКъде .

Ми регистрирай бе сульо, кво ревеш? Само един Марко с дълги уши... Ше ви се незнае!

Търсиш оправдание за шизофренията си ли..?