ЕРП-та няма да се национализират, ”Атака” разлепи списък на ”предатели”

Парламентът отхвърли проекторешението на "Атака" да се възложи на правителството в едномесечен срок да предприеме действия за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества, да прекрати приватизационните договори с тях, а имуществото им да се върне в активите на държавата. Волен Сидеров обяви, че депутатите на партията напускат парламента.

Обратно в новината

Коментари - ЕРП-та няма да се национализират, ”Атака” разлепи списък на ”предатели” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЛКОВА Е ОБЪРКАНО ВСИЧКО, А НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ТИ ПАК ЩЕ СИ РАЗМЕННА МОНЕТА

като оставим настрана емоционалния елемент, какво остава: Идеята за приватизация на енергоразпределението и енергопреноса е да се повиши качеството и ефективността, т.е. да може да падне себестойността, а оттам и крайната цена. => Нищо от това не се случва. Една от причините е, че договорите са подписани супер некадърно, гарантира се % печалба върху разходите. Т.е. самите ЕРП-та нямат никакъв икономически стимул да повишават ефективността и да правят икономически обосновани инвестиции в електропреносната мрежа. Освен това тези проценти неявно се завишават чрез изкуствено надуване на разходите чрез сделки със свързани лица. Така реалният процент печалба набъбва солидно и тези пари са изкарани на гърба и от джоба на всички българи. Така че смисъл от цялото това упражнение, наречено приватизация на ЕРП-та за хората и за бг икономиката няма. единствените печелещи от това са няколкото комисионери по сделките и холдингите, към които се числят тези ЕРП-та. Та решението е или национализация или ефикасен и ефективен контрол върху дейността им, така че да заработят съобразно първоначалната идея. всичко друго (промяна на микса, намаляване на такси и прочее) е прах в очите, и ЕРП-тата ще го наваксат по един или друг начин, и прецакани пак ще бъдем ние, които плащаме сметките.

От Костов и Сидеров няма спасение. Или трябва да им забиеш по един шамар, или .... Може и шут ...

rado_7_6@

Я някой да ме подсети тоз челичен борец, дето окумуш Стюардеса от Луфтханза ако му изшие шамар шсе покъка къде е служил казарма и ако не е защо? По времето, когато сме били задължени пълнолетните да бичим караули се е освобождавало поради физическа негодност или за пасивен педераслък (и в двата случая няма нищо лошо) просто нека това да е ясно. Имало е и трети случай - подкуп и 'връзки', но в случая на безспорен съслю-боленчов патриотизъм естествено това изобщо дори не стои като опция за размисъл.

Не знам дали е служил и къде. Отдалеч си личи , че носи лещи с висок диоптър. Ти фашист ли си? Защото хората с физически неравностойно състояние са много, какво ще ги правим? А за външния министър, бивш на отбраната попита ли къде е служил?

Всички тези неща които ги говориш каква пряка връзка имат с това което той е казал.Ако не одобряваш политическите възгледи на Волен не пиши лични обиди.Унизително е някакси - за тебе не за него.

Е тоя Велчев е ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ. Гьонсурат като ББ. Най-подло лъже, че АТАКА си траела. Моето малко платено, алчно момченце истината и, че ОТ 2005г. АТАКА и В.СИДЕРОВ НАСТОЯВАТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЕРП-ТАТА В ДЪРЖАВНИ РЪЦЕ. Сега това и хората го искат, НО САМО ВИЕ ОТ ГЕРБ, РЗС И КОСТОВ не искате да го направите. ЗАТОВА ЩЕ СВЪРШИТЕ КАТО МАДРИДСКИЯ ДЪРВАР КОБУРГОТСКИ.

Не съм съгласен с това за капитал и ала-бала. Водач трябва да е човек, който знае как работи цялостно системата. Как са навързани нещата по схемата за да знае, чрез кой лост какво може и какво не може да се промени. А не да има пари. Ти просети и промяна ли ще правиш или фирма/партия? Не трябват пари, а ум и желание.

Най-отгоре на списъка с предателите трябва да е Волен Сидеров - руската подлога и защитник на руските заробващи България проекти, като Белене. Що не поиска да се национализира Нефтохима та да намалим цените на бензина, например?

Костов да си го национализира, нали той го продаде на руските олигарси!?! Хайде ти да го национализираш, ако е толкова лесно, както казваш?

КОЙ ВНЕСЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА ПРЕЗ 2011Г. Много бързо забрави бе "БЪЛГАРИН". И за да бъдем коректни закон за национализацията не значи веднага национализация, а ПРАВНАТА РАМКА И СЛУЧАИ ПРИ КОИТО ЩЕ СЕ ПРИЛОЖИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. Тогава всички партии БЯХА ПРОТИВ, а сега някои демагози кото БСП искат национализация, НО ГИ НЯМА КАТО ГЛАСУВАЛИ "ЗА".

ВЯРНО БИЛО - У НАС СВЕСТНИТЕ ГИ СМЯТАТ ЗА ЛУДИ! ЕДИНСТВЕНО ВОЛЕН СИДЕРОВ ИМА ИСКАНИЯ КАТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, САМО ТЕЛЕВИЗИЯ "АЛФА" ПОКАЗВА КАК ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС СЕ СПРАВЯТ С МОНОПОЛИТЕ, КАК РЕПРИВАТИЗИРАТ - Т.Е. НАЦИОНАЛИЗИРАТ... В ГЕРМАНИ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ. КАКВА ЧОСТ ОТ ИКОНОМИКАТА Е ДЪРЖАВНА... ПРЕКРАСНИ ГРЪЦКИ, ФРЕНСКИ И АМЕРИКАНСКИ ФИЛМИ, КОИТО НИ ПОКАЗВАТ СВЕТА ТАКЪВ КАКЪВТО Е. АКО ПАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА ПАРТИИ- ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЕН!

Изказването на Волен С. е популизъм в пълния смисъл на думата!!!

Популизъм е НАЧИН НА ГОВОРЕНЕ (риторика) и не е лошо нещо драги. Най-общо популизмът е говорене от името на народа и за народа. Популисти са ББ, Кобурготски..... и СЪДА В БЪЛГАРИЯ ( "в името на народа......"). ЛОШОТО НЕЩО Е ДЕМАГОГИЯТА - обещание с които да спечелиш доверието на тълпата, НО СЪС СКРИТАТА МИСЪЛ, ЧЕ НЯМА ДА ГО ИЗПЪЛНИШ. ДЕМАГОЗИ СА Кобурготски, ББ, Костов, Станишев, Доган, но не и СИДЕРОВ по простата причина, че не е имал възможността да ДОКАЖЕ НА ПРАКТИКА НАМЕРЕНИЯТА СИ. Ограмоте те се малко!

Да, според дупетатите, ЕРПтата, ВиКтата и Топлопикациите нямат проблем? Че те от 10-15 години ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КОНСТИТУЦИЯТА ДОРИ! Както и самите дупетати и партии - пример ДПС, ТИМ, ДЗИ, КТБ, ДКЕВР... Я сезирайте КС да провери "договорите", Общите условия, Закона за Енергетиката и Наредбата за топлоснабдяването! Я накарайте одитори да кажат кои партии източват Топлофикация, кои партии източват набедените за потребители контрагенти? Я КС да сподели относно законноста в ценоoбразуването на доставките на газ от Газпром и как цената се удвои след като България беше замесена по времето на Гоце, Калфин и СтаниШеф във военния конфликт между Грузия (Америка) и Русия, а резервния американски команден щаб се оказа в .... Балчик!!! Оптиката под Черно море удобно бе изтеглена точно до там ужким да доставяме интернет свързаност! Я ГОЦЕ и СТАНИШЕВ да не мълчат а да си признаят как при Путин са подписали удвояването на цената на природния газ в полза на Русия, като репарации за въвличане на България в американските ла&на. Предатели проклети да сте! Държавни ИЗМЕННИЦИ!

Това е твоята гледна точка. Уважавай и чуждата. Пък и взимай пример от Бориславова и разни други, те правят милиарди, а ти за оплакваш от липса на капитал. Всички значими открития и промени в света се дължат само на една единствена група хора. Това са хора, които са достатъчно луди да мислят и да вярват, че могат да променят света. И реално го правят!

единствено той от всички политици смело и доблестно каза че народа е гол, и най-страшното е частния монопол а спомнете си александър македонски как е решил проблема с гордиевия възел - просто го разсякъл смеча си

Евала на Атака - дайте имената на всички предатели, които защитават интересите на ЕРП-тата за сметка на тези на обществото ! Писна ми от корумпирани политически мижитурки - дайте имена, стига сте ги крили тези боклуци ! Браво и за текста на песента - Сбогом ку-ви - колко точно !

1 Не сме народ, а стадо 2.Да живее стария принцип "разделяй и владей" 3."един човек-юнак,двама-чета,трима-чета с предател! 4.Не сме единни. 5.И аз който съм излязъл от народните низини.....и съм закърмен с вашите мъки и неволи....ви завявам най-отговороно -нашата партия ще предприеме решителни мерки,за да можем да излезем от това тежко положение....вие сте тия дето работите и плащате данъци да ни издържате управниците-вие сте господарите,ни е слугите-слуги му трябват на тоя народ"-"господин за един ден" Както е казал Алеко-"всички са маскари"

ЕВАЛА НА ВОЛЕН-А ЗАГЛАВИЕТО НА ПЕСЕНТА С КОЯТО ПОЗДРАВЯВА ДЕПУТАТИТЕ Е -- КУ.ВИ СБОГОМ.МНОГО ТОЧНО КАЗАНО И НИЩО ЦИНИЧНО НЕ ВИЖДАМ В НЕЯ

Ами това е защото ти, и "аха", не сте станали водачи на протестите. Друго щеше да бъде тогава. Ама вие сте избрали да сте форумни плъхове, които само джавкат по клавиатурите и се правят на велики...

Собствеността за пренос на енергия не е на ЕРП.Мрежите са строени ,както и АЕЦ Козлодуй от едно друго поколение.Прокаран е ток до най отдалеченото място.При строеж на нов жилищен комплекс или сграда,строителя си строи трафопостовете,прекарва си електропроводите,всичко.ЕРП са посредник.Имат лиценз за продажба,един такъв лиценз струва около 60000 евро,не по вече.ЕРП най много да ти сменят електромера,нищо по вече. Няма сведения да инвестират в преносни мрежи и в енергия.Те са едно излишно звено по веригата.За това и в Албания ги изгониха.Германия си национализира енергетиката.Във Франция,водата беше на Виола,същата която държи и софийска вода,французите плащаха високи сметки за вода,а качеството никакво.Тая е причината да си национализират водата и свалиха Саркози,който беше причина водата да се даде на един от монополите.Италианците ,за там не зная дали успяха,но и те не си искат монопола над водата.Хората в света се осъзнават в истинската посока,само тука има дървени философи.Абдикирането на държавата от всичко и даване на важни отрасли в ръцете най вече на чужди монополи се нарича неолиберализъм.Власт на монополи,носещи глад и мизерия и като се има в пред вид и МВФ нещата стават непоносими.Защото МВФ е тоя,който диктува за приватизации,разбирай кражби.Частника гледа бързите печалби и колкото се може да не инвестира,а само да печели.Хората са направили анализ,че частното е по неудачно.Тачер ,в Англия си признава грешката за приватизирането на железниците.Англичаните отново си ги национализирват и катастрофите намаляват драстично.Политиците ни до тук ,не зависимо от коя партия са, са водели страната ни в грешна посока.Защитават си най вече собствените интереси,но не и интересите на народа.

Апсолютно си прав, но се опасявам, че царя освен лиценза продаде и мрежата НН на ЕРП-тата. Те регистрираха по 2 дружества (за ЧЕЗ) - ЧЕЗ Разпределение АД (собственика на мрежата НН) и ЧЕЗ Електро АД (търговец на енергия - негов е и лиценза за продажба на ток). Първото отчете 241% ръст на печалбата на годишна база до 47 млн. лв. за миналата година, докато второто отчете спад на печалбата със 75% на годишна база до 593 хил. лв. за 2012 г.

Сидеров, отдавна трябваше да напуснеш парламента........и да се запътиш към 4-ти километър.......

там ще го чакаш вече ти

Защо? Искате да бъдете обрани от свои и чужди крадливи капиталисти, пардон, бивши комунисти.

Не на национализацията,но от друга страна,защо тези фирми да изнасят печалбите на държавата!! Например за пренос на мрежа средно на домакинство вземат по 30 лв...2000000 x 30=60 милиона на месец , на година 700 милиона..за времето от когато са тука са над 5 милиарда...тази мрежа е изградена преди време а не виждам някакво подобрение или модернизация да са направили!!Колко разходи да са имали? другото е печалба!!Ето и данни....Централата на ЧЕЗ в Прага обяви колосално висока печалба от 1,5 млрд. евро за миналата година от дейността си в Чехия, Източна Европа и България.Освен ЧЕЗ има още две!! Поне контрол на монопола да се направи,иначе ще е за наша сметка!!

Не на национализацията означава не на България! Просто е, в правилната посока си се насочил!

Не е нужна национализация, защото има напълно законови основания за КОНФИСКАЦИЯ!

Аз ще гласувам за Волен, той ще ми даде 1000 лв. заплата ...

Аха! Колко човека наема?

всички умни балгари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колкото повече, толкова повече ... Аз ще гласувам за него, пък после му водя в централата жената и децата ... за 1000 лв. на месец си заслужава ... пък може и някоя Деница да ми хариже

Гласувай, защото Болен Сидеров ми трябва за подлога в следващия парламент!

Имам добре платена професия, заради доброто ми образование, чуждите езици, желанието ми да работя,... и сметките за ток не са ми проблем. Но това не ми пречи да се възмущавам от безобразията във всяка сфера, която ме заобикаля. Щях да се включа в протестите, но като видях каква комунистическа паплач ги "води" се отказах. Хора без елементарна икономическа и правна култура искат невъзможни неща. Това не е моят протест. А лудия Сидеров с безумния поглед и още по-безумната жажда за власт, пари, млади гаджета ако стане някакъв фактор, ще емигрирам.

кво чакаш, фащай си дърмите и мънъ

А най-хубавото е, че и сам си вярваш!

много скоро ще пишете от ватре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Волен е Болен! В това спор няма.

ти си болна дигноза-изкукала

ТОЗИ ГЕЙ С ПЕДОФИЛИ В ПАРТИЯТА СИ е крайно време да бъде вкаран в лудницата. В конституцията ни е записано, че нацискти партии немогат да влизат в парламента!!!!!!

ти си гей депесар смотан

умник,я ми кажи разликата м/у нацистка партия и националистическа????а след това ми кажи каква е ДПС????

провери в речника и ти кажи дали има разлика. смешник :)

Психотест за кандидат-депутати? Добре де, и този парламент все още върши работа.

Никой ли не разбра, че националните предателите от приказки не разбират? Бандитите разбират само от едно!

това е истината

не на колонизацята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ на НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НЕ НА МОНОПОЛА (ДЪРЖАВЕН ИЛИ ЧАСТЕН) ДА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР И КОНКУРЕЦИЯТА

Без да се възстанови собствеността върху средата за пренос (мрежи ниско напрежение) на държавата, не може да има свободен пазар на ел. енергия. Докато мрежата НН е собственост на един търговец на ток, няма как да се появи друг търговец, който да се явява конкурент на този на когото е мрежата. Все едно в моя магазин за хляб да продавам хляба на конкурента. Това няма как да стане.

ВИЕ ДА НЕ СЕ КАЗВАТЕ Р.ОВЧАРОВ БЕ МАЙНА?

прочетох исказванията по темата на сидеров и ясно се вижда че по голямата част са за него аз винвги см го поткрепял там кдето е прав и сега го подкрепям .а тия дето са писали против него е хубаво да отидат в градината пред банята в софия и да вземат да се нацелуват от зад

А ти вземи си свали капаците от очите.Вече не научи ли,че НЕК,продава на ЕРП,1 кв/ч за 7,2 стотинки,а ЕРП продават на потребителите 1кв/ч за 52,36 стотинки.Сам можеш да си го изчислиш ,като разделиш общата сума ,която си платил за ток,на изразходваните кв/ч -ако плащаш ток разбира се.А и малко се образовай,сега в интернет има толкова научни филми за ЕРП,за разни монополи.Там професори с международно признание се изказват по въпроса.Те са твърди,че най правилното решение е националните богатства ,енергията ,водите да са национални -филмите "Катастройка":"Дългокрация" и много други.Иначе ако са на чужди монополи,се нарича неоколонизация.Ами така е,като черпиш знания от разни вестници,телевизии,които в по вечето случаи са чужди в България,няма как да разсъждаваш нормално.ЕРП са посредник,те не дават пари за енергия,преносните мрежи не ги строят те.В действителност продават въздух и от това печелят.

Всеки който иска национализация да извади пари и да я плати. Който иска АЕЦ Белете да извади пари и да я плати. Сега щех да го питам къде ще изнася тока. Аз не искам да плащам за лудостта на другите

Много си заблуден - ти вече ПЛАЩАШ, но не "лудостта на другите" а безмерната лакомия на един отбран кръг, наречен "елит"!

Интересно е че си достатъчно грамотен за да ползваш компютър а не се прочел преди време че Русия искаше да построи АЕЦ Белене без да дадем един лев от бюджета.И наред с другите предимства да ти кажа най важното в случая.Националните предатели които ни продадоха на американците не желаят на пазара на тока в България да се яви ефтин руски ток от АЕЦ Белене защото тогава никой няма да купува скъпият ток от ТЕЦ и фотоволтаиците.И не се изсказвай по въпроса неподготвен.

От всеки 100 лв. платена сметка за ток : - 9,30 лв. отиват в ЕРП-та - 16,67 лв. отиват в джоба на Дянков (ДДС) - 74,03 лв. отиват в НЕК САМИ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА, ЗАЩО СИДЕРОВ НИКОГА НЕ СПОМЕНАВА "ДЪРЖАВНАТА" НЕК ! Сигнализирахте за неуместен коментар

ДА НЕ БИ СИДЕРОВ И РР.ОВЧ ДА СА ДУПЕ И ГАЩИ?

Благодарение на брошурата на ЧЕЗ Бъдете информирани, може да се определи следното: Стойност за снабдяване 0,062915 лв./кВтч. = 44,33 % - производители на ел.енергия. Достъп до разпределителна мрежа 0,00496 лв./кВтч. = 3,5 % - ЧЕЗ Достъп до електроразпределителна мрежа ВН 0,00623 лв./кВтч. = 4,39 % - ЕСО Пренос през разпределителна мрежа НН 0,04040 лв./кВтч. = 28,47 % - ЧЕЗ Пренос през електроразпределителна мрежа ВН 0,00910 лв./кВтч. = 6,41 % - НЕК Добавка за зелена енергия 0,01110 лв./кВтч. = 7,82 % - ВЕИ Високоефективно комбинирано производство 0,00383 лв./кВтч. = 2,7 % - ТЕЦ Невъзстановяеми разходи 0,00338 лв./кВтч. = 2,38 % - ТЕЦ (мариците 1 и 3) ОБЩО: 0,141915 лв./кВтч. = 100 % Разпределението на приходите е: производство на ел.енергия - 44,33 % ЧЕЗ 31,97 % НЕК 6,41 % ЕСО (Електроенегиен системен оператор) 4,39 % ВЕЙ 7,82 % + 44,33% от микса ТЕЦ 2,7 % + 44,33% от микса ТЕЦ (мариците 1 и 3) 2,38 % + 44,33% от микса

мръсен и долен изнамник/ца си ти й хората могат да четат и смятат над 60% от сметките са за ерпетата

Общо 70 гласували, а останалите 170 боклука къде са?

Редят се на опашка - за последните 1500 лв. безотчетни, че извора пресъхва до май месец! После пак, ма някои няма вече да са на хранилката!

Всеки който иска национализация да извади пари и да я плати. Аз не искам да плащам за лудостта на другите

НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ПИТА!

ще има и конфискаця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

при национализация не се плаща бе абдал

тоя червен боклук чува залповете на Аврора-ей,пенсио...21-ви век е а не 1917г

дупеклатите в плямпа-мента не са представители на народа, вапреки че са избрани от него, а платени слуги на мафиотите и чуждите монополи. тези уроди трябва да бадат пребити с камани. глас народен - глас божи.

Дивия комунизъм се надигна в българите. каква национализация бе, вие акъл имате ли? като беше държавно се карадеше като за световно.

Разликата е само в крадците!

А сега, като си изклатен от чужди фирми, но с монополно положение у нас, по-добре изклатен ли се усещаш?

Боленчо, лъженационалистче руско измекярче, така като си ги наредил що не предложи за национализация и "Лукойл"......Боклук този път няма кой да ти се върже!

Тоя па клоун Сидеров!

Аман от истерии!

Този ямболски цървул Сидеров няма образователен ценз и за портиер. Много ми се иска някой да попита г-н "богослова" дали може да каже някоя молитва, да рече "отче наш". Сигурен съм, че това е трудно за него. Освен това, съдейки по езика на този неук лумпен по би му прилягала "титлата" сквернослов отколкото написаното във фалшивата му диплома "богослов"!

Абе тия дупетати капка мозък нямат! Как смеят да гласуват срещу това, което народът иска? Или това се прави с цел ескалиране на протестите? Може и така да е, но е много опасно за всички и най-много за тях! Жандармерията няма да може да ги опази от народната "любов"!

Ами тези имат подобни искания да не би да имат две какпки мозък. Това е невъзможно в 21 век. Осъзнайте се. Нека тези, които са сключвали договорите да си понесат последствията - съд, присиди итн.

Как беше възможно държавата да подари икономиката си? Защо сега да не е възможно, обоснови се? Няма невъзможни неща, особено ако цял народ ги иска!

Този не е с всичкия си Това да не е Севека Корея, а той Ким Чн Ун

И таз добра: "имуществото им да се върне в активите на държавата", която държава в момента е частна собственост на мафията! Жалко! Не, че са кой знае каква алтернатива, но поне можеха да послужат за събиране на отрицателния вот.

Много йезуитски! Национализация-страшна дума! Какво да се национализира? Далаверите ли? Трябва само контрол и честност! нищо повече! Но не! Национализация! Звучи страшно и гръмко. За де не се пипа нищо! Евала Сидеров! Голям патриот си.

Разпродаване на всичко и сваляне на гащите, продаване на държавните интереси, по-патриотски ли звучи? Докарване на хората до просешка тояга, по патриотски ли звучи? Аман от предатели!

Абе те в парламента комар ли си играят...или...какво.Един глас повече за против...значи без малко и да се приеме.Ами тогава Волен къде щеше да се скрие.Нали Путин ще му откъсне топките.

Всеки монопол се създава с помощта на държавата. Която и да е тя. И сега тия искат създателката на монополите да реши проблема с монополите, така ли?!?! По-тъпо нящо не съм чувал. Защо не вземем вместо това да либерализираме пазара (както настояват и от ЕК) и да прекратим монополите като пуснем ЕРП-тата да се конкурират помежду си за всеки потребител?

ТОВА КОЕТО НАРОДА Е ПОСТРОИЛ ЩЕ ИСКА ДА СИ ГО ВЪРНЕ И САМ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С НЕГО.КОЙТО Е ПРОДАЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТА.СТАВА ВЪПРОС ЗА БИВША ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.ЗАЩО НЯМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И РЕСТИТУЦИЯТА?ЗАЩОТО НАРОДА БЕШЕ ПРИСПАН.НО ТОЙ СЕ ПРОБУЖДА И НЯМА ДА ОТСТЪПИ.

Майкооо още ли има такива като тебе, бе! Видяхме го държавното, точно тогава всички се научихме да крадем!

" ГОДО" -КАЗВА СЕ ВЕЧЕ А НЕ ОЩЕ.НО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ СЛЕД ВЕЧЕ-И ОЩЕ И ОЩЕ.ДОКАТО ТИ ХАРЕСА.

Тъпо е да искаш НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на ЕРП-та и да не участваш в гласуването !!!! Оказа се, че БСП=ГЕРБ !!!! Всъшност защо да се национализират, когато ЕРП-та заслужават КОНФИСКАЦИЯ на имуществото. ПРЕМЕР : ЧЕЗ е представило на АГЕНЦИЯТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ "инвестиции" за 1,7 милиарда евра !!!!!!! ТОВА СИ Е ЧИСТА ДОКУМЕНТНА ИЗМАМА КОЯТО ПРИЗНАТА КАТО РАЗХОД ИЗЛИЗА ОТ ДЖОБОВЕНЕ НИ !!!!!!!!!!!!!!!!! Нали никой не вярва, че ЧЕЗ са вложили средства колкото са необходими за строежа на една атомна централа ??!!!!!! АГОНИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ПРОДЪЛЖАВА !!!! МАФИЯТА СЕ ОСЕФЕРИ И ОТНОВО Е В ДЕЙСТВИЕ !!!!

Много евтинка тази АЕЦ бе. А въоще имаш ли представа от цените в сектора? Знаеш ли колко излиза един трафопост? Почти съм сигурен, че са вложили толкова пари. Проблема не е в това. Проблема не е и в това, че им ги признават за разход. Проблема е в това, че си ги вкарват в цената на тока и си ги възтановяват. А това става благодарение на тъпия закон който и дава право на това. ЕРП-та не са виновни, че закона им дава право да правят каквото си изкат. Всеки иска да изкарава много пари. Трябва да се промени закона и тогова няма да имат възможността да го правят.

редки глупости-верваш ли си.