Националният пандемичен комитет предлага смекчаване на някои от мерките срещу Covid-19

Карантината на заразените с вируса пациенти на домашно лечение да бъде намалена от 14 на 10 дни

Обратно в новината

Коментари - Националният пандемичен комитет предлага смекчаване на някои от мерките срещу Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия идиоти ли са или са решили да нулират пенсионерите в България!

Най-обикновени мошеници са.

""Отчитаме нежелание на обществото да се ваксиниран като цяло."" СЛЕДОВАТЕЛНО МАХНЕТЕ ФАШИСТКИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ , ДЖЕНДЪРИ СКАПАНИ!!!

Шефа на комитета е зъболекар

Да не умря икономиката та искат да смекчават мерките ?

Защото излъгаха хората за пенсиите, на всички са намалени, вместо увеличени, затова ходят да се ваксинират за пари

32 000 нововаксинирани пенсионера в първите дни на годината заради добавката 75лв. демек изхарчиха още 2,4млн. лв. за да се ваксинират тия дето 75лв. са им по - скъпи от живота

То проблема ви е, че 9те месеца валидност на ваксината почват са падат и хората ще им светне цирка. За 50% бустерирани може само да сънувате. Смешници!

На 12ти ще ви натикаме зелените сертификати....нали знаете къде.

е да се премахне карантината въобще, тя носи само вреди - хората не се тестват, лекуват се сами заради карантината, съответно не знаят ок какво кихат и кашлят, и си ходят на работа.

Неадекватни

На всеки 6 месеца ли трябва да ни боцкат за да е валиден сертификата ?

Не се радвайте, щото това е проба на Кирчо. Ако го пробута това там, ще го навре и на всички вас с тезата, че щом в НС е така, защо да не е и за всички.

Съкратиха срока на 3 .

Очертава се на всеки три месеца засега, а по-нататък ще е "според мутациите на вируса и епидемичната обстановка", вероятно и на по-къси периоди. Свалиш ли гащи веднъж, ще го получиш отзад до предпазителя.

С молитви не става. Дърво требва да играе и не се надявай друг да го върти вместо тебе.

Да разкарате лиценза, който въвеодхте за хората. Нека е за пътуване, не за живеене! За живеене всички сме лиценсирани в момента на раждането си! ИНАЧЕ СТЕ ФАШИСТИ!

Дядо ми е бил царски офицер , още пазим сабята му ! Знаеш ли какво пише на нея ? / Съ НАМИ БОГЪ ! /

Ами то ние сме на опашката на Европа и по много други неща (заплати, дупки по 30 санта дълбоки на пътя), вече 20 години, но нези неща не им обръщате внимание? И защо целта да е като в Гърция 60%, че после да могат да бъдат задължени и останалите 40%, нали там така става. Е ви Франция- 92% вакснати и на останалите 8% ще им вгорчавали живота. Така че не ми ги говете на мен тези с 60%, после целта ще стане 80 и после 100. Нали миналата година по това време се говореше, че като се стигне 60% колективен имунитет (вакснати + преболедували) и всичко ще е 6. А какво става в Холандия, Франция и т.н., където само вакснатите са 80-90%? Не могат да излязат от вкъщи.

Годината е 2048. Мунчо Ваксов тревожно чакаше 18-тия бустер срещу новия щам Хуйокрон, гледайки вечерната емисия новини: “Силно заразния щам Хуйокрон вече премина границите на България. Всички които са с 17 бустерна доза, трябва да си сложат още една за да бъдат напълно защитени и да запазят статуса си на ваксинирани. Този път ще преборим коронавируса, бъдете отговорни, ваксинирайте се! Поръчали сме още 2 милиарда ваксини, този път обещаваме за последно” - каза министъра на здравеопазването Ваксо Ваксов. Мунчо си отдъхна, че ще има бустери за всички и заспа спокоен.

Ковида те е ударил в мозъка.

Грижат се за здравето ни. Много при това. Казват, то било най важно. Ти обаче не вярваш. Аз също.

Те току - що признаха, че т.нар. ковид е нещо си, за което няма нужда от 14 дена болничен

При над 6000 заразени ли?

Ще ги махнат и след няколко седмици пак ще ги върнат. ЕС шефовете на Киро ще му заповядат пак да се затворим като животни

Тия прошлеци ги олабват! Слуги на бизнеса! Не на народа! Не на обикковения човек! Не на пенсионерите!

23-ма души???

Изборите решават и ако бяхме избрали антиваксърската паритя "Възраждане" (със всичките ми резерви към нея), то сега нямаше да има "зелен сертификат"

Гледам на снимката, тези които казват колко "страшен" е този вирус стоят без маски. Защо бе, нали вие трябва да сте за пример. Нали този парцал предпазвал?? ЕПМ на вас и вашите близки, изр@ди продажни.

От две седмици кашлям и не се чувствам, но не смея да кажа на никого. Страх ме е да е кажа и да се тестват, за да не ме затворят като някакво животно у нас.

Да и като дойдат германци, французи и други бели хора които не искат да се бодат с бъркочите, то решаваме демографската криза. На техните територии ще останат само новодошлите варвари и либерал-болшевиките (които ни вкараха в този ужас).

Ваксинирам се и се чувствам предаден. Мислех че досега всичко ще е отворено и няма да има ограничения. Но не е така. Вече никакво доверие към никого, в тоя живот само сам можеш да се справиш

Имам страхотната дарба,ежедневно да превръщам майка си в обект на желание.

Как ще те принудят ли? Ами виж в момента франсетата. Подадеш ли пръст, ще ти отхапят ръката. Това с ваксините и тестовете в момента е бизнес с над 3о пъти възвращаемост. Повече от на коката и хероина.

Ние лесно можем да ги предизвикаме още след няколко дена на 12-ти.

Тези от този сайт също ще си понесат заслуженото. На никой няма да се размине дори подтикването към убийство с тези отрови

Само животните, когато са болни , могат да заразят цялото стадо , ако някой насила не ги изолира !

Добре дошъл при правилната страна.

Влияе на бизнеса и държавата, защото плащат болнични нече заради друго. Ясное болни няма.

Имам силно заразна болест, но си ходя навсякъде за да се правя на мъж. Не ми пука колко хора ще заразя, важното аз да съм си добре. Егоист това си ти.

Хора, ако вярвате, че ще бъдат премахнати мерките при достигане на определен брой ваксини, ви препоръчвам да погледнете какво се случва в Холандия, Германия, Австрия, Италия. Те няма да спрат, докато се подчиняваме.

Баси какъв съм глупак. Набодох се с еднодозова ваксина, защото си мислех, че е ваксина и да ми се махнте този ужас от главата и сега съжалявам многократно. Дано Господ ми прости, че не видях истината по-рано.

Ваксини; карантини; сертификати; тестове... Омагьосан кръг! 2 години КОВИД експеримент...

Раздайте си медали бе сладурчета. Вие се српавяте повече от перфектно! 30 000 ги няма, ама вие се српавяте перфектно.

За да бъде наречен един препарат ваксина е необходимо да се мине през три стадия, които общо траят между десет и петнадесет години. Това включва разработка, тестване и одобрение. Да, науката напредва и е способна да създаде ваксини за кратък период. При натиск (или ако им се плати) регулаторите могат да се задействат бързо, но най-важният - тестването върху доброволци не може да се прескочи. Няма как да се установят страничните ефекти които биха се проявили след пет или десет години само за три месеца, както се случи с тези с тези тестови медикаменти. Ковид препаратите не са ваксини, а дали ще станат такива само времето ще покаже. https://www.historyofvaccines.org/content/articles/vaccine-development-testing-and-regulations

Във всяко производство има процент брак (без изключение), а всяка наука се прави от хора. А както знаем, хората грешат. Представете си, че в целия свят имаше само 50 човека умрели в следствие на ваксинация срещу ковид. Всички (без изключение) медии щяха да проглушат Млечния път, защото това е направо кръгла нула в сравнение с 3,33 милиарда със завършен ваксинационен цикъл (https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL). Естествено умрелите не са петдесет човека, но колко са? След като човек никъде, ама абсолютно никъде не може да намери статистика за смъртността от ваксините (защо?), започва да си задава въпроси. Добре, ако умрелите са 500 хил. души, та това са някакви си мижави 0,015% от 3,3 млрд. напълно набодени. Това очевидно е победа, толкова малко брак, толкова малко грешки, толкова спасени животи, заслужава си. Но, уви! Просто математиката показва, че жертвите на ваксините са значителни и вероятно сравнението с жертвите на ковид (5,2 милиона) няма да е приятно. Просто всичко се замита с израза "няма доказателства, че тази смърт е свързана с ваксинирането". Дори и всичките ми разсъждения по-горе да не са верни, то процентът брак (дори и хилядна от процента) на пуснатите милиарди дози ваксини са отнели десетки хиляди живота (на хора, които щяха да го изкарат леко или никога да не се разболеят). За възможните странични ефекти, които могат да се проявят след години (за справка Pandemrix срещу свински грип), да не говорим. Всеки има глава, но за какво я ползва си е негов проблем.

Имаше доста убедителна публикация в "днес. Бг", че в момента бизнеса с ваксини и тестове за ковид е с по-голяма възвращаемост от продажбата на кокаин и хероин. И за разлика от тях е напълно легален. Не играе ли дървото, заблуждавате се че просто ей така това ще спре. Никой не се отказва просто ей така от такива пари.

Ония долни чакали, журналистите там ли са, за да задават въпроси на НОЩ 2, или вече няма проблеми?

Третата ваксина повишава имунитета, така че след четвъртата доза да сме защитени. След като 80% от населението получи петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, тъй като вирусът не се разпространява благодарение на шестата доза. Сигурен съм, че седмата ваксина ще реши проблемите ни и няма защо да се страхуваме от осмата доза...

Боклуци, не насилвайте хората да се бодат и махнете тъпия сертификат.