Националният флаг беше издигнат пред Паметника на Незнайния воин (снимки)

Премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел положиха венец, сред присъстващите на церемонията беше и Симеон Сакскобургготски

Обратно в новината

Коментари - Националният флаг беше издигнат пред Паметника на Незнайния воин (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сглобката притесних се за вас .Няма ви на празника.Да не сте били на инструктаж в посолството ?Или се готвите за гей парада.

Да го напиша за четвърти път. Дирци трият без почивка. > Почти всички предатели накуп. Нямаше ли кой да ни освободи от тях? >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. За Firefox я одобриха точно навреме. Днес. За Chrome ще можете веднага да я инсталирате. Може първо да се наложи да премахнете предишната. Подобрението е декоративно. Ще имате рамка с цветовете на българския трикольор. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

русия е случайност във войната. Войната е за Първият нефтен Коридор Баку-Батуми-Варна-Русе-Виена на Ротшилд. Русия участва във войната поради дълг към Ротшилд банк на днешните 150 МЛД долара. Мунчовците не трябва да забравят, че войната има КАВКАЗКИ ФРОНТ, където Русия е размазана от Турция. В Кавказ никой не празнува 3-ти март. Не го празнуват и най-печелившите от войната Сърбия, Румъния, Гърция. През 1878г спрямо 1876г добива на нефт в Баку се увеличава СТО ПЪТИ. През 1878г е пуснат на вода, за този нефт, ПЪРВИЯТ В СВЕТА ТАНКЕР. Българите плащат с кръвта си нефта от Баку на Ротшилд, управляван от Братя Нобел. Нобеловите награди също са напоени с Българска кръв. Западна Европа става светла и блестяща с КЕРОСИНОВИТЕ ЛАМПИ, работещи на керосина произведен от бакинския нефт. Този нефт задвижва и първите автомобили с мотори на вътрешно горене. Паметник на Ротшилд трябва да стои на мястото на руския сапожник пред Нар. Събр. А на Шипка българите спасяват Русия от поражение, както на Кавказкия фронт, за да не свети днес на Кремъл ПОЛУМЕСЕЦ вместо петолъчка(рот шилд - червен щит).

Мъкааа, мъкааа ... както и да въртиш и да сучиш, не се получава. Бития си е бит ... и България отново е на картата. Това, че сме само територия в момента е временно явление.

Просто НЕ вервам на очите си!!!! А как така пропуснаха флага на Усрайна???? Голям "гаф"!!! От "посолството" ще им удържат от възнаграждението !!!!

Дир днес трият здраво, доста боб ще ги почерпят. Иначе не казват по какви критерии определят кой коментар е истина и кой не. Иначе Денкофф И Мара Гаргамел еничари и продажници от най- нисък клас нямат място там. Винаги с Русия и никога срещу нея.

За Химика това разбира се не е Незнаен войн. Това е Джон - натовски войник, храбро загинал за свободата по тези земи. Името на страната ни Химикът не можа да се сети, но това не е важно.

минавате през Докторската градина в София, поспрете пред паметника, прочетете имената и се замислете. Аз съм пряка внучка на опълченец, имам родова памет и знам как се е празнувал 3-ти март по царско време.

беше издигнат пред Паметника........

Хората освиркаха ли тази гняс?

Уточнявам! За свободата на България са загинали само българи. Руснаците загиват за императора си и за Задунайска губерния.Румънците загиват за краля си и за новите земи обещани им от русия

Тъпак

поне една снимка на бащата на княгинята да няма публикувана значи.

Евроатлантичките пак си хапят пичките!!!

Хиперинфлация Behelfszahlungsmittel für die Deutsche Wehrmacht предназначавшиеся для военнослужащих воинских частей, снабжавшихся товарами по линии интендантских и иных тыловых служб.

пиши на български, ве руски боклук проклет

Тагаренковски оти знам че не можеш да четеш бърже

Украинец е, ама знае само руски

2024-03-03 12:40:03 Хмм (нерегистриран) България се освободи от робство, ... ------------- е станало това ?

прав си, все още половината страна е завзета от руслямците - лукоил, тим, боко, бсп, дпс - всичките им фирмички перат руски пари в швейцарски банки

която държи пред парламента си чужд имперски фалически символ - е обречена на изчезване ! . амин !!!

Цар Освободител е си убит от руснаците все пак... Толкоз за таз необятна кочина на човешкия упадък.

Стига с тоя рефрен за "страната освободителка". Русия се е интересувала и се интересува само и единствено от собствения си имперски интерес.

Това,че сме го приели като наше освобождение на тази дата,не й дава право на комунистическата подлога митрофанова да се перчи там.Имало е и други войски на които сме благодарни и,че в този момент вече е било да бъдем самостоятелна държава.Иначе и преди това е имало поне 10 сериозни руско -турски войни , обаче нищо относно нас не се е случило.Още повече,че ако османците са решили да ни затрият,са имали 500 г.на разположение......

Говориш на ботовое. Като в това число включвам и русофилите.

пречат да марширува да пътува за външен министър на Нетаняхуй

България се освободи от робство, а стотиците народи в Русия кога?

Кретен!

Де се е чуло и видело роби да ни освобождават... българите не сме били роби като руските крепостни.. имали сме имоти, народност, търгували сме , църкви да построени а в руската кочина има ценоразпис на руските орки..ха.ха.ха Данните за цените на крепостни изнася капитан Иван Иванов Зиновиев, направил подробен списък как се продават душите на крепостните селяни в енория Великая пустиня: „В тази енория живеят крепостните селяни: Леонти Никитин – на 40 години, оценен на 30 рубли; съпругата му Марина Степанова – на 25 години, оценена на 10 рубли; деца: Гориян – на 4 години, оценен на 5 рубли; Василиса – момиче на 9 години, оценено на 3 рубли; Матрона – на една година, оценена на 50 копейки ...."

Да живее Русия нашата освободителка! Долу днешна украина, това там е Русия!

PEYTSCH

Ники Денков като за последно. Отврат.

Днес на националният ни празник ще даря 100 евро за дронове, които да убиват руслямските терористи! Лайнарите вчера са убили бесарабска българка с нейното дете в Одеса. Тая фашистка кочина няма място в нормална Европа и трябва да бъде натирена на кучето в гъза! Всички русороби са в 19ти век и трябва да си останат там! Да живее България!

зомбиран, чрез много хитра психологическа схема - на кремълските имперски интереси ! . държейки ни в психологическо подчинение на москалите, мафията ...спасява себе си!

Кретен, англосаксонороб, усароб уродлив, предател на Род и Отечество!

Кой допусна предателите да слагат венец на паметника ?!

Защо се продадохте на руската вата за 2 ръждиви копейки?

Честито ви освобождение, роби !

На всички българи - честита годишнина от победата на България над Русия. На всички роби - кланяйте се на митрофанова, вие сте роби, потомци на роби.

Властта сама се е оградила от нар любов и си празнува !!!

Честито ви освобождение комшулар. Оставихме ви 4 милиона сега сте 5 милиона. Ние 1978 бяхме 8 милиона сега гоним 90. Целувайте налъмите на Москов гяуру.

Честит Празник българи!

Честит Национален празник на България! Честит Ден на Освобождението на България от турско робство, благодарение на Русия! Русия ни освободи. Два пъти. Истинският българин трябва да знае и да помни историята и подвига на нашите руски братя, воювали рамо до рамо с нашите деди за нашето Освобождение. Да живее България! Да живее Русия!

на националния ни празник да възхваляваш чужда държава?!?!?!? що за национално предателство! нещо прекалявате с дрогата руслямците

Това че мразете Русия и че не познавате историята на България, си е Ваш проблем, но да налагате тенденциозното си мнение на хората от телевизионния екран и форуми е недопустимо!!!

Ние получихме свободата си Русия, за разлика от Ирак, Сърбия, Либия, Сирия, Афганистан и др., които господарите ни бомбардираха с демократични бомби.

Всичките места, които изброяваш е избухнала война заради русия. Започват война и после затъват в калчища и не могат да се оправят от лайната. В Сирия все още страната е разкъсана заради имперските интереси на путя

Никой не е идвал да ви освобождава, воювали са две империи - руската и османската.

Васил Левски е предаден от руслямците и смъртната му присъда е подписана от граф игнатиев. Тука некви безродници и национални предатели се опитват да веят чужди знамена на националния ни празник, ама не са познали

Какво ми ги давате тия беродници и бездетници, еврогейско хамериканизирани подлоги на Посолството? Защо няма видео материал от връх Шипка бе послизрурковци, от всенародната любов и признателност към героите дали животът си, за да ги има тия изруди, дет сега тежат върху Майка България?

С какви очи тези марионетки попаднали с измама в управлението и с пиенето на мазно турско кафе в нечий СКУТ, поздравяват Българите за 3-март? Тези същите боклуци, които искат да премахнат националния празник 3 -март. Ако ги напсувам ще бъда да ли изтрит от сайта? Мамка им да ева боклуци?

Що не излезеш на улицата да напсуваш някого, ве руски калъф? Щот ше ти ударат песница на първото кръстовище за неадекватност! Копейките извън интернет не съществувате! Бройте си бот-ферма лайковете и се кефете, щот в реалността сте 20 души накръст!

Видяхме и ви колко сте - 100 педераста на гей парада.

дир.ру със собственик жената на сер Гей станишев и руската ботферма що не сте на шипка ве калъфи, чии го дирите в интернета?

Празник българи! Да живей казашката нагайка. Събличай и подлагай гол г,,,,з.

Честито освобождение от турско робство ! Благодарение на Русия и руските войски Слушам ги тази сутрин по БНТ, а сигурно и навсякъде по медиите, водещия франкофон-масон залага , като тема едни локуми, едни отвлечени разсъждения само и само да не се каже, че благодарение на Русия и руските войски имаме освобождение от турското робство. Тези думи днес не са политнекоретни, не са евротлантически. Днес за Русия само лошо или в най-добрия случай нищо... Ти виж ...най-големите ДС комунисти станаха първи русофоби....евроатлантици желаещи до унищожат Русия Аз не преставам да се дивя.....как уж нормални, интелигентни дори симпатични хора са толкова непочтени и заблудени...

Го тоя измислен празник. Мунчо, Йотова и всички русороби на конски вагони и извозени до пРоссия.

Турчеещ циганино, това не е твой празник! Това е празник на българите!

Русеещ се робе, колко българи са присъствали на подписването на договора?

Явно са те пуснали отпуска от Карлуково !?

Блеенето на русоробите и пишман патрЕотите да почне сега.... Да загубят тела и да покажат патриотичните татуировки на Кунчев, Лъвове, Путин, автомат Калашников и руско знаме.

Гледах сапунджията и се срамувах, че този ни е начело на страната. Колко непохватен и смотан е. Дано забравим скора за него.

Кой бе господина с тъмните очила до Денков !?

Искам да чуя поздравленията по случай националният празник трети март от обрязаните маймуни от ДПС!! И специално от свинята-еничар Пеевски!

Ви окупация от руския ботуш. 146 години руско робство.

Това не е национален празник

За теб може би ! Явно празнуваш 4 юли !?

Честит 3-ти МАРТ! Да отдадем почит на всички загинали за свободата! в Руско-турската война (1877-1878 г.) На страната на Русия: Румъния: Около 60 000 войници. Сърбия: Около 56 000 войници. Черна гора: Около 30 000 войници. Българско опълчение: Около 7 500 войници. Украинско опълчение: Около 5 000 войници. Полски легион: Около 20 000 войници. Финландски батальон: Около 2 000 войници. Други (италианци, американци,.): Около 1 000 войници. Общо: Около 200 000 чуждестранни войници.

Украинци как измисли като още не са съществували, бе служителю на Козяк????

били са губерня. но са си били там и те не са никога руснаци, по скоро са си Българи

Измислен празник за измислена държава. На 3ти март не се случва нищо! Подписва се предварителен договор между Османската и Руската империи. България не се споменава никъде. Ама да блеят в захлас овцете.

на Националния празник с опълченците

Честит празник на всички, които се чувстват българи! Да, това е Ден на Освобождението! За такъв е обявен още от княз Фердинад. И не, това не е празник за родоотстъпниците и националните предатели. Те никога не са си дали труда да прочетат текста на Санствефанския договор и дори твърдят, че не го е имало - нищо, че дори бТВ пратиха преди няколко години екип в Турция, където им го дадоха в оригинал ... И искат да преименуват улици и площади, чиито имена са дадени още от дедите ни, съвременници на същото това Освобождение от турско робство, както самите те са го наричали. И на никого и никога преди не му е хрумвало да ги преименува, въпреки че сме били противници с Русия в две световни войни. Нищо де, и това ще отмине. Националните ни предатели ще бъдат забравени. А 3-ти март ще си остане Ден на освобождението.

Искам да чуя поздравленията по случай трети март от обрязаните маймуни от ДПС!! И специално от свинята-еничар Пеевски!

-Сър, как се подготвя територията за война? -Джон, строят се усилено заводи за Вазелин, хирургически превръзки и хирургически принадлежнаости! -

Уважаеми РУСОРОБИ, една империя не освобождава, а завладява. И цар Освободител е наречен така, защото е освободил горките крепостни.

Самият куршум ще ти помогне да се освободиш от бесовщината си

Нас ни е баш освободила, че и цар от Саксите (същите на които са наречени англосаксонците) е склонила да ни сложат. И разбира се политиката ни се е обърнала срещу освободителя и към фашисткия запад. Също като след 10ти ноември…