Национален протестен митинг и автошествие блокират София в петък

Митингът ще започне преди обед пред парламента, а автошествието е планирано между 12.00 и 14.00 ч. в центъра на столицата и по основни пътни артерии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само с разходки нищо няма да се оправи.....

Пари има, но за управляващите мафиоти, за народа КУР.

“Болгари су племе хроброу, склонно к грабежу” Пари има, но крадците са много, а законите малко…

Лицемерните синдикати, които иначе не си мръдват пръста, сега протести стягат? С каква цел?

Всичко е ПАРИ приятелю!Всичко е за ПАРИ!Парите успокояват тълпа и политици!

Помощите за всяко дете в Германия става 250евро.Еие си щракайте на телефона и живейте като мишки.Щом не искате да протестирате.

Nebenkosten колко стават. Един социален стандарт се определя не от заплата получена а от какво можеш да си позволиш да си купиш с нея. Така че, не ми хвали много DE, големи заплати но и големи разходи.

ТОЧНО ТОГАВА ИМАМ РАБОТА ТАМ, ДА ИМ С*РА НА ГЛАВИТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МЪРЗЕЛИВЦИ!

Ей, нещастник.

На тея "синдикални" тулупи, още ли има кой да им се връзва.

В България всички така наречени бизнесмени( в България няма бизнес има идиоти с пари, които се мислят, че могат да ги управляват и експлоатират хората) и политиците се познават и повечето са си приятели. Е как според вас ще се оправи нещо? Има няколко фирми в един сектор и предлагат едно и също заплащане, това не е ли комунизъм? Няма никаква конкуренция. А тези чуждите фирми плащат символичен данък и плащат на работниците си стотинки и изнасят огромни печалби в собствените си страни. После се чудим що имат икономика и големи пенсии, ами така като изсмукват от колониите си ресурси. България е колонизирана държава от запада, колко да не им се иска на модерните тротинеткаджи джендъри защитаващи еврогейските ценности. Еврото се въвежда за да могат политиците да крадат още повече пари, а не че нещо им пука за народа. Това е истината.

Клатикурците протестират срещу снега

Синдикатите очакват в протеста да се включат около 5000 души -Къде работят тия хора? Всичките ли в КТ подкрепа ? ;)

“Утре КНСБ и КТ "Подкрепа" ще блокират София…” Някой може ли да изреди 4-5 предприятия, чиито работници са представени от тия организации? Някакви чиновници протестират за какво?

Отново са мобилизирали държавните хрантутници да искат още, още и още… Кой ще плаща повишените им доходи?

Правилно ли разбирам, че 1000 уж притиснати от ниски доходи ще шофиат 2 часа в центъра на града, използвайки уж скъпите горива/енергия вместо да пешеходстват. Ганя толкова си може.

по времето на борисов бяхме забравили, че има синдикати, бяха по-тихи от водата и по-ниски от тревата, кой да повиши доходите? служебното правителство?

Е жената на Пламен нали беше шефка на НАП по времето на Винету, а ти искаш да са били стачкували тогава. Тия паразити как още ги има не знам.

Тези измислени синдикати, пак са на друга планета.

Поредното доказателство, че в България не сме добре с главите! За 32години нито една обща стачка, сега митинг. Тези недоклатени фигуранти от синдикатите, до сега не разбраха, че в цял свят оръжието на синдикатите са СТАЧКИТЕ. МИТИНГИТЕ са политическо средство. Сега вече съвсем се побъркаха и показаха, че са политическа маша. Какво ще покажат!? Не са съгласни с кое? Навярно са против инфлацията!? Луда работа!

Хора без работа …

Във фейсбук се организирали 50 000 реално отишли 500, като видели, останали 50..... Знаем си стоката....

Обикновено тролче....

За заплата може да протестира ВСЕКИ... НО тия са на ДЪРЖАВНА работа и си ВЗИМАТ всеки месец заплатите, ДОРИ и да лежат по цял ден.. В частните фирми, заплатата обикновено зависи от ИЗРАБОТЕНОТО... Фирмата, ако има ПЕЧАЛБА- 2000 лева, НЕ може да даде на 4 ( четирима) души, заплати, повече от 500 лева !!!

И без това е мръсен въздуха тия дни в София, та нека добавим още1000 кенефа на протеста…

"За повишаване на доходите и запазване на работните места"? Егаси толупите, а ние какво ще крадем, бе? Я, обратно в кошарата.

А пък в раша не им дават да протестират

В Амстердам също.

Този протест на тези синдикати е поредната демонстрация, че те не защитават работниците. Лидерите им се навъртат в МС и се умилкват на власта. Правят се на анализатори и политици, Затова цената на труда в БГ е срамна, затова всички можещи напуснаха.

и как да повишат доходите? със заеми, които ще плащат и внуците на протестиращите, освен това когато чуят за повишаване на заплати и пенсии търговците веднага повишават цените много повече от повишението на доходите, миналата година когато се прие повишение на пенсиите и минималната заплата цял месец не продаваха дърва, точно на 7 октомври, когато пенсионерите получиха по-високите си пенсии, се появиха дърва на пазара вече с по-висока цена, от около 160 лева на 220 лева на тон, тъкмо се поуспокоиха цените и отново повишение.

се шири безсрамна спекулация на цени. В една европейска държава, много производители до последно избягваха да компенсират увеличените производствени разходи с увеличение на потребителската цена. Защо.....за да помогнат на потребителите. Каква разлика в съзнание те и нашият алчен бг спекулатор.

Да разбирам ли, че ка не се ебе ще протестират за повишаване на заплатите на държавните служители?!?!? Айде малко по сериозно, а? Няма нужда. Виждал съм вече как се работи в държ администрация. В отдел от 10 човека, реално 1 е началник, 8 са партийни назначения и един върши нещо. На практика от първите 9 няма никаква нужда. Мога и с имена да говоря. Държавната администрация само се множи. Ако се съкратят ненужните държавни калинки, останалите може и по 10 бона заплата да получават

организирани митинги за отпушване на напрежението не са ли спонтани нещата реално играете по свирката на кукловодите всичко е планирано и контролирано - синдикатите са доказани ибрици на глобалистите и силните на деня! Да не говорим, че всяко увеличение на вашите заплати води до по-висока инфлация - а това е ОБЕЗЦЕНКА И ОГРАБВАНЕ НА ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ. ЗАЩОТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА ВИ НИКОЙ ДА СЛОЖИ И ДАДЕ ИНДЕКСАЦИЯ - ТОВА КОЕТО СТЕ ГО СПЕЧЕЛЕЛИ ПРЕДИ С ГОДИНИ ВИ ГО ВЗИМАТ ЗА 1 ДЕН. А ВИЕ СЕ РАДВАЙТЕ КАТО ПЪЛНИ ГЛУПЦИ, ЧЕ ВИ ВДИГНАЛИ ЗАПЛАТИТЕ.

Напълно съм съгласен. Става напълно безмислено човек да работи и да спестява, след като всеки безмозъчен политик може да стопи спестяванията му за нула време.

Браво на синдикатите, подкрепям напълно! Ако не сме на улицата, няма резултат. Народните представители плюскат народни пари, докато работят в интерес единствено на САЩ, а ние може да си ги обсъждаме колкото искаме по форумите - на тях не им пука, плюскат ли плюскат на наш гръб, при това получават заплати от нашия труд. Пълна подкрепа на организаторите и нека сме много.

Синдикатите в Българяи са пунта мара…… хрантутници….. за съжаление не работят в полза на работниците, а дори обратното….

Всяко изкуствено увеличение на минимална заплата, пенсии , социални помощи и други такива, води неизбежно до инфлация, обезценяване на парите, повишаване на цените, задлъжнялост на държавата и фалити на държавно ниво. Това е истината. Целта на една клика е да заробят буквално хората. Българите над 75% са собственици на имотите си и нямат задължения към никого и това води до побесняване на кликата.

Ами мръзни тогава и стой гладен, и децата ти да не ядат и да ходят голи и боси. Ти работи за минималната работна заплата и ми развивай теориите как искаш умреш от студ и глад, за да ти бъде по-хубаво. На кого ги развиваш тези теории???

Аз един кадърен човек не познавам, който да работи на минимална заплата. Това са само хора, които не стават за нищо друго.

Браво за адекватното и смислено изказване. Но раята е толкова ТЪПА и деградирала, че в болшинството си няма да осмисли какво и казваш и как сама си унищоава спестяванията трупани с години, когато получава повишение

Министърът на културата проф. Велислав Минеков каза че има небивало покачване на заплатите на артистите в Народния театър и една част от тях получават месечно 5 хиляди лева, което е смущаващо. Да ки артист в днешто време. Те получават повече от доктори и съдии. Ама че зържава.

Кой вярва на Минека….. това е един …..

Сигурно е прав министърът. Имат проекти и само наши хора, близки до шефовете в Народния театър вземат допълнително материално стимулиране по тези проекти. Така е и в науката - ако не си приятел на академик или директор на научен институт, ще си на нормалната си заплата без ДМС. А ДМС няма ограничения. Проекти у нас също се дават само на доверени хора, не на всеки учен, независимо от международния му авторитет и работата му.Това ДМС е огромният проблем в България, но до сега не се намери министър, който да го види - все ни обясняват как заплащането трябвало да е според труда, ама в науката и изкуството мярката за количеството труд е несъвместима.

Нещо за дебилните решения, относно Украйна няма ли да има?

Нашето дебело свинче също там ...

Sm3hurk0

А ще ги бият ли протестиращите... Ще има ли пак бял автобус ? Оръжие ще раздават ли.. , или ве4е е изпратено за Украйна ? От къде да мина да си получа хонорара за платеното шествие ?

Стой си в къщи, ще ти дадем пари да си седиш у вас и да не свиниш с присъствието си протестите. Те ако всички протестират срещу заплащане французите, гърците, италианците, чехите,..., да бяха все милионери станали. Аман от тъпи опорки с единствената цел, хората да се натискат по мизерните си жилища.

"знаете, че в Бюджета на Асен Василев нямаше увеличение на доходите в бюджетните системи" - протест за увелиаване на заплатите в държавната администрация?!? Не, благодаря

Трябва да стане цялата държава, какво е това шествие. Жалко,че не съм си в къщи, и аз бих се включил.