Йенс Столтенберг застава начело на НАТО в труден момент

Йенс Столтенберг, бивш премиер на Норвегия, от днес поема поста генерален секретар на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Йенс Столтенберг застава начело на НАТО в труден момент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забравяйте, че е бивш агент на КГБ - агент Стеклов.Има достатъчно информация по случая. Както между другото и Барозу - ултра ляв, маоист. Меркел - комсомолски секретар. Кери също маоист... и още много други т. нар. лидери на Запада.

"който до 20 г възраст не е комунист нема сърце,който след 40г възраст е комунист нема акъл" бърнард шоу. Така че дано ангелинка след 40г възраст не е останала комунистка.Че тогава ше е много кофти.Ако ме разбирате какво казвам.

Първо не е Бърнард Шоу, а се приписва на мизерника Чърчил. Второ- в Русия в момента е развит държавен капитализъм,не комунизъм,докато в САЩ е просто колониализъм /грабителство/. За тях важи с пълна сила цитат /вече наистина/ от г-н Шоу: "Властта не развращава хората, но глупаците, изкачили се на върха на властта, я развращават."

...кризата в отношенията на Запада с Русия само не заради Украйна.

Русия отказа външно управление.

Много го харесвам. Той, Ангела Меркел и Фредрик Райнфелд са ми сред най-любимите политици. Много способен, обигран и харизматичен политик е Столтенберг. Пожелавам му успех.

от шепот от отвъдното!!!.........май не е на добро

изгуби избори заради външня му министър, който все налагаше Швеция да остави традиционият нейтралитет и да стане много агресивна, и да встъпи в НАТО.

Интересно ще е да се види как се сработва с американското министерство на отбраната, от където заявиха, че Китай и Русия могат да променят световния ред, а САЩ и съюзниците им могат да използват военна сила в отговор.

България е поръчала допълнителни бронетранспортьори Textron Systems Commando Select,според IHS Jane's от 29 Септември ? В общи линии ще получим 10 машини.Контракта е подписан на 19 Септември,а стойността му е за 15,2 млн.долара.Доставката е планирана да започне на 1 декември 2014 г..... Сега нали разбирате,българи,къде се топят парите ни ?

"Западът е готов да ни продаде въжето,на което после ще ни обеси" В.Ленин Макар и да не съм фен на последния, фразата е точна. Първо ще си платим превъоръжаването, след което, в унисон с желанието за "повече НАТО" ще тръгнем и да "освобождаваме" я Крим, я нещо друго в Русия.

Предполагам,ще излезе най-накрая-гарга!

НАТО - това са САЩ. Хамериканците изпълняват в пълен размер всички военни функции на алианса. Съюзниците на НАТО са символични. Както се вижда, британците, белгийците и французите участват с по няколко бойни самолета в Ирак, а голяма и мощна Германия въобще не участва. В замяна на това начело на НАТО застават послушни хора като датчанина Расмусен и норвежеца Столтенберг. Някога може да дойде редът и на Мони Паси, Плевнелиев или Шаламанов ...

Начело на НАТО, слава Богу застават истински патриоти и защитници на Западната Цивилизация, системно заплашвана от потомците на чингисханофските варвари.

Хахаха. Смешка.

Нали българи идват от изток? Означава ли това, че ти, Иречек, имаш чингисхано-чизмарски произход? Или ти си от истински арийци? Синеок, белокож, висок с фини черти? Ако не е ? Ко пра`им ся?

Иречек, защо си избзрал име, което не ти отива...

Кво ти защитиха до момента. Само ни карат да се чувстваме престъпници зарад воината в бивша Югославия и др. омиротворени страни

точно затова Пасито, Плевела и Шаламанката така се натягат я! Мечтата им е да се издигнат от марионетки в София до марионетки в Брюксел.

Като гледам, пак сме в социалистически икономически съюз, социалистически военен съюз... оти ги ручахме жабетата и си съсипахме държавицата?

Столтенберг бше определен за наследник на Расмусен далеч преди събитията в Украйна и Близкия Исток. Принципът е ротационен и изборът е много неприятен за хамериканците. Те биха предпочели дори ястреба Плевнелиев за Генерален секретар на НАТО. Пред ястреба Плевнелиев, Столтенберг е ктотко гълъбче. Но вече е късно ...

Ох, недей, моля те. Ако се включи "тежката артилерия" - г-н Плевенлиев, то от Русия камък на камък няма да остави. Много е серт и воинствен. Мисля ,че това о пазят като последната - решаваща санкция към Русия

какъв ястреб е Плевнята? Не обиждай птицата.

Този е типичен РАБОТНИК - баща му бил министър на отбраната и на външните работи, а майка му е била държавен секретар! Той пък оглавява Работническата партия. ПАРОДИЯ на демагогия!

Ама то и у нас вече е така - социалист.партия е оглавявана от милионери - и те типични работници!

Столтенберг е личен приятел с Медведев и в много добри отношения с Вл. Путин. Има повече от 60 срещи, на различно ниво, с руския президент, които са провеждани и завършвали с взаимно уважение и симпатия. Столтенберг и Путин са спортсмени и спазват феърплея в политиката

Ако имаше и най-малка опасност да намали напрежението между НАТО и Русия и недай си боже да прекъсне целта на НАТО да унищожи Русия никога нямаше да го назначат на този пост.

Абе прилича повече на гугутка,ама да не се окаже ............лош човек,но и това дето се римува не е за подценяване.

Типичен фашист!

По заповед на шефа на света, Обама, Йенс Столтенберг застава начело на НАТО!

Ти определено не си у ред ако си мислиш, че този палячо има нещо общо с управление. Той е абсолютна пионка.

Дори и да се смени куклата на конци, театърът е същия.

Шеф на НАТО не се става по случайност. Определено е бил на аудиенция при билдърбъргите и политиката му ще се командва изкъсо от господарите.

НАТО - организация за закупуване на американско оръжие и уреждане на американските "интереси" по света.

първо направете ми подава този на снимката тест з а наркотици,нарочни опасни звер подобни ваксинации и за адекватност и чак тогава решавайте дали съм за този пост или з а пенсия .Предишния съдейства на нашественици д а подпалят ,либия,сирия,ирак и украйна и да застрашат сащ,туция,англия и россия

Вие не знаете ли ,че не може да станеш шеф на НАТО,ако не си ястреб.И то от най злобните!! Докато министъра на отбраната на Русия -Шайго е една маслинова клонка носена в клюна на Лининградския гълъб В.В.Путин.И Рогозин е маслинова клонка,с потекло.Потекло на партийни работници,пак маслинки.А външният министър на Русия си е една чиста проба палмова клонка от Израел.И той е носен от белият ленинградски гълъб в синьото и мирно небе на Русия.

ПУТИН ПЛАЧЕ ЗА ЯСТРЕБ.

просто безгласен номенклатурчик с мека китка, децата са само за заблуда!

Ген-сек НАТО се назначава от САЩ. Изпълнява волята на началниците. Защо не е от Франц, Итал , Герм ГрБт, а от малоомощни държавички? В същото време Халифатските касапи нахлуха в Гробницата на ШАХ Сюлейман дедата/??/ на Осман дъФърст- Основател на Османската империя. / територия Сирия/. Това дава повод на Аскер ТР да нахлуе в Сирия. Т.е. да свали Асад и да удари Газпром.Франция ще срои газопровод с Катарски/US/ газ.Меджлис вчера даде лиценз за Война на АСКЕРА. Чака се отговор на Русия. Провокацията е подготвяне 5-6 месеца и е в стила на висшия пилотаж на службите.

drishko

Първо впечатление - на гълъбе прилича.

А може би просто марионетка.

Мамин златен, потомствен дипломат, яка номенклатура, специалист по компромиса, пазител на статуквото, много харизматичен, на младини бунтар, после улегнал мъж с две деца, хамелеон от класа. Яхнали са ни богати, задоволени, прекрасни харизмати, които се въртят като фурнаджийски лопати само и само да са на власт - няма значение дали си министър на финансите на Норге, или на промишлеността или си главен секретар на НАТО. А има БГ поговорка че сития на гладния не вярва....

ЗА ДА СТАНЕ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НАТО ТРЯБВА ДА Е СЕ Е КЪПАЛ В ХАМАМА НА ГОЛЕМИЯ БАЩА В БЕЛИЯ ДОМ :))))

НАТО по - скоро е проскубана патица. На тази организация и трябва изпълнение на договореностите от преди 20-тини години и да си отида с чест.

Биографията на този човек дава известни надежди за повече разум м действията на НАТО, само че от него нищо не зависи. Знаем кой командва парада..

е с този на снимката няма начин Русия да не загуби война с нато..........руснаците ще окапят от смях най-малкото....хахахахахахах

По - скоро е гарван ... или лешояд.

или пък с лява захапка?!