Лавров: Следи от химическо оръжие на въоръжение в НАТО

Във веществото, използвано в британския град Солсбъри, има следи от химическо оръжие, което е било на въоръжение в САЩ, Великобритания и други страни от НАТО.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клиповете в yu .....tube / ю туб/ които показват как е инсцинирана хим атаката в сирия. филм със режисьори,гримиьори, и платени актьори. Екипа е хванат от руснаците и са ги давали по руската тв

Големо квичене са наквичали соросопитеците, за две съборени кошари и една кучешка колиба. Зора им е голем, а памперсите малко, та затва вече изсулват гюбрето направо у потуряка!хахахв

Ikoottva

На масковците даже прогнозите за времето им са ментета, та на някакъв лавров ли да вЕрваме...

а на кого на СНН ли да вярваме :)

си мислише запада че истината няма да излезне наяве?Сега ще мълчат като на....ни.Вместо отговор ще спретнат друг компромат.Ако и ОЗХО НЕ ОТКРИЕ И ХИМ АТАКА В СИРИЯ КРАХА ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН!И КАКВО ОТ ТОВА? СПАСЕНИЕ НЯМА! БОМБИ И СМЪРТ!

винаги ми ,,напомнят,, за случая със ,,армадата,, начелo със ам.самолетоносач и ,,испанския,, фар...??? ,,махнете се от пътя ни!!! ние сме американски боини кораби...,, и т.н. ...!!! като си го имаш в ,,гените,,...мозък не трябва...!!!

Баси опорните точки хвърлят копейкаджиите ;)) Явно мАсква продължава да плаща.. в долари и евро, че с рубли никой не работи хахахаха

Не съди по себе си! Не всички са възприели твоят модел на действие!

Каква цел преследваха щатите,когато изхвърлиха тонове ракети с необогатен уран на Балканите ? Явно и сега изчистват "оборите" си и трябва да се освободят от остарялото оръжие. Колко удобно !?!?!?

Е няма да ги бракуват като могат да ги оползотворят?? А руските мишки се крият долу и си сменят памперсите и пият валидол!!

Ще ги видиш руските "мишки" на 9 май! Тогава някой наистина ще пие валидол, но няма да са руснаците.

Защо ли" сгрешената" ракета тогава не падна на твоя покрив, вместо да навреди на невинните хора в Горна баня ?

Това си ГО знаем всички които сме от бившия договор на СИВ,че всичко е лъжа за отравянето . Има да в тубата какви са америнаские сми - просто пишите и американец виава пълната инф-я - американские сми стадо баранов . всичко се прави за се разбие икономиката на руснаците . Ами с 15 пъти по - малък бюджет направиха най силното оръжие в света

Внука ти стана ли Груз 200??

Това е известно. Рецептата Русия да се удря икономически, за да живее населението зле и да се предизвикат безредици е стара и вече прилагана. Но Западът не познава руската душевност, а съвременните млади българи не са си писали с русначета и не са получавали картички с пожелания, където на първо място винаги стоеше "мирно небе". Трогателно е и никога не може да се забрави.

И същите тия трогателни руснаци сега избиват сирийци и украинци и бивши шпиони!! Къде е трогателното?? Аман от идиоти!! И лъжат съвсем не трогателно!!

Всеки непредубеден човек може сам да разсъди на кого може да се вярва. Нима американските филми не показват на какви чудовищни провокации са способни? Че колко му е някой авантюрист да получи поръчка и да отвори контейнерче с газ? Виновният, който предварително е набелязан, най-вероятно няма нищо общо и не знае, че е извършил "престъплението". Та и в Сирия. Разсипаха подредената държава за свои цели! Безумие!

американските филми ли са ти доказателството? А за руските филми нещо да ни кажеш??

Признанието, че си тъп си е твоя работа. От години не гледам руски филми, но американските са по всички канали. От тях се учим на демокрация.

И малко да те образовам! Изкуството е създадено, за да отразява живота и да ни учи да мислим, а напоследък киното е най-популярното изкуство и може да му се вярва. Умните се учат, за другите не отговарям.

Съжалете го, може да има задатки от съвест - ще получи я инсулт, я инфаркт

Колко много време им беше нужно на мурзилките докато скроят тази плитка лъжа. Дори и тези, които я подкрепят във форума, не й вярват.

Разбира се, ние вярваме единствено на г-жа Тереза Мей и нейните подозрения. Дано не заподозре, че България има пръст в тази работа, тогава жална ни майка.

Троловете дават яснота по въпроса защо ни е толкова трагична историческата съдба. Да заставаш на страната на онези, които те мразят и никога нищо добро не са направили за теб, а да обръщаш гръб на онези, на които дължиш държавността си! Няма подходяща дума, за да ги окачествя, освен ако не извличат лични ползи за сметка на съвестта си.

Не се притеснявай за минусите - Те са защото знаят , че няма да ни заподозре , защото сме ВЕРНИ и Предани НАТОвци !!!!

Те мятат лъжи ей така в пространството и се надяват някой да им клъвне !! А те русофилите само това чакат да кълват на руските лъжи!! Вчера уж свалиха 71 ракети, само дето сирийците викат че били 13. С 40 изстреляни ракети от ПВО не можеш да свалиш 71 атакуващи ракети!! Американците казват че тия 40 ракети на сирийците нищо не са уцелили!! Та руските лъжи!!

Много рано се разработихте! Няма смисъл. Умните българи не се хващат и знаят къде е истината.

Мисля, че другата седмица тая руска лъжа ще бъде лесно разбита!! И защо я тиражират в събота?? За да не може никой да им отговори веднага!! Да не се окаже че тая лаборатория дори не е участвала в разследването?

На село в събота интернета ли ви спират? хе-хе

този е на хамерска помия и затова си пише само за себе си

Ами не уикенд е, и лабораторията и ОЗХО не работят явно!! Да се надяваме на изявление от тях и днес!!

Един-двама руски помияри в сайта, но що дейни.

САТАНАИЛЕ, марш от Православния сайт!!!

И така, ледъдът се пропуква, господа соросоиди ! И фактите са мно-о-о-о-го миризливи и неприятни за вас, за Мей, за Дончо и за проскубания британски лев ! - Самоуверени и нагли (че контролират положението - т.е. хора на лъжците) бртанците възлагат експертиза на Организацията за забрана на хим.оръжия, като при това това става по някакъв член-изключение - без да участва Русия. - Тази организация организира изследвания в четири независими лаборатории. - Три от лабораториите подложени на зверския натиск озверелите англо-саксо-америко-либерасти пишат, че са открили нервон-паралитично вещество с голяма чистота, което "... може да се произведе само от държава...", а какво е самото вещество - засекретяват ! - Четвъртата лаборатория направо пише какво е веществото и кой го е произвел ! Това е БОВ от втора група (която не предизвиква смърт) и се казва BZ. Произвежда се и още е на въоражение в ... ... АНГЛИЯ и САЩ !!! - Веществото BZ действа 30 мин. след приемането му - т.е. идеално се вписва и обяснява фактологията ! - "Големите демократи" и техните медии-парцали (всичките частни и собственост на Ричард Мърдок и Ротшилд) СКРИВАТ резултатите от четвъртата лаборатория ! - Заключението: СКРИПАЛ СА ОТРОВЕНИ ОТ АНГЛИЧАНИ ИЛИ АМЕРИКАНЦИ !!! И СА ЗАЛОЖНИЦИ, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ ВЕЧЕ МЕСЕЦ !!!

Пропуснал съм да напиша, че четвъртата лаборатория е ШВЕЙЦАРСКА и по никакъв начин не е зависима от могъщия Путин. А другите три лаборатории са констатирали същото вещество (BZ) но просто са дали химическата му формула уж поради което ингилизите са засекретили истината - че ТЕ СА ОТРОВИЛИ СКРИПАЛ и ДЪЩЕРЯ МУ !!!

the1_

"четвъртата лаборатория е ШВЕЙЦАРСКА и по никакъв начин не е зависима от могъщия Путин" това как го установи? Може ли да споделиш обективно доказателство за твърдението си?

Русия, е естествено и отговорът да бъде толкова агресивен. И няма как Русия да се прави на жертва. Мотивът за престъпление в Англия е руски.

Посредственно изказване на ПРИСТРАСТЕН и много Прост човек !!!! Хайде да те попитам нещо , понеже си толкова сигурен : По коя логика някой ще използва нещо толкова секретно , след като знае предварително че специалистите по света веднага ще разберат кой е , само за 2ма души ???????? Ти като изказваш мнения , и като ГРАЧИШ като папагал едни чужди и заучени на изуст мантри - МИСЛИШ ЛИ изобщо .....?!

Нали това е целта с това малко известно вещество никой да не разбере как са убити!! Това е поне на теория!! Защо преди ползваха полоний 210 за Литвиненко?? Който е пак само руски??? Мислят се за много умни, ама знаеш приказката за умната сврака.

на мястото на Путин с неговите възможности до сега САЩ да бяха само в учебниците по история.

ДОБРЕ , ЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИН !!!!! Недей да пишеш глупости , защото това не ти е квартална свада между двама махленски неграмотни бабаити !!!

След месец и половина, най-накрая се сетиха да измислят нещо. Не е убедително обаче. Фалш.

Schilo

Само да подскажа: заключенията не са на Лавров и руски учени, сме на швейцарци. На тях им вярвам повече отколкото на британците. Нека от ОХЗО да отговорят.

the1_

Т.е. казват ти, че е швейцарска => всичко е ОК? А ако баха казали датска пак ли щеше да е ОК?

Schilo

Може би! Но съм работил с швейцарски партньори. Консервтини, но откровенни. И хич не им пука!

Поредната руска измислица!! Швейцарците знаят ли Лавров какво говори или не??

Schilo

Знаят! Бъди сигурен!

Путин, Лавров, висшите Руски военни се държат изключително хладнокръвно и с достойноство, както по "Перфектната атака", така и по случая "Скрипал". При тях изобщо липсват "нескопосаните" писания на западняците в лицето на техните Държавни глави в социиалните форуми и създаваната Истерия в техни официални изявления. Тази Истерия, преведена на чист Български е - Гузен, Негонен бяга...

този смешник дори и името си е сменил за да лъже че е руснак

Я се скрий бе троле.

Понеже съм живял в Светлото социалистическо общество в продължение на 23 години, да кажа на тези, които не знаят (или не искат да си спомнят). ВСИЧКО, КОЕТО ТВЪРДЕШЕ РУСКО-СЪВЕТСКАТА ПРОПАГАНДА НА ПОЛИТИЧЕСКО НИВО БЕШЕ ГОЛЯМА ОПАШАТА ЛЪЖА ! Няма никаква причина да се вярва на руснаците и сега - те са си същите.

понеже съм живяла в соца 31г, че и учих марксизъм-ленинизъм, да кажа, че не вярвах на нищо което се говореше за кап. общество, а се оказа всичко вярно, едно към едно. Cоц. пропагандата се оказа слаба и не успя да ни представи истинското лице на алчния капитализъм и така не можа да ни предпази от лапите му. А соца издаде багажа за няма и едни банани, мислех че само туземците пимамват с евтини стъкълца ама и ние не сме били по-далече от тях, само дето го раздаваме с голямо самочувствие. А рупайте банани сега да ви е сладко.

Бях на 34-ри, когато влязохме в "светлото копиталистическо бъдеще". Това, което сr написал с обикновени думи е "удар в 10-ката".Браво, особено за бананите.

Ами що тогава като прегледам някоя публикацийка или книжле от онова време и като ги сравня с днешното се оказва, че т.нар. болшевики и/или комунисти са твърдели истината за Запада, такава, каквато е и сега?

нека ви светна. соца казваше че в едноетажна америка хората не могат да си позволят нормални квартири, че има бездомни. първото е лъжа, второто е истина. и аз съм чакал за банани на Юрданка Николова. истината е че и вата строя имат недъзи, но при соца плащаш със живота си. сега ако не искаш банани, може да си насадиш картофи и гледаш прасе , може някоя общинарка да ти иска данък, но ако си беден и казваш да си го вземе от картофите. тоест, не те затварят в белене че си частник. ако искаш търсиш си работа в офис, но няма да ти стигнат парите за банани. кое е по-добре ? картофи и прасе или банани в белене?

Очевидно не знаеш или се правиш на незнаещ, че комунистическата пропаганда разнасяше лъжата, че на Запад хората масово измирали от глад и труповете им се търкаляли неприбрани по улиците. А кока колата била силно алкохолно питие, с което американските моряци се напивали по европейските пристанища и вършели немислими безобразия.

Световното правителство в момента подкрепя Русия....от Швейцария. Кое не ти е ясно!?

Да ти кажа, лъжеш от думата "всичко" натам. Разбира се, не е вярно че всичко е било лъжа. Това е твое умозаключение, което свидетелства за твое лично ниско културно и образователно равнище. Но както и да е, сега времената са други, и безкритичното пренасяна на поначало неверния ти извод затвърдява мнението ми, че има нередности в интелекта ти, не в руската пропаганда в днешно време.

И аз съм живял в соца 33г.Имаше хубаво,имаше и лошо.И сега е така и хубаво и лошо.За жалост консумирах почти само лошото и при двата строя.

баба Мей няма да спи днеска , пак ще звъни цяла нощ телефони

Ай стига!Тези рашкън докато не се изходят с голямо ла.но ,само и само да са в полезрението на света,но краен резултат винаги е лоша репутация на измамници.А когато ги обвинят се правят на утрепани и веднага, че и предварително обвиняват другите.Не е на добре,изкривяването се разраства,но едва ли разбират колко са затънали.

ВСЪЩНОСТ В ДОКЛАДА НА ЕКСПЕРТИТЕ НА ООН-ТО ПИШЕ : "НЕРВНО-ПАРАЛИТИЧНО ВЕЩЕСТВО" ..." ФОРМУЛАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДАДЕНА ПРИ ПОИСКВАНЕ НА ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ" .... РАШКИТЕ СА ПОИСКАЛИ ФОРМУЛАТА ОТ ЕКСПЕРТИТЕ НА ООН-ТО И ТЕ СА ПОКАЗАЛИ ФОРМУЛАТА НА BZ :)) .. ... ТОВА ВСИЧКО ГО ПИШЕ В ДОКЛАДА НА ООН-ОРГАНИЗАЦИЯТА - ИМА ГО НА АНГЛИЙСКИ НА СТРАНИЦАТТА НА ООН :))

Евала баце, след тебе просто нема какво да се напише....

Тоя лъже за последно. Скоро Путин ще го смени.

коня лаврициус пак се изходи по въпроса...

Лавров е бита карта

танислас Греам Бауер Сенклер (от английски Stanislas Graham Bower Saint Clair) нарекъл се Хидает паша e британски агент с дипломатческо прикритие. През 1878 г. действа активно срещу Русия и се поставя на турска служба. Провокира към метеж и фанатизъм мюсюлманите в Средните Родопи и Кърджалийско. Организира там спонтанно възникнал метеж срещу християнското население и Временното руско управление с цел компрометирането на България и откъсването на територии от нея. Разбит е от руски части и четата на капитан Петко войв

taka prawqt te, познати са ни еврейските им номера, нищо добро не е видял света от англ. политика, провокации, интриги, шашми, тарикатлъци, с цел да разделят и владеят.

Дъртата вещица Тереза Мей трябва да се изгори на клада, на площада в Солсбъри. И онова бостанско плашило, външният министър на островчето, наречено Англия, който смята целия останал свят за олигофрени - също. За назидание на бъдещите поколения. хе-хе

Абе,вие рублажиите всички ли сте олигофрени?Чак клетви от кухи глави!Лаврето прави постановка,покушението може да е само руско,на никого другиго,а дори и да има друг елемент във веществото/англичаните го дадоха на независими лаборатории/той е сложен умишлено за заблуда.Ако автори са англичаните ,защо да го слагат,сами да се вкарват в схеми.Това което се случи с агента си е типично руска афера,изцяло безмозъчна и крайно цинична с политическа цел.

Ти си толкова прав, колкото всички останали. Голям анализ направи! Поздравления. Защо им беше на американците да си бутат кулите близнаци?,... или ги бутна Осама Бен Ладен? Или Чаушеску? Обърках се...

Дасвидания, П.Сихо Задунайшкин ! - НулевосттаВи е ВсеТака Инвариантна . НЕ си чупете клавиатурата. НЕ прекалявайте с Вашите супички. ...и найВажното ! : - Помнете че Знаете че Сте Нулев !

привет златна секира, харакира , ... не ще оставим тоз "дир" на мира въртим езици остри кат' мачете избирайте и само нас 4етете

Не много отдавна те посъветвах да посетиш ветеринар за обезпаразитяване, че дървоядите те оглозгаха, вече нищо не ти се разбира!

Лавров стана банален и противен с несъстоятелните си изяви,които не носят никаква полза на Кремъл и правят Путин на обидена и сърдита мома,безсилна да впечатли!

еи лавров, балканите ги тровят вече 29 години!!!! кога русия ще внесе резолюция за изгонване на европата от балканите, а?

О, 00 ! (т.е.К.Енеф) > Воните Си ВсеТака на СобственитеВи лай...тиит !

Хинуклидил-3-бензилат или BZ, или EA,или 2277 Бесцветные кристаллы, практически нерастворимые в воде, растворимые в хлороформе. Обладает свойствами сложных эфиров, проявляет основные свойства за счёт хинуклидилового ядра. Възниква един въпрос как с този BZ ще отровиш двама души едновременно на едно място като не знаеш къде ще се срешнат . За сведение Скрипал и дъщеря му са покосени в момента на срещата и за сега няма заподозрян който да си е рискувал живота за да ги ликвидира. За мен са отровени с бинарен газ който се е генерирал в момента на срещата BZ НЕ Е БИНАРЕН ГАЗ.

Време е вече да се образуват няколко нови държави в Европа за да се балансира политиката, да се успокоят страстите и да се създаде възможност за плурализъм на интересите! Например южната част на Англия да се обособи като един малък Пакистан и да събере коренните английски жители от пакистански произход в една държава, в южната част на Франция може спокойно да се обособи малък Алжир, като самостоятелна държава, едно Мароко в Белгия, а в Германия може да се образува цяла арабска джамахирия от иракчани, афганистанци, пакистанци, сомалийци, конгоанци... И така ще има няколко нови държави, за предпочитане в южните райони на съответните държави. А Норвегия? Е, там вече има нота от новите жители, в която се препоръчва на норвежците да си търсят нова родина... Ето тези реформи трябва да се случат едновременно с изтикването на белите жители на Америка в резервати, а коренните жители от африкански произход да ги вземат сутрин и да ги пращат да работят на памуковите плантации... Само така ще се получи един нов подреден свят! Който не вярва да се запознае с обстановката в ЮАР...

Напълно си прав,природата не търпи празно пространство. Ама Американците и Германците явно не учат физика.

до 10 години ще баде и пребаде ! амин !

Скрипал е участвал в трансфер на хим. вещества /с наличие на хлор в състава им/, от Великобритания до САР, за да бъде организирана там провокация с тези вещества и да бъде обвинен за това Дамаск. В Гута бяха открити флакони и гранати с тези вещества, произведени в Портъндаун, Англия. При това положение Мей предпочете да вика: "Дръжте крадеца!", за да замаже положението и прикрие за пореден път доказателствата за подпомагане на терористите в САР от запада. И организира "Случаят Скрипал". Самият Скрипал беше отстранен от сцената и вероятно няма да излезе жив от ситуацията... На Великобритания не и трябват живи свидетели, които могат да уличат правителството й в престъпления срещу мира, човечеството и във военни престъпления!

Пасквилствайте на воля П.Сихо Задунайшкин ! > че НЕ знам Къде&Как Другаде бихте Си намерили КъшейХляб .

ти вярно ли си Любомир Милчев, известен с прякора Денди - едно префърцунено, повърхностно и превзето същество. Човече, какъв писател и преводач си ти?!?! Ако имаше поне малко мъдрост и достойнство нямаше да се излагаш така. Не само с участието ти във вип-брадър, но и тук.

Мяука ! Мяука Москава ... и В УжасЛетална тресе се задунайската нейна застава !

Мнооого тъпо дървар---Дори не можеш да заработиш надницата от козяк с тези простотии! Но то какво да очакват краварите от пълни дебили - каквито господарите,такива им и слугите...

Се ли Сепвате що Става при Всяко връткане на +/- от Вас ?

Нали ти казах, не може такава "нежна" душа да е на дървар! Мома е, милата!

Красито Тодоров що не напише нещо по въпроса?

Приемат бежанци. Хранят ги. четкат ги. Толкова са загрижени за душевното им състояние, че налагат на християните да променят начина си на живот, за да не накърняват чувствата на клетите мигранти. И в същото време изстрелват 171 ракети към страна, далече от границите на Европа и Америка. Това е гадно лицемерие. Добре, че малкото несвалени, не са уцелили целта. Иначе кой щеше да носи вина за смърт на мирни граждани?

Казвам. Казвам, КазвамПак ! - ПсевдоМодераторе ! -> Вий сте ПоБетер И от Бунак .

Скрипалците вече са убити. От 2 месеца никой не ги е виждал.

Не знам как е, ама изглежда от години никой не ги е виждал!

Значи с чиста съвест Русия може да започне да бомби например калифорния,защото там има употреба на расова дискриминация върху мексиканци,а също така се разпространяват наркотици...А полицаите може да те застрелят ако не спреш на знак стоп....

оставят руснаците да си направят "Парада на победата" в Москва, а зорлем ги карат да го мултиплицират в още няколко мегаполиса, вече се е случвало!

Да направят, ама нямат пари, чудя се още колко ще изкарат в Сирия. Русия фалира, Иран и Сирия не са по-добре, какво ги очаква ?

ами, канят ги и трябва да им платят, ако намерят с какво разбира се. Руснаците, като широкоскроени хора, ще доставят удоволствие на всички. Е може малко да се назорят, свикнали са.

речта си Лавров назова "абсолютно неприемливи и неправомерни" действията на САЩ и съюзниците им срещу Сирия. Той отбеляза, че Москва е предложила на Париж и Вашингтон да издейства посещение на френски и американски експерти в град Дума, но те отказали. ...МИ ЩЕ ОТКАЖАТ Я!! ЗАЩОТО ОСВЕН ГЪЗОВИ ПРЪЦКИ ИЗЛИЗАЩИ ОТ УСТАТА НА ЛУДИТЕ ГОВЕДА, ДРУГИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ НЯМА!!

Изпушват генератори и тракери, Се трошат клавиатури ... - Тъпо&Безмозъчно Продължават Вси задунайскитеТук чукундури .

Главата ти ли изпуши! Нищо смислено не казваш! Само отчиташ включвания!

Цапцарап на задунайските фекалци ! -> Скорошно доНатаковане със Собствените-им палци !

,,...Той отбеляза, че Москва е предложила на Париж и Вашингтон да издейства посещение на френски и американски експерти в град Дума, но те отказали. ..,,??? все едно да каниш ,,престъпник,, на местопрестъплението му...!!!

Тъпчо ОЗХО са вече в Сирия!!