НАТО ще покаже как би отблъснал нападение на Русия в Норвегия

Ще демонстрираме способностите за отбрана на НАТО срещу всеки потенциален агресор, заяви американски адмирал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия няма никакво намерение да ги напада. То прилича на Хитлеровите и Наполеоновите защити чрез превантивно нападение.

Русия не мисли да напада ,по скоро агресивното НАТО ,което изора северна африка с бомби се гласи да нападне Русия,ако направи тази грешка ,ще хапне дръвцето а ние ще се освободим от демократизаторите си,така ни демократизираха че скоро българи няма да има в България

От една страна натовските джендър-педофили казват , че учението не е насочено срещу конкретна страна, а против всякаква заплаха, но веднага след това назовават Русия , която щяла да атакува голите им задници през Норвегия !?? След това в статията нагло се лъже, че Русия "нараствала" военният си бюджет след като се случва точно обратното...През тази година военният бюджет на Русия е снижен до 43 млрд при 60 милиарда през миналата! При натовските бандити се случва точно обратното...Фашистка Америка харчи близо 800 милиарда /15 пъти повече от руснаците/ , а с бюджетите на останалите васали и помияри от НАТО общият бюджет надхвърля 20 пъти този на Русия!? Разбира се каква полза от всички тези пари, които се крадат съвсем законно при натовските бандити от разни частни компании и политици!?

NATO само показват на пияните алкаши какво ги чака ако решат да ,,освобождават” Норвегия

Т-14 Армата

Русия няма намерение да освобождава когото и да било и след това да храни и плаща за тези освободени! Еврогейците този път ще бъдат освободени и вече биват освобождавани от братята от Африка и Арабските страни!

Ако нямат химически тоалетни бойците от НАТО преустановяват всякакви мисии ! Кой както иска да го тълкува !

Разбира се!Няма да ходят ос_ани като мужици!

е вместо да се правят F16 на скрап, да ни ги продават по $200 млн. бройката. От създаването на НАТО нито Русия, нито СССР са нападали държава членка на пакта. Могат по същия начин да разиграват сценки от евентуално нападение на Китай срещу Испания да речем.

Въобще не са сценки които разигравала била Русия!

НАТО са уникална организация. Основно в насоката "Как от фантазии се правят пари?" Щото ако говорим реално и сериозно при - 35 по Целзий и нагоре, могат да воюват само три армии- Руската, Норвежката и Финландската. А да настъпва и побеждава само една - справка Съветско-Финската война от 1939 - 40-та. И не ми обяснявайте как тогава фините нам кво си направили. В тази война побеждава СССР.

Прав си- но не включвай норвежката армия- само руската и финландската могат при тези студове. Навремето норвежката армия е тренирала в камуфлажни бели дрехи- а отдолу само долно бельо. Сегашните маминсинковци не издържат на такива условия- пикнята им замръзва само като погледнат снега.

А за ,,ценой не постоим” а? Червенага армия дава 250 000 убити! Голяаааамата част от които замръзнали! Тогава ,,Гитлер” и генералите му им стана ясно,че могат за 4-5 месеца да стигнат Москва и го правят!

ако блядовете вземат участие НАТО пак ли ще покаже ???

Написали са го черно на бяло в статията - "НАТО ще покаже слабостите си по време на маневрите." Кое не е ясно? Отделен въпрос е, че става въпрос само за плашене на гаргите с цел печелене на едни пари. За разлика от цитираните Русия, Китай и Монголия, поне 80% от европейците и американците в случай на война ще се "задоволят" с пищене и викове "help". Там е проблема, всичко друго е само точене на още пари от държавните бюджети най-вече в посока към една конкретна държава.

Пак ще падне смях! В Португалия затънаха в пясъка сега сигурно в калта и снега... :))

Остава Русия да покаже реално как би извършила нападение в Норвегия... Тъпи, наакани от шубе НАТО-вци. напрягат овществото!

"Тъпи, наакани от шубе НАТО-вци" сме ние. А ти кой си и откъде изпълзя?

Бе, те и грузинците повярваха в НАТО, и ядоха вратовръзки.....................

Ще се обърнат ще се наведат и руснаците ще избягат от косматите им задници

Нашите дупета са без косми бееееееее...................

Голям страх от голямата мечка

НАСРАТО

Гадно е. Подобре си е Монголската войска!

А някой представя ли си как и най-вече ЗАЩО Русия би нападнала Норвегия? Дебилите обаче не са те. Дебилите сме ние, защото ги търпим.

Кога ще се спре това нагнетяване на страх и на митичната угроза от Русия, която и на ум няма да нападне Европа, тъй като от която страна да погледнеш, това би било пълно безумие? Да кажат (ако те са наред и не са пълни идиоти) и да назоват поне една причина защо, от кой зор Русия да нападне Европа при тази огромна територия и огромни природни богатства, които тя притежава? Всеки ден навсякъде и методично западни медии в унисон заплашват обикновени хора, че едва ли не утре ще бъдат нападнати от Русия и дори в някои държави раздават методички на населението си те да знаят какво да правят при нападението. Защо ли го правят? Сигурно имат цел. Демонизирайки Русия, те искат да насочат населението си против Русия и после с одобрение на същото ще превърнат Русия в абсолютно зло, което подлежи на унищожение. Нищо не се прави напразно.

Лошо ще е, ако руснаците проведат учение "как НАТО не може да спре нахлуване на Русия в Норвегия".

Че те ватниците спирали ли някога ученията? (основната им форма на забавление). Само миналата седмица се удавиха 2ма 'елитни' десантчика - при форсиране на река се оказало че БМПто им не било херметично, двигателят издъхнал, командирът и водача се измъкнали, а на 2мата десантчици отзад нямало кой да помогне.

Поредния гей парад в Норвегия.

Геьовете са особено опасни - ГРУ ги праща за най-важните мокри поръчки! Един от най-злите и кръвожадни чекисти е бил такъв - Ежов.

НАТО ще покаже как би отблъснал нападение на Русия в Норвегия..................... Блаженний да са верващите !!!

"...учения "Восток 2018", ...повече от хиляда самолета..." Значи в едно учение на Русия изкарват над 1000 самолета. А нас НАТО ни ръчка да купуваме 8 изтребителя. Не заради друго, а заради руската заплаха. И да сме си пазели небето от руската агресия. В задачата се пита: при руска агресия колко от нашите самолети няма да бъдат поразени още на земята и ще успеят да се вдигнат в небето? И колко минути ще останат във въздуха преди да се върнат да правят компания на останалите на земята? Русия щяла да напада Норвегия? И какво ще я прави после?

Неправилно питате уважаеми господине. Накриво поставяте въпроса. Правилният въпрос е не колко самолета ще се вдигнат във въздуха, а колко няма да отидат директно в базата в Краснодар където са ги ремонтирали последно. Българските летци все още не са си загубили ума и знаят коя е основната заплаха за България!

ох-х-хххх отанчетата пак ще вземат да нагълтат вода из тия дълбоки фиорди норвежски... чак ми е мъка за милите отанчета. Направо рева на глас виждаки ги как пляскат неуморно, а големите им раници неумолимо ги дърпат надолу в бездната на студената вода.

Нещастно руско джендърче, личи ти, че това не е твоя език. Не се мъчи да пишеш на български, след като са те учили на руски. ПП: Как разбрах ли? Енигма...

Мокрите сънища на ръководителите на НАТО, нищо повече.

tonk11

По никакъв начин!

а ако се стигне до наистина бойни действия,натото ще покаже защо им викат пиндоси

НАТО неможе да отблъсне нападение на Русия.

Няма лошо. Но според мен ако наистина Русия нападне Норвегия (или която и да е друга европейска държава), НАТО няма да може да направи нищо, а камо ли а я "отблъсне". Но мечтите са хубава работа, особенно ако са добре платени.

Ако русия можеше да щеше да го стори.Но не може!нападне която и да е Европейска държава то

Украйна не е даже в НАТО пък се държи. За 24 часа щели руските танкове да я прегазят и направят парад в Киев, ама .. не искат. Странно защо, понеже повод не липсва -според руската пропаганда Украйна е управлявана от 'фашисти'.

ако обичаш.

Май имаше някаква чалга: "Хамърите падат, падат от небето ..."? Някога като млад Жуков показал два пъти как се изпикаля отбраната и се хващат в клещи отбраняващите се, но маститите генерали не го признали за честно и анулирали резултатите. По късно хората на Шикългрубер по същия начин ги избикаляли и вкарвали в "чували", но сега не могли да променят резултатите. Тъй, че умната!

Защо руснаците му викат на Жуков ,,мясоруб"? Щото не ги е жалилкато ги е пращал на сигурна смърт във фронтални атаки през огромни минни полета!

То щото немците някой ги жалеше под Ленинград когато замръзваха прави в окопите? На война като на война! Няма милост, няма прошка. И победителите не ги съдят.

Горното се отнася за големите маневрите през лятото на 1939год. После на войната какво е правил е друг въпрос, явно не е искал да му отнемат победата и давай с рогите напред.

всички на прайда,всички за победата

Руснаците да направят учение в Белия дом!

И с какво ще отидат руснаците до Белият Дом? Ще бъдат издавени още при руските брегове!

Може, може - ако си направят един от шперплат, както щурмуваха 'копието' на Райстага. Колко лосион ще има да се пие след пабедата..

че единствената уязвимост на САЩ поради географското им разположение е атака с подводници. при конвенционална война.

Конвенционална атака означава - 1 атомен Ясен и няколко 'дизелюхи' с по 4 Калибъра. 'Конвенционално' ще бъдата опукани от палубната авиация, Посейдоните и атомните подводници-ловци - 13 Вирджинии и 3 Сии-улфа.

Модел от ВСВ с които е въоръжена Русия това едва ли е достижимо! Американците имат нещо като подводен GPS и кой знае още колко датчици из океаните които освен да следят температури,течения и налягания изпращат и много друга информация до сателити и военни лаборатории! Пиши ги на дъното на морето

май до сега все НатоСащ нападат други държави .....

зимата със снеговете и виелиците, за да демонстрират - на циганско лято нищо не показват. поне за да вденат предназначението на ватниците и ушанките.

- Паулус и Сталинградската битка.

а съветските жертви в сталинградската битка?

Справка - най-голямото количество пленени войници в една военна операция в историята на човечеството. Това не е Сталинград и това не са германци. Провери, преди да се пънеш!

Значи, Русия използва военна сила срещу съседите си Грузия и Украйна! Що за малоумен човек може да твърди подобно нещо? В Грузия Русия беше провокирана с атака срещу граждански лица и обекти в двете републики и убийство от грузинската армия на руски войници от умиротворителните сили, разположени там. Там се показа ясно и нагледно какво се случва с тези, дръзнали да използват военни средства и агресия срещу Русия или руската армия! И това се признава сега и от грузинска страна, с изключение на марионетките на САЩ в политическите кръгове там. Но дори и въпреки тях, безумецът Саакашвили, започнал провокацията по американско нареждане, беше обявен за престъпник огт грузинците и не смее да припари обратно в страната! За Украйна нещата са още по-несъстоятелни! Русия НЕ ИЗПОЛЗВА военна сила нито в Крим, нито на Донбас! Именно поради факта, че имаше руски войски (локирани по договор между страните в Симферопол!!!) не се стигна на територията на Крим до подобно нещо на това, което се случи в Одеса и на Донбас! Сега там е мирно и тихо и хората са щастливи, че са обратно в състава на Русия! А ако някой си мисли, че подобни партенки, като тези на НАТО-веща, хващат дикиш, да си отговори на въпроса, ако Русия е военна страна в конфликта на Донбас и там Украйна води военни действия срещу двете републики, прокламирайки, че води война с "агресора Русия", защо не смее да има подобни военни действия срещу Крим!!! Ами просто е! Защото знае, че там ще воюва наистина срещу Русия и дните на тези, които започнат подобно безумие са преброени, а Украйна пак ще стане част от Русия, както е било векове наред!

Ами като не използва русия военна сила в Украина защо мрът хиляди руски войници? Постоянно се обявяват нови и нови гробища на руски войници с цифрови кодове вместо с табелки с имена!

табелките. които са на украински войничета.

Русия и Норвегия - колко са различни само. Норвежки олигарси няма, затова пък имат висок стандарт на живот и $1Трилион резервен фонд, докато за руския трилион се знае само че е преразпределен по частни офшорни сметки - както разбира се правят високодуховните и нравствено превъзхождащите държави..

аадМ, виждам, че пишеш по темата. Заради това НАТО то ще прави учение в Норвегия. За да си плати с този 1 трилион долара от резервния и фонд на НАТО то. А, колкото до РФ, тролиш.

Точно по темата е. Норвегия е успешна държава която няма какво да дели с перманентно проваления си съсед - прави му се намек да се въздържа от мераци за експорт на 'православни ценности'.

Айде точно Норвегия не я давай за пример... Арабите на Европа. С висок процент алкохолизъм и самоубийства, отнетите от семействата деца, педофилия и джендърство... Ако и ние сме седнали на техните петролни запаси и ние може да сме Норвегия.

Каква е твоята теза? Всичко и е на ред в Норвегия, защо и е тогава да дрънка оръжие, да се кипри с НАТО и да дразни съседа си Русия? Виж Финландия, не е в НАТО, по-добре е от Русия и си пие водката с руснаците.

Само си представете 50 000 травестита със знамето на дъгата срещу Мечо :)) Купон ще падне .....

Сука, не обижжай - я дам тебе по башке !

за чий чеп Русия ще напада Норвегия.

А НАТО помнили едни разходки от 1760 и 1814 или 1945....Не случайно Русия е сравнявана с мечка. Дреме, чака, но не дай Боже да я настъпиш, или да й влезеш в бърлогата, спасение няма. Странно защо и досега някои наши съвременници не се вглеждат в историята и да се поучат от грешките на предците.

Рашка 'сравнявана с мечка' - хайде да не обиждаме животното! Иначе да - 'дреме, чака' .. и все гладна ходи.

Странджата

То това си е аксиома...Всеки тръгнал към столицата на Русия, бива удостоен с парад на победата в собствената му столица.И те така.

Каква Русия е имало през 1945 година?

Знете ли кой е виновен за всичко? Богатите!.. Те и никой друг, заради тях са падали монархий, изчезвали са религий, и ако приемем че историята е история то означава че богатите не са богати а нещо друго, което означава че ако богатите са нещо друго то историята е нещо измислено...

в по-ново време. алчният военно-промишлен комплекс.

Лесно ще познаете руския трол - той пише против НАТО. Той е против България и мрази ЕС. Това са анти-българи. Дали ги харесвам, как мислите?

ГАНЕВ ТИЧАЙ НА ГЕЙ ПАРАДА ЧЕ ГО ИЗПУСНА .

Гей ли си, гай ли си, бай ли си, не става ясно. Но да сравняваш НАТО с Русия е върховна глупост. Едното е военнополитическа организация, другото е суверенна държава. Аз съм против НАТО и за ЕС. Нямам нищо общо с Русия, искам спокойствие и пълно разоръжаване. Ти ли ще ме учиш кой да обичам, да мразя не умея.

Не знам кой обичаш или КОГО обичаш, но руснаците мразят НАТО. И, да трябва много да се учиш още, като почнеш от граматиката.

Ама за какво и е на Русия да напада Норвегия, що за глупости? Това може да се случи, ако НАТО започне война с Русия и тя трябва да отговори. Но тогава тия 50000 ще се изпарят за секунди. Не е нужно дори да ползват ядрено оръжие (което вероятно би било ползвано, ако Русия се почувства застрашена). Само да наредят ракетните си войски ще попилеят всичко. Питайте китайците, те имат опит от оня остров, дето руснаците ги изпариха само с ракетни войски.

То натовците да ходят свещ в храм да палнат, мечка да ги не гази. Ако руснаците решат, че имат някаква работа в Норвегия, цялата патаклама ще приключи за час, най много три. И пак ще трябват памперси и психиатри...

се съсипаха да воюват срещу Русия!

пак ще си правят кавали, щом ги събират на едно място 50000 бройки купона ще е голям....а и вазелина ще е много!

Дори не може да се доближи до купона на 300 000 руски, китайски и монголски джендъри.

платена реклама ли е, извинете?

трябва да е страж на мира в света и ако трябва с моща на своето оръжие!

След като неграмотни руски тролове, като теб подкрепят Русия, нямам коментар.

Ма то бива ГЛУПОСТИ, ма то бива ПРОСТОТИИ, ма чак толкова не бива ... за чий й е на Русия да напада Норвегия ... поредния хамерикански кавал/адмирал ръси оправдания за окупацията на Европа от НАТО демек САЩ, след като е прекалил с амфетите и четенето на творбите на МАРВЕЛ и ДСкомикс ...

Що, ти да не би да знаеш кого смята да нападне Русия?

Отивам вчера да си полума възнаграждението за изминалата седмица и о чудо! Гледам заработка ми скочила с 40%! Потърквам си очите и не вярвам пак. Оципах се по дупето, за да се уверя, че не сънувам... Обаче парите 3 пъти по-малко накрая защото половината постове били в прослава на Есесесер и съметската армия... значи трябвало да плюем по Русия и руснаците, пък то какво станало... Ама моля ви, аз съм честен блогер. Шма умурити от глад ве! Стига сте ми крадяли ника!

да защитава своята родина....с какво, със задника ли си!

...искам по-самоуверена и силна Русия ,за да озъптява напъните на НАТО и САЩ ...

...да раздават "правосъдие "навсякъде по света !Нормално е Русия да се готви да отбранява територията си !

джендъри с вазелин отзад!

руснаците били подали иск в Хага, че норвежците не допуснали руски неправителствени организации за наблюдатели. льоша навални бил обявил гладна стачка.

Всичко ми прилича на журналистическа патардия и кьорфишеци. Все пак, нека да не забравяме кой обяви Русия за враг номер 1 и започна учения в непосредствена близост до границите с нея. Да не говорим и изброяваме броят на военните бази на НАТО и САЩ в Европа. По интересно за нас е какво правят лидерите на ЕС и каква самостоятелна политика имат спрямо Русия? Изобщо имат ли намерение да работят за разведряване на напрежението и двустранни миротворни договори. На САЩ не може да се разчита, вижте как се обърнаха срещу Югославия и Ирак, техни любимци в близкото минало.