Президентът откри щаба на НАТО в София

Щаб за интегриране на силите на НАТО беше активиран на територията на България на церемония в София. Симпатизанти на "Атака" протестираха.

Обратно в новината

Коментари - Президентът откри щаба на НАТО в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ги е срам тези продажни провинциални рубладжии от атака да си показват лицата? сега всички знаят, че са гъзоблизци на перхидроления шизофреник.

хубав ден за Българскта демокрация ! По-близо до НАТО,ЕС иСАЩ - накратко цивилизацията и по-далеч от Азия и азиатщината... Честито !

ЩЕ СЛУШАШ ,ИНАЧЕ ТИ РЕЖА ТОПКИТЕ,ТОЙ ДАЖЕ НЕЗНАЕ ,ЧЕ ПЛЕВНАЛИЕВ ВЕЧЕ Е ПО КОРЕМ И Е ГОТОВ САМ ДА СИ ГИ ОТРШЖЕ..

Браво на тия които знаят как да използват комсомолските секретари.

КОГАТО СИ РОДЕН РОБ ,ДОРИ ДА СЕ ОСВОБОДИШ НЯКАКСИ ОТ ЕДНО РОБСТВО ТЪРСИШ ,ВЕДНАГА ДРУГО.ПЛЕВНАЛИЕВ Е ГЕНИЙ В ТАЗИ ПОСОКА

Ей, тоя така жестоко го наказа Господ и пак не се спря...

Руското робство приключи.Ликувай народе, свободен си вече, най-после!

Има малка разлика между руско и СЪВЕТСКО. А след съветското попаднахме под лихварското робство ...

ДА РУСКОТО РОБСТВО СВЪРШИ НО ТАКИВА КАТО ТЕБ ДОКАРАХА ЧУЖДИ ТАНКОВЕ ЗАЩОТО БЕЗ РОБСТВО НЕМОГАТ-НЕЩАСТНИЦИ,БОКЛУЦИ ....

На ушанките и местните рубладжии трябва да е ясно, че с руското иго в България е свършено :))

Не виждам НАТО да е спряла един нашественик.

Ала Проско натовски Комсомолналиев.

Нормално е било НАТО да бъде представено на церемонията в София не от своя генерален секретар, а от негов заместник-помощник. Все пак в Пекин вчера беше проведен грандиозен военен парад по случай 70-годишнината от края на Втората световна война. Затова мястото на Плевнелиев вчера беше не в София сред второразредни натовски чиновници, а сред събралите се на площад "Тянанмън" в знак на уважение към паметта на жертвите на Втората световна война. Ако отсъствието на Плевнелиев от Парада на Победата в Москва на Девети май т.г. може да бъде донякъде обяснено с изострянето на отношенията между Русия и САЩ във връзка с кризата в Украйна, то неговото отсъствие от Парада на Победата в Китай няма абсолютно никакво оправдание. С отсъствието си Плевнелиев се нареди в съмнителната компания на държавни ръководители-демократи като президента на САЩ Барак Хюсеин Обама и президента на Корейската народно-демократична република Ким Чен Ун, които не намериха за нужно да почетат паметта на над 24-те милиона китайци, загинали по време на Втората световна война. Лошото е, че отказът на Плевнелиев да направи този малък жест на цивилизованост ще бъде записан не само в дългия списък с неговите гафове. Много по-важно е, че отказът на Плевнелиев ще носи дългосрочни негативни последици за българския народ и българската държава, представлявани в момента от него.

Махнете го тоя Плявнелиев, че само ви излага.

Винаги е по-лесно да си платят една почивка в 5 звезден хотел и самолетен билет, вместо през 100 каналджия

Много сте ми интересни тук коментиращите. Похвално е че има толко патриотизъм сред българите, но я да си дадеме ясна сметка за нещата.Невъзможно е за такава държавичка като нашата да има самостоятелна политика и въобще избор. Политиците ни също нямат избор и нищо не решават. Това е

Мдааа точно в това е проблема........на кой кон да заложим........руския или американския............туй е въпроса :))

Снимка 1 - Росене внимавай в картинката, прави това което ти казваме !!! Снимка 2 - минута мълчание за България

България е съюзник на САЩ, но българите си обичат Русия............при военен конфликт САЩ-Русия българите на коя страна ще се бият ? - за Русия (сложете + ) - за САЩ (сложете - )

Много българи не обичат Русия , защо ли ?

Има и такива, но не са много.

махни се, престни да си играеш с съдбата на хората, както правиш с съдбата на семейството си. Господ те наказа, но ако не се вразумиш, няма да спре до тук.

рaкетите убивaт нaред ,без оглед нa товa дaли си русофил,или русофоб ,a товa до някъде ме кaрa дa злорaдствaм !

смърттa ще бързa и безболезненa !

То като ни треснат из невиделица, ще им мине овчия ентусиазъм, а тия от снимките първи ще вазират, за разлика от невинните деца дето ще трябва да умират за кефа на простаците и безродниците като комсомолеца Плевню.

За това никой нищо не казваше. Ха , честито. Вече сме във война с държавите, с които САЩ е във война. Или се надигайте младите, или жална ви майка

Такава простотия тук е невъзможна, австрийците са горда нация и никога няма да допуснат HATO на тяхна територия, сравнима с България, за това цял свят ги уважава, да не гововрим, че простаци като Плевнелиев, не биха помирисали политика изобщо, камоли постове и т.н. и точно за това пък България за нищо я нямат.

Не случих да видя щаб на Варшавския договор у нас, но за сметка на това бях "ощастливен" с щаб на НАТО.

Да но при соца имаше и 2 руски ядрени бази.

ако бяха руски да са си ги взели а нашите да ги режат за скраб.

Браво на Президента! Най-после в България нещата започват да се случват!

Това,дето му викат дипломация,за господин Плевнелиев е "терра инкогнита". Очертаваме се като ястребите на Балканите.Не ни е за първи път и знаем как свършва. Но не изневеряваме на традицията.

Плевнелив не е ли у траур или вече му мина, та се фръцка насам-натам?

тоя ненормалник прави децата ни мишени на руските ракети!

из западните колежи и университети.

Извинете, Кога ще е отворено за туристи? Само на групи ли ще пускат с екскурзовод? Колко е сингъл тикета и колко е груповият? Ще има ли възстановка с актйори в носии или само информационни табели? Моля, дайте повече инфо. Хората проявяват интерес.

Стопанисва се от дирекция на музеите. Вход за ученици безплатен

Роско отдавна трябваше да се е замонашил в манастир и да търси Прошка. Иначе ще остане 2-рият Желю в българската история.

Пукайте се от яд предатели на България! България е член на НАТО!

Yes!

Едните били предатели, а другите не били. Абе не смяташ ли, че всички зависи от гледната точка? В единия случай поне се води формално, че са правили референдум.

Нема гледна точка, или си ЧЛЕН или си пу...ка!

"България е член на НАТО!" Е те това си е предателството, де!

База на терористи с жив щит от болници.Колко демократично!

И колко Искандер-М Се насочиха днес към него? 1 или 2 за по-сигурно?

Полиии, Ти за колко чепати искандери си бълнуваш?

ГЛАВОКОМАНДВАШ на кой бе чичо ти акъл нямаш а командваш приказваш врели некипели и догодива си отиваш в тоце делчев-ама там не те любат защо ли?

когато Росен Плевнелиев ще бъде съден за тежки престъпления срещу България.

Него вече Господ го осъди.

Президент с вашият.Вашият е зъл,комплексиран масов убиец.Изолиран от целият свят.Нашият Президент е почтен и уважаван у нас и по света.Вашата пропаганда го доказва.

и нисше съществуване на политик от такъв ранг.

Още като малко комсомолче Роската разбираше от всичко, особенно от командни центрове на нато.

Не на Герберофекалната проджана власт. Не на Боко тиквата. Не на Плевнелиев престъпната креатура, българоомразна ненавистна. Не на паразитните патерици. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА, СУВЕРЕННА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ.

атакофекалиите.....?

бе нане. Ние не сме крепостни като русняците.

не може вече да спаси нищото Проско тапетчика, даже НАТО.

Чужди войски в суверенна страна. Коментара е излишен освен за слабоумните, на тях трябва винаги да се обяснява. Въпроса не е за Русия и САЩ, а за България

Войските на съюзницитена България са законно на наша територия.Чужди са за вас от пут..нистан,но вие в България вече нямате думата.

На това му се казва любов към поробителите си. Ако провериш, ще намериш и точната диагноза. Препоръчвам, да си лекуваш психиката

Не разбирам защо коментираш моето мнение а не статията. Ти нали си демократ, защо не позволяваш да имам различно мнение от теб. Сега ще ти обясня. Всъщност ти и твоите съюзници сте тоталитаристи които се борите против просперитета на свободните държави а не за лично благополучие.

Голяма грешка допускаш като смяташ закона за правда а не морала

В поста добре съм опоменал на кого трябва да се обяснява

Президента подарява или продава суверенитета и свободата на страната за която са се борили Левски и Ботев.

По скоро Сидеров и няколко склерозирали комунисти още се напъват да ни, ,подарят" на Русия,но резултата е плачевен.Европа и NATO засилват позициите си в България.

- Президентът откри щаба на НАТО в София - Русия забрани вноса на българка земеделска продукция

То пък само руските генерали имат ракети.Ам нали само Москва и Петербург се охраняват от ПРО.Другите големи градове на Русия разпръснати по два континента кучета ги яли.А качеството на руската военна и друга техника е изключително....ниско. Добре прави Президента, че приветства Командният център за координация на нашите съюзници от NATO!

чете ли съседната новина? Съюз праи полет 500!! Моля да не подценяваш руската техника и да не съдиш за нея по Москвича на баща си

Ама все си мисля,че съвецката космическа програма е продължение на немска такава.Доразвита и изградена от пленени немски ракетни конструктори и инженери.

Ама имаш ли време да четеш от хомо прайдове?Вие соросоидните компаньонки сте много заети.

Пиши по темата.Ориентацията ти и опитът ти са друга тема.

Позите, жестовете и лицата от снимката към статията казва всичко! От дясно е заместника на помощник на чистача в лявото крило на сградата на НАТО в Германия, а от ляво е неговото кученце, което за съжаление е и президент на България.

А ти сладко Руско прасенце от какво се боиш коледа все още е далече.

Ще пращаме Дръзки да се бори с Руските подводници , тъпкани с Бежанци.... ;)

ИЗГРАЖДАТ АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ! БРАВО! БРАВО! БРАВО!

И този натовец размахва показалец и нещо ни поучава. Явно по калъп ги правят, дали не са роботи?