НАТО планира фонд от 100 млрд. долара за Украйна, за да заобиколи Тръмп

Предложеният петгодишен пакет за военна помощ трябва да предпази Киев от "ветровете на политическата промяна“

Обратно в новината

Коментари - НАТО планира фонд от 100 млрд. долара за Украйна, за да заобиколи Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управлението на НАТО, уж дефанзивен алианс, самосиндикално, покривайки интересите на само част от самия Алианс, на въпреки ще заложи средства за да поддържа война в трета страна, убивайки стотици хиляди и унищожавайки територията на страна и противно на интереса на най-големия донор на Алианса. Май е време да ги затварят.

А ко става с ивицата Газа? Невинно избитите от чифутите душички станаха ли вече 50 000? До вчера бяха само 40 000, от които половината деца! Пръдливите ЦРУ медии по света и у нас мълчат, нали?? Ви еба майката американска, чифутска, НАТОвска, военолюбива, подла, лицемерна! Ви еба майката на целия пропаднал, дръглив, извратен, колективен, бандитски капитализъм!!!!

А за невинно битите борци за свобода в "сити хол", нищо не казваш ...

100 млрд. долара са си доста добро разширение за тясната кремълска халка на недъгария плазмодии с амбиции за Галактически Император ....

Натото вече е умряло. Това са пресмъртните му гърчове.

Ок

така са от 70 г ха ха хаха

Вече и други искат да се включат в далаверата с бандеристан, не само американците да се облажват. Дават се огромни пари, като част от тях се връщат при "доброжелателите" от запада, а вече на 100% е сигурно, че няма да има кой да ги връща, просто тази държава ще я закрият, така е най-изгодно за всички участващи от "златния милиард". Кой евал, евал, кака се омъжи.

ами ще ги връщат руските крепости като репарации Голям късметлия съм че не съм се родил руснак и съм част от НАТО и ЕС като българин.

и две години само свивка на територия и население;)Ама надеждата умирала последна,казват;)

При първите месеци от войната се съобщи как на Украйна са необходими по 5 млрд. евро на Месец само за да може нацията да функционира като такава. А сега може и 10 млрд. да са необходими или повече. Тъй че тези мизерни (на фона на голямата картина) 100 млрд., при това за срок от пет години, за какво първо ще стигнат? Между другото нали ЕС вече отпусна едни 50 млрд. евро от бюджета през февруари месец? Или тия са били за плащания със задна дата? хахах

Любе, по-спокоен ли си? Всичко е наред, нали знаеш

Чиста демокрация

Сатанинска болест , бяс

Путин, който се пише Нитуп Путлеров

Украина не е в НАТО!! И не е в ЕС. Понеже воюва с Русия трябват им пари. Колкото и да им дават,ще дойде ден в който нищо няма да им помогне.Жалко за хората.

Според логиката на платените руски тролове на времето американците трябва да подпомогнат хитлер за да свърши по-бързо войната. руските орки трябва да разберат, че "Насила може да заведеш коня до реката, но насила не можеш да го накараш да пие вода"! тактиката с извиване на ръце май не върви и Путин сам падна в собствения си капан...Сега ще се вари в собствен сос..ха.ха

Към русофилите Забравих да ви съобщя, че аз застъпвам на смяна. След като пих доволно негърска сперма съм готов да ви размажа.

Незнам какво точно си пил, и малко ме интересува,ама такива болни шизофреници като Тебе са за спешното отделение на психиатрията.

простотия от колхоза..ха.ха не се ядосвам даже ми е забавно ха ха ха

Това НАТО не е само трън а чепат в задните части на путеноидите които имат мераци за окупиране на чужди държави ама само обикалят като лешояди и квичат..ха хаха ха от де кураж..ха ха ха ха

то ако ставаше с - и + и тролене до сега руските окупатори да са наложили руский мир на цял свят МБХААААААААААААААА

Много бастуни сте се събрали тука да късате ризи за Украйна, ама на мен хич ми не е зор да плащам сметката! И внуците ни ще има да дават, заради авантюрите на умозамъглените джендъри в САЩ, НАТО и ЕС!

ами що де измъчваш в еврогейския съюз а не вземеш семейството и право в руския рай!!

защо сте тук,а не в Украйна???Ако се съберете всичките козякизмекяри и отидете,зеленчукът ще търси още само 499 990 хайванчета;)

Какво му било писано на хохол. Да мре като куче за еврофашистката смрад. Съдба

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

и какво-възкръснаха ли киборгите,или поне Призрака от Киев???;)А ти дари ли една заплата за Украйна???Опааа,грешка,подаянията от козяка не ги декларирате като приход,че ще ви се смеят и децата в детската градина:))))))))))

Ами, така е, ще плащат натовските народи, като са гламави и послушни. Ако обаче се събудят и изметат продажните си управляващи и добре крадящи ги клики, може и на тяхната улица да изгрее слънцето.

Ще изгрее Слънцето на руский мир. :(

Случайно да има връзка между въпросния "фонд" и бъдещото конфискуване на руските активи в Европа?

Ужас, от къв зор, откъде ще дойдат кинтите? Съвсем луд.наха. Продължавам да твърдя, че ако агресора бе друг, а не русия, никой нямаше да си мръдне пръста за украйна.

Ей туй НАТО бе , дето казват за такива "Битият и е ,,,ният насита нямат , че и тяхната работа ! Лошото е , че и ние сме в кюпа !!

ма у Гейропата е не печатаме доларе!

Трябва да се оказва невоенна помощ на Украйна, и то само при условие, че започнат мирни преговори и прекратят огъня. Да, Капутин оправда фашистките методи на работа на украйнските политици, като нападна Украйна. Но не пречи да не сме коне с капаци. Зеленият е не по-малко лош от Капутин и няма причини да му се помага. Помощ да, но възмездна и само срещу мирни преговори и поемане на политическа отговорност за случващото се на територията на Украйна. И кога ще ги връщат тези пари? Какви са условията на тази помощ? Дори Германия си връща Плана Маршал. Няма начин с военни средства да се победи Путин, защото пой има неизчерпаеми военни ресурси. Трябва да се помогне на опозицията в Русия да го премахне.

Дали всички "членове"... са на това мнение !?

Сигурно. Който мисли по друг начин или не се съгласява с всички приумици на началниците е обявяван за враг я на нато, я на ес, за санкции срещу опърничавите да не говорим.

Така краденето от украйската фашистка хунта ще бъде на етапи, а предпочитат всичко на куп. Друг е въпроса докато се съберат тези пари дали ще съществува Посрайна, за НАТО също е под съмнение.

Украйна кога стана член на нато???Сега ще ни задължат да плащаме на шута белото прахче.

не само.. ами ще плащате репарации на Украйна за военните престъпления и разрушенията поне 100 г ха ха ха

Какви репарации, какви пет лева! И един цент няма да Види 404 като репарации! Ако изобщо някой дава нещо, щото най-вероятно няма да има на кого, ще са балъците от ЕС! Предполагам, че и Китай може да им подхвърлят 100 - 200 милиона долара от "съпричастност"!

Свикнахте ли и? Наведете се още и отпуснете задните части, че иначе ще боли още повече, това което се задава . П.П и Да не забравите да си попълните данъчните декларации, че лошо ви се пише ако "скриете" едни 400 лева и не ги дадете на НАТО за да мрат още украинци.!!!

Тежки времена за Путин и шайката му в Кремъл!

Ти не ми разправяй глупости. Пробвай с черен да видиш как е. Върха.

Ще има кинти за богати укропогребения :) Евентуално :)

как бяхте изпаднали във възторг преди 3 месеца,че сащ и ес обещаха общо 110 млрд. на окраината:))))))))))))Беше такова осиране от кеф,сякаш още утре ще им ги дадат и урките така ще се наежат,че ще превземат и Владивосток:)))))))))))))А какво стана накрая-като на циганска сватба,само обещания....А дотук са получили,поне такива са официалните данни,над 200 млрд. $,и какво има насреща-само ревящи за още пари и оръжие хохоли:))))))))))))))))

НАТО без САЩ сме 31 страни-членки, всички в клуба на богатите. За никоя страна не представлява проблем да заделя 3 млрд даже годишно и даже само за Украйна. НАТО не може да позволи на държава-агресор да спечели войната и може и трябва да прояви солидарност и решителност, да подпомага Украйна дотолкова, колкото е необходимо и дотогава, докогато е нужно, за да защити световния мир и световната демокрация! Ние сме НАТО, ние сме ЕС, горди евроатлантици, непобедима сила!

ама си вярваш ?

Че в лудницата имате ли интернет?!

То и досега давахте и давате а резултата е …е погледни картата!

И плаща. Виж НАТО е вредно и опасно за България. Всъщност членството в НАТО е най- голямата заплаха за България. Сърбия например не е въвлечена във война. НАТО(сащ) и ЕС15 са най- големите смъртни врагове на всички ни.

трябва да спре да си играе на шикалки и да удря блядовете с гъбите...и да се приключи с проекта "просия" който писна вече на всички...и се превръща в глобален проблем. . Огън?

Тъпо.

Блядовете имат повече гъби а и по голяма територия. Ти какви по точно хапчета вземаш - слаби са! Кажи да ти ги сменят!

На 8-та минута на глобуса няма да съществува Англия, на 6-та Франция, на4-та Дойчланд...

Това звучи, като Киев за 3 дни!

Тая няма да е като киевската! Бай дъ уей - до киев наистина стигнаха за 3 дни но след истамбулската среша си тръгнаха доброволно, за което много съжаляват!

Тръгнаха си, защото бяха бити и избити. А причината е в идиотската организация на т.н. СВО, която тогава и приключи, при това със загуба за джуджето. Идиотът оттогава насам влошава ситуацията, а тези около него не смеят да го изгонят.

Предлагам ние да участваме с чертежите на Ф16.

Пожароопасни са

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

Сбъркал си ника..не ''българи''.. Карлуковци...

ами излез на улицата анонимнико и питай българите .... всички сме с Украйна

Тъй де....у Карлуково сички сте посраинци... Без Наполеон...той е французин

то ако ставаше с - и + и тролене до сега руските окупатори да са наложили руский мир на цял свят ха ха ха ха

Спорите ,викате и накрая ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ-ШАМПИОН ОЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И България от 1989 до 2024. СССР май по- добре беше? Ама като си окупиран от уж приятелски съюзници, а собствена армия нямаш така е.

по- добре беше.. режим на тока, на бригади без заплащане да храним братския народ от восточната орда. Войската пазеше СССР не България. а... магазините празни и всичката храна се купуваше с дълги опашки и връзки..за доносниците на ДС - КГБ и хората с партиен билет беше друго.

И банани немаше...и тоалетна хартия... любимите стоки на соросоидната маймуна.,..

Отделно ВСИЧКИ медии и политици са на служба на чужди посолства и интереси. ЕСманско присъствие и Истанбулска медия вместо църква. А сега и диш хакъ. Вече над 10 милиарда и то заеми. България тегли кредити, за наужким солидарност с Украйна. А всъщност грабежа на 21 век.

така си е.. идънки нямаше и шоколад нямаше и маратонки нямаше а имаше вместо тоалетна хартия задължително абонираните весници на Русия и работническо дело във външните кенефи както в Русия днес..ха.ха

Помотвайте се, скъпо ще ви излезе това мотане.

Бързаш ли!? Мешката и Авдеевка...джепането иде...нявга си.. няма го дочакаш...

ЕС ще НАПЕЧАТА 100млрд, които ще повишат инфлацията, за което ще обвинят войната в Украйна и Русия ... а населението ДГД! Така работи бюрократично-административната диктатура на ЕС !

Уж сме на Черно море пък Атлантици? ЕСманско присъствие с елемент на чужда окупация. Я си казал гък и от чуждите бази и посолства идват специалисти както за Трактора...

Ами това е супер. То и сега ЕС е пред фалит, а това ще ускори нещата.... Просто геювете разширявате анала, на Путин да е по-лесно да ви пори...

_stankow

Като "отдели" 100 милиарда долара ЕС ще ги вземе от всички европейци. От нас. С което няма "да заобиколи" Тръмп, ами ще направи точно това, което Тръмп иска - ЕС да воюва и да плаща на САЩ. За неговите интереси. С нашите пари.

Украински журналист, бивш опозиционен политик и емигрант в ЕС. Едно по- различно виждане.

Уж било зле, а хората живели. Днес е добре, а всеки който може бяга от селото си, града си, държавата.

САЩ са дълбоко фалирала държава ! Кво нато , ква украйна кви 5 лева ?? Путин ги е хванал за топките и през 2 месеца навива половин оборот ! То така и немият ще проговори !!

За 40 години "мизерен" социализъм българите се удвоихме , безплатно се изучихме и лекувахме , с добихме се всичките с жилища които не заключвахме ! :) При "богатия" капитализъм българите се стопихме ! Отнеха ни всичко ! Заключваме всичко , но не помага ! Ама сме били свободни ! Кога ?

което ви отнеха всичко са шумкарите! . Те са новите капиталисти...'" демокрацията" тук беше по кремълска методичка!!. . Внуците на същите шумкари ви крадат и сега!

Моите предци никога не са били комунисти, а когато са имали ханпе на центъра на града около 1950г, в което катп къща на 2рия етаж са живеели 2 семейства, през 80те години е трябвало да разрушат редица къщи на това място за да могат да построят жилищна кооперация и понеже не са били комунисти, са дали на всяко семейство само по 1 апартамент. Ако са били комунисти, са щели да им дадат поне по 2 апартамента едно помещение за магазин отново. Айде говори пак как любителите на комунизма плачат за него и са били същите на които им е взето нещо. От 1989, по-богати не сме сатанали. По-богати са станали само мутрите, техните деца и другите от тяхното бандитско обкръжение. Те са един ден комунисти, друг път демократи, каквото им каже, и биха капитализирали по национален ефир ако им обещаеш пари.

И балъци за МИЛИАРДИ и ТРИЛИОНИ. Ако 2025 та банките не опростят дълговете на Украйна включително и частният сектор, тя ще фалира. Дали не е страхотен този фалит за някой ЗАПАДНИ и Укроеврейски ОЛИГАРСИ? Уникална операция на Ционистките мърши главорези. Убиха икономиката на ЕС. (Фъцк де ЕУ). Изхвърлиха и всичкото оръжие в Украйна. Изтрепаха над милион Укри. Окрадоха спестяванията на Европейският балък. Индустрията на Европа се изнесе в Китай и САЩ. Подписаха договори за оръжие за над 60 милиарда. Но това е малко. Трябва да има глад, мизерия и армия от идиоти. Трябва да се налага сидибиси, тоталният дигитален концлагер, социалният рейтинг, синтетичното месце и факсинацията. Тва е пичове и мацки. Проспахте момента за реакция, купиха ви евтинко с инстаграмчета и фейсбукчета, кредитчета и ненужни дрънкулки. Точно като индианците на Америка. Гои сте си. Гои ще си останете.

бойно поле:земя - ти ли си ве, малоумник? хейтърският ти стил личи от километри

Смехурковци..,че ги целите с пачки рашъните ли!? Джилезо нема..ЮС стиил е у киреча...Бритиш стиил е само албум на Джудас... Арселор е на Митал...хинди а Тисен Круп прави асансьори... И Барут нет...Китай не продава вече...джендъри мамини...натуфский...

то хубаво ще дават пари на УКрайна, ама досега Украйна показа че тя може да прахоса всичко което и дават... като резулата е липса на реални бойни действвия от страна на укранската армия и смахнат тероризъм от страна на украинските спец служби.

какво повече да се заблуждаваме- НАТО трябва да приготви 30-40 килотонови тактически гъби, за кардинално приключване на темата "просия". . от къде на къде - те "ще са готови" , с НАТО "продължава да се ослушва". . а и китай усещам че повече няма да търпи вакханалията на блядовете , което реално е заплаха и за него. . пригответе гъбите за москалите...пък каквото стане!

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Реално Украйна вече не съществува. НАТО и ЕС й гласуват бюджета. Няма за пенсии и заплати, ако от ЕС и НАТО не пратят някое евро или долар. Путин постигна първите си цели. Живо наци не остана в Донбас и Донецк. Армията й се върна 200 години назад. Сглобяват дървени дронове или в най-добрия случай от китайски части. Просто в момента руснаците вече имат нова цел: да досъсипят икономиката на ЕС. Той затова Макарон е бесен и ще праща мажоретките да участват в ръгби мача.

Трябва да ви споделя една тайна. Аз най го обичам да е голям и черен. А ако е и дебел е бонус.

И аз съм така !

И аз съм в играта !

Българите кого мразят повече САЩЕСНАТО или СССР?

Помощ за Украйна до дупка, докатсмръдливата раша не бъде поставена на колене!

И ги бии

Страх тресе сороснята, опитват се да спасят потъващия кораб на укрорайха и да 'заобикалят' реалностите, но Тръмп е по умен от тях и ще духат супата :))

България е с Йенс и НАТО!

Раята пак плаща диш хакъ. Европейски атлантически (нашите обширни брегове на Атлантическияокеан да пази) диш хакъ, наужким за Украйна.

Да подкрепяш бивш агент на кгб е смешно.

Да подкрепяш насрани дементни лъжци е като да си педераст

Но да е избрал ДС - Борисов, Терзиев, Доган, Седефчов да го управляват като първи либерали, евроатлантици, социал демократи е шизофрения.