НАТО съжалява за убитите пакистански войници

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен определи вчерашния инцидент, при който бяха убити 24 пакистански войници като "трагичен и неволен" и поднесе съболезнованията си.

Обратно в новината

Коментари - НАТО съжалява за убитите пакистански войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От голямо шубе се е случила грешката. Къде ти ще мисли за Чужд-Свои. Иначе И Пакистан и САЩ са родителите на талибаните. Студентите бяха обучавани, въръжавани и снабдявани именно от тях. Но взеха , че се еманципираха. Не като нашата пета колоба, която лиже и маже който и да е Голям брат. По реакцията на Пакистан ще познаем и тели са с колониална администрация. Интересно ако въоръжат талибаните с Игли или/и Стингъри, какво ще се случи на наркотрафикантите / демократизатори

и на вече на женски полов орган -много му ходи ...))))

абе стар топчио я да ме светнеш с каков 40 мм сте стреляли много ми е интересно??))))

това се казва геноцид и затова на времето искаха да садят милошевич иначе ивиненията не варшат работа

Малка миниатюрна грешчица. Какво са 25 трупа между приятели.

Ако пакистанец или афганистанец избие 25 американски войника това ще е върхът на тероризма. Ако американци избият 25 пакистански войника, това е незначителна грешчица.

Тоя се извинява сякаш е настъпил в трамвая някого по мазола. Остава само да покани близките на изтрепаните пакистански войници на по едно кафе на крак и всичко ще бъде ОК.

Абе, тоя "цар" Пишман (аман вече от царе!) не беше ли по-рано цар Фердинанд, преди това хан Пресиян, хан Аспарух, хан Путку и какво ли не още. Май крайно време е да бъде освидетелстван или направо да се прекръсти на Ченгиз хан, Ханибал или Тамерлан, а може и на Маодзе дун.

Натовската сила ИСАФ по-силна ли е от Международния империализам? Кога ще се сбият ?

...Хахан Путку - всестранна личност, живееща вече не едно столетие...

За пореден път се уверих че в НАТО е пълно с некадърници !

аз съм на принципа "които зло пожелал , зло видял"

То пакистанската работа, и х-то в п-то и душата в рая... НАТО постоянно си ги трепе по случайност и като се забрави случката след седмица им отварят коридора... Е ЯВНО ПАКИСТАНЦИТЕ си го заслужават !!!

Извинявай, че те застрелях!

Да бе, верваме, и пакистанските майки на деца-сираци, които са им останали на ръцете без никаква материална подкрепа, сигурно също им вярват на лицемерните съжаления! Нали НАТОвците са там точно да сеят мир по конопените полета, както и да защищават слабите и беззащитни планинци от бурните ветрове ... Направо да се просълзи човек, като им слуша лицемерните приказки, и от сълзите да не забележи хилядите въоръжени до зъби крете-ни, които избиват всичко, което шава, без да гледат от коя страна на границата идва, а след това шефовете им дават пресконференции ...

НАТО има само една цел -- да продава дрънкулките на САЩ. И за да се харчат повече им трябват войни, терористи и подобни, Ако ги няма ще си ги измислят. "Извинявайте, без да искам убих". Дали в американския съд ще се признае като извивение? Когато ще осъдят на смърт този който е стрелял ще им повярвам.

Ще ми се да питам шефу на НАТО Рамунсен, кога този храм на световния мир неречен НАТО ще започне най-накрая да бомбандира управляващите в Египет, които изтрепаа толкоз мирно манифестиращ народ. Нъл заради подобни издънки бяха очистени Садам и Кадафиту ?? бе Шефе ! Защо тея в Египет не ги очистиш, нъл убиват мирни хора- не ми е ясно пич ? Или ти караш наред ама май не е и тъй. Съвсем ма обърка'.

Това им е запазената марка:"форсмажорни обстоятелства" и "приятелски огън"!

Най-великите и "демократични " държави дават страхотен пример на света!!! Отиваш, убиваш 20-тина човека, казваш МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ и с това въпроса е приключен!!! Време е този "ДЕМОКРАТИЧЕН" принцип на правосъдие да го въведем и в България! Нали за всяко нещо гледаме и се приравняваме към Европа и НАТО! ПРЕДВИЖДАМ СТРАХОТНО БЪДЕЩЕ!

а как би реагирал , ако някои приложат този "ДЕМОКРАТИЧЕН" принцип на правосъдие над такива като теб...