Коментари - Кери: Турция може да загуби членството си в НАТО | Днес.dir.bg

Кери: Турция може да загуби членството си в НАТО

Турция би могла да загуби своето членство в НАТО, ако не успее да спази принципите на демокрацията след опита за преврат в страната миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Кери: Турция може да загуби членството си в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Като гледам членовете на НАТО, повече ме е страх от приятелите, отколкото от "враговете"-

Tоя, сигурно ще вземе Pусия в Hато, на мястото на Tурция???...гоууем смех...хахаха...

И какво - ще и накривите капата.

Кери защо говориш глупости? Колко военни преврата и колко диктатури е имало след 1952(когато Турция става член на НАТО). Турция е в НАТО защото е важна стратегически за НАТО,а не защото спазва някакви демократични ценности

Ислямиста Ердоган унищожи всичко светско в Турция, вече ще се съди в джамията според корана. ИДИЛ е новият съсед на България. Съмишлиника и създателя на ИДИЛ Ердоган подгони натовската армия, изключи тока на натовската база в Турция, част от натовската военна техника изчезна. Диктаторът Ердоган победи сам НАТО.

дестабилизира или пък започне агресивна балканска политика кво ще стане?

ще си слагаме повече вазелин

че тяхната база е неговата база.Готин е щото и на руснаците показа среден пръст със самолета, ама да не му излязат солени тия шеги накрая!

а им показва гол г.з... Двете империи имат подписан отдавна един договор за протекции на руския император спрямо "приятелска Турция". Това е исторически документ, който може да бъде намерен.

доколко тая държава с 80 млн. население и не слаба икономика може да си позволи собствен политически курс.аз мисля че е възможно Иран например показа подобна гъвкавост.

Да се взимат вече младите. Да съчетаем в свещен съюз Ердо Сталин и Адолфина Путлер.

Кой пък иска от тебе да споделяш опита си от взаимоотношенията ти с магарета! Дръж си го там отзад, като ти е кеф или си ходи по обратните манифестации...

е, сега внече ми светна. Чудех се защо Ердоган изведнъж смени политиката с Русия, извини им се и пак се прегърнаха с Путин.А той знаел за предозвестения метеж, решил да го предотврати и го направи. Поклони се на Путин, но Путин не е вчерашен, не е болен мозък ще бъде внимателен - двете империи винаги са били на нож.

те американците винаги са имали едно на ум за Турция, щото това не са хора с ценности. Те се хващат за кобура и ножа когато ги застъпи някои.Но се надяваха на Ердоган болестта да не вземе връх. Защо строиха там бази. Нямаха друг изход - Турция беше на границата на други като тях.

ама вие сега ли разбрахте, че в Турция не се спазват прнципите на демокрацията, то демокрация няма. Ще си ги дундуркате и в бъдеще. Надявате се да няма въвеждане на смъртното наказатние, но ми е интересно, ако го въведат - кво ще правите?

ха-ха... Драги мои! Превратът не е замислен в Инджирлик, САЩ или управлението на турските ВВС, ами на Любянка. Да не говорим, че очевидно в Турция се развиват събития познати от Сталиниски времена. Единственото ми опасение е, че някъде в тоя сценарий има договор за подялба на България между Турция и Русия.

Хаха... Ергоган сам си измисли "преврата"......

текстовете на любимия ни Сан Стефански договор и бито - платено.

На НАТО не му трябва член, който във всеки един момент може да забие нож в гърба.

Турция би могла да загуби своето членство в НАТО, ако не успее да спази принципите на демокрацията след опита за преврат в страната миналата седмица.-каза Кери. -Не може длъжна е да напусне НАТО,каква е тази армия дето била втора по сила но не може и един преврат да спретне,какви са тези пилоти дето държали самолета на Ердоган на проицел,но го пощадили ли,пропуснали ли не е ясно,но пък руският свалиха,а им е било обяснявано,че не трябва да го свалят:(

ЕРДОГАН ДАЛИ ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА КАДАФИ И САДАМ НОВИЯ ВРАГ НА САЩ

не, щото като НАТО си заминат ще дойдат руснаците. Спор няма от миналата година на Путин му идват картите във всяко раздаване.

Смятам че сега е момента да помолим американците и те да премахнат смъртната присъда и 3144км гранична ограда с мексиканците!

На НАТО им треперят партенките Турция да не отсвири НАТО и да не мине на страната на Русия.

да не се повтори историята с дружките хитлер и сталин

Ще се повтори, само че тоя път ние и черното море сме между двата приятелски народа.

И като "загуби" членството в НАТО, ще остане с най-голямата армия в Европа и с ядрен арсенал. И развилнял се Ердоган начело. Кери, и ти ли си социолог?

ЕВРОПА свърши на границата на България с Турция.

Европа за съжаление отдавна е избрала къде да и е границата-до том където е Шенген,всичко друго е рая която внася едни пари за членство а тя(Европата и ги дава като помощи и загриженост) ,но могат да се похарчат тези пари само през фирми посочени от Европа

Преврат и ...принципи на на демокрация - ей браво бе.

Поредния лъжеш се изказа по въпроса,,И къде ще да си преместите ващите бази бе идиоти дето си мислите че хората са идиоти та ви вярват..Нека ердоганчо да избие хиляди негови противници пък вий ги успокоявайте с тези лъжливи приказки белким им стане ''по добре''в гроба

dobrin

ти гледаж да не му станеш противникчеее...

Ще махнат Турция от Нато, ама друг път. Толкова стратегически разположени бази няма как да загубят. А въобще за права и свободи точно па САЩ трябва да мълчат до края на дните си.

Брех тия американци бе, колко са последователни! Искали от турците истински доказателства, а не твърдения! Също като "истинските" доказателства за сваления уж от руснаците малайзийски самолет в Украйна! Или също толкова "истинските" доказателства за допинги, за шпионажи, за агресии и какво ли още не от страна на Русия и лично Путин! Доказателства, които никой и никога не е виждал....илюзионисти?

Гарван гарвану око не вади!

Фетхуллах Гюлен. Според властите в Анкара Гюлен е основната фигура зад проваления преврат. Проповедникът се намира в САЩ.

Ердоган не върши нищо по различно от това, което направи НАТО в Югославия, Либия, Ирак, Сирия и много други страни. Проблема не е дали Ердоган е "демократ"(т.е. еврогей), а това че се опитва да бъде прекалено самостоятелен и нвзависим. В "Новият ред" на американските евросаксонци няма място за личности. Там трябва да са пионки и кукли, както нашите политици.

а в новия ред на Путин има един самодържец и цял народ със слуги. Ако опреличаваш "демократ" с "евро-гей" заслужавш за вечни времена да живееш в азиатска държава със средновековни нрави и управление.

Ясно е, че на Ердоган изобщо вече не му пука за ЕС или НАТО, ясно му е, че Турция ще бъде отсвирена и от двете организации, но не му пука, защото ТОЙ се запътил към по-велика цел - да стане Султан на новата велика османска империя... Ердоган вече е "бащата на нацията" и върви по водата... докога ли?! Лошото е, че след като се разправи по уникален начин с цялата опозиция и враговете си, той ще започне да гледа и навън... Познайте, какво ще му се набие на очи още след първия "оглед" - комшиите от Булгаристан...

луд ама много луд, а тва не е хубаво за политик на средно голяма държава.Той си мисли че както преди 600 години селджуците са заселили балканите така и сега ще възроди империята ,само че времето на империите си отиде.Нищо добро не чака турците,както и нас българите между впрочем.

е кандидат пенсионер, неговите думи нищо не значат. Само буди съмнения относно дирижирането на преврата.

Така е в политиката - някой прави преврати, друг ги проваля, трети организира терористични акции, започват войни, военни и икономически съюзи се разпадат. Накрая винаги Русия печели.

гога, на русия и бе даден половината свят, и тя го ос...ра и загуби! ще споделиш ли с нас какво и кога е спечелила?

Превратът се провали поради липсата на курабийки и оранжева боя - съкратени в бюджета на ЦРУ поради кризата.

на държавния секретар означава че инджирлик ще се премести в Равнец и Грудово.Без пари и тихичко хем срещу къщичка във Флорида за роско мамин.

ЗНАЧИ ЗАТОВА ВЕЧЕ РУСИЯ КАЦА НА ИНДЖИРЛИК - МИ ЧЕСТИТО , ТАМАН ЩЕ СИ ВЗЕМЕМЕ ОДРИН

или с Бат ББ ?Премери си температурата и виж да не си бръкнал в контакта. За 26 години комсомолците пожарникарите от ДС погребаха България.

Как ще си вземем одрин ? Путин вече пази Ердоган. Трябва да ги набием и двамата за да си вземем Одрин :D

Великата турска империя се възражда, на пет морета и три океана.наполеонът на 21 век Ердоган шъ привземи ЕС,после Русия и накрая САЩ.Нема сила дет да го спре. Е сега е ред на Първата национална катастрофа на Турция,барем малко от нас българите да се бяха поучили.

Ердоган се разправи по султански с натовските подлоги от армията. Една част ги изби без съд и присъда, другите сега ги инквизират по полицейските участъци. отделно разбиват и разграбват жилищата им и се гаврят с жените и децата им. Е, не е както в Батак, но горе-долу същото.

В НАТО трябва да останат най-достойните - Румъния и България. Всичко друго - аут! Геребрастки шут за Анкара!

ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ - ТАЯ ОРДА ИМ ТРЕБЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ!

Пак пъчат перки. То е ясно, че няма да ги изхвърлят от НАТО, иначе Ще идят Черно море през крив макарон. Нали някак трябва да им минат корабите през Босфора. Другият вариант, при което това може да стане, е война.

,,...ако не успее да спази принципите на демокрацията ..." че на този принцип фащ трябваше да е изритан преди десетилетия .

като чета повечето коментари за Турция, заслужаваме си презрението им. българинът освен да мрази, друго какво може ? ха, да видим в кое ни е моженето, в коя сфера? здравеопазването ли? образованието ли? правосъдието ли ? икономиката ли? туризма ли? не се сещам, а някой сеща ли се - къде и в коя ..за да искаме да живеем добре и достойно, или само претенциите големи и без покритие. цялата мара втасала, загрижила се за Турция. Турция е жива. в Турция кипи живот, там се раждат деца и има бъдеще. у нас какво има, освен злоба, и нищо добро на хоризонта не се вижда.

Много омраза в написаното от теб. Да не си българин?

А избърши си устата и пий едно валерянче. не българина мрази и съсипва сферите на добрия обществен и социален живот, гражданите на България с двойни имена и гражданства с поглед и единия крак в Турция,Меди -Ахмед, Владимир-Лютфи,Юнали,Исмаил и оюе безброй такива-все "български" имена.Такива като теб трябва да бъдат третирани точно като превратаджиите в Турция.

СО МАКЕДОНСКАТА НАДЕНИЦА "ЛЕКИ " !!!

Туркия ке дойде со рахат локуми и вазелин

само едно НЕ! на Ердоган.А позицията на Брюксел "Сбогом" на илюзиите за членство на Турция в ЕС.От тук нататък, независимо дали "преврата" е истински или нагласен НАТО,САЩ и ЕС, ще надянат на Турция съответните мерки.А те вече са в ход,що се касае за пълния провал на туристическия сезон в Турция,което означава големи загуби за турската икономика. Разбра се, че Ердоган преиграва с така наречения "преврат".

Само и само да не се съюзят Турция и Русия не само че няма да има санкции, ми ще им направят и предложение за бързо влизане в ЕС

Е, не могат да манат туй "нещо", дето се на набило като "онуй нещо" в четерибуквеника на турците. Ако продължава така ще ядът "мазната опашка".

Ердоган взе милиардите от Меркел за бежанците и сега остава да си сложи парите в джоба и да поиска убежище някъде. А другите в Анкара нека се избиват. Колко удобно.

след тази приятна новина , бих искал да ви пожелая лека нощ !

Интересно,както е тръгнал да се дъни Ердоган,ако излезе Турция от НАТО и руски самолет пак бъде свален,какво ще се случи по нататък??!?!? И изобщо ще посмее ли Турция да свали руски самолет тогава...

Да, ще посмее. Турция може и да излезе от НАТО, но НАТО няма да излезе от Турция.

Айде няма нужда. Политиците си ги мерят, народа остава гладен.

Бо Бо

Вместо виц: Как така ще изключват Турция от НАТО след като тя ни пази небето? Ако я изключат, тогава има реален шанс да имаме сухопътна граница с Русия. Това пък значи, че руснаците могат да ни нападнат. Хубавото на това е, че ще имаме оправдание за геноцида над българската нация и 2-та милиона изчезнали Българи от България за последните 26 години. И в тази връзка: Референдум за излизане на Турция от НАТО!

Е, Русия ако иска ще ни нападне и през Черно Море бе пич :))))

Е, не могат да манат туй "нещо", дето се на набило като "онуй нещо" в четерибуквеника на турците. Ако продължава така ще ядът "мазната опашка".

Та и през Черно море! Аман от идиоти, пристрастени към атлантическо-евро-гейските "ценности" и срещу истинския враг!

След като братска Турция ни пази небето, тя ще продължи да го прави и след като я изключат от НАТО. Каквото и да означава това. Тогава ти да видиш!

black_mask79@abv.bg

А, мерси от такива пазители дето си правят метежи кога им скимне.

Унижението, което му нанесе собствената армия, която той така обичаше да поздравява с "Мараба, аскер" ще бележи жестоко оттук-нататък личността на Ердоган. Параноята ще стане водещ мотив в действията му, той ще става все по-ирационален, недоверчив и подозрителен към всички.

Само си помислете кога според вас Местан( откровено оръдие на турската експанзия) преди опита за преврат и сега - кога беше по-силен? Можеш ли да плашиш съседите си с военна инвазия, ако собственните ти военни ти точат ножа?

Защо им трябваше на САЩ успешен преврат? Да се пръкне някой нов ерзац-султан?! Не, тях сегашната ситуация ги устройва идеално - един изплашен, изваден от равновесие Ердоган с два сериозни вътрешни фронта - армията и кюрдите няма да им се бърка в геополитическите пасианси. Това не са вресльовците от парка Гези.

Превратът беше успешен - за САЩ. Край с опитите на Ердоган да направи Турция важен фактор на Балканите и Близкия Изток. Ердоган вече няма да смее да се опре на армията, а без нейната мощ няма кой да го възприеме насериозно. Остава му само да създаде Гвардия на пазителите на Ислямската Революция. Като в Иран.

Онзи е жив дявол. Не го подценявай!

Коментари - Кери: Турция може да загуби членството си в НАТО | Днес.dir.bg

Кери: Турция може да загуби членството си в НАТО

Турция би могла да загуби своето членство в НАТО, ако не успее да спази принципите на демокрацията след опита за преврат в страната миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Кери: Турция може да загуби членството си в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Като гледам членовете на НАТО, повече ме е страх от приятелите, отколкото от "враговете"-

Tоя, сигурно ще вземе Pусия в Hато, на мястото на Tурция???...гоууем смех...хахаха...

И какво - ще и накривите капата.

Кери защо говориш глупости? Колко военни преврата и колко диктатури е имало след 1952(когато Турция става член на НАТО). Турция е в НАТО защото е важна стратегически за НАТО,а не защото спазва някакви демократични ценности

Ислямиста Ердоган унищожи всичко светско в Турция, вече ще се съди в джамията според корана. ИДИЛ е новият съсед на България. Съмишлиника и създателя на ИДИЛ Ердоган подгони натовската армия, изключи тока на натовската база в Турция, част от натовската военна техника изчезна. Диктаторът Ердоган победи сам НАТО.

дестабилизира или пък започне агресивна балканска политика кво ще стане?

ще си слагаме повече вазелин

че тяхната база е неговата база.Готин е щото и на руснаците показа среден пръст със самолета, ама да не му излязат солени тия шеги накрая!

а им показва гол г.з... Двете империи имат подписан отдавна един договор за протекции на руския император спрямо "приятелска Турция". Това е исторически документ, който може да бъде намерен.

доколко тая държава с 80 млн. население и не слаба икономика може да си позволи собствен политически курс.аз мисля че е възможно Иран например показа подобна гъвкавост.

Да се взимат вече младите. Да съчетаем в свещен съюз Ердо Сталин и Адолфина Путлер.

Кой пък иска от тебе да споделяш опита си от взаимоотношенията ти с магарета! Дръж си го там отзад, като ти е кеф или си ходи по обратните манифестации...

е, сега внече ми светна. Чудех се защо Ердоган изведнъж смени политиката с Русия, извини им се и пак се прегърнаха с Путин.А той знаел за предозвестения метеж, решил да го предотврати и го направи. Поклони се на Путин, но Путин не е вчерашен, не е болен мозък ще бъде внимателен - двете империи винаги са били на нож.

те американците винаги са имали едно на ум за Турция, щото това не са хора с ценности. Те се хващат за кобура и ножа когато ги застъпи някои.Но се надяваха на Ердоган болестта да не вземе връх. Защо строиха там бази. Нямаха друг изход - Турция беше на границата на други като тях.

ама вие сега ли разбрахте, че в Турция не се спазват прнципите на демокрацията, то демокрация няма. Ще си ги дундуркате и в бъдеще. Надявате се да няма въвеждане на смъртното наказатние, но ми е интересно, ако го въведат - кво ще правите?

ха-ха... Драги мои! Превратът не е замислен в Инджирлик, САЩ или управлението на турските ВВС, ами на Любянка. Да не говорим, че очевидно в Турция се развиват събития познати от Сталиниски времена. Единственото ми опасение е, че някъде в тоя сценарий има договор за подялба на България между Турция и Русия.

Хаха... Ергоган сам си измисли "преврата"......

текстовете на любимия ни Сан Стефански договор и бито - платено.

На НАТО не му трябва член, който във всеки един момент може да забие нож в гърба.

Турция би могла да загуби своето членство в НАТО, ако не успее да спази принципите на демокрацията след опита за преврат в страната миналата седмица.-каза Кери. -Не може длъжна е да напусне НАТО,каква е тази армия дето била втора по сила но не може и един преврат да спретне,какви са тези пилоти дето държали самолета на Ердоган на проицел,но го пощадили ли,пропуснали ли не е ясно,но пък руският свалиха,а им е било обяснявано,че не трябва да го свалят:(

ЕРДОГАН ДАЛИ ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА КАДАФИ И САДАМ НОВИЯ ВРАГ НА САЩ

не, щото като НАТО си заминат ще дойдат руснаците. Спор няма от миналата година на Путин му идват картите във всяко раздаване.

Смятам че сега е момента да помолим американците и те да премахнат смъртната присъда и 3144км гранична ограда с мексиканците!

На НАТО им треперят партенките Турция да не отсвири НАТО и да не мине на страната на Русия.

да не се повтори историята с дружките хитлер и сталин

Ще се повтори, само че тоя път ние и черното море сме между двата приятелски народа.

И като "загуби" членството в НАТО, ще остане с най-голямата армия в Европа и с ядрен арсенал. И развилнял се Ердоган начело. Кери, и ти ли си социолог?

ЕВРОПА свърши на границата на България с Турция.

Европа за съжаление отдавна е избрала къде да и е границата-до том където е Шенген,всичко друго е рая която внася едни пари за членство а тя(Европата и ги дава като помощи и загриженост) ,но могат да се похарчат тези пари само през фирми посочени от Европа

Преврат и ...принципи на на демокрация - ей браво бе.

Поредния лъжеш се изказа по въпроса,,И къде ще да си преместите ващите бази бе идиоти дето си мислите че хората са идиоти та ви вярват..Нека ердоганчо да избие хиляди негови противници пък вий ги успокоявайте с тези лъжливи приказки белким им стане ''по добре''в гроба

dobrin

ти гледаж да не му станеш противникчеее...

Ще махнат Турция от Нато, ама друг път. Толкова стратегически разположени бази няма как да загубят. А въобще за права и свободи точно па САЩ трябва да мълчат до края на дните си.

Брех тия американци бе, колко са последователни! Искали от турците истински доказателства, а не твърдения! Също като "истинските" доказателства за сваления уж от руснаците малайзийски самолет в Украйна! Или също толкова "истинските" доказателства за допинги, за шпионажи, за агресии и какво ли още не от страна на Русия и лично Путин! Доказателства, които никой и никога не е виждал....илюзионисти?

Гарван гарвану око не вади!

Фетхуллах Гюлен. Според властите в Анкара Гюлен е основната фигура зад проваления преврат. Проповедникът се намира в САЩ.

Ердоган не върши нищо по различно от това, което направи НАТО в Югославия, Либия, Ирак, Сирия и много други страни. Проблема не е дали Ердоган е "демократ"(т.е. еврогей), а това че се опитва да бъде прекалено самостоятелен и нвзависим. В "Новият ред" на американските евросаксонци няма място за личности. Там трябва да са пионки и кукли, както нашите политици.

а в новия ред на Путин има един самодържец и цял народ със слуги. Ако опреличаваш "демократ" с "евро-гей" заслужавш за вечни времена да живееш в азиатска държава със средновековни нрави и управление.

Ясно е, че на Ердоган изобщо вече не му пука за ЕС или НАТО, ясно му е, че Турция ще бъде отсвирена и от двете организации, но не му пука, защото ТОЙ се запътил към по-велика цел - да стане Султан на новата велика османска империя... Ердоган вече е "бащата на нацията" и върви по водата... докога ли?! Лошото е, че след като се разправи по уникален начин с цялата опозиция и враговете си, той ще започне да гледа и навън... Познайте, какво ще му се набие на очи още след първия "оглед" - комшиите от Булгаристан...

луд ама много луд, а тва не е хубаво за политик на средно голяма държава.Той си мисли че както преди 600 години селджуците са заселили балканите така и сега ще възроди империята ,само че времето на империите си отиде.Нищо добро не чака турците,както и нас българите между впрочем.

е кандидат пенсионер, неговите думи нищо не значат. Само буди съмнения относно дирижирането на преврата.

Така е в политиката - някой прави преврати, друг ги проваля, трети организира терористични акции, започват войни, военни и икономически съюзи се разпадат. Накрая винаги Русия печели.

гога, на русия и бе даден половината свят, и тя го ос...ра и загуби! ще споделиш ли с нас какво и кога е спечелила?

Превратът се провали поради липсата на курабийки и оранжева боя - съкратени в бюджета на ЦРУ поради кризата.

на държавния секретар означава че инджирлик ще се премести в Равнец и Грудово.Без пари и тихичко хем срещу къщичка във Флорида за роско мамин.

ЗНАЧИ ЗАТОВА ВЕЧЕ РУСИЯ КАЦА НА ИНДЖИРЛИК - МИ ЧЕСТИТО , ТАМАН ЩЕ СИ ВЗЕМЕМЕ ОДРИН

или с Бат ББ ?Премери си температурата и виж да не си бръкнал в контакта. За 26 години комсомолците пожарникарите от ДС погребаха България.

Как ще си вземем одрин ? Путин вече пази Ердоган. Трябва да ги набием и двамата за да си вземем Одрин :D

Великата турска империя се възражда, на пет морета и три океана.наполеонът на 21 век Ердоган шъ привземи ЕС,после Русия и накрая САЩ.Нема сила дет да го спре. Е сега е ред на Първата национална катастрофа на Турция,барем малко от нас българите да се бяха поучили.

Ердоган се разправи по султански с натовските подлоги от армията. Една част ги изби без съд и присъда, другите сега ги инквизират по полицейските участъци. отделно разбиват и разграбват жилищата им и се гаврят с жените и децата им. Е, не е както в Батак, но горе-долу същото.

В НАТО трябва да останат най-достойните - Румъния и България. Всичко друго - аут! Геребрастки шут за Анкара!

ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ - ТАЯ ОРДА ИМ ТРЕБЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ!

Пак пъчат перки. То е ясно, че няма да ги изхвърлят от НАТО, иначе Ще идят Черно море през крив макарон. Нали някак трябва да им минат корабите през Босфора. Другият вариант, при което това може да стане, е война.

,,...ако не успее да спази принципите на демокрацията ..." че на този принцип фащ трябваше да е изритан преди десетилетия .

като чета повечето коментари за Турция, заслужаваме си презрението им. българинът освен да мрази, друго какво може ? ха, да видим в кое ни е моженето, в коя сфера? здравеопазването ли? образованието ли? правосъдието ли ? икономиката ли? туризма ли? не се сещам, а някой сеща ли се - къде и в коя ..за да искаме да живеем добре и достойно, или само претенциите големи и без покритие. цялата мара втасала, загрижила се за Турция. Турция е жива. в Турция кипи живот, там се раждат деца и има бъдеще. у нас какво има, освен злоба, и нищо добро на хоризонта не се вижда.

Много омраза в написаното от теб. Да не си българин?

А избърши си устата и пий едно валерянче. не българина мрази и съсипва сферите на добрия обществен и социален живот, гражданите на България с двойни имена и гражданства с поглед и единия крак в Турция,Меди -Ахмед, Владимир-Лютфи,Юнали,Исмаил и оюе безброй такива-все "български" имена.Такива като теб трябва да бъдат третирани точно като превратаджиите в Турция.

СО МАКЕДОНСКАТА НАДЕНИЦА "ЛЕКИ " !!!

Туркия ке дойде со рахат локуми и вазелин

само едно НЕ! на Ердоган.А позицията на Брюксел "Сбогом" на илюзиите за членство на Турция в ЕС.От тук нататък, независимо дали "преврата" е истински или нагласен НАТО,САЩ и ЕС, ще надянат на Турция съответните мерки.А те вече са в ход,що се касае за пълния провал на туристическия сезон в Турция,което означава големи загуби за турската икономика. Разбра се, че Ердоган преиграва с така наречения "преврат".

Само и само да не се съюзят Турция и Русия не само че няма да има санкции, ми ще им направят и предложение за бързо влизане в ЕС

Е, не могат да манат туй "нещо", дето се на набило като "онуй нещо" в четерибуквеника на турците. Ако продължава така ще ядът "мазната опашка".

Ердоган взе милиардите от Меркел за бежанците и сега остава да си сложи парите в джоба и да поиска убежище някъде. А другите в Анкара нека се избиват. Колко удобно.

след тази приятна новина , бих искал да ви пожелая лека нощ !

Интересно,както е тръгнал да се дъни Ердоган,ако излезе Турция от НАТО и руски самолет пак бъде свален,какво ще се случи по нататък??!?!? И изобщо ще посмее ли Турция да свали руски самолет тогава...

Да, ще посмее. Турция може и да излезе от НАТО, но НАТО няма да излезе от Турция.

Айде няма нужда. Политиците си ги мерят, народа остава гладен.

Бо Бо

Вместо виц: Как така ще изключват Турция от НАТО след като тя ни пази небето? Ако я изключат, тогава има реален шанс да имаме сухопътна граница с Русия. Това пък значи, че руснаците могат да ни нападнат. Хубавото на това е, че ще имаме оправдание за геноцида над българската нация и 2-та милиона изчезнали Българи от България за последните 26 години. И в тази връзка: Референдум за излизане на Турция от НАТО!

Е, Русия ако иска ще ни нападне и през Черно Море бе пич :))))

Е, не могат да манат туй "нещо", дето се на набило като "онуй нещо" в четерибуквеника на турците. Ако продължава така ще ядът "мазната опашка".

Та и през Черно море! Аман от идиоти, пристрастени към атлантическо-евро-гейските "ценности" и срещу истинския враг!

След като братска Турция ни пази небето, тя ще продължи да го прави и след като я изключат от НАТО. Каквото и да означава това. Тогава ти да видиш!

black_mask79@abv.bg

А, мерси от такива пазители дето си правят метежи кога им скимне.

Унижението, което му нанесе собствената армия, която той така обичаше да поздравява с "Мараба, аскер" ще бележи жестоко оттук-нататък личността на Ердоган. Параноята ще стане водещ мотив в действията му, той ще става все по-ирационален, недоверчив и подозрителен към всички.

Само си помислете кога според вас Местан( откровено оръдие на турската експанзия) преди опита за преврат и сега - кога беше по-силен? Можеш ли да плашиш съседите си с военна инвазия, ако собственните ти военни ти точат ножа?

Защо им трябваше на САЩ успешен преврат? Да се пръкне някой нов ерзац-султан?! Не, тях сегашната ситуация ги устройва идеално - един изплашен, изваден от равновесие Ердоган с два сериозни вътрешни фронта - армията и кюрдите няма да им се бърка в геополитическите пасианси. Това не са вресльовците от парка Гези.

Превратът беше успешен - за САЩ. Край с опитите на Ердоган да направи Турция важен фактор на Балканите и Близкия Изток. Ердоган вече няма да смее да се опре на армията, а без нейната мощ няма кой да го възприеме насериозно. Остава му само да създаде Гвардия на пазителите на Ислямската Революция. Като в Иран.

Онзи е жив дявол. Не го подценявай!