НАТО доставя снаряди, дронове и ракети на Киев, ЕС готви нови санкции срещу Москва

Членките на Алианса, които не разполагат с ПВО, ще отпуснат средства за закупуването им и предоставянето на Украйна

Обратно в новината

Коментари - НАТО доставя снаряди, дронове и ракети на Киев, ЕС готви нови санкции срещу Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от МВФ и разни други фактори от запад ни натискат да вдигаме данъците. Бойко вече се е навел и го тиражира. Плащай народе за воините на западната върхушка.

На какво основание България ще плаща за оръжие, което да се подари на Украйна (която е извън ЕС и НАТО)? Няма договор, който да ни задължава. Спряхме строежа на болници, нямаме пари за паркинги, едва намерихме по 100 лева (еднократно!) за пенсионерите. И понеже сме цъфнали и вързали се занимаваме с финансиране на войни. Това дори не е благотворителност. Щом тези пари не ни трябват, да ги бяхме пратили на пострадалите от земетресенията в Тайван (или в друга държава, която не е жадна за човешка кръв). Глупостта на българските управници расте прогресивно!

Ма вярно ще излезе , че украинецът , е,,ният и битият насита нямат !!!

тия с глупави до последно.. едно и също и все позле става и пак продължават с дебилността си

Тази очилата кукумявка и американска подлога Столтеебегай какви ги бръщолеви този нещастник агент на САЩ. Да се уволни незабавно и на негово място да се постави друг Европеец.

"подлога" няма в българския език . така дума използват само блядовете ! но скоро ще ви унищожим империката !

Погледни в огледалото и ще й видиш олицетворението! Не ти харесва прякора ти, нали?

Тази очилата кукумявка и американска подлога Столтеебегай какви ги бръщолеви този нещастник агент на САЩ. Да се уволни незабавно и на негово място да се постави друг Европеец.

Тази очилата кукумявка и американска подлога Столтеебегай какви ги бръщолеви този нещастник агент на САЩ. Да се уволни незабавно и на негово място да се постави друг Европеец.

отдавна не са му правили простатен масаж и нещо започва да става нервен...

Зеления наркоман реве , БАТО дава ама като взема от бедните българи ... а бедмите българи гласуват под строй за тулупа и неговата гроБарска шайка която с позволението на краварския посранник граби колкото може ... мила родна идилия. Дано стадото се събуди от комата.

И как ще влезне всичкото това джелезу у Укия, след като китайците предоставиха информацията от всичките си военни сателити на РФ? Ще ги направят невидими ли? Или са прокопали тайни тунели, дълги стотици километри? Игла да вкарат - руснаците ще я видят отгоре, а след това с искандерчетата и кинжалчетата ще има "Лека нощ, деца!"!

Доколкото разбрах - украинците могат да очакват "съобщения за предстоящите доставки ".

А ония ден Байдън казал на Израел да не бомбардира Хайфа. За усро робите уточнявам, че това е израелски град.

Раздават се копейки още от рано сутрин... Блейте си, не пречите на никой.

Така в индия умират 3 милионна индиици от глад за да има пари за оръжие за британската армия

Едно си баба знае - едно си бае... Така и не се научиха, че със старите средства ще получават винаги старите резултати (ако не и по-лоши).

Мале , мале , до къде стигнахме ! На Сульо и Пульо да доставяме за наша сметка оръжия , а за пенсионерите едвам намериха по 100 лева за Велик ден и то на тези с малки пенсии ! Вразумете се българи и Главчовци и Българите имат Държава и хора !

Sm3hurk0

"ЕС готви нов" боб с наденица :))) .., ама Путин не им дава наденицата,че извратените еврогейци ще почнат да сия мушат по дупките. Истерията е огромна, че усещат, че нищо не зависи вече от тях.., ама трябва да свикнат с тази мисъл.

да пориткат, та наденицата да им влезе здраво навътре, докато разберат, че това няма да им помогне...

"миролюбивото" НАТО пак дрънка оръжие ? В жалкият си слугинаж на САЩ страните "члеки" на ЕС задълбочават кризата в страните си , а резултатите ще са видни след изборите през м . Юни !!! Педстои да видим развръзката от разследването на Европейската прокуратура с/у фон дер Лайан за ваксините /2 милиарда евра- изчезнаха/!?? Ще станем свидетели на размествания на влиянията в Евро парламента , ще изпаднат доста от членовете на ЕК поддържащи слугуването на САЩ ! В част от европейските странище бъдат сменени и ръководителите им !! Предстои интересно завършване на годината !? Неприятото е че България за пореден път е в грешната група !!!

След това започват поръчки със заеми за да се напълнят складовете, молбите към големия брат, за да е по демократично.....ВАТО ни пази, и тази мантра мисля, че падна!!!!!!

В руската тролеферма рано, рано са изкарали овцете на паша

На Усрайна не и трябват дронове и ракети. На Усрайна и трябва пушечно месо, 500 000 идиота и пратете. Хайде, всички многополови еврогейци да скачат в жартиерите и да тръгват към фронта.

Българското ПВО е вече в Усрайна и дори вече е унищожено. Всичката бойна техника също е там и е разрушена. БГ е вече банкрутирала и няма пари. Интересно кво ли прати? А да, сетих се, двата батальона алкохолизирани шкембелии, дето се наричат армия?

Ето защо трябваше да си сменяме военния и външния министър :)

не знам ама тоя Столтенберг винаги изглежда така, че все едно всеки момент ще заплаче

Санкциите не работят!!111 Моля махнете ги веднага

А украинци ще доставят ли....

Значи страните от ЕС, които имат ПВО, се задължават да го подарят на украйната ?! Тези страни от ЕС, които нямат ПВО, ще плащат за да се закупи такова и да се подари на украйната ?! Като се има в предвид, че украйната нито е в ЕС, нито в НАТО, /а и няма да бъде/ и че се управлява от нацистка /фашистка/ хунта, това какво е всъщност ? ЕС от фашистка хунта ли се управлява ?

На ковидаренето. Вакса , маски и бустери до дупка и след като почна войната и мощното икономическо затъване , вируса изведнъж изчезна. И се запя "дайте да дадете". Е, и от войната в Укрия има по-голям проблем, с който да забравите за укрите, тъпи европедери. А на бас!

Американската агресия в Украйна и по света трябва да бъде спряна а Европа отново освободена, но този път цялата.

Това са евро-атлантическите ценности, американците заповядват, доминионите следва безропотно да изпълняват, най-често в тяхна вреда. Санкциите не работят срещу Русия, а срещу Европа, но те искат още от същото? ПСИХОПАТИ!

Ами така е,американските боклуци ще ни изпият мозъка,от лакомия,ще плащаме и ще с ме под робство по-страяно от турското!!!

Абе по времето на Османската империя е имало десятък (данък 10%) т.е по съвременни стандарти плосък данък..то сегашното си е дране на живо

Нямам представа как може толкова много хорана политически позиции да са пропуснали съществена част от уроците по предмета История. И не само политици. Ами това си е скодоумие. Фашизмът е психиатрична диагноза, съм твърдял винаги. Всъщност истината е, че евреите, които стоят зад военно промишените комплекси в САЩ и отчасти в ЕС са онаглели до край, въодушевени от лесните предатели, които успяха да нанзачат на главни позиции в ЕС. И ринат пари от производство на оръжие. 90% от помощта за Украйна е потънала в производителите на оръжие. Работата е ясна. От друга страна лидерите на ЕС начело с Урсула се оцапаха дълбоко по време на пандемията с нарупшение на медицинските и регулаторни правила до мащаб невиждано престъпление. То, както се предполага като нарупиш медицинските правила, се превърна в убийство на милиони, понеже жертвите на ваксините вече са повече от жертивте на Ковид вируса - свръхсмъртността във ваксинираните държави е 10-30% перманентно, което сумарно натрупа повече умрели след пандемията, отколкото по време на пандемията. Всичко това беше ръководено от хора, които поеха щафетата на въвличане на ЕС във войната, предизвикана от финансирането на нацисти от САЩ. За тях войната беше спасение, понеже без нова криза последствията от предишната щяха да се срутят съдебно върху тях веднага. И вече са още по-оцапани с кръв, защото няма връщане назад. Така че ще държат до край, докато могат. Освен за вкарването на ЕС в самоубийствени санкции им се пише и ваксинирането, набутано с натиск, заплахи и отнемане на права и свободи. Как мислите, дали някой от тези лидери ще иска да псре леенето на кръв, след като това ще означава да влезе в съд и затвор? В много паралменти все още влизат докумнети, коити изискват разследване на пандемията и ваксините. Жертвите от ваксините са вече гарантирано милиони. Работата мирише на фашизъм отвсякъде. А крадецът вика: дръжте крадеца! Сочат за десен екстремист всекиго, който посочи истините.

Излагацията продължава. Тоя клоун се взима за голяма работа.

как един щогоде приличен клоун се превърна в хленчещо, просещо и неадекватно човекоподобно, обаче способно да затрие цяла една държава! Сега разбирате ли, защо употребата на кокаин е забранена дори и при управление на автомобил, камо ли при управление на държава?

Нашите бронетранспортьори вече са модернизирани от украинците и са готови да трепят окупанти.

За чудни ковчези :)

Безмозъчни идиоти

Така ли така ще плащам, искам да изкецам една укронацистка.

Не стават. Дори нашите циганки са класа пред всяка украинка. Не си губи времето.

На какво основание ще даваме пари за оръжие на укронацистите на американските оръжейни корпорации/олигарси/?! Всички санкции са незаконни, защото не са одобрявани от ООН!!! Т.е. едни наглеци са решили да откраднат парите на една много богата на ресурси голяма държава с цел да я превземат и да октаднат ресурсите и!!! Същите тези държави подкрепят тероризма и геноцида на Израел над Палестинския народ над 70 години, въпреки решението на ООН за създаване на Палестинска държава преди повече от 70 г. Западът начело със САЩ се правят, че не знаят това явно и не спазват резолюциите на ООН! Това означава, че тези страни трябва да бъдат веднага санкционирани за съучастие в убийството на десетки хиляди цивилни- деца и възрастни над 70 г./не са само от последните 6 месеца/!!! А тези откраднати пари от Русия водят до изтегляне на ресурсите на всички държави от Западните банки, което любимият ни васален елит крие от всички европейски народи!!! Няма да е далече момента, в който ще усетим последствията от гореописаните действия на елитите ни!!! Една студена зима и ще видим коя зависимост за газа е по-лоша-руската или "приятелската" на супер високи цени от САЩ, които в момента намалиха доставките и мощностите за втечнен газ за Европа, за да се вдигнат цените!!! Много прости хора се оказахме "демократичната" общност!!!

Пак ще хвърчат чалми и петолъчки,неизбежно е.

Тъй де, иначе сме за мир и т. н. лозунги....

Уж щеше дакандидатства за Брикс и се извъртя и канфидатства в Нато . Явно е по добре да си враг на русия вместо приятел !

платили са на когото трябва

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си заради безумието на корумпираните политици и олигарси. Не само Америка им е виновна на простите славяни!

ама не виждам изпаднали във възторг соросмастии,че Конгресът предлага някакви милиарди помощ за окраината???А преди няколко месеца се чак се насираха от новината за обещаните;) 60+ 50 млрд. от сащ и ес:)))))))))))Сякаш урките постигнаха нещо с налятите им до момента над 200 млрд.:))Колкото до заглавието,нато не доставя,въпреки че иска,защото няма;)

И тоз капут Брикс изглежда е пред разпад ! Супер

По скоро аржентинския педераст ще е капут, ама какво да ти обяснявам като виждам колко си прост.

ще открият че Русия е непубедима

Е на майка ти минджата ! Хахахаха

На твоята данее по различна глупак

Че Европа никога няма да има вече взаимоотношения с тази азиатска кочина Русия . Много по добре сме като не се занимаваме с тия рязани карабини !

Kalin

Значи едни ще пращат оръжие други пари само за Ковчеците нещо не става дума кой ще праща.Или екраинците и руснаците не са хора нека се трепят

Да ги праща . За 500 хиляди убити солдата

Си за това колко ясичко щяло да струва на европа пропускат да споменат колко струва на Путлеристан -до сега почти половин милион солдата скоро цял

Върти се до безкрай една и съща счупена грамофонна плоча. В резултат - още смърт, още загуби, още радиация за Източна Европа. Е стига!

Русията да серазпадне и да бъде смачкана като хлебарка

Много сте нахъсани зад клавиатурата, докато другите измират на фронта. На бас че като ти дойде повиквателната ще се насереш и ще изчезнеш?

На фронта бе капейка ?

Не е моя тази война бе, козяшки трол. Когато ме чуеш да призовавам да смачкаме Украйна, тогава ще може да ме питаш защо не съм на фронта.

Типична украинска наглост и неблагодарност (нищо че е евреин). Хем налита на бой срещу Русия вместо да си спази предизборните обещания за постигане на мир, хем отказва да преговаря, хем обикаля и проси и изнудва все едно другите са му виновни и са му длъжни, хем накрая ги плюе че било малко.