НС ратифицира присъединяването на Черна гора към НАТО

Парламентът ратифицира с огромно мнозинство протокола за присъединяването на Черна гора към НАТО.

Обратно в новината

Коментари - НС ратифицира присъединяването на Черна гора към НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още пушечно месо подготвят 'братята' хамериканци за нападението срещу Россия! Баси - не само у нас се продават соросоидополитиците!

Като се заговори за ЮП и жужи ни прати рокери, сега на тях ще им прати руския имп. балет.

Е, хубаво де. Голяма работа! Предполагам, че натовци няма да си закарат техниката на Дурмитор. Може би им трябват Титовите "дупки" във фиорда. Сигурно имат нужда от почистване. Само че там Русия никога не е имала достъп и едва ли е разтревожена много от този факт.

За мене е важно да се стяга примката около врата на империалиста Путин. Той много обича да анексира беззащитни държави. Обичам да дразня русофилчетата. Поздрави от Ник Чепа.

добре че е нашия парламент да управлява НАТО и "Сумалия"

Според дипломата в български национален интерес е да имаме колкото се може повече съседи-членки на алианса, за да можем да форматираме заедно средата на сигурност, въз основа на общ ценностен избор и разбирания за средата за сигурност Митов този който не стъпваше в България години но понеже беше предложен от Вашингтон довтаса в България ?

Дарко е поредния предател на национални интереси.Тоя е предал своята армия и сега вместо да храни своя армия ще храни чужда .Пълен предател.Новата окупация от страна на САЩ е чрез НАТО.Корумпираният Дарко ще обрече следващите правителства на натиск от САЩ.Самите решения в Черна гора ще се вземат от САЩ.

ватенки,кофти ли ви е,че само вие останахте на амбразурата да пазите задника на късокракия император......селски подлоги

Плащайки такса рекет на НАТО България няма пари за пенсионерите Плащайки такса рекет на ЕС България няма пари за атомна централа

пенсионерите да се наредят на опашка пред Позитано и да си искат пенсионния фонд който другарето им откраднаха а не да искат пари от хора по които всеки ден храчат

Какъв пенсионен фонд, бе, цървул

И тия ли се натискат да плащат ЧЛЕНСКИ внос на НАТО? Ще теглят заеми за САЩ /''УЖ'' НАТО /, също като България . Е, колко да са някакви си 16 млрд. , нищо?

досега ни струва три милиарда лева. НАТО ни икономисва пари , ние ги даваме за маневрите на Путин.

Той определи аргументите с референдума като смехотворни, но отбеляза, че може би има и част от черногорците, които искат обратното. смехотворти ли ?

Абе, прав е Митов! Какви са тия референдуми при демокрацията? Няма такова нещо! Референдумите, както се видя в Британия, се печелят от популистите, т.е. от неправилните! Как ще влезем в подобни съюзи, ако популистите и у нас, и в Черна гора вземат да объркат партийната линия? Айде, у нас нещата са овладяни - малко бира и кебапчета из махалите, малко фалшиви бюлетини, малко "правилно" броене, ако се налага... Ама Черногорци може още да не са хванали цаката на европейската демокрация като нас, та да им помогнем по братски с едно рамо, докато усвоят нещата правилно! Виж, за британците вече е късно! Туск и Юнкер така и не успяха да оценят големия ни потенциал в прилагането на демократичните принципи! И сега си патят и треперят за местата си! Не са като ББ и ЦЦ!

схващането на БСП и Евророма за демокрацията.

Не знаех, че и британците имат такива организации! Иначе все се питах как ли живеят без тях! И все си мислех, че им е много тежко. Ама вече знам! И съм спокоен за тях!

Дефиниция за права линия: Всяка линия успоредна на партийната е права линия. ;)

за Адриатически бази, дгд, идва ред на србите и Македония в НАТО и Балканите 100% са Западни.

Браву, ощи по силну шъ стани туй НАТО.

"...сУмалия"; "...заместник-предателя на ПГ на "Атака"... "...колкото СЕ може..."? Баси неграмотните тъпаци се правят на журналисти в долнопробния ДИР!

Един въпрос към всички поддръжници на НАТО, колко пари ни струва членството в този "съюз" на година? И с тези пари можехме ли да поддържаме една добре въоражена собствена армия?

ми то се вижда добре поддържаната ви армия в борбата за вечна дружба в Бургас...

Руснаците са в паника;-)- при обявяване на война ще им е трудно да я намерят на картата, за да дебаркира десанта.

СУмалия е точно като Гура...нали?

В ТОВА ВРЕМЕ ПЛЮВНАЛИЕВ ПРИЕМА ОНЯ ФАШИСТ -ПРАСЕНКО-ПРЕЗИДЕНТА НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА ДЪРЖАВА.МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАЙКИТЕ ИМ,РОДИЛИ ИЗМЕТ...

Агресията на Русия става все по-очевидна, драги евроатлантици! Направо се чудим в НАТО дали не е по-добре превантивно да я превземем, че да спрем това невиждано войнолюбство!

КУХА ЛЕЙКА СИ,АМА ИСТИНСКИ КУХА,ПРОДУХАНА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ "ИДЕАЛИ"...ДАЖЕ И С ПРЪДНЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПЪЛНИ ГЛАВАТА ТИ...

Нали си си селския идиот даже не можеш да схванеш иронията но за това ви пребираха от села и паланки точно такива тъпанари които само първосигнално действат защото няма с какво да мислят.......ЕГН-то другаре ще ви прати на правилното място

Вие питате: какво е НАТО? Ние отговаряме: инструмент за налагане на политическата воля на САЩ над останалия свят, с бомбардировки и военна интервенция.

Ако е нещо, насочено срещу сволочите от рашата - става!

като се изденеш от бухалката се огледай

вместо другите..става, нали.

Сумалия???

Гражданите на Черна гора съгласни ли са?