НАТО покани Черна гора да стане членка на Алианса

Министрите на външните работи на страните от НАТО поканиха Черна гора да стане 29-ата членка на Алианса.

Обратно в новината

Коментари - НАТО покани Черна гора да стане членка на Алианса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

700000 имота имат руснаците ако поизкат да ги защитят какво ше стане а????????????срато каде отива а?????????

Путин си въобразява, че някой му обръща внимание. Дори за Черна гора е кръгла нула.

Братя черногорци, жална ви майка.

сащ имат каквото си поискат ! русия иска каквото имат сащ , но не и се получава .

Очаквам скоро покана за членство към Украйна,Беларус,Азербайджан,Казахстан,Монголия и Северна Корея.

И става САЩ плюс 28-30-35 .... пуделчета. Това е НАТО

Фашистка Америка продължава с агресивната си политика ,въпреки протестите на черногорците !?

Фашиста Путин се опитва да си надскочи сянката като казва кой ще влиза и кой не в NATO.Ега ти смешника!

... няма държава в света, която да е допринесла за разширението на НАТО повече от Рассия...)))))

моля ви НАТ.. оставете поне една дръжка на джуджи... много самотна остава тайгата... а най-големият позор е, че раша е против членство на Черна гора в НАТО, ама никой не я слуша... никой!

по долу написах че никога черна гора няма да стъпи в черна гора защото народа на черна гора беше бомбен именно от НАТО а тоя макуч е получил пари да убива своя народ - от бб не е далеч

... тая Черна гора нещо се преплита твърде много в писанието, та не е ясно каква му е идеята, ама карай...

НАТО нека продължи да натяга пружината! Аз не мога да ги спра. Но има правило в механиката, че пружината може да се натяга до определена степен. След това, или се счупва, или преодолява натягането и удря досадника по носа. Нищо че е пасивна и с нищо не предизвиква натягането.

За сега не ламтят за чуждо. Виж, за твоите, това не важи. Помоли се, да не поискат руснаците да идат на море във Вашингтон, че ще трябва и море да си прекарат там.

Що сме по бедни от преди, като имахме армия? Или и тея пари ги гълта пъдарят на Тато?

ми беден си щото не работиш , а пишеш цял ден глупости ! от беднотия свършиха регистрационните номера в кат ! и в метро се чака на касата като през комунизма за банани !

А твоят акаунт, паралеле? Да не би да е на "Америка за България".

НАТО е като разгонена кучка, събира бесовицата да се бие с Русия. :)СМЕШНИЦИ поканете и Либийските бунтовници, скучно ще е без тях.

никога черна гора няма да стъпи в черна гора !тея двамата са тъпаци

Руснаците май забравиха как фалираха най-голямото черногорско предприятие - завода за алуминий..Но не забравиха да строят блокове и да привличат свои съграждани да се нанасят там.

В момента унгарците полагат най-много усилия да се опазят от сегашните си приятели:)))

напират, искат с Евразийскита сбирщина..

А, не могат!? Президентът изрева, че ще останем без авиация щото руснаците вдигнали един изстребител във въздуха.

толкова милиона американци не са съгласни с теб.

Как може да претендираме, че човека е най-разумното същество на Земята като вършиме глупост след глупост, може би този наш "РАЗУМ" ще направи така, че от алчност ще се затрием завинати от нея

щом още не си се преместил на Запад, не виждам колко по-горе си от руснаците.

Аз си спомням че братята сърби, дека ни нападнаха братски в Българо-Сръбската война , имаха къде 100 бойни кораби, подводници и ракетни крайцери. Ся освен Белград да ги прехвърли през Босфора и да ги паркира в Дунава.

А, бе, що никой не ще военен съюз с империалистическа Русия! Даже "най-големия приятел" на Русия другаря Лукашенко! Много странно?

Човек трябва да се пази от враговете си, но още повече от приятелите си.

че може, но не вярвам да го желаеш. Или да?

е подала молба за членство във Въшлявския Договор , но от там са отказали щото онбаши Болен не е ходил войник !

че той започна - питай оня туркменски генерал дето разстреля руския пилот - с кучетата и котките поеха към аллах

стaнaт членове нa НAТО,ние кaто стaнaхме,тa кaкво спечелихме ?

Освен Путин да праща спецназа на летището в Прищина. Друг полезен ход няма.

Няма да го прати! Щото ще се изпоженят и няма да се връщат при абсолютната мизерия!

Както казваше великият Рангел Вълчанов -НАТО е като кучешка сватба .Най якият пес оправя кучката ,а по малките кученца,тичат квичат и лаят -създават гюрултията.Та така България и Черна гора в калабалъка и гюрултията. Ако обаче в един момент откажем да сме от калабалъка ,вкупом ще ни се нахвърлят и ще бъдем оглозгани до кокъл.Е малко по Крилов стана приказката ,ама за съжаление това е горчивата истина.

Ако Русия удари НАТО всичките малки пуделчета ще се разбягат и САЩ ще си търсят "партньорите" със свещ. А солтенберг ще трие с гумата чл.5 :)

Планът "Отоманска империя" е в пълен ход. Приемат се по бързата процедура страни, които са били някога под отоманско владичество. Машалла НАТО.

Да очакваме ли ако Черна гора вземе че откаже любезната покана, ще и се случи случка? Като например "стихийни народни" протести от платени протестъри с плакати "We want NATO" пред американското и избрани европейски посолства, блокада на парламента и кръстовища?

В един световен цирк всичко е възможно.

Дир, върни си ми коментара, моля те!

Цяла Черна гора протестира против НАТО, премиера вече избяга нанякъде, а тоя глупак външният министър се радва, че го поканили в клуба на педерастите! Абе, каква е тая мода американците да назначават за външни министри на Балканите все педали?

Хомосексуалистите недолюбващи Божия порядък имат афинитет към себеподобни.

мда освободителка русия освободи полша от поляците унгария от унгарците украйна от украинците чехия от чехите литва от литовците и много други затова цяла източна европа е в нато :)))

Гледам и теб са те освободили от мозък

Русия освободи изброените нации от фашизма, ако не си прочел историята, но грешката й беше, че след това не изби оцелелите и дълбоко покрили се "фашизоиди"!Точно те няколко години след ВСВ почнаха да надигат глава, добре заплатени от основоположниците на НАТО!

Освободи Крим от татарите. Сега кримските татари са малцинство в собствената си Родина.Руснаците и там проведоха геноцид за 164г окупация руско иго.

преди това Крим 300 години е бил под турско!Чети поне малко история!

По времето на нациска Германия, Полша е била изтрита от световната карта, бе прошляк. Благодарение на Русия, поляците имат своя държава. Малей, що прости хора, брей.

По времето на фашистка Германия, Полша беше поделена между нея и фашистка Русия, ама не го пише в учебниците по политпросвета за ротни старшинки

А НАТО освободи България от българите.

Това наистина е голям ...... за моята страна, вярвам, че е заслужен

НАТО е армията на малтийските рицари кръстоносци, които (за незнаещите) нямат нищо общо с християнството а с гео политическите интереси на една определена духовна корпорация.

Защо се разширява нато ? От кого ще защитава Черна гора ? Истината е: на военнопромишления комплекс в сащ и европа донякъде му трябват овце за стригане! А нато е неговата организация. Нато е механизъм за налагане на подчинение и манипулация !

а тва че миползваш знака не е ли манипулация :))) или тва е готина лъжа а нато са гадни

регистрирай се , бе, юнако!Но не смееш, защото утре може да се наложи да пишеш обратното...!

И аз го ползвам. А за клавиатурата имам фактура. А за да си изрод, нямаш нужда от запазена марка или знак. И без него си личи.

дали не помага на руския моеннопромишлен комплекс да си изпробва и усъвършенства оръжията, а....

Още сега: "Моите съболезнования, черногорци"

Ей, много агресивна тази Русия, бе ;)) А НАТО, докато не направи бази в Москва, май няма намерение да се кротне.

ся в герб против или за нато сте че ти си много объркана лейка за куха нормлано де ама си с прИтенции

Знам колко ви е трудно да разберете, че има хора, които не са коне с партийни капаци и могат да гледат в повече от една посока ;) Аз съм твърда русофилка, но само до момента, в който руските интереси не вземат връх над българските.

не си разбрала, че НАТО е "отбранителен" алианс? А най-добрата отбрана е нападението, казал един велик стратег, на който му оттървало да напада...!

ДОСТАТЪЧНО Е ЧЕ ИМА МАКДОНАЛДС И ФАБРИКА ЗА КОКА КОЛА В МОСКВА.... ВОЙНАТА Е СПЕЧЕЛЕНА.... НА ГЛАВНАТА ИМ УЛИЦА В МОСКВА НЯМА РУСКИ МАГАЗИН... ТАМ ДОРИ И КМЕТА ИМ НОСИ ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК И КАРА ЗАПАДЕН АВТОМОБИЛ... РЕКЛАМИТЕ ИМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА И НА АНГЛИЙСКИ А НАЙ-ТОЧЕНИТЕ РЕСТОРАНТИ ФРЕНСКИ.... ДОЛАРИТЕ СА ПОВЕЧЕ НА ПОЧИТ ОТ РУБЛИТЕ... САМО ХАЙВЕРА Е РУСКИ - ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ.... НО И ТОЙ Е ЗАСТРАШЕН..... ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ВОДКАТА Е ПОЛСКА....

много хубаво. Значи могат да си го позволят. А ние си имаме български цървули.

само мога да си представям какъв удар ще е по руската пропаганда влизането на сърбия в нато :))))) ние да сме мразели нато заради бомбенето на сърбия а сърбия влиза в нато :)) а ние да ги мразим :))) айдеее

сериозно бъркаш продажността на политиците със преобладаващата нагласа и настроения на народа!Две-три "върти-дупета" като теб не определят общите предпочитания!

Никога не съм обичал сърбите (не точно хората, а политиците им), но бомбите на НАТО падаха и У НАС. А ние вече бяхме с Паси и трабанта му. Не ми се мисли, ако забомбят Русия, с нас какво ще стане от "приятелския" им свадбарски огън.

Първо да си нарежат ракетите,да закрият атомните че някой да не ги взриви,после да махнат танковете,самолетите да ги преоборудват по натовски докато остане един и то без гуми,да преработят галобиците на друг цолаж иииииииииии.Ако всичко са изпълнили прилежно нато ще им продаде няколко тона оръжие седяло и събирало прах по музейте както бронираните автомобили за украйна с пластмасови врати ХИ ХИ ХИ ХИ

драги, ги върти друг и ти много добре го знаеш. Но как да си признаеш, като не ти отърва.

Всичкото куци коне - в НАТО Ебати циганския катун То се вижда нагледно в Ирак - коалиция от 65 !!!!! държави и полза - никаква

полза за путлер - никаква коалицията ще премахне ИД путлер главно пречеше до сега

Абе миндил протестърски , руснаците са от два месеца в Сирия Преди това кой пречеше на великата коалиция ? Преди това само петрол продаваха и бомбеха камилите в пясъка

европа мрази русия ама то пък кой ли я харесва

Българския народ я харесва. Тя е нашата освободителка а руския народ е братски народ.

освободителка поробителка както дойде и им изнася :))) а и не говори от името на българския народ

Аз все се надявах ние да разпаднеме нато ама тия ще ни изпреварят.

когато приемем и русия в нато какво ще правят кресливите русофилки

няма да я приемат в НАТО. Ще я приемат в 6 запъден окръг на отбраната на Пекин. Така че за мурзилките ще има работа дет се казва- за целият китайски народ.

Приела я е тая покана, ама с хилядни демонстрации против!

а знаеш ли кой подклажда демонстрациите - бате ти Путлер!

тази опорна точка я знаем ний. Кажи нещо ново, това се изтърка от употреба.

Как бе, как ще ги подклажда, нали именно вие - козяшките тролове непрекъснато врещите, че Русия била свършила парите! Значи - можело да се протестира и без пари - а?!!!

буквално допреди 5 мин протестиращите бяха милиони :)))))))))))

Ти е черногорците като нас нормалните българи не искат САТАНАто, но продажните им политици не ги интересува волята на народа.

Ние точно затова сме членове на НАТО, за да не дойде отново сатаната от североизток.

Ама тези верно ли? Някой от тях стъпвал ли е извън Подгорица? Половината Черна Гора е руска собственост и то не на хора с по 50 000 евро бюджет, а с по няколко десетки милиона. И тези хора не мислят да се отказват от имотите си.

те не си ли пазят земята от покупки от чужденци

Продават с огоромно удоволствие на руснаци, малайзийци, китайци, корейци, испанци, всякакви. Подгорица е по-корумпирана от София.

те няма да се отказват бе. Те затова са ги купили, щого са предвидливи и са предвидили влизането в НАТО и Шенген. Руския чиновник купува на ефтино па на Путин кат му бият дузпата и направят чистка в администрацията, чиновника се оказва с имот в ЕС. Пей сърце. Който иска да се блъска в дълбоката руска провинция.

Като членве на нато ако ни нападне Русия колко от вас ще ходят да защитават Главокомандващия,тиквата,паси,доган,и да не ги изреждам .И колко от тези които ще ги защитават са държали бйно оръжие и са стреляли.

5-6 OZZY, Щерева, Пъстрата някъде абдикира напоследък - за други не се сещам. А на останалите като дадат калашниците ще има бегом към Русия - в Украйна на ден бягаха по 10000

И ти ако си българин си длъжен да защитаваш България нищо че това може да е агресия от Русия!

Това няма да е от агресия на Русия а от продажните ни политически марионетки.

буууууу нато има много членове а русия е сама

Всеки нов член на НАТО е още един член за...

баби, хилаво дете е казал мъдрият ни народ...

Има и друга поговорка: Сговорна дружина планина повдига.

Нека влязат. Тогава цената на тока няма да им е 11 ст. както сега, а ще стане тройно повече, защото ще влязат и американски ТЕЦ. Ще получат и други "благинки".

беларус кога я приемаме

Когато цъфнат налъмите!