Анджелина Джоли и НАТО ще се борят със сексуалното насилие

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и специалният пратеник на комисаря по човешките права на ООН Анджелина Джоли ще се борят с насилието над жени.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли и НАТО ще се борят със сексуалното насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джолито се окасапи заради възможна опасност. Така и със сексуалното насилие - като реални вече разглеждат съвсем никакви опасности. Например дори само говорене или други ужким застрашителни послания, които мъжът съвсем природно отправя към жената, без дори и да му хрумва да заплашва.

за ,,жалост,, от жената ,,джули,, остана само ,,опаковката,,... !!! съдържанието е ,,дженди,,...!!! брат затова се махна...!!! при кого да ,,легне,,...??? при ,,тои,тя или ,,то,,...!!!

Скрийте го този набор опаковани кокали!

Когато руски самолет прелети близо или се доближи до натовски самолет, последните ще ревнат, че са били сексуално насилени! :))

НАТО намери нов смисъл да съществува!!! :))))))))

ДА ОКУПИРА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА!!!САТАНИСТИ!!!

Тая толкова ли е закъсала, че не си гледа професията. Или вече не се рентира като артистка. Тогава да миряса и да си гледа семейството. А за НАТО какво предлагат? Да захвърлят оръжието и да почната да правят демонстрации ли срещу насилието на жените. Ами те ако са с пушки и стрелят срещу войниците?

хахаххахахха знаех си, че НАТО е жалко ялово НПО без мощ и авторитет ! сега да почнат да се борят редом със "зелените" за по-чиста природа ! НАТО търси причина за съществуването си и наистина е за съжаление !

На снимката Джлито е повече мъж от колкото шефа на НАТО. А инак е смях голям - НАТО ще се бори с женското насилие, хаха ще бомбардират спортните барове!

в личната й сметка и разбира се твърде успешна пиар акция за вече позастаряващата холивудска актриса! НАТОвците си оправиха всички проблеми, та се загрижиха и за насилието над жени и деца! И слепите видяха че цялата дандания с прословутата Истанбулска конвенция е добре режисирана кампания коята в крайна сметка обслужва нечии външни и чужди на народпсихологията, бита и разбиранията на народа и страната ни интереси !

Явно толкова е зле западната ценноста система, че няма накъде!

за нато е това

Анджелина Джоли и НАТО ще се борят със сексуалното насилие Това ли са само възможностите на НАТО.

Щом опряха и до Анжелина Джоли, значи проблемът е осезаем. Като знам на тоз от снимката колко грозна е жена му, та го разбирам- поне да си оплакне очите в нещо по женствено.

Къде отиде тоя Свят?! Вече като бръкнеш в женски гащи не знаеш какво ще хванеш.

Призовка.

Последно НАТО военен или политически съюз е ?.Отбранителен или нападателен?.Столтенберг надявам се е чувал названието на хората с двойственост. P.S Абе щом НАТО ще защитава жените от сексуално насилие, представям си ако съществуваше още Варшавския договор.И те също се заемеха със сексуалното насилие.Къщи здрави нямаше да останат на насилниците, направо с танковете ще им ходеха на гости.А що бой щяха да поемат малиии :).

Преди време медии оповестиха, че Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към специалист заради желанието на дъщеря си Шайло да бъде момче. През 2008 г. Брад Пит разказа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от семейството да го наричат Джон.

Джоли и сексуалното насилие. Как бе джанъм осинови 3 деца и се разведе и искаш от Брад Пит 100 000 евро месечно и взе попечителство върху всичките деца. Какъв пример даваш ти за семейство. А и туко що прочетох една статия в нета и снимки гледам как биологичните ти момичета се обличат и предпочитат да изглеждат като момчета.

Тоя Шварцерберг ептен се джендъросал нещо.

Ех каква мощна организация се захваща с насилието над жени! Сигурно страшни врагове са се изправили да тормозят фемините и срещу тях трябват армии с танкове и ракети!

Една бронетанкова дивизия шъ мачка изнасилвача. На любителите на водния секс ше им се пращат флотилии , подводници , самолетоносачи , ракетни крайцери. У въздуха не знам как ще стоят нещата , защото там не ми е известно някой да се еб*.

Как не знаеш бре, забрави ли вица, че там във въздуха само Дявола може тази работа.

Да си се ебът сами! Бизнеса с вибратори ще процъфтява.

Ще започнат с военните, които извън роднитесид ръжави сед ържат като отвързани. Ще продължат с Пакистан и Индия. След това по целия свят ще забранят бракока с малолетни. И като корона в начинанието ще ликвидират побоищата над жени - на улицата, на робата и вкъщи. А ние няма само ръкопляскаме, а ще изградим комисия с кризисен щаб и ще проведен четири клъгли маси /по една насезон за ясен отчет и финансиране/ по тези въпроси!

лелките -другарки завиждат на Анжели, а чичковците-другари- на Йенс... Според мен, трябва да се включат и Скарлет, и Брад, и Джесика Бийл, и Лео...абе, да има-от много глава не боли.))

Американците и те са едни глупаци ...

Хубави каузи - кофти изпълнители... Винаги съм харесвал Анджи, но явно нещо ѝ стана, след като си премахна женските атрибути, за да се хване баш с НАТО - отговорно за толкова много насилие и смърт по Света! Тази новина направо чупи тъпомера по отношение на цинизъм и неадекватност! Пълна трагико-комедия, достойна за английския черен хумор...

цирка е пълен. да се готви жената на джорж клуни. и всички те за правата на жените ама в брюксел дошла не в сирия пакистан индия китаи кореа бразилия и т.н

Направо си представих как два F-16 и една фрегата преследват домашен насилник из квартала.

Тури и три Абрамса и една подводница, да е пълна картинката.

промиването на мозъци продължава

НАТО ще ни брани от платените лесбийски организации

на мене това лице не ми е пример нито за майка, нито за съпруга, нито за талант, нито за красота, нито за нищо на света

Айде почна се... от сутринта малко бяха намалели облъчването, ама упорити - не отказват. Между другото това вече има дисциплина в Варненския свободен : "Джендър политики в педагогическите дейности (Р)" линк: link/magistar/specialnosti/166

Тая иска да изреже гърдите на жените и да ги слеми със силиконови, болна е

Тоя анорексичен изтърбушен и празноглав скелет сега и НАТО ли подхвана?! И точно в борбата срещу насилието към жени - смеееех! Там един мъж като мъж вече не остана за цяр, тя за насилие ги агитира?! Като не може да играе и не се снима в интересни филми, дай сега да се прави на голямата политичка ... Що не си гледа децата, които не знаят вече коя дъщеря в каква посока да си променя пола, ходят всичките в черни костюми като на погребение ... И тя, и децата ѝ имат яка нужда от приземяване и квалифицирано психиатрично лечение, ама в клиничната психиатрия, не с някакви пишман - психоложки от сините екрани ...

европа е 500 милиона най-гъстонаселеното място на света има и мъже и жени достатъчно виж русия е доста рядко населена

Вече битите и тормозените директно да се Обаждат на НАТО и самолетите ще бомбандират !

чакай! сега ние сме тормозени от техните конвенции и т.н. - традиционалистите.

хубава жена хубав съюз троловете с пол путинофил и да се разпукат откъм гърба от нерви се тая :)

Троловете, дето Путин им е виновен, че не им стават малките буби, също да се пукат от яд.

е ся няма да ми става когато си мисля за путин както на теб :))) виж джоли особено когато беше на 2-30г......

Днес от 15,30 ли си на работа?

Кои са основните ценности на НАТО, за които говори този потомък от известен хитлериски род ? Къде човек може да ги прочете ? За каква защита от сексуално насилие говори, защото цял свят е виждал снимките на разсъблечени в Гуантанамо затворници, върху които насъскват кучета и засмяни морски пехотинци си правят снимки ?

И нахилени дебилни жени-войници ... Изроди! Тия щели да се борят срещу насилието - тя да не е решила да се разформирова НАТО - един съюз, създаден да налага насила властта на англо-саксите, и бомбардирал жени, деца и старци в много държави в света?! Болници и сватби в Сърбия и БОсна, цялв Ирак, Либия, .... край нямат техните престъпления! Нито безумието на известната анорексичка, която и с администрацията на ада ще се срещне, само да си повиши малко залязващия рейтинг!

Накрая НАТО си намери подобаващ опонент , сексуалния тормозач .Минаха му мераците за Русия , там работата е дебела , друго си е да прибираш палави пишки по дюкяните. Таман и Светът си отдъхна.

ха ха х аха ха ха ха ха х аха ха ха ха ха х аха ха ха

не си прав! В сексуален тормоз също има намеса на руските хакери. Гледай проф. Калин Янакиев по телевизиите - доста го даваха тези дни. Той всичко знае. "Умен и красив". И че българите са страшни невежи знае - не разбират от английски, светлото евроатлантическо бъдеще и руската заплаха.

какво те разбират от "основните ценности"?! Цитат:///но сме и политически съюз в защита на основните ценности. ///Те ги забравят - християнските ценности. Какво лицемерие и цинизъм!

На Анделината кариерата е в залез и горката се чуди как да подържа интерес към личността си. Не пречи. Да си се бори за каквото иска. Само, че не виждам защо това да е новина.

Дир, кога най-после ще можем да редактираме печатни грешки? Много е архаично приложенито с коментарите.

skromna35

Браво на Анджи!

Ти гледали Лъжливия й филм за Босна ! Обикновена Лъжкиня !

Фиаското с филма за Босна, явно не й стига, та се пъха там, където изобщо няма работа.

На телефон 112 се получава сигнал, че Манго трепе яко жена си. Пристига полицай да го арестува по новата Истанбулска конвенция: - Манго, що биеш Айше? Има цяла конвенция за това! - Не мой тъй да думаш ба бате, днес ми съ прай на мъж Айшето, ама тях конвенцията не ги варди от бой...

Изродите Араби ПЛАЩАТ подкупи наляво и надясмо за да си прдлагат Арабската ИЗМААМ Истанбулска Конвенция... Трябва да УБИЯТ арабина, който плаща подкупи и да му вземат парите. Може направо да почант да Бомбардират Турция и Саудитска Арабия за да избият арабите и да им вземем парите и нефта.

...още победят!!!

А кой ще се бори с насилието на жените над мъжете?!

Пернишката конвеция ще да е!!!

Брат Пит.