Найденов се обяви за мащабни учения на НАТО в района

Министърът на отбраната Ангел Найденов се застъпи за широкомащабни учения на НАТО в района.

Обратно в новината

Коментари - Найденов се обяви за мащабни учения на НАТО в района | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С всяко предателско изцепване на Ангел Найденов , БСП губи между 10-50 Хиляди Гласа на изборите ! ...... Всъщност , А.Найденов ,Николай Младенов , Соломон Паси,Вигенин ...са едно и Също !! Уста и изпълнители на антиБългарски интереси ! БСП са на път да изгубят 4 сигурни гласа ! Но !Ако я карат така ,какво ще се случи на тези много Важни за БСП избори !!?? ... Найденов доскоро изглеждаше/звучеше .като един мн. добър,Умерен,Интеллифентен , Опитен Парламентарист ! Сравним с колегите си от стари Западни Демокрации ,в който имам лични познанства ! Sic transit gloria mundi ...Найденов ! В политиката провалут е миг .

Тоя пък, да не би да му дойде менз*са та се изцепва с такива простотии. Ако не го озаптят от БСП-то няма да могат и Първанов да победят на евроизборите. Помнете, че около 80% от населението на България е русофилско и подкрепя Русия в момента, така че всякакви изцепки от такъв калибър просто ще предопределят вота ... аз и без това няма да гласувам за Станишев и компания, ама и много други ще го направят.

Искаме Партията незабавно да се разграничи от позицията на Найденов и да се обяви за рефелендум за излизането ни от ЕС и НАТО. Дружбата с Москва е възлова ценност за Партията. В противен случай Станишев ще бъде изметен и начело да застанат хора като Н.Малинов и Г.Гергов, които ще ни изведат от тези престъпни съюзи!

Щом има мерак за НАТО-вски учения, да се снаряжава тогава : да нарамва мешката, противогаза, автомата и сумката с пълнителите. Не стига че няма бюджет за керосин във връзка с бойните дежурства за МиГ-овете, завещани ни от соц-а, а и има още инат да васалничи на Запад-а за още учения. Този министър е още по-зле от предходния Аньо Ангелов ...

Тоя скапаняк да си ходи - писна ми от лакеи на НАТО! Преди беше Вигенин, след това презитента, а сега и този нехранимайко! Срам за България. Голям срам!

Тоя е мъжкият образ на Мая Манолова... Нагъл като нея и почти толкова умен... Добре че не е изпрати Нашия хеликоптер да облети руските граници! Сигурно руснаците не са му го заредили с гориво...

И тоя стана НАТОвец. Пази Боже сляпо да прогледна! Като изхвърчи от министерския пост - ще му предложат пост в администрацията на НАТО или ЕС. Тарикат момче, натяга се до дупка.! Но какво ще стане след няколко десетилетия, когато неминуемо фесовете решат да си върнат старите османски територии ще трябва да се пита този новоизлюпен натовец !

да бъдем реалисти, при покупка на самолет комисиионните са си доста големи. А , комуниста е прагматичен. Все пак другите ще строят АЕЦ, някои си построиха десетки фотоволтаици , и той иска .

Израстна в натовец другарят Найденов.Браво. Ще разгара С.Паси от Атлантическия клуб-много мек е станал той

Тоя май не е наред. Ние какво ще предложим, че нещо не се сещам. От нас мащаба, а от другите - ученията... ? ;-)

Нищо друго не ми остава освен отново да кажа: СРАМ,СРАМ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА МИНИСТРИ И ПРЕЗИДЕНТ!!!

комуниста за власт и пари дава и дупе, та някаква си смешна утопия ли няма да жертва?

Този министър дали забрави,че на 25 май ще има избори или му е все едно кой и дали ще гласува за БСП?

Министъра и главнокомандващия на нищото се надпреварват да проявяват агресия като палета белким се харесат на господарите. Войничките са бременни бе. НПО-тата ще ви съдят.

Не мога да разбера глупостта на някой Българи (и то твърде много), които се "радват" на силовите изпълнения на КГБ-иста. Товя някакъв мазохизъм ли е - ами по добре сами да идат и да скочат от някой мост на Марица, вместо да ни обременяват. Никой ли не вижда че: 1)Путин ще предизвика превъоръжаване в България и най накрая ще купуваме самолети (естествено не МИГ) 2)Ще се увеличи военният бюджет като процент и вместо за образование, малкото ни пари ще отиват за пушки 3)Нямаме действащи воени бази на НАТО у нас, но вече може и да имаме и това ни прави мишена. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ТЪПИ РУСОФИЛИ Май не знаете че това струва пари и сметките ще ги плащате Вие и майките Ви и т.н.... и аз разбира се.

Вместо да имат една умерена политика в тази ситуация, нашите управляващи не спряха да дразнят Русия. Не тя ние само я провокираме. Как после ще искаме изгодни цени на газ, петрол,... Какво ше стане с бизнеса и икономиката на страната?! Вообще не мислят за това, че всяко действие си има последици. Може и против България да са важното е да лижат американски задници и да трупат пачки. НАТО имал отбранителни фукции? Моля??? Като в Ирак ли? Или като в Афганистан, Либия...Точно НАТО чрез САЩ зараждат размирици и поддържат конфликти. Сега с изпращането на армия от Киев и американски наемници срещу протестиращото руско население в източна Украйна се цели да предизвикат Русия да премине границата в защита на руснаците, за да докажат е именно Русия е агресора. Тогава вече целият свят ще се нахвърли на Русия. А защо хората са по улиците, защо Европа не ги чува и разбира? А защо хората в Киев са недоволни и вече протестират и замерят Кличко? Русия ли е виновна или америка направи хаос в държавата им и поставиха за управляващи нацисти и олигарси-милиардери? Продажници са нашите политици, а не държавници!

На всички трябва да им е ясно ,че ни заблуждават. Типично за управляващите. Ясно е ,че където има военен конфликт НАТО си изпраща хората под предтекст ,че ще прави обучение. Повече от очевадно е,че няма да ни научат на нищо и това е опит за успокоение на хората. Кой ли ви вярва господа управляващи? Само марионетките ви и промитите мозъци.

ТИ НАИДЕНОВ АМЕРИКАНСКИ МИНИСТЪР ЛИ СИ ИЛИ ДА? ЗАЩИТАВАШ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ ОТ Ц.А.Щ. ЗА МЕН СИ НЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.ТВОИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ПОЛУЧАВАШ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЗАЕДНО С ЛИСЧЕТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА.ВИЕ И ДВАМАТА НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ДОЛНИ ИЗМЕННИЦИ СТЕ И ДАНО ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНО НАКАЗАНИЕ.

Ако тези приказки не са само локуми и прах в очите на "съюзниците", с които да се засвидетелстват верноподаническите чувства към тях, значи или министъра е против линията на партията, или Станишев вече не владее положението или БСП е приела пронатовски курс. Ако е последното, това си е самоубийство, защото се знае, че електората на БСП е почти изцяло антинатовски настроен.

Миналата седмица Расмусен премина през България и удари с камшика по позаспалите ни тъпи управници и сега, като пребити мастии, квичат и ръсят простотии! То в България няма нито армия, нито въоръжение! Най-подготвени са гвардейците пред президенството! На този фон простотиите на президентчето и министърчето са долна проба високопарна глупащина, носеща ни само негативи!

Правилно, но най-отпред, в единственият ни БТР - Майчето Манолова! За да имат ищах кашиците да го извадят и напред на нож!

какви са тези прюмици, кож разумен човек би го искал при тази ситуация

Най-после да се види че и България има министър на отбраната! Дано чуем официална позиция и на БСП - наистина трябват повече учения на нашата армия с другите Натовски армии! Браво!

Пази боже от такова присъствие. Тея от НАТО, където са решили да "присъстват",след това никога не са си тръгвали от там.

Takova tapo leke i podloga bez realno mnenie ne biax vijdal do sega ,sram i pozor za balgarite

Ех... какво ли разбираш от геоплолитика и ти.... Какво друго да направи малък, беден и послушен :партньор: на НАТО? няма никакво значение кой заема длъжността министър, сещаш ли се? Ми я си представи че не направи така? за последствията мислиш ли? Аз съм далеч, на другия край на планетата и съм само зрител, но... човека постъпва както трябва, правилно и послушно, по робски. Нашата държава няма друг партньор освен НАТО, затова ще слуша

Найденов подлога натовска нещастна, ще ни докараш само бели с руснаците. Ало БСП-то я го усмирете тоз да не приказва глупости ежедневно. Мая, довечера скандал в къжи безжалостен, че ще ви падне рейтинга!

Нали Сьсела е прьв Европеец...... (председател на ПЕС) :-) :-) :-)

Че Найденов е едно недоразумение, това е ясно. Нямаме армия и не ни пука кой е министър. Но ми е чудно, какво му е подшушнал Расмусен, та сега подскача като скопен петел оплетен в калчища. Наиденов, върви си, политиката не е за твоята уста лъжица.

Кога стана въглищар, кога му почерня за-ника? Нямаме армия, но имаме министър на отбраната, айде у лево. По-добре да дойдат танковете, ако не са вече на желязо при цингите.

БСП трябва да си ходи това не може да са думи на министър избран и подкрепян от социалистите! Това са думи на обикновен предател.

Взамете се уточнете с оня с чехлите ... онзи казва свърши горивото руснаците ще ни вкарат във фалит ти пък искаш да правим и учения . А оня с лявата резба дарява като на циганска свадба пари на Украйна без да е член а Е.С . Що не вземете да се пръждосате не виждате ли ,че само се излагате пред хората . Утре да се гласува - измреха баламите !

A Това че руснаците ни продават газ за безумните 500 долара понеже са монополисти и се мислят за велики? Плащат на рубли като Сидер и Станишев за да ни държат роби откъм енергетика а и изобщо икономиката ни. Аз не искам да плащам надути цени а нормални. Ясно ли ти е червен трол такъв?

Върви в Сибир! Или във Венецуела! Или в Саудитска Арабия. Върви в Катар да миеш на камилите ташаците! Там газта е евтина.

Ами,така е.Нали сме отворковци,пищим срещу Русия,безпокояла ни авиацията,атомните и реактори били боклуци,били сме окупирани,под ботуш сме били... Е,колко искате да е газта ни/ А ?

Найденов е луд!!! Не съм очаквал от него такава позиция! Не може нормален човек да говори такива идийотщини! Ако веднага не бъде сменен ще ни вкара във война!!!! Разочарован съм от външната политика на това правителство!!!!

Найденов е национален предател и абсолютен васал на американо-западняшките колонизатори! Хайде нашите от АТАКА-разтуряйте седенката и сваляйте правителството.Комунягите са същите лакеи на западните юдео-масони като герберите и реформаторите!

И като разтурят седянката, само с ДПС ли ще управлявате???? Че досега комунистите ви бяха параван, и не ставаше ясно на всички че точно Болния Сидеров докара Доган на власт???? :-) :-) :-)

Най-после да се види че и България има министър на отбраната! Дано чуем официална позиция и на БСП - наистина трябват повече учения на нашата армия с другите Натовски армии!

Народ който не ТАЧИ освободителите си не залужава УВАЖЕНИЕ !Казал гое англичанин.

Да - ОСВОБОДИТЕЛ, а не "освоободител" дето е искал да сложи на БГ престола един алкохолик татарин! Прочети Славейков, З.Стоянов... стига с тия комунистически приказки.

Някой иска ли да се опита да ме убеди че американците и ЕС правят всичко това защото са много загрижени за УКРАИНСКИЯ НАРОД и наистина честно искат Украйна /с 50 млн гладни/ в ЕС !!!

Загрижени са Найденов и БСП :)

+++ американците бяха големи приятели и на грузинския народ ...но само докато на власт беше смахнатия Саакашвили който беше американски послушник анти Путин - сега да сте чували нещо за американо-грузинската "дружба" ?

Браво Найденов - най-после и БСП да е за мащабни учения и решения! Браво, явно Сергей ти е подшушнал нещо и/или Мая. Сега остава и официално БСП да заеме позиция!

Хора,тоя иска да ни затрие ...!?? Или некой западен умник е решил ,че след като сме големи русофили , дай да ги изпъчим тези непокорни бугари на пред !? Този е тотално изтрещял !

засрами се,бе,не ни вкарвай във война

Eдно нещо поне е СИГУРНО както се казва, ако влезем във война с Русия тя ще бъде кратка!

Как ли се чувстват червенотиквениците - техен човек "ЗА" НАТО? :)

Другарю наиденов що не се качите на нашата подводница да и заредите батериите--и да земете да атакувате руския флот в черно море ?

ПОРЕДНИЯТ СОРОСОИДЕН ТЪПОЪГЪЛНИК СЕ ПРОИЗНЕСЕ НАЙ-АВТОРИТЕТНО.